2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405485 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ts nin 2. Kalecisini 1. Kaleci olarak oynatırken sorun yok ama,
Tolga fabri ali şaşal arasında 1. Kaleci rahat olur.. En azından 2 kere uefadan elenmemize neden olmaz, taraftardan korktuğu içinde gs derbisinden önce takımı satmaz..

Hmm... Yas 27, yer Bursa, Mert BJK'de 1. kaleci olur diyorsun...

Mert dogru soyle, sen misin?  :)

Çevrimdışı LuceGel

eger bursa sözleşmesini fesederse 3. kaleci olarak ali şaşal yerine alınabilir Türkiye'den yetişme...
Bu adam bildiğin kaşar kaleci oldu 3. kaleci umut vadeden genç bir isim olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Kicker net bir şekilde Almanya'nın Fotomaçı yahu Gomez vizyonu olan adam Avrupa ligine bile katılamayan takıma mı gidecek ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Bu arada Kolarov bugün cityde antrenmana çıkmamış.

Bundan sonra her sene!

ysariusta

• Ziyaretçi

Onur Recep Kıvrak takımda futbolcu olarak kalabilseydi bu turnuvada kaleci kim tartışması yaşamazdık. Onur kaleyi almadan evvelde Tolga oldukça tatmin edici bir performans gösteriyordu. Bu birinin ikinci olduğu bir yarış değil. Onur'un çok başka bir performansı vardı o sezon. Kaleci tekniği olarak da çok önce bir kaleci. Birde şöyle bir konu var. Biz Arsenal'in 2. kalecisini istiyoruz taraftar olarak. Gerçekçi bir sav gibi durmuyor. Mert Günok umut vaad eden ama vaatleriyle yaptıkları tutmayan bir kaleci.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Manchester City muhabiri Shane Burns.

Shane Burns ‏@SB_mcfc1894 28 dk.

Bestikas agree deal to sign Aleksandr Kolarov. The left-back was apparently not at #mcfc training today.

Çevrimiçi Necmi

Onur Recep Kıvrak takımda futbolcu olarak kalabilseydi bu turnuvada kaleci kim tartışması yaşamazdık. Onur kaleyi almadan evvelde Tolga oldukça tatmin edici bir performans gösteriyordu. Bu birinin ikinci olduğu bir yarış değil. Onur'un çok başka bir performansı vardı o sezon. Kaleci tekniği olarak da çok önce bir kaleci. Birde şöyle bir konu var. Biz Arsenal'in 2. kalecisini istiyoruz taraftar olarak. Gerçekçi bir sav gibi durmuyor. Mert Günok umut vaad eden ama vaatleriyle yaptıkları tutmayan bir kaleci.
ne vaadi 27 yaşında :alala:
zaten şimdi Bursadan istesen 5 M€ çeker :D
bursadan oyuncumu alınır. heleki böyle bir çöpü

Çevrimdışı Fatih_

Baskan isi artik iyice ogrendi. Gecen sene transfer donemindeki sessizligi hatirliyorumda yemeden icmeden kesilmistik resmen o zor sartlarda bu takimi kurmayi basardik. Bu sene GG alti ay once anlastigimiz bir gercek, Aras devre arasi alindi onu atliyoruz mesela ben inaniyorumki diger transferlerde cepte planli bir sekildedir yapilanlar bunu gosteriyor. Artik oyle bos beles sirf isim olsun menajer tavsiyesiyle vs.isler yok kulupte, hee renkliler ne yapsin anca bizim talip olduklarimizin pesinden kosarlar belki baskan atiyordur onlerine.  :halay:

Çevrimdışı Ersoy

Bestikas agree deal to sign Aleksandr Kolarov. The left-back was apparently not at #mcfc training today.
Hocam bu haberin kaynağı Haberturk ama antrenmana çıkmadığı doğru.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben Mert günok diye diretmiyorum.. Adam free.. Sadece tolga olmasın derdindeyim.. 2. Kaleci bile..Siz burada tolgayı böyle savunursanız yönetim kaleci almaz..En iyi fabriyi alır.. Gene kale tolganın olur..
Gelecek sezon spoiler..

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 20:00:00 Uğur Uğurlu ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fabri'den kurtulmaya çalışırken önerinin Mert olmasıda güzel ironi.

Çevrimdışı alimm

Bu adam bildiğin kaşar kaleci oldu 3. kaleci umut vadeden genç bir isim olur.

umut vaadeden genç bir isim bulabilirsek, ewt haklısınız... Ayrıca günay'ın gitmesi üzerine ismi geçen ali şaşal ile arasında da bir yaş var...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı LuceGel

Kolarov hiçmi çıkmamış  reis abbas yolcu mode on  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MrtBlgc

Gelecek sezon spoiler.. Ben Mert günok diye diretmiyorum.. Sadece tolga olmasın derdindeyim.. 2. Kaleci bile..Siz burada tolgayı böyle savunursanız yönetim kaleci almazki.. En iyi fabriyi alır.. Gene kale tolganın olur..

Bu forumda Tolga hiç bir zaman savunulmadı. Şu transfer başlığında en çok eleştirilen oyuncu Tolga ve İsmaildir. Herkes Ospina'nın, Costil'in hayalini kurarken ve sürekli dile getirirken senin Mert Günok'u övmen insanlara komik geliyor. Kaldı ki Türk kalecilerin mental anlamda yabancılara göre daha zayıf olmaları da bir gerçek. Bunun yaşanmış bir sürü örneği var.. Onun için Fabricio eğer alınmayacaksa ki alındı diyorlar tercih yine yabancı kaleciden yana olmalı..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Ben Mert günok diye diretmiyorum.. Adam free.. Sadece tolga olmasın derdindeyim.. 2. Kaleci bile..Siz burada tolgayı böyle savunursanız yönetim kaleci almaz..En iyi fabriyi alır.. Gene kale tolganın olur..
Gelecek sezon spoiler..

Bedava defil satmaya calisiyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MrtBlgc

Adamın haberi değilmiş yalnız, kaynak haber Türk :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamın haberi değilmiş yalnız, kaynak haber Türk :D

Heriflerin kendilerinden haberi yok. Vay be :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Yalnız idmana çıkmaması olumlu gelişme, 2 saat sonra ArtSpor gelişmeleri yazacağını söyledi. Merak ediyorum ben de, ayrıca BTD 'den de takipteyim.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu forumda Tolga hiç bir zaman savunulmadı. Şu transfer başlığında en çok eleştirilen oyuncu Tolga ve İsmaildir. Herkes Ospina'nın, Costil'in hayalini kurarken ve sürekli dile getirirken senin Mert Günok'u övmen insanlara komik geliyor. Kaldı ki Türk kalecilerin mental anlamda yabancılara göre daha zayıf olmaları da bir gerçek. Bunun yaşanmış bir sürü örneği var.. Onun için Fabricio eğer alınmayacaksa ki alındı diyorlar tercih yine yabancı kaleciden yana olmalı..

Bu forumda tolgayı yazan ben ve bi kaç kişi var.. Tolgayı bizde istemiyoruz demekle bişe olmaz,, her platformda yazacaksın istemediğini,, yoksa yönetim bu taraftar tolgayı seviyomuş, kimse tolgayı eleştirmiyor diye 33 yaşındaki adamla 3 yıllık anlaşma imzalar..Ben mert günoku söylediğim 3 kaleci arasında 1. Kaleci olabilir dedim..Ospinayla, volkan babacanla kıyaslamadım..
Başta yazdım free olarak 2. Kaleci olabilir eğer yönetim ospina yada iyi bi kaleci almaz isede 1. Kaleci olabilir dedim.. Tolgamı mertmi derseniz ne kadar kötü kalecide olsa mert derim..sonuçta takımını bırakan adamla işim olmaz benim.. Gs maçında günayda saçma bi gol yedi ama ben ne kadar kötü kaleci olsada onun 1. Kaleci olarak kalmasını istedim o dönem ama olmadı..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu forumda tolgayı yazan ben ve bi kaç kişi var.. Tolgayı bizde istemiyoruz demekle bişe olmaz,, her platformda yazacaksın istemediğini,, yoksa yönetim bu taraftar tolgayı seviyomuş, kimse tolgayı eleştirmiyor diye 33 yaşındaki adamla 3 yıllık anlaşma imzalar..Ben mert günoku söylediğim 3 kaleci arasında 1. Kaleci olabilir dedim..Ospinayla, volkan babacanla kıyaslamadım..
Başta yazdım free olarak 2. Kaleci olabilir eğer yönetim ospina yada iyi bi kaleci almaz isede 1. Kaleci olabilir dedim.. Tolgamı mertmi derseniz ne kadar kötü kalecide olsa mert derim..sonuçta takımını bırakan adamla işim olmaz benim.. Gs maçında günayda saçma bi gol yedi ama ben ne kadar kötü kaleci olsada onun 1. Kaleci olarak kalmasını istedim o dönem ama olmadı..

Emin misin bu forumda Tolga'yı yazan birkaç isimden biri olduğuna?
Geçen sene Bursa maç oynarken kalede Mert varken birkaç güzel kurtarış yaparken bir arkadaş 'Şu Mert'i alsak . Ne iyi kaleci ' diyordu. Birkaç dakika sonra aynı Mert basit bir hatayla takımına gol yedirdi. Kaba bir tabirle bizde Boyko neyse bunun Türk versiyonu Mert.

Çevrimdışı MrtBlgc

Tolga mı Mert mi diye sorsak ne kadar kötü kaleci olsa da Mert mi dersin? Peki biz neyi tartışıyoruz burda ben anlayamadım. Mert Tolga'dan ne kadar iyi ki yerine düşünüyoruz? İsmail ve Tolga hakkında en az 1000 tane entry var şu başlıkta ve %90'ı olumsuz. Taraftar herşeyin farkında. Ben bile Tolga'yla İsmail'i maç başlıkları altında kaç kere Allah'a havale ettiğimi hatırlamıyorum. Mert Beşiktaş'ın kalecisi değil. Tolga da değil, Fabricio da değil. 3 yanlıştan bir doğru mu yaratmaya çalışıyoruz? Kaldı ki Fabricio alındıysa eğer bütün bunları konuşmanın bir anlamı yok. Çünkü o bölgede 2 yabancı 1 Türk kalecin oluyor.

Çevrimdışı Ensar

Gelecek sezon spoiler..

kimsenin tolgayı savunduğu yok inan bir çoğumuz adamdan tiksinecek durumdayız. ama bugün sen kendini yanlış ifade ediyorsun gördüğüm kadarıyla , en iyisi biraz yazma buraya sakinleş çünkü bu şekilde insanlar seni  üstüne geliyormuş gibi oluyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Gelecek sezon spoiler..

tolgayı savunanı allah çarpar :D
ama yerinede merti koyma o kadarda değil
sizin yüzünüzden çarpılacağız :evillol:

Çevrimdışı Turco

gustavoya 6,5 vereceğimize inanmanız da enteresan  :bandit:

Büyük enayilik olur zaten. Emanuel Mammana alınır o paraya en kötü Subotic alınır. 

Çevrimdışı dkn_34

Mert Günok: Çöp

şu durumda şenol hocanın ilk öncelik boykoya şans verip boykoyu kazanması lazım .ben boykonun tolgadan daha iyi performans göstereğini düşünüyorum.ama bunlar ne kadar iyi olurlarsa olsun bizim ospina gibi bir kaleci almamamız lazım.

Etiketler: