2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381546 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

İşin garibi hiçbir spor kanalında bir haber yok.

Çevrimdışı Bishamon

İşin garibi hiçbir spor kanalında bir haber yok.
Cunku buyuk yildiz atif seysunun muhtesem performans gostereceginden baska birseyden bahsetmiyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

Kolarov'u alabilirsek gerçekten çok güzel olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Ee Kolarov yarın saat 15:00'te istanbula geliyor haberleri var ortalarda :S  :claps: :claps: :claps:
ben önümüzdeki hafta diye duyuyorum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Kolarov'u alabilirsek gerçekten çok güzel olacak.
:alala: aldık sanırım :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

:alala:
nasıl yani istanbulda değilmi zaten en fazla tatile gider geri gelir sonra :D
Zaten öyleydi izmirden gelmiş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Ensar

Necmi abi ver gazı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Cunku buyuk yildiz atif seysunun muhtesem performans gostereceginden baska birseyden bahsetmiyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

boşverin eğlenceli oluyor tutunacakları bir dal yokki
onlar ne yapsın birilerini övmek zorundalar bırakalım aatıf ı övsünler :evillol:

Çevrimdışı can1903

Ünlü duyumcumuz Walter'e bağlanıyoruz. Şeker tamam diyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı 38life

Değerli Beşiktaş Arena forum ahalisi için geliyor  :evillol:  Fena olmadı bence :)

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 17:47:06 38life ]

Çevrimdışı Turco

Basının gazına fazla gelmeyin. Yok ANÇ Sosa'yı ikna etmek için Arjantin'e gidecekmiş, külliyen yalan.

Sosa Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusudur. Belirtilen tarihte kampa katılması zorunludur yoksa yaptırıma maruz kalır, ipler bizim elimizde.  Estudiantes'e gitmek istiyorsa kendisi gelir Türkiye'ye yönetimi ikna etmek için.

Sosa kim ki koskoca Beşiktaş as başkanı ikna etmek için Sosa'nın ayağına gidecek.

Sosa geçen hafta Estudiantes'in tesislerine gitti ziyaret için, bizim basın Sosa Estudiantes'le antremana çıktı diye haber yaptı :)

Juan Sebastian Veron Sosa'nın idolüdür ve şu anda Estudiantes kulübünün başkanıdır. Günün birinde Sosa altyapısından yetiştiği Estudiantes'de futbolu bırakacaktır burası kesin. Ama o zaman bu zaman değil.

Geçen sene de benzer haberler çıkmıştı, hatta Sosa kulüp binasına gidip Veron'la görüşmüştü. Beşiktaş istemediği sürece Sosa hiçbir yere gidemez.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bir gazetenin hazin başlığı.

"Sol bekte İsmail Köybaşı ile zor bir forma yarışına girişecek."   Şakamı lan bunlar bunlara nekadar sövsen azdır hatta mübahtır. Fener çeyçuyu alınca başlık "Fener gol kralı aldı."

Çevrimiçi Necmi

Basının gazına fazla gelmeyin. Yok ANÇ Sosa'yı ikna etmek için Arjantin'e gidecekmiş, külliyen yalan.

Sosa Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusudur. Belirtilen tarihte kampa katılması zorunludur yoksa yaptırıma maruz kalır, ipler bizim elimizde.  Estudiantes'e gitmek istiyorsa kendisi gelir Türkiye'ye yönetimi ikna etmek için.

Sosa kim ki koskoca Beşiktaş as başkanı ikna etmek için Sosa'nın ayağına gidecek.

Sosa geçen hafta Estudiantes'in tesislerine gitti ziyaret için, bizim basın Sosa Estudiantes'le antremana çıktı diye haber yaptı :)

Juan Sebastian Veron Sosa'nın idolüdür ve şu anda Estudiantes kulübünün başkanıdır. Günün birinde Sosa altyapısından yetiştiği Estudiantes'de futbolu bırakacaktır burası kesin. Ama o zaman bu zaman değil.

Geçen sene de benzer haberler çıkmıştı, hatta Sosa kulüp binasına gidip Veron'la görüşmüştü. Beşiktaş istemediği sürece Sosa hiçbir yere gidemez.
neyin kafasını yaşıyorlar sosa açıklama yapmıştı zaten
iki yıl sözleşmem var gelmem mümkün değil Beşiktaşla şampiyonlar liginde oynamak heyecen verici
sabırsızlıkla bekliyorum dedi ülkesinde verdiği bir röportajda gelecekmisin diye sorduklarında

Çevrimdışı brkntcnr

Kolarov - Subotic - Marcelo - Gökhan Gönül - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Quaresma - Olcay - Gomez. Bu ekibe hepimiz fitmiyiz? Kaleci yazmadım çünkü hiç farketmez eldekilerin birbirinden farkı yok.

Çevrimdışı 38life

Bir gazetenin hazin başlığı.

"Sol bekte İsmail Köybaşı ile zor bir forma yarışına girişecek."   Şakamı lan bunlar bunlara nekadar sövsen azdır hatta mübahtır. Fener çeyçuyu alınca başlık "Fener gol kralı aldı."

Salla. Değinmeye değmez.

Çevrimiçi Necmi

Kolarov - Subotic - Marcelo - Gökhan Gönül - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Quaresma - Olcay - Gomez. Bu ekibe hepimiz fitmiyiz? Kaleci yazmadım çünkü hiç farketmez eldekilerin birbirinden farkı yok.
stoperde fazla hayal kurmayın derim :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

stoperde fazla hayal kurmayın derim :bandit:
Abi subotic olmasa da Omeruo veya Gomez tek olacak iş değil. O kaliteye yakın adam almak şart.

Çevrimdışı mehmetthedum

Paranoyaklıktan değil ama, aziz olsam şu aşamada beşiktaşın istediği bir oyuncuyu  beşiktaşa geliyormuş gibi haber yaptırıp, 3-5 gün milleti gazladıktan sonra, sanki elinden almış gibi imza attırırdim.

O sebeple imza görene kadar hiç sevinmem..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Kolarov gelmez kendinizi şartlandırmayın. Bu sene yapılacak transferler Omeruo seviyesinde olacak. Bu sene Mario Gomez'in de kalma ihtimali tamamen ortadan kalkmış oldu. Oyuncu satılmadan Kolarov'un gelmesi imkansız. Kimi satacaksınız?
Seni kovmadilar mi daha siteden ya.dun kendi kendine lades yapmıştın sen

Çevrimdışı onurturan

Paranoyaklıktan değil ama, aziz olsam şu aşamada beşiktaşın istediği bir oyuncuyu  beşiktaşa geliyormuş gibi haber yaptırıp, 3-5 gün milleti gazladıktan sonra, sanki elinden almış gibi imza attırırdim.

O sebeple imza görene kadar hiç sevinmem..
:nerd:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bonservisle oyuncu alamayız fakat 2 senedir bonservissiz mis gibi oyuncular alındı. Alınır. Gomez (Mario) gelmez diyorsunuz; Gomez önce kendini Avrupa'da gösterecek bir kulüp bulacak. O kulüp ona 7 milyon Avro ödeyecek. En az. Halen Gomez'in en iyi alternatifiyiz. Kolarov olursa süper olur. İsmail'le zorlu bir yarışa girer.  :lol: Stoper konusu bence bitti. Küçük Gomez falan hikaye artık. 7 Milyona stoper alınmaz. BU saatten sonra da Atiba Sosa gidecekse buyursun, Sosa'ya ihtimal vermiyorum. Atiba belki. Onunda fiyatı belli. Kayıptır. Ancak onun da yeri dolar. Geçen sene uçaktan inen abi var, devre arası Chaelsea'den alınacak siyahi azman vardır. Mutlaka vardır.

Bu sayfaları boşa kendi feveranınızla doldurmayın. Ne adamlar biliyoruz biz, her şeye muhalefet edip şampiyonluk maçında tribünde olan. Biraz güvenin yönetime. Hiç fena gitmiyorlar.

Etiketler: