2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367044 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Eğer eski aşkımız devam ediyorsa Leiva da harika olurdu bence birebir Atiba etkisi isteniyorsa Leiva getirilmeli en son deli istemiyor takımdan diye söylentiler vardı ne oldu bilen var mı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Kranevitter Atiba seviyesinde olmaz mı ? Kranevitter Atiba'yı sırtına alır diyar diyar gezdirir o kadar söylüyorum.
Taşır ama daha var bence yoksa kötü oyuncu olduğundan değil ama şu sıra Atibanın yaptığı işi yap dersek zorlanacaktır

O işi en iyi yapacak adam uzakta değil bir adam bozdu işimizi ama şimdi iş değişti
Bir ara takımdan kadro dışı söylentileri vardı direktör ile anlaşamıyor gitmek istiyor gibi noldu ne bitti en son bilmiyorum kiralık gelebilirdi belki de gelir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kadir gecesi münasebetiyle bugün ospina gelsin

Çevrimdışı BlackEagle26

Liverpool forumuna bir bakayım Leiva nın durumu neymiş gelirse müthiş olur

Çevrimdışı Turco

Taşır ama daha var bence yoksa kötü oyuncu olduğundan değil ama şu sıra Atibanın yaptığı işi yap dersek zorlanacaktır

O işi en iyi yapacak adam uzakta değil bir adam bozdu işimizi ama şimdi iş değişti

Yapma Allah aşkına, Kranevitter Atiba'nın yapacağı işi yap dersek zorlanmaz tam tersine afedersin bi tarafına bile iteler.

Şimdi videodan olur mu kardeşim diyeceksin ama sadece bu adamın vücudunu nasıl kullandığına dikkatli bak farkı anlarsın.

Çevrimiçi Necmi

İşte seninkiside Yalçın ile aynı bakış açısı @Necmi, insanların kişisel değerlerini çabalarını bir nevi yok sayma. Hiçmi önemi yok, orda başkanın Beşiktaşı temsil etmeye yetki verdiği adamın, konuşma stili, verdiği dürüstlük duygusu, birikimi, insanları evlerinde ziyaret edip kişisel samimiyet ve ilişki geliştirmesi. Bu işler bukadar basit mi sanıyorsunuz. Seçelim iyi bir başkan, gerisi hikaye o zaman. Yetkin birikimli insanlara ne ihtiyaç var ki kurullarında. Başkan istediği kadar doğru strateji belirlesin, göndersin oraya iş bilmez ama iyi niyetli birini o zaman, nasılsa masada başkan konuşuyor kim giderse gitsin, sonuç aynı mı olur görelim.
sözkul yaşım 51 hiç bir şeyin basit olmadığını bilecek kadar bu dünyada yaşadım.
sözlerimi tek bir mesajlamı değerlendirerek hüküm veriyorsun. Erdal Torunoğullarının çok değerli bir
yönetici olduğunu zaten söyledim Erdal Bey sıfırdan ticarete başlamış kapı kapı dolaşarak hollandada tencere satıp şu anki servetini yapmış
baba parasıyla büyümeyen gerçek bir ticaret adamı ve konumuna bakılırsa pazarlama ustası Ben yönetici olduğu gün bütün
CV sini inceledim ve müthiş saygı duydum ve en sevdiğim yöneticidir. kimse Hollandanın en zenginlerinden ve orda çok önemli bir
iş adamı olduğunu bilmez aynı zamanda italyada fabrikası vardır. italya hollanda almanyada ciddi ilişkileri olan bir iş adamıdır.
bunları bilerek o söylediklerimi söylüyorum işkembeden atmıyorum yani. Burda sürekli kahraman yaratan arkadaşlara kahramanın o olmadığını bunun bir ekip işi olduğunu söylüyorum. gomezi Erdal bey transfer etmedi bunun çok geniş bir anlamı var erdal bey masaya oturan Beşiktaşın yüzüydü
ama bu işi kotaran bir sürü profesyonel var. Doneler erdal beye verilir sonrasında o yeteneklerini konuşturur. Ama işin nihayetinde
işi bitiren başkanın ağzından çıkan kelimedir. Erdal bey kendisi söyledi. Başkanla londrada konuştuğunu gomezde yüzde bir anca ihtimal var dediğini
başkan yüzde bir varsa git o işi kovala dedi diyen kendisi  burda başarı direk aslında başkanın oluyor çünkü riski alan başkan
gerisi Erdal beyin pazarlık başarısı veya Ahmet Bulutun başkanda başka kaynaklar olmasa elinde yüzde bir için git görüş demez.
kuralları başkan belirler yönetici o kurallar üzerinde haraket eder. Mesela bin dolara erdal bey aldı deniyor ama erdal bey bunuda söyledi
sözleşmeye bir rakam yazmamız gerekiyor ne yazalım demiş başkanda bin dolar yazın demiş. erdal beyde olurmu başkanım demiş
Başkanda olur neden olmasın demiş formalite olarak yazmıyormuyuz demiş
Burda bu transferde erdal beyin emeği yok demek ne kadar yanlışsa bütün ödülü ona vermekte o kadar yanlış
bir mesajımdada ne dedim hiç kimseyi hak etmediği koltuğa zorla oturtmaya çalışmayın hem ona kötülük edersiniz hemde
koltuğun sahibine herkes kendi oturduğu koltuğun başarısını sahiplensin @sozkul

Çevrimdışı ozankarakoc

Erdal Torunoğulları hiçbirzaman transfer komitesinde olmadı, hala da değil. Nereden uyduruyorsunuz bunları?

İnternette adamın adının geçtiği her yerde (kendi Instagram hesabı da dahil) 'dış transferden sorumlu yönetici' yazıyor. Transfer komitesinde olunmadan dış transferden sorumlu olunabiliyorsa bilmiyorum. Zaten bilmediğim için soruyorum görev değişikliğinin ne anlama geldiğini ve yaşananların perde arkasını...

Bu adam bu kadar başarılıyken, şimdi başkan çıkıyor, 'O almadı, hepsini Ahmet başkanla ben aldım' diyor. İnsan da ister istemez 'kavga mı ettiler', 'aralarında husumet mi çıktı', 'neler oluyor' diye merak ediyor. Durum bundan ibaret.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

İnternette adamın adının geçtiği her yerde (kendi Instagram hesabı da dahil) 'dış transferden sorumlu yönetici' yazıyor. Transfer komitesinde olunmadan dış transferden sorumlu olunabiliyorsa bilmiyorum. Zaten bilmediğim için soruyorum görev değişikliğinin ne anlama geldiğini ve yaşananların perde arkasını...

Bu adam bu kadar başarılıyken, şimdi başkan çıkıyor, 'O almadı, hepsini Ahmet başkanla ben aldım' diyor. İnsan da ister istemez 'kavga mı ettiler', 'aralarında husumet mi çıktı', 'neler oluyor' diye merak ediyor. Durum bundan ibaret.

Hiçbir sorun yok. İçin rahat olsun. Tek sorun fitneciler.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Atiba gerçekten gitmek istiyorsa başkan elde tutmaz. Daha temmuz 2 sonuçta ve defans hattı vs. transferler bittikten sonra giden oyuncuların yerine birileri alınacaktır diye düşünüyorum. (Atiba, Gökhan Töre gibi)

Çevrimdışı sallapati

West Ham bizim oyuncu satmak zorunda olduğumuzu biliyor ve Gökhan Töre işinde fiyat kırmaya çalışıyor. Southampton ın devreye girmesi iyi oldu.. ama onlar da 8-9 milyon euro gibi bir teklif yapmışlar bizim başkan hemen reddetmiş...

Omeruo yu Chelsea bize önermiş deniliyor..

Çevrimdışı talha

Yapma Allah aşkına, Kranevitter Atiba'nın yapacağı işi yap dersek zorlanmaz tam tersine afedersin bi tarafına bile iteler.

Şimdi videodan olur mu kardeşim diyeceksin ama sadece bu adamın vücudunu nasıl kullandığına dikkatli bak farkı anlarsın.

Ya ondan dolayı demiyorum Kranevitter iyi oyuncu ve gelse zaten fark koyacaktır ama sen nasıl bir oyuncu istiyorsun o önemli her oyuncu her takıma uymaz

Bizim Atibanın en büyük özelliği inanılmaz pres ve top kesiciliği Oğuzhanı ileride Alexis ve Marcelo yu geride rahatlaması

Şimdi Kranevetti ye bunu yapacaksın dersen zorlanır

O konuda benim favorim Aranguiz ile Leiva bu ikisi istediğimiz oyunu vermede harikalar yaratır Atibayı unutturur hatta vazgeçilmezimiz olur

Yoksa Kranevetti gelecekse gelsin ama kiralama yapsalar bile bize yaparlar mı

Olaya eğer salt bir mantık ve ulaşabilir seviyede bakarsak takımıyla sorunlu ama ortalaması iyi iki oyuncu benim kafamda beliriyor biri Badejl biri Leiva

Çevrimdışı Bishamon

Kranevittar zu Sevilla

Sahsen ben Guardadoyu isterim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı emrecakmak

Sevilla'ya gitmiş diyorlar 1  yıl kiralık olarak.

Çevrimiçi Necmi

ERdal Bey yine eski görevinde ama fiili olarak Umut güner dış transferde ön plana çıkartılmaya çalışılıyor Başkan tarafından...

bugün bizim hoşumuza gitmeyen olay sadece E.T sorusu sorulduğunda Başkanın "Ben yaptım , herşeyi ben yaptım , transferi de ben yaptım, ben , ben , ben" demesidir..

Başkana yakışmadı bu davranışı..

Bu forumda başkanı sevmeyen yoktur. Ben de dahil.. ama yaptığı yanlışları da ortaya koymak gerek...
hiçde öyle demedi manuple ediyorsun erdal beyi ben görevlendirdin bir başkasınıda ben görevlendiriyorum dedi
nihayetindede transferin başlamasına ben karar veririm bitmesinede ben karar veririm dedi.
orda sorulan soru manuplasyondu baksana asporda bu iş planlanmış. ondan önce söylediği neydi erdal bey geçen senede dış ilişkilerden sorumlu yöneticiydi bu senede dış ilişkilerden sorumlu yönetici umut güner hangi dış transferle görüşmüş madem bu kadar eminsin
isimde ver bilelim dış transferde ön plana nasıl çıkıyor anlayalım sen geçen sene iç transferde erdal beyin herhangi bir şekilde dahili olduğunu
gördünmü. Tolgay transferi bile büyük bir yoğunlukta ANÇ çabasıyla yürüdü ve bitirildi. geçen sene ANÇ transfer komitesi başındaydı bu sene umut güner
bu görevi üstlenmiş durumda erdal beyden bir yetki alınmış değil tam tersi birde uefa ilişkileri üstüne eklenmiş durumda  @sallapati

Çevrimdışı Turco

Ya ondan dolayı demiyorum Kranevitter iyi oyuncu ve gelse zaten fark koyacaktır ama sen nasıl bir oyuncu istiyorsun o önemli her oyuncu her takıma uymaz

Bizim Atibanın en büyük özelliği inanılmaz pres ve top kesiciliği Oğuzhanı ileride Alexis ve Marcelo yu geride rahatlaması

Şimdi Kranevetti ye bunu yapacaksın dersen zorlanır

O konuda benim favorim Aranguiz ile Leiva bu ikisi istediğimiz oyunu vermede harikalar yaratır Atibayı unutturur hatta vazgeçilmezimiz olur

Yoksa Kranevetti gelecekse gelsin ama kiralama yapsalar bile bize yaparlar mı

Olaya eğer salt bir mantık ve ulaşabilir seviyede bakarsak takımıyla sorunlu ama ortalaması iyi iki oyuncu benim kafamda beliriyor biri Badejl biri Leiva

Videoyu izlediysen kesiciliğinin Atiba'dan daha iyi olduğunu görmüşsündür.

Kiralama konusuna gelince Atletico Kranevitter'i eski kulübü River'a kiralayacak ama CL de oynayan bi takım yani biz talip olursak iş değişir. Atletico Arjantin ligindeki River'a değilde CL de oynayan bi kulübe kiralamak isteyecektir, mantıklı olan budur. Sosa faktörü de var tabi. Talip olursak büyük ihtimal bize kiralarlar. 

Çevrimdışı talha

Kiralama konusuna gelince Atletico Kranevitter'i eski kulübü River'a kiralayacak ama CL de oynayan bi takım yani biz talip olursak iş değişir. Atletico Arjantin ligindeki River'a değilde CL de oynayan bi kulübe kiralamak isteyecektir, mantıklı olan budur. Sosa faktörü de var tabi. Talip olursak büyük ihtimal bize kiralarlar.
Adam gitmiş bile hacı

Çevrimdışı talha

Adamın zaten meziyetlerinin iyi olduğunu biliyorum özellikle eğer bir sıkıntı çıkmazsa Avrupanın en iyi önliberolarından biri olacak benim demek istediğim biraz fazla hırpalanabilirdi bizde Sevilla almış zaten

Çevrimdışı brkntcnr

Kranevitter zu Sevilla olmuş gibi twitter da sevilla hesapları da paylaşmış.

Çevrimdışı ozankarakoc

Hiçbir sorun yok. İçin rahat olsun. Tek sorun fitneciler.

Eyvallah, öyleyse yaslanırız arkamıza, çıkarız Kolarov duasına...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı talha

Defans nasıl şekillenecek bu konu hakkında bir fikrimiz olsa aslında orta sahada Atiba yerine ileriye biraz daha dönük isimler düşünülebilir Subotic ve Omeuro güzel isimler ama Subotic bir soru işareti Gustave Gomez nasıl bilmiyorum ama eğer fizik gücü yüksek ise denildiği gibi Omeuro ve Kolarov ile ileride öyle çok büyük bir fizik gücü gerekmeye bilir Arka taraf kolarov Subotic Omeuro ve Beck olursa değmeyin keyfimize

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yeni çıkmış haber.. Teklif yapmak gerek

Çevrimdışı talha

Adamın isminin geçmesi yetti arkadaş

Aslında biz böyle oyuncuları düşünebiliriz önü açık kiralık oyuncular benim hoşuma gidiyor yani bir baba rahman Kranevitter tarzı adamlar kötü oyuncu olmayıp forma şansı yakalamayan adamlar

Kolarov işi sıkıntıya girerse bence bir Chelsea yoklanabilir

Çevrimiçi Necmi

dış transfer değil dış ilişkilerden sorumlu yönetici. Görev değişikliği yok başkanda onu söyledi zaten
geçen seneki görevine devam ediyor dedi. ama ekledi transfer görüşmesini a kişisi b kişisi ben görev veririm yapar dedi
erdal bey olur veya bir başkası olur. o işi kimin kotaracağına inanıyorsa ona verir görevi mesela geçen sene rudolfho yu aldık Erdal bey bu transferin neresindeydi. dış transfer diye hepsine erdal beymi koşuyor sanıyorsunuz. kim bilir erdal beyin elinde belkide bir oyuncu vardır sadece ona
odaklanıyordur. Başkanda dikkatleri üzerinden çekmeye çalışıyordur. geçen sene adamı havada takip ediyordu taraftar. adımını hangi ülkeye atsa ordan bir haber çıkıyor. bilemeyizki belkide elini rahatlatmak için böyle bir açıklama yaptı. geçen konuşmasındada kime transfer teklifi götürsek rakiplerimiz bitiyor dedi
Başkanın konuşmalarından fikir yürütmek istiyorsanız anlık konuşmalara bakmayın bir bütün içinde değerlendirin ipuçlarını takip edince ne demek istediğini daha iyi anlarsınız. geçen senede özellikle yıl sonuna doğru çıkışları çok eleştirildi sonra ne oldu bunların hepsinin bilinçli yapıldığı ortaya çıktı. böyle demiyorum ama bu nedenle yapılmış olma ihtimali çok kuvvetli fenerle baltaları topraktan gömdüğümüz yerden çıkardık savaş başladı artık fener misilleme yapacak belkide önlem alınıyor.

Çevrimdışı sallapati

hiçde öyle demedi manuple ediyorsun erdal beyi ben görevlendirdin bir başkasınıda ben görevlendiriyorum dedi
nihayetindede transferin başlamasına ben karar veririm bitmesinede ben karar veririm dedi.
orda sorulan soru manuplasyondu baksana asporda bu iş planlanmış. ondan önce söylediği neydi erdal bey geçen senede dış ilişkilerden sorumlu yöneticiydi bu senede dış ilişkilerden sorumlu yönetici umut güner hangi dış transferle görüşmüş madem bu kadar eminsin
isimde ver bilelim dış transferde ön plana nasıl çıkıyor anlayalım sen geçen sene iç transferde erdal beyin herhangi bir şekilde dahili olduğunu
gördünmü. Tolgay transferi bile büyük bir yoğunlukta ANÇ çabasıyla yürüdü ve bitirildi. geçen sene ANÇ transfer komitesi başındaydı bu sene umut güner
bu görevi üstlenmiş durumda erdal beyden bir yetki alınmış değil tam tersi birde uefa ilişkileri üstüne eklenmiş durumda  @sallapati

Tabiki transferde herkesin emeği var ama ben başkanın özellikle ERman Toroğlunun  2 ay önceki demecinden sonra (  http://spor.haber7.com/spor-medyasi/haber/1901871-erman-torogludan-besiktas-icin-buyuk-iddia )  biraz rahatsızlık duyduğunu ve E.T yi biraz geri planda tutmaya çalıştığını seziyorum..

bugün söyledikleri biraz E.T yi değersizleştirmeye yönelik gibi

söyledikleri burda  :  https://youtu.be/t8BZPeKnX_g?t=7m45s

Çevrimdışı Kutay

dış transfer değil dış ilişkilerden sorumlu yönetici. Görev değişikliği yok başkanda onu söyledi zaten
geçen seneki görevine devam ediyor dedi. ama ekledi transfer görüşmesini a kişisi b kişisi ben görev veririm yapar dedi
erdal bey olur veya bir başkası olur. o işi kimin kotaracağına inanıyorsa ona verir görevi mesela geçen sene rudolfho yu aldık Erdal bey bu transferin neresindeydi. dış transfer diye hepsine erdal beymi koşuyor sanıyorsunuz. kim bilir erdal beyin elinde belkide bir oyuncu vardır sadece ona
odaklanıyordur. Başkanda dikkatleri üzerinden çekmeye çalışıyordur. geçen sene adamı havada takip ediyordu taraftar. adımını hangi ülkeye atsa ordan bir haber çıkıyor. bilemeyizki belkide elini rahatlatmak için böyle bir açıklama yaptı. geçen konuşmasındada kime transfer teklifi götürsek rakiplerimiz bitiyor dedi
Başkanın konuşmalarından fikir yürütmek istiyorsanız anlık konuşmalara bakmayın bir bütün içinde değerlendirin ipuçlarını takip edince ne demek istediğini daha iyi anlarsınız. geçen senede özellikle yıl sonuna doğru çıkışları çok eleştirildi sonra ne oldu bunların hepsinin bilinçli yapıldığı ortaya çıktı. böyle demiyorum ama bu nedenle yapılmış olma ihtimali çok kuvvetli fenerle baltaları topraktan gömdüğümüz yerden çıkardık savaş başladı artık fener misilleme yapacak belkide önlem alınıyor.
aziz çok kinci bir adam umarım gomezin aklını çelmez korkmuyorum değil yani
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ