İşte seninkiside Yalçın ile aynı bakış açısı @Necmi, insanların kişisel değerlerini çabalarını bir nevi yok sayma. Hiçmi önemi yok, orda başkanın Beşiktaşı temsil etmeye yetki verdiği adamın, konuşma stili, verdiği dürüstlük duygusu, birikimi, insanları evlerinde ziyaret edip kişisel samimiyet ve ilişki geliştirmesi. Bu işler bukadar basit mi sanıyorsunuz. Seçelim iyi bir başkan, gerisi hikaye o zaman. Yetkin birikimli insanlara ne ihtiyaç var ki kurullarında. Başkan istediği kadar doğru strateji belirlesin, göndersin oraya iş bilmez ama iyi niyetli birini o zaman, nasılsa masada başkan konuşuyor kim giderse gitsin, sonuç aynı mı olur görelim.
sözkul yaşım 51 hiç bir şeyin basit olmadığını bilecek kadar bu dünyada yaşadım.
sözlerimi tek bir mesajlamı değerlendirerek hüküm veriyorsun. Erdal Torunoğullarının çok değerli bir
yönetici olduğunu zaten söyledim Erdal Bey sıfırdan ticarete başlamış kapı kapı dolaşarak hollandada tencere satıp şu anki servetini yapmış
baba parasıyla büyümeyen gerçek bir ticaret adamı ve konumuna bakılırsa pazarlama ustası Ben yönetici olduğu gün bütün
CV sini inceledim ve müthiş saygı duydum ve en sevdiğim yöneticidir. kimse Hollandanın en zenginlerinden ve orda çok önemli bir
iş adamı olduğunu bilmez aynı zamanda italyada fabrikası vardır. italya hollanda almanyada ciddi ilişkileri olan bir iş adamıdır.
bunları bilerek o söylediklerimi söylüyorum işkembeden atmıyorum yani. Burda sürekli kahraman yaratan arkadaşlara kahramanın o olmadığını bunun bir ekip işi olduğunu söylüyorum. gomezi Erdal bey transfer etmedi bunun çok geniş bir anlamı var erdal bey masaya oturan Beşiktaşın yüzüydü
ama bu işi kotaran bir sürü profesyonel var. Doneler erdal beye verilir sonrasında o yeteneklerini konuşturur. Ama işin nihayetinde
işi bitiren başkanın ağzından çıkan kelimedir. Erdal bey kendisi söyledi. Başkanla londrada konuştuğunu gomezde yüzde bir anca ihtimal var dediğini
başkan yüzde bir varsa git o işi kovala dedi diyen kendisi burda başarı direk aslında başkanın oluyor çünkü riski alan başkan
gerisi Erdal beyin pazarlık başarısı veya Ahmet Bulutun başkanda başka kaynaklar olmasa elinde yüzde bir için git görüş demez.
kuralları başkan belirler yönetici o kurallar üzerinde haraket eder. Mesela bin dolara erdal bey aldı deniyor ama erdal bey bunuda söyledi
sözleşmeye bir rakam yazmamız gerekiyor ne yazalım demiş başkanda bin dolar yazın demiş. erdal beyde olurmu başkanım demiş
Başkanda olur neden olmasın demiş formalite olarak yazmıyormuyuz demiş
Burda bu transferde erdal beyin emeği yok demek ne kadar yanlışsa bütün ödülü ona vermekte o kadar yanlış
bir mesajımdada ne dedim hiç kimseyi hak etmediği koltuğa zorla oturtmaya çalışmayın hem ona kötülük edersiniz hemde
koltuğun sahibine herkes kendi oturduğu koltuğun başarısını sahiplensin
@sozkul