2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363003 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

ahmet bulutun bu kadar övülmesini de anlamıyorum onlarca çaktığı oyuncu var. Hep iyileri hatırlarsak olmaz. Bir ara kulübü sömüren adamdan bahsediyoruz yd zamanı özellikle. Torunoğullarının istenilme veya sevilme sebebi de menajerlerden uzak kalmaya çalışması. illa menajerler işin içine girecektir ancak, menajere gidip böyle böyle bir adam arıyorum bulsana denilirse en son aldığımız kaleci gibi topçuları görürüz. Nasıl ki yd dönemi böyle geçtiyse ona geri döneriz herkesin korkusu bu.

ayrıca gomez i bin euroya getirmiş de ben göremiyorum herhalde. Alsın bin euroya bonservisi bekliyorum. 30 nisana konulan bir opsiyon tamamen göstermeliktir. Hangi topçu avrupa şampiyonası varken 30 nisanda lig bitmeden karar verir? Az biraz mantıklı olmak lazım. Hani 2 senelik kiralıktı vs vs. Geçsinler o işi. Hadi bekliyorum biin euroya getirsin gomezi.

Çevrimiçi Necmi

Aspordaki bütün gazetecilerin asıl kıskandığı nokta onun Ahmet Bulut'un kazandığı paralar, anlayamıyorlar, içlerine sindiremiyorlar, bu paraları biz değide neden Bulut götürüyor diye.
kazanacak normal bu ben bize kazandırdıklarına bakarım. Ticarette çift taraflı kazanç vardır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Atiba'nın muadili burda bir arkadaş birkaç sefer dillendirdi Nice'de oynayan Nampalys Mendy'dir.

Çevrimdışı Ergin1903

Atiba gitmekte israr ederse; bana öyle geliyorki 4.5 5 m € seviyesinde bir rakama satilir. Çünkü gitmeyi kafasina koyan bir futbolcuyu zorla tutamazsin. Ama ben hala gitmekte cok fazla israrci olacagina inanmiyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı ekrembaser

O zaman kötü haber desenize :(
Aslında Başkan da teyit etti bugün adamın gitmek istediği kesin 8 temmuzda gelmezse ceza yer dedi Atiba gelmeyecem diye rest çekmiş bile olabilir

Çevrimdışı sallapati

Başkan olan, ortalama hayat tecrübesi ve zekası olan herkesin, helede elde para yokken, borç dağları aşmış durumdayken pazarlığa gönderdiği adama söyleyeceği  şeyler bunlar, insanlık tarihi kadar eskidir, alacağın mala iştahlı bakarsan fiyatını düşüreceğin bilgisi. Taktiğin bu olması gerektiğini herkes bilir esasında. Ama bunu pratikte yapabilecek insanlar çok azdır. Başkanın değeri hiçbir biçimde bu önerileri yapmış olmasından gelmiyor. Bu işi hakkıyla yapacak adamı seçmiş olmasından geliyor. Erdal Torunoğullarını tv de izledik. İzleyen herkesin kanı ısındı adama, hani şeytan tüyü dedikleri bir şey vardır, öyle birşey var adamda, muhtemelen aynı etkiyi pazarlık sırasındada yaratıyor, yoksa nasıl alsın hem Gomez'i hem Van persi'yi bonservissiz, Özel birşeyler var bu adamda herkesde olmayan.

@Yalçın, senin yaklaşımın işte tamda bu ülkenin sorunu, sen sorun olan şeyi kabullenmişsin.
Dışarıya yıllardır verilen beyin göçünün nedenide bu, iş yapan becerili insanlara gerekli değeri vermiyoruz, hep müdürlerinin, liderlerinin, üstlerinin gölgesinde yaşamak zorunda insanlar. Bu ülkede işe başvurduğunda çok bilgili ve çok yetkinsen işe almıyorlar adamı, bu adam benim için tehlikeli diyor adam içinden, ama avrupada, üzerine atlıyor adam, benim grubumun yıldızını parlatır bu adam yani benide parlatır diyor.
Fikret Orman yalnızca büyürdü, işin başında sonunda ben varım ET yi fazla büyüttünüz anlamına gelecek şeyler söylemek yerine, pazarlığın erbabı ET dir onuda ben buldum diyebilseydi.

Bundan sonrası subjectif düşüncelerim, yanlış olabilir, hem Fikret Orman'ın kendisi hem Umut Güner, Erdal Torunoğullarının yapabildiğ pazarlık sanatının 10 da birini bile yapamazlar, bu akıl zeka işi değil, nedir bilmiyorum ama ancak bazılarında var o. Iyi pazarlık yapamamak ise başkan olmanın önünde engel olan birşey değil. Çünkü başkanın işi değil bu.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı sallapati

@BarbarosBruce

O sessiz sakin görev adamı Atiba gitti, bir anda mutsuz ille de gidecem diyen sürekli menajerle haber yollayan Atiba geldi.

Bu adam güvenilirmi ?

Atiba ne olursa olsun sahaya çıkar işini yapar.. Sosa da geçen sene başında isteksizdi.. Sonra şampiyonluğu getiren kilit isim oldu...

Çevrimdışı 38life

Atiba hiçbir yere gitmez

Çevrimiçi Mehmet57

Gitmek isteyebilir. Kariyerinin son doneminde dunyanin en iyi liginde oynayacak, kendi dili konusulan bir ulkede, Londra gibi guzel bir sehirde. Guzel para da alacaktir.

Korkum Atiba giderse yerine kimin alinacagi. Zaten Atiba gitmese bile oraya bir oyuncu gerekirken Atiba giderse daha da zorlanacaz. Mikel yerini doldurabilir.

Çevrimdışı Turco

Atiba'nın muadili burda bir arkadaş birkaç sefer dillendirdi Nice'de oynayan Nampalys Mendy'dir.

Neden muadilini alalım ki ? Atletico Kranevitter'i kiralık olarak gönderecek, CL kozumuz olduğundan River'a göndereceğine bize gönderir.

Mendy kariyerinin zirvesinde şu anda. Bize gelmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Necmi

ahmet bulutun bu kadar övülmesini de anlamıyorum onlarca çaktığı oyuncu var. Hep iyileri hatırlarsak olmaz. Bir ara kulübü sömüren adamdan bahsediyoruz yd zamanı özellikle. Torunoğullarının istenilme veya sevilme sebebi de menajerlerden uzak kalmaya çalışması. illa menajerler işin içine girecektir ancak, menajere gidip böyle böyle bir adam arıyorum bulsana denilirse en son aldığımız kaleci gibi topçuları görürüz. Nasıl ki yd dönemi böyle geçtiyse ona geri döneriz herkesin korkusu bu.

ayrıca gomez i bin euroya getirmiş de ben göremiyorum herhalde. Alsın bin euroya bonservisi bekliyorum. 30 nisana konulan bir opsiyon tamamen göstermeliktir. Hangi topçu avrupa şampiyonası varken 30 nisanda lig bitmeden karar verir? Az biraz mantıklı olmak lazım. Hani 2 senelik kiralıktı vs vs. Geçsinler o işi. Hadi bekliyorum biin euroya getirsin gomezi.
3 senedir ahmet bulutla girdiğimiz her transferden karlı çıktık
fenerde sürekli zararlı çıktı. Aziz yıldırımda bunu yediremiyor o nedenle
Ahmet Bulutu devre dışı bırakmaya uğraşıyor. Ahmet Bulut oyuncu menejeri
elbette oyuncusunun menfaati ön planda olmalı zaten aksi durumda fifayla başı derde girer
bir sene gomezi kaça oynattın nisan ayı koyanda gomezdi buna uymayanda gomez gibi bir
oyuncuyla masaya oturuyorsan isteklerini kabul etmek zorundasın onun üzerinde menejerin sözü pek geçmez
birde gomezin menejeri Ahmet Bulut değil Ahmet Bulut sanırım bizim adımıza devreye girdi görüşmeleri sürdürdü.
Bu günkü Ahmet Bulut saldırısı resmen Aziz Yıldırım tezgahlı bir saldırı ve bunun arkasında Turgay Demir var
esas buna üzülmek lazım. Başka zaman bunu gündeme getirseydi ne demek istiyor diye oturur düşünürdüm
ama bugün bunu düşünmem art niyet ararım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Arkadaşlar, daha önce tartışıldıysa lütfen kusuruma bakmayın ama, Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesinden çıkarılma sebebiyle ilgili net bir bilgi edinebildik mi?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi sozkul

iyide @sozkul  Erdal Torunoğulları geçen seneki görevinde devam ediyor.
yurt dışı ilişkiler hala onun sorumluluğunda değişen bir şey yok Turgay Demir gibi tv ye kin kusmaya çıkmış
bir sürü yalan bilgiyle ki bunu menejerler anında yalanladı onun sözüylemi yapıyorsun bu yorumu.
resmen biraz önce menejerlerden dayak yedi canlı yayında üzüldüm kişisel menfaatlerin Beşiktaşın menfatinin önüne çıktığı
böyle bir günde GG transferinin ardından azizin gündem değiştirmek istemesine alet olmuş bir sözde Beşiktaşlı
yazıklar olsun peki bu güne kadar neden sustunda özellikle bugün ortaya çıktın demezmi kimse
bu bile kötü niyet olduğunu gösteriyor. resmen gün içinde işlenen bir tuzak var başkana sorulması akşam Turgay Demirin
ortaya çıkması Başkanda gayet düzgün açıklama yaptı. hiçde öyle ben ben demedi dedi ama sizin düşündüğünüz anlamada ego olarak söylemedi

Yok, geriden geliyorum, Turgay Demir olayını bilmiyordum bunları yazarken, başkanın bu konudaki konuşması, mimikleri ve onun verdiği mesaj üzerine yazıyorum bunları. Torunoğllarını Umut Güner'e bağlanmış gibi bir durum olmuş, ayrıca orada kimin olması önemli değil başındada sonundada ben varım deyip durdu, yanlış yaptı. Yeni bir karar alabilir, ama bunu ifade etmenin bir zerafeti var. Gerektiğinde Beşiktaş başkanını eleştirebilmeliyiz. Turgay Demir'i spor programlarında Beşiktaş tarafında gördükçe içimi bir utanç kaplar benim.

Çevrimdışı Yalçın

Başkan olan, ortalama hayat tecrübesi ve zekası olan herkesin, helede elde para yokken, borç dağları aşmış durumdayken pazarlığa gönderdiği adama söyleyeceği  şeyler bunlar, insanlık tarihi kadar eskidir, alacağın mala iştahlı bakarsan fiyatını düşüreceğin bilgisi. Taktiğin bu olması gerektiğini herkes bilir esasında. Ama bunu pratikte yapabilecek insanlar çok azdır. Başkanın değeri hiçbir biçimde bu önerileri yapmış olmasından gelmiyor. Bu işi hakkıyla yapacak adamı seçmiş olmasından geliyor. Erdal Torunoğullarını tv de izledik. İzleyen herkesin kanı ısındı adama, hani şeytan tüyü dedikleri bir şey vardır, öyle birşey var adamda, muhtemelen aynı etkiyi pazarlık sırasındada yaratıyor, yoksa nasıl alsın hem Gomez'i hem Van persi'yi bonservissiz, Özel birşeyler var bu adamda herkesde olmayan.

@Yalçın, senin yaklaşımın işte tamda bu ülkenin sorunu, sen sorun olan şeyi kabullenmişsin.
Dışarıya yıllardır verilen beyin göçünün nedenide bu, iş yapan becerili insanlara gerekli değeri vermiyoruz, hep müdürlerinin, liderlerinin, üstlerinin gölgesinde yaşamak zorunda insanlar. Bu ülkede işe başvurduğunda çok bilgili ve çok yetkinsen işe almıyorlar adamı, bu adam benim için tehlikeli diyor adam içinden, ama avrupada, üzerine atlıyor adam, benim grubumun yıldızını parlatır bu adam yani benide parlatır diyor.
Fikret Orman yalnızca büyürdü, işin başında sonunda ben varım ET yi fazla büyüttünüz anlamına gelecek şeyler söylemek yerine, pazarlığın erbabı ET dir onuda ben buldum diyebilseydi.

Bundan sonrası subjectif düşüncelerim, yanlış olabilir, hem Fikret Orman'ın kendisi hem Umut Güner, Erdal Torunoğullarının yapabildiğ pazarlık sanatının 10 da birini bile yapamazlar, bu akıl zeka işi değil, nedir bilmiyorum ama ancak bazılarında var o. Iyi pazarlık yapamamak ise başkan olmanın önünde engel olan birşey değil. Çünkü başkanın işi değil bu.

Ve aleykum selam sayin abim. Sizi tanimiyorum fakat burda biraz kisisel cevap vermek zaruri oldu. Zira genel bir anlamda yazildigi icin yine pm'den ziyade genel bir alanda cevap vermeyi tercih ediyorum.

Kisinin "Senin yaklasimim" seklinde beni anlatan bir ifadenin kullanabilmesi icin, ayni sekilde beni iyi tanimasi gerekir. Uluslararasi bir isletmede yoneticilik yapiyorum, yurtdisinda da calistim; zira kendi departmanim adina ise alimlara aktif olarak da girerim. Ne kendi departmanimda ne de diger isletmelere girmelerinde onayak oldugum arkadaslarda boyle bir yaklasimim olmamistir. "Bu benden daha donanimli ilerde benim mudurum olur beni ezer gecer" vesaire bunlar cok ucuz.Benim yaklasimim yukselirken ekibimi de yukseltmektir. Ki ekibimin guveni her zaman tam olsun. Keza ben de guvenecegim ekiple her zaman yola cikmak isterim.  Zira, kendi departmanimda ayni konumlara gelmesinde yardimci oldugum cok arkadasim da olmustur. Dolayisiyla bunu reddederim.

"Disariya olan beyin gocu" olayi ise. Ulkenin su anki siyasi, ekonomik ve sosyal konumunu anlatan genel konjonkturel durumunu irdeleyip bunun uzerine konusmak gerekir. Ki bu konusma sayfalar dolusu analizi getirir. Bildigim birsey varki yeterli bir durumumuz olsa o beyin gocu zaten olmaz. Diyanet Isleri'nin 2016 yili butcesinin Bilim ve Teknoloji Bakanligi ile Saglik Bakanliginin butcesine esit ayrildigi bir planlamadan zaten beklenti fazla olmamalidir. Ne desteklenmis? Kim desteklenmis? Hangi bakan tip, bilim, sanat, edebiyat, felsefi gibi bir ulkenin kultur dinamigini guncel tutan bir surecin icinde -basinda ya da sonunda olmus? Hangisi bir yarisma duzenlemis? hangisi bir odul toreni tertiplemis? Hangisi bunun gecerliligini sorgulayip, gerekli onayi alinca tesvik evrmis desteklemis. Ben hatirlamiyorum. Dedigim gibi bunun sebebi sadece yaklasimlarla sinirlanamaz. Beyin gocunun engellenmesi icin tesvik gerekir, destek gerekir; ilgi alaka gelisime aciklik gerektirir. Fakat yine de dedigim gibi uzun bir konu.

Erdal Torunogullari'na gelince. Kendisini tanimam. Gormuslugum de yoktur. Yaptigim tum yorumlar gorsel ve yazili medyadan takip ettigim kadariyladir. Konunun muhattapi iki kisi vardir. Biri Baskan digeri ise bir Yonetici. Baskan soyleminde hatali olabilir. "Ben" kelimesini kullanmis olmasi antipatik gelmis olabilir. Keza Baskan'in antipatik gelen cok soylemleri de oldu. Sadece bu degil. Cevirelim durumu tersine. Medyanin uzerine gelmesiyle Baskan'in geri adim atip o yonde aksiyon aldigini dusunelim. Bence hos olmazdi. Bazi durumlarda ozellikle bu tip halka acik kurumlarda lider konumundaki kisiler otoriteyi muhafaza etme adina bu sekilde cikis yapmak zorunda kalabilirler. Ki bence dogrudur da. Fakat bu benim sahsi fikrimdir. Deminden beri Turgay Demir diyoruz. Belki de Baskan bu yonde disariya donuk viziltilar duydugu icin boyle bir cikis yapmistir? Kimbilir. Dedigim gibi sadece gordugum ve okudugum haberlerden ibaret.

Kaldi ki Erdal Torunogullari'nin gelecekle ilgili planlarinin olmasi da gayet dogru ve yerindedir. Kendisinden beklenen ise bu tip inisli cikisli durumlarda sogukkanliligini koruyup, ilerde bunu lehine cevirecek sekilde kullanabilmesidir. Zamani geldiginde "Bu adami su ise verdiler alninin akiyla cikti, su ise de verdiler o isten de hakkiyla cikti" dedirtmesidir. O zaman kendisini gosterebildigi gibi altinida niteliklerle doldurmus olacaktir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı talha

Milan Badejl Atiba giderse aranan kan olur onun dışında kim gelirse bu işi iyi yapar kravenetti de işimizi görür ama kesinlikle Atiba seviyesinde olmaz beNCE Badejl için bir girişim olmalı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BlackEagle26

Atiba giderse Westham'ın vereceği maksimum bonservis 3.5 milyon € olur. Fikret Orman daha önceleri gitmek isteyeni tutmayız diyordu. Bence bu saatten sonra Atiba'yı bağlasan durmaz

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar, daha önce tartışıldıysa lütfen kusuruma bakmayın ama, Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesinden çıkarılma sebebiyle ilgili net bir bilgi edinebildik mi?

Erdal Torunoğulları hiçbirzaman transfer komitesinde olmadı, hala da değil. Nereden uyduruyorsunuz bunları?

Çevrimdışı talha

Aslında iyi oyun koymasa Aranguiz Atiba yerine harika olurdu ama işte kalite pahalı be

Çevrimdışı Çağatay

Milan Badejl Atiba giderse aranan kan olur onun dışında kim gelirse bu işi iyi yapar kravenetti de işimizi görür ama kesinlikle Atiba seviyesinde olmaz beNCE Badejl için bir girişim olmalı

bunu da fio dan 1000 euro ya kiralayalım  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

ERdal Bey yine eski görevinde ama fiili olarak Umut güner dış transferde ön plana çıkartılmaya çalışılıyor Başkan tarafından...

bugün bizim hoşumuza gitmeyen olay sadece E.T sorusu sorulduğunda Başkanın "Ben yaptım , herşeyi ben yaptım , transferi de ben yaptım, ben , ben , ben" demesidir..

Başkana yakışmadı bu davranışı..

Bu forumda başkanı sevmeyen yoktur. Ben de dahil.. ama yaptığı yanlışları da ortaya koymak gerek...

Çevrimdışı talha

bunu da fio dan 1000 euro ya kiralayalım  :evillol:
Bir ara takımdan kadro dışı söylentileri vardı direktör ile anlaşamıyor gitmek istiyor gibi noldu ne bitti en son bilmiyorum kiralık gelebilirdi belki de gelir

Çevrimdışı Turco

Kranevitter Atiba seviyesinde olmaz mı ? Kranevitter Atiba'yı sırtına alır diyar diyar gezdirir o kadar söylüyorum.

Etiketler: