Yapma abi, tamam takımı o kurmuyordu ama hatrı sayılır hizmetleri geçti adamın.
Nouma'yı getiren adamdır. Hakan Çalhanoğlu'nun daha adını kimse bilmezken kulübe kazandırmaya çalıştı. Salih Uçan'ı da eklemek lazım. Mondragon'u GS alınca Cordoba'yı Altınsay getirdi. Olcay'ı alanda Altınsay'dır. Zlatan Malmö de oynarken getirtmeye çalışmış yani adamın bi vizyonu var hiç olmazsa.
Yani az buz değil adamın hatrı sayılır bilgisi var. Salih, Çalhanoğlu, Oğuzhan üçlüsü bizde müthiş işler yapardı. Yani Sezer, Gökhan Süzen, Eneramo, Sinan Kurumuş gibi transferleri gördükten sonra ben her türlü Altınsay'a saygı duyarım. Önder Özen'i gördü bu gözler
Altınsay yine belirli bi standartlara sahip, Önder Özen ile kıyaslamam bile adamı başımıza Mourinho yapacaklardı az kalsın 
Hakkında şöyle bi yazı yazılmış ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem.
https://tr.instela.com/besiktas---12892637
Bazı insanlar vardır kendi hiçtir ama ismi bir km önde yürür altınsayda böyle biri
madem bu kadar iyi nerdeydi bu güne kadar tıpkı Önder Özenede burda methiyeler düzüldüğü gibi
o zamanda söylüyordum yapmayın kartondan kahramanlar yaratmayın Önder Özenin bu takıma bir katkısı yok
dedim burda eski üyelerin tamamı buna şahittir. Altınsay içinde aynı şeyleri söylüyorum bu güne kadar
gram katkısı olmadı şişirilmiş bir balon insanın böyle bir bilgisi olsa bunu kullanır kullanılmayan şeyin değeri yoktur
kendisini tanımam etmem dışardan bakıyorum ve bir şey göremiyorum. gördüğüm tek şey en ufak bir zorlukta
tabanları yağlayan hiç bir sorumluluk altına giremeyen pasif biri.
önder özen için ne dedim iyi yönetici panik yapmaz Önder bey sürekli panik
Altısay içinde aynı şeyi söylüyorum iyi ve bilgili biri savaştan kaçmaz savaştan kendisine güvenmeyenler kaçar
kendisine güvenmeyende bence ne bilirse bilsin bir hiçtir.sürekli kendi yok adı var olan birini neden sürekli şişirip duruyorsunuz
anlamıyorum Bir insanın varlığı yoksa ve ismi sürekli Beşiktaşın büyüklüğüyle besleniyorsa o kişiler Beşiktaşın sırtından düşmesi gereken kişilerdir.
bunlar gibi bir sürü isim sayarım ama nedense bu tipler sürekli birileri tarafından kahraman ilan ediliyorlar.
Kimisi Altınsay başkan olsun diyor Başkan olmak için bilgi gerekmiyor liderlik gerekiyor. Altınsay başkan olsa ilk zorlukta istifa eder.
Başkanlık bambaşka bir şeydir.