2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394382 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

ronaldo stoperdi :nerd: aslında 3 5 2 oynuyorduk ama 5 3 2 gibi oynuyorduk
bazen sol bek gibi görünüyordu bazen sol stoper gibi sağ bek kaan dobra sol bek bizim iboydu aslında
esas onlardı ortada zago ronaldo gunti 3 lüsü olurdu ahmet yıldırım as kadro oyuncusu değildi
üçlünün önünde tayfur havutçu oynardı onun önünde pancu sergen olurdu ilerde pascal ilhan olurdu
zaten böyle bir kadroyu gunti ronaldo zago üçlüsü olmadan oynatırsan tarihi gol yeme rekoru kırarsın :D

Zago adamimdi.. Sag ayagiyla topa dokunur sol ayagiyla da adamin ayagina yapistirirdi tekmeyi. Hakem faul caldimi da "Bak topa vurdum, topa mudahele" derdi  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

hadi oziye tamam diyeyim peki altınsay gibi bir yetenek avcısının kulübe kazandırdığı ikinci bir yeteneğin ismini söyleyinde bileyim
merak ettim bir oyuncuylamı yetenek avcısı olunuyor. :D
o yönetimde Altınsay basın sözcüsüydü maçlardan sonra çıkar konuşurdu.
Altınsay Beşiktaş taraftarının yarattığı hayali kahramanlardan biridir.
Hiç kimseye haketmediği değeri verip haketmedikleri yerlere getirmeyin
o yönetim öyle bir yönetimdiki o yönetime altınsay anca çay taşırdı.
Serdar bilgili yönetimi Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetimidir.
100. yıl kadromuz o sene iki şampiyon çıkaracak kadroydu.

E zaten Rahmetli Seba'dan sonra da oyle bir yonetim olmasi gerekirdi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Fabri sağlık testlerini geçemezse kaleci alternatifleri neler

boyko :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

ronaldo stoperdi :nerd: aslında 3 5 2 oynuyorduk ama 5 3 2 gibi oynuyorduk
bazen sol bek gibi görünüyordu bazen sol stoper gibi sağ bek kaan dobra sol bek bizim iboydu aslında
esas onlardı ortada zago ronaldo gunti 3 lüsü olurdu ahmet yıldırım as kadro oyuncusu değildi
üçlünün önünde tayfur havutçu oynardı onun önünde pancu sergen olurdu ilerde pascal ilhan olurdu
zaten böyle bir kadroyu gunti ronaldo zago üçlüsü olmadan oynatırsan tarihi gol yeme rekoru kırarsın :D

Abi tekrar gözden geçir istersen hafızanı: 3'lü savunmada bir oyuncu libero oynar ve o Ronaldo'ydu.

Ahmet Yıldırım da as kadro oyuncusuydu, 25 lig 8 uefa maçına çıkmıştı o sene:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Be%C5%9Fikta%C5%9F_Profesyonel_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1_2002-03_sezonu

Giunti orta sahaydı. Sene başınsda ortada Tayfur-Amaral oynuyordu. Amaral gidince Giunti geldi. Yedekleri de Yasin'di.

Çevrimdışı Necmi

E zaten Rahmetli Seba'dan sonra da oyle bir yonetim olmasi gerekirdi.
Seba tek adamdı :)
onun döneminde bir yönetimden bahsedemeyiz.

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı onder23

fenerde şimdiye kadar sadece 600 kişi yenilemiş kombinelerini satışa çıkalı baya olmasına rağmen.
gs de boykot yapıyorlar twitter da falan baya hastag olmuş. Yönetim de guya kombine süresini uzatmış  :evillol:
Bu koşullar altında rakipler sürünürken gg hariç çok değil 1 yada 2 nokta atışı ile bu seneyi de şampiyon tamamlarız Allah'ın izniyle.
Yönetimin elinde büyük bir fırsat var

Çevrimdışı Yalçın

Seba tek adamdı :)
onun döneminde bir yönetimden bahsedemeyiz.

Ben bu arada bir animdan bahsediyim.

Rahmetlinin Baskan olarak son donemleriydi. Yine kotu bir sonuc almistik. Hatta "Ahmet Dursun Seba Gitsin" sloganlarinin atildigi bir donemdi. Neyse. Mac sonunda protesto icin karar aldik, Kapali'dan Numaraliya cikicaz diye. Karagumruk'lulerle beraber Gaziler bufenin oraya gittik. Cikmasini bekliycez Rahmetlinin. Hareketlenicez gibi oluyoruz; Karagumrukluler durun bekleyin diyip durduruyor bizi. Bekle bekle kimse kalmadi gibi birsey. En sonunda baktik uzun krem renkli pardesusu yaninda da (Tevfik'le baslayandi adi) yoneticiyle cikti. Bir sola dondu bize bakti bes on saniye. Biz yukari dogru cikmaya basladik; cevik kuvvette sagdan soldan vizir vizir dagitiyor. Arkadas adamda korkma olmazmi.. Hiic tinlamadi arkasina bile bakmadan yukari dogru yurumustu. Bir iki bagirdik ama bagirmis olmak icindi acikcasi. Daha dogrusu yediremedik kendimize.. Boyle de bir anidir ic yarasidir.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Abi tekrar gözden geçir istersen hafızanı: 3'lü savunmada bir oyuncu libero oynar ve o Ronaldo'ydu.

Ahmet Yıldırım da as kadro oyuncusuydu, 25 lig 8 uefa maçına çıkmıştı o sene:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Be%C5%9Fikta%C5%9F_Profesyonel_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1_2002-03_sezonu

Giunti orta sahaydı. Sene başınsda ortada Tayfur-Amaral oynuyordu. Amaral gidince Giunti geldi. Yedekleri de Yasin'di.

vaalla düşünüyorumda ronaldo hep son adam olarak aklıma geliyor. stoper oynuyordu gunti savunma yönü ağır basıyordu
libero gibi oynuyordu bu terimler sonra ortaya çıktı guntinin arkasında direk stoperler vardı aslında 8 numara gibi pancu oynuyordu
sergen on numara gibiydi gunti hiç ileri çıkmazdı 6-8 arası bir oyun oynardı zago ronaldo sabit oynuyorlardı siz kafanızda şimdiki oyun şamblonu
gibi düşünüyorsunuz ama daha farklıydı.Mevkiler daha kemikdi

Çevrimdışı Yalçın

fenerde şimdiye kadar sadece 600 kişi yenilemiş kombinelerini satışa çıkalı baya olmasına rağmen.
gs de boykot yapıyorlar twitter da falan baya hastag olmuş. Yönetim de guya kombine süresini uzatmış  :evillol:
Bu koşullar altında rakipler sürünürken gg hariç çok değil 1 yada 2 nokta atışı ile bu seneyi de şampiyon tamamlarız Allah'ın izniyle.

Biz bu kadar kismaya, kasmaya, tek kurusun hesabini yapmayla 3 senede birseyler ortaya cikarabildiysek gs'de fb'de bunlarin hali harap. Hatta soyle diyelim, bu yasananlar sonun baslangici..

Tabi devlete gidip el ayak opup birseyler koparmazlarsa.. Ozellikle gs bu konularda tecrubeli ve basarilidir.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş taraftarını fişeklemeye çalışıyorlar. Erman tetikçiliğe başlamış
yönetimin üzerine baskı kurdurmaya çalışıyorlar Baktılar önümüzdeki sene sahada yenemeyecekler
şimdiden yıkmaya çalışıyorlar. Aspor röportaj alamadığı için savaş açmış bütün yazarlarıyla
Beşiktaşlı geçinen Turgay Demirde kervanın içinde Beşiktaşın bütünleşmeye başladığını görüyorlar
bozmaya uğraşıyorlar neyse o şemsiye açılmaz artık boşa uğraşmasınlar.

Çevrimdışı Efe

kolarov-rodolfo-gomez-gökhan dörtlüsü olacak gibi gomez alınamazsa kim olur orası muallak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

yönetimin üzerine baskı kurdurmaya çalışıyorlar Baktılar önümüzdeki sene sahada yenemeyecekler
şimdiden yıkmaya çalışıyorlar. Aspor röportaj alamadığı için savaş açmış bütün yazarlarıyla
Beşiktaşlı geçinen Turgay Demirde kervanın içinde Beşiktaşın bütünleşmeye başladığını görüyorlar

Valla artik Digiturk fenerli Mehmet Emin Karamehmet'te degil. Satisi Katar'li sirkete onaylandi. Kuresellige oynayan bir sirket. Oyle kolay kolay takim taraftarligina prim vermezler. Yeni sezonda cogu format degisebilir Digiturk'te.

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

kolarov-rodolfo-gomez-gökhan dörtlüsü olacak gibi gomez alınamazsa kim olur orası muallak :)

Kolarov olsun da...

Çevrimdışı Necmi

bizim kadromuz zaten şampiyon kadro kardeşim
hiç takviye yapmasak bile gene şampiyonluğun tek adayıyız.
birde rakibimiz yok felaket kan kaybettiler. kendi taraftarları bile
inanmıyor. şu anda bile kırılganlar aldıkları ilk malubiyetle dağılmaya başlayacaklar.
tam anlamıyla bitikler.
bu sene renklilerden çok ts zorlar bizi oda ne kadar zorlayabilirse.

Çevrimdışı cisse557

Kolarov ve iyi bir stoper alınsın kaleye damacana koysak da razıyım ben şu aşamada

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov olsun da...
Hayırlısı kaleci transferi daha önemli

Çevrimdışı Turco

hadi oziye tamam diyeyim peki altınsay gibi bir yetenek avcısının kulübe kazandırdığı ikinci bir yeteneğin ismini söyleyinde bileyim
merak ettim bir oyuncuylamı yetenek avcısı olunuyor. :D
o yönetimde Altınsay basın sözcüsüydü maçlardan sonra çıkar konuşurdu.
Altınsay Beşiktaş taraftarının yarattığı hayali kahramanlardan biridir.
Hiç kimseye haketmediği değeri verip haketmedikleri yerlere getirmeyin
o yönetim öyle bir yönetimdiki o yönetime altınsay anca çay taşırdı.
Serdar bilgili yönetimi Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetimidir.
100. yıl kadromuz o sene iki şampiyon çıkaracak kadroydu.

Yapma abi, tamam takımı o kurmuyordu ama hatrı sayılır hizmetleri geçti adamın.

Nouma'yı getiren adamdır. Hakan Çalhanoğlu'nun daha adını kimse bilmezken kulübe kazandırmaya çalıştı. Salih Uçan'ı da eklemek lazım. Mondragon'u GS alınca Cordoba'yı Altınsay getirdi. Olcay'ı alanda Altınsay'dır. Zlatan Malmö de oynarken getirtmeye çalışmış yani adamın bi vizyonu var hiç olmazsa.

Yani az buz değil adamın hatrı sayılır bilgisi var. Salih, Çalhanoğlu, Oğuzhan üçlüsü bizde müthiş işler yapardı. Yani Sezer, Gökhan Süzen, Eneramo, Sinan Kurumuş gibi transferleri gördükten sonra ben her türlü Altınsay'a saygı duyarım. Önder Özen'i gördü bu gözler  :eyes Altınsay yine belirli bi standartlara sahip, Önder Özen ile kıyaslamam bile adamı başımıza Mourinho yapacaklardı az kalsın  :tabe:

Hakkında şöyle bi yazı yazılmış ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem.

https://tr.instela.com/besiktas---12892637
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 00:33:46 Turco ]

Çevrimdışı Orhan_

bizim kadromuz zaten şampiyon kadro kardeşim
hiç takviye yapmasak bile gene şampiyonluğun tek adayıyız.
birde rakibimiz yok felaket kan kaybettiler. kendi taraftarları bile
inanmıyor. şu anda bile kırılganlar aldıkları ilk malubiyetle dağılmaya başlayacaklar.
tam anlamıyla bitikler.
bu sene renklilerden çok ts zorlar bizi oda ne kadar zorlayabilirse.

Abi valla Ts bizi zorlayamaz bu sene de ama ben bu boşlukta başka başka takımların iştahlarının kabaracağını düşünüyorum. Bunun da  bize faydası olacak. Başakşehir-Konya-Bursa en azından ikincilik için büyük mücadele koyabilirler ortaya. Yani Gs ve Fb ye ağam paşam demeden arkalarına almayı hedef olarak belirleyebilirler. Biz bu sene, geçen seneye nazaran, daha yüksek oranla şampiyonluğa oynarız. Tabi takımın da şampiyon olduk diye salmadan, aynı ciddiyetle, rakibi küçümsemeden oynaması gerekir. Aksi halde, bir ihtimalde, yine bu boşlukta sırf Beşiktaş olmasın diye başka bir takımı, Bursanın olduğu gibi, şampiyon yapmak isteyebilirler.

Çevrimdışı can1903

Gomezde fioda vergisiz 6 alıyordu :bandit:
Burda kaç alıyor? 3.5 milyon € ve bonuslar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Yapma abi, tamam takımı o kurmuyordu ama hatrı sayılır hizmetleri geçti adamın.

Nouma'yı getiren adamdır. Hakan Çalhanoğlu'nun daha adını kimse bilmezken kulübe kazandırmaya çalıştı. Salih Uçan'ı da eklemek lazım. Mondragon'u GS alınca Cordoba'yı Altınsay getirdi. Olcay'ı alanda Altınsay'dır. Zlatan Malmö de oynarken getirtmeye çalışmış yani adamın bi vizyonu var hiç olmazsa.

Yani az buz değil adamın hatrı sayılır bilgisi var. Salih, Çalhanoğlu, Oğuzhan üçlüsü bizde müthiş işler yapardı. Yani Sezer, Gökhan Süzen, Eneramo, Sinan Kurumuş gibi transferleri gördükten sonra ben her türlü Altınsay'a saygı duyarım. Önder Özen'i gördü bu gözler  :eyes Altınsay yine belirli bi standartlara sahip, Önder Özen ile kıyaslamam bile adamı başımıza Mourinho yapacaklardı az kalsın  :tabe:

Hakkında şöyle bi yazı yazılmış ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem.

https://tr.instela.com/besiktas---12892637
Bazı insanlar vardır kendi hiçtir ama ismi bir km önde yürür altınsayda böyle biri
madem bu kadar iyi nerdeydi bu güne kadar tıpkı Önder Özenede burda methiyeler düzüldüğü gibi
o zamanda söylüyordum yapmayın kartondan kahramanlar yaratmayın Önder Özenin bu takıma bir katkısı yok
dedim burda eski üyelerin tamamı buna şahittir. Altınsay içinde aynı şeyleri söylüyorum bu güne kadar
gram katkısı olmadı şişirilmiş bir balon insanın böyle bir bilgisi olsa bunu kullanır kullanılmayan şeyin değeri yoktur
kendisini tanımam etmem dışardan bakıyorum ve bir şey göremiyorum. gördüğüm tek şey en ufak bir zorlukta
tabanları yağlayan hiç bir sorumluluk altına giremeyen pasif biri.
önder özen için ne dedim iyi yönetici panik yapmaz Önder bey sürekli panik
Altısay içinde aynı şeyi söylüyorum iyi ve bilgili biri savaştan kaçmaz savaştan kendisine güvenmeyenler kaçar
kendisine güvenmeyende bence ne bilirse bilsin bir hiçtir.sürekli kendi yok adı var olan birini neden sürekli şişirip duruyorsunuz
anlamıyorum Bir insanın varlığı yoksa ve ismi sürekli Beşiktaşın büyüklüğüyle besleniyorsa o kişiler Beşiktaşın sırtından düşmesi gereken kişilerdir.
bunlar gibi bir sürü isim sayarım ama nedense bu tipler sürekli birileri tarafından kahraman ilan ediliyorlar.
Kimisi Altınsay başkan olsun diyor Başkan olmak için bilgi gerekmiyor liderlik gerekiyor. Altınsay başkan olsa ilk zorlukta istifa eder.
Başkanlık bambaşka bir şeydir.

Çevrimdışı tuncaboylu

vaalla düşünüyorumda ronaldo hep son adam olarak aklıma geliyor. stoper oynuyordu gunti savunma yönü ağır basıyordu
libero gibi oynuyordu bu terimler sonra ortaya çıktı guntinin arkasında direk stoperler vardı aslında 8 numara gibi pancu oynuyordu
sergen on numara gibiydi gunti hiç ileri çıkmazdı 6-8 arası bir oyun oynardı zago ronaldo sabit oynuyorlardı siz kafanızda şimdiki oyun şamblonu
gibi düşünüyorsunuz ama daha farklıydı.Mevkiler daha kemikdi

3'lü savunma oynayan nadir takımlardan biriydik.

Lazio deplasmanına çıktığımız kadroya baksanıza, Niyazi'yle Serdar Topraktepe'yle UEFA Çeyrek finakline çıkmışız.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2002/matches/round=1630/match=70964/index.html

Çevrimdışı tuncaboylu

İşin komik tarafı saçma bir zamanda başladılar.

Bir yanda bayram tatili, bir yanda Avrupa Şampiyonası falan; kimse sallamıyor bunları. Davulcu osuruğu gibi ses çıkarıyorlar.

Çevrimdışı Necmi

3'lü savunma oynayan nadir takımlardan biriydik.

Lazio deplasmanına çıktığımız kadroya baksanıza, Niyazi'yle Serdar Topraktepe'yle UEFA Çeyrek finakline çıkmışız.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2002/matches/round=1630/match=70964/index.html
çok güçlüydü kadromuz aslında üçlü savunma değilde beşli savunma oynuyorduk :evillol:
kaan dobra ve ibrahim üzülmez savunma yetenekleri çok yüksek beklerdi üçlü defansa göre orta saha oyuncusu gibi görünselerde aslında bektiler

Etiketler: