2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404880 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanamı soracam kimi tutcağımı? Senin burdaki amacın ismaili tolgayı pektemeği savunmak olabilir ama benim  burdaki amacım daha iyi bi takım oluşması için baskı oluşturmak. Oyuncu önerileri üretmek..Ndoyeyi bu taraftar aldırmadı bu takıma yada çer çöp adamların gelmesini önledi..biz burda bu takımı poh pohlarsak fabriler gelir gider..benim burda yazdığım eleştirileri fikret ormanada yazıyorum.. Şuana kadar engellemedi beni..takımın seviye atlaması için uğraşıyorum

Pek, dostum biz mecbur muyuz her foruma girdiğimizde senin Fenerbahçe güzellemelerini, 2 transfer daha yaparlarsa ne kadar korkutucu olacaklarını falan okumaya?

Ben senin iyiliğin için diyorum, bak adamlar senin kavfandaki hamleleri yapıyorlar. Git onları destekle 12 numara'da coşkuyla yaz. Fena bir şey mi diyoruz?

Çevrimdışı Ersoy

Güvenilir bir hesap.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emin misin bu forumda Tolga'yı yazan birkaç isimden biri olduğuna?
Geçen sene Bursa maç oynarken kalede Mert varken birkaç güzel kurtarış yaparken bir arkadaş 'Şu Mert'i alsak . Ne iyi kaleci ' diyordu. Birkaç dakika sonra aynı Mert basit bir hatayla takımına gol yedirdi. Kaba bir tabirle bizde Boyko neyse bunun Türk versiyonu Mert.
Boykoyu yedirmem :bandit:

Boyko ile Mert ve Tolga arasinda Siklet farki var bu sezon gorecegiz bunu eger Kalirsa.

Uefa finali görmüş kaleci ile Ne Tolgayi nede Merti ayni kefeye koyarim
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 20:56:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko ile Mert ve Tolga arasinda Siklet farki var bu sezon gorecegiz bunu eger Kalirsa.

Mert leş ama boykoda iyi değil ama onuda ekmekli ekmeksiz her türlü yerler

Çevrimdışı Kalyoncu

Bursa zaten herkesi kadro dışı bırakıyorki.. Geçenyıl yolladığı volkan şeni,ozanı falan kadro dışı bırakmıştı.. Bazen oyuncular kuluple anlaşamayabiliyor..2. Kaleci olamayacak yapıda değil.. Geçen yıl fbden ayrıldığı için almamıştık bu adamı.. Geçen yılda alabilirdik merti

Kaç maçını izledin?  Akhisar maçında direk olmasaydı tolga bu takımda yoktu dedin ya mert için direk yoktu işte aç aynı maçı izle gör kim daha iyi kaleciymiş.tolga yı yerin dibine sokarken yücelttiğimiz kaleci mert mi?  İki mesaj sonra Beşiktaş ı eleştirerek yükseltmeye çalışıyorum diyorsun önerdiğin isim mert günok fenerin defans hattı biz almalıydık felan sabır versin arkadaşlara. üyelik silme bence olmalı forum yönetimi bunu düşünmeli

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Eğer kulübüyle anlaşma zorsa en ciddi aday olması ne kadar mantıklı?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar malum bayram şartları, Çok iyi takip edemedim. Bu Sosa nın gitme masalı nedir, bebeklerin Arjantinde bir kreşe gitmesinimi istiyor, parasının artmasını mı istiyor yoksa ser verip sır vermeyen takımımıza sataşan medya oyunu yada başka birşey mi var?

Edit:
Tabi birde Atibayi soracaktım, Oda gitmek istiyor filan diyor bizim tutarsız medya
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 21:08:08 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Pek, dostum biz mecbur muyuz her foruma girdiğimizde senin Fenerbahçe güzellemelerini, 2 transfer daha yaparlarsa ne kadar korkutucu olacaklarını falan okumaya?

Ben senin iyiliğin için diyorum, bak adamlar senin kavfandaki hamleleri yapıyorlar. Git onları destekle 12 numara'da coşkuyla yaz. Fena bir şey mi diyoruz?
+1903

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yunus Emre , sen Boyko'yu , Uğur Uğurlu da Mert Günok'u yedirmez ama bildiğim birşey varsa o da Beşiktaş taraftarı bu ikisini de çiğ çiğ yer :)
Bu 2 kaleci de çok ciddi defoları olan 2 kaleci. Üst düzey bir kaleci gelmeyecekse piyasasını yapıp sonradan satmak için Boyko'ya daha fazla şans tanınmalı . Bu Beşiktaş'ın 1. kalecisi olamayacağıı gerçeğini değiştirmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

ArtSpor 22:00'de açıklama yapacağız demişti ama erkene aldılar şimdi başladılar..

Çevrimdışı Ersoy

Gün gelir karşımıza çıkarsın koçum dikkat et kendine Vodafone Arena'da...

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ersoy

Lucas Leiva stoper mükemmel güvenilir bi hesap.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lucas Leiva stoper mükemmel güvenilir bi hesap.

:lol: :lol:

Çevrimdışı Bishamon

Leiva stopet degil ki...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nkoulou , Kamil gitti simdi kaldi Gomez , Pazdan ve Omeruo  hicbiri bizi sinif atlatmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı Ersoy

Leiva stopet degil ki...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Dalga geçmek için yazdım zaten.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Leiva stoper değil evet, eğer sallama haber yapmıyorsa büyük bir ihtimalle sorduğu kişi tarafından yanlış bilgilendirilmişte olabilir. Ya zaten burda kimse çok güvenilir hesap olduğunu iddia etmiyor ki. Ben BTD için de aynı şeyi söyledim, bu tarz hesapları okurken temkinli olmakta fayda var. Yalnız şöyle de bir gerçek var bu süreçte bu iki hesap doğruluk oranı yüksek şeyler söyleyip yazdılar. Okuyup paylaşmakta zarar görmüyorum ben..

Çevrimdışı Kalyoncu

kaca gitmis
11.5 diyende var 8 diyende :)ikiside bizim için pahalı

Çevrimdışı mehmetkorfez

Artspor 1 haftaya kapatır hesabı.Renkli biri bizim taraftarı fena trollüyor alet oluyor bizimkiler de

Çevrimdışı MrtBlgc

Artspor 1 haftaya kapatır hesabı.Renkli biri bizim taraftarı fena trollüyor alet oluyor bizimkiler de
Serdar Aziz için %80 Ibanez için de %98 demiş.. İkisi de olmadı bu transferlerin.. İnsanların bu hesabı takip etmesindeki sebep uzun süredir Gökhan Gönül transferinin bittiğini iddia etmelerinden dolayı ama tabiki bu hesabı güvenilir yapmaz..

Çevrimdışı mehmetkorfez

Serdar Aziz için %80 Ibanez için de %98 demiş.. İkisi de olmadı bu transferlerin.. İnsanların bu hesabı takip etmesindeki sebep uzun süredir Gökhan Gönül transferinin bittiğini iddia etmelerinden dolayı ama tabiki bu hesabı güvenilir yapmaz..

Her transfere kesin diyor bir de.Millet haz aldıkça alıyor.Baya takipçi kastı birkaç günde.Ama olur da Kolarov gelirse kral yaparlar adamı.Risk alıyor yani tutarsa devam eder tutmazsa kapatır.

Etiketler: