2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366940 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

ben arfa'dan gelen 1 milyon € ile fabricio'nun parasını vericez zarar etmicez.

Boyko'yu kiralık yolluyucaz 1.5 milyon € boyko'dan gelse o parayla ide ospina'yı kiralıcaz kiralama parası 1.5 milyon € satın alma opsiyonu koydururuz.

Ali şaşal'ı free olarak 3.cü kaleci olarak alıcaz.

Ve sonuç ;

Ospina,Tolga,Ali Şaşal,Veysel Sapan

TA DA! :D

Bir kere imzalanan bir şey yok. Fabri'den zarar etmezsin. Boyko'dan 2 milyon zarar edersin. Ospina grip olsa aklın çıkar maçı radyodan dinlersin. Ospina gelmez imkansız.

Çevrimdışı 38life

İmkansız, kaç kalecimiz olacak.
Şuan 2 kalecimiz var ?

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir kere imzalanan bir şey yok. Fabri'den zarar etmezsin. Boyko'dan 2 milyon zarar edersin. Ospina grip olsa aklın çıkar maçı radyodan dinlersin. Ospina gelmez imkansız.

devre arasında imzalamışık bizim ben arfa ile yaptığımızı fabri ile de yapmışız öyle deniyor caymak için 1 milyon € gibi bir para gerekiyor yine öyle deniyor.

Ben arfa ile de böyleydi ondan aldığımız parayı alıp fabricio'ya yatırıcaz eğer durum böyleyse.

Boyko'dan zararı her türlü edicez abi zaten.

Ospina halen bizi istiyordur bence :)

Şuan 2 kalecimiz var ?

2 mi :D  :evillol:

Boyko + Tolga = 1 Kaleci  :bawling:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/erginaslan/status/748904972478275584

Beşiktaş basınında en sevdiğim adam ya Ergin abi. Fatih'i de severim ama Ergin abinin yeri başka.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi sozkul

Baskan transfer hakkindakibutun konusmalarinda "Bir pazarliga giderken masadan kalkacaginizi bilerek gitmeleri yonunde telkinlerde bulunuyorum arkadaslara" der. Sen saniyormusun ki tum o pazarliklar ve anlasmalar sadece Erdal Torunogullari'nin insiyatifiyle gerceklesiyor? Atilacak adimlarin hepsinde Baskanin direktifi ve onayi vardir. Ha Erdal Torunogllari nerde etkin diye sorarsan o da davranis tarzi, ikili iletisimlerdeki ikna gucunu kullanmasi burda etkendir. Ben her durumda da gucenme olacagini sanmiyorum. Hakca olmaz. Erdal Torunogullari'ni bu yonetim goreve getirmeden once kac kisi taniyordu? Bunlara da bakmak gerekir.

Başkan olan, ortalama hayat tecrübesi ve zekası olan herkesin, helede elde para yokken, borç dağları aşmış durumdayken pazarlığa gönderdiği adama söyleyeceği  şeyler bunlar, insanlık tarihi kadar eskidir, alacağın mala iştahlı bakarsan fiyatını düşüreceğin bilgisi. Taktiğin bu olması gerektiğini herkes bilir esasında. Ama bunu pratikte yapabilecek insanlar çok azdır. Başkanın değeri hiçbir biçimde bu önerileri yapmış olmasından gelmiyor. Bu işi hakkıyla yapacak adamı seçmiş olmasından geliyor. Erdal Torunoğullarını tv de izledik. İzleyen herkesin kanı ısındı adama, hani şeytan tüyü dedikleri bir şey vardır, öyle birşey var adamda, muhtemelen aynı etkiyi pazarlık sırasındada yaratıyor, yoksa nasıl alsın hem Gomez'i hem Van persi'yi bonservissiz, Özel birşeyler var bu adamda herkesde olmayan.

@Yalçın, senin yaklaşımın işte tamda bu ülkenin sorunu, sen sorun olan şeyi kabullenmişsin.
Dışarıya yıllardır verilen beyin göçünün nedenide bu, iş yapan becerili insanlara gerekli değeri vermiyoruz, hep müdürlerinin, liderlerinin, üstlerinin gölgesinde yaşamak zorunda insanlar. Bu ülkede işe başvurduğunda çok bilgili ve çok yetkinsen işe almıyorlar adamı, bu adam benim için tehlikeli diyor adam içinden, ama avrupada, üzerine atlıyor adam, benim grubumun yıldızını parlatır bu adam yani benide parlatır diyor.
Fikret Orman yalnızca büyürdü, işin başında sonunda ben varım ET yi fazla büyüttünüz anlamına gelecek şeyler söylemek yerine, pazarlığın erbabı ET dir onuda ben buldum diyebilseydi.

Bundan sonrası subjectif düşüncelerim, yanlış olabilir, hem Fikret Orman'ın kendisi hem Umut Güner, Erdal Torunoğullarının yapabildiğ pazarlık sanatının 10 da birini bile yapamazlar, bu akıl zeka işi değil, nedir bilmiyorum ama ancak bazılarında var o. Iyi pazarlık yapamamak ise başkan olmanın önünde engel olan birşey değil. Çünkü başkanın işi değil bu.

PANTALEO CORVINO (Fiorentina Futbol Direktörü): "Mario Gomez için belirlediğimiz bonserviste hiçbir kulübe indirim yapmayacağız.

ArtSporCom: Beşiktaş Aleksandar Kolarov ile her konuda anlaşma sağladı. City, ile Aleksandar Kolarov 2018 yılına kadar sözleşmesi var. Kolarov alacaklarına karşılık bonservisini alacak...

gökhan gönül veda mesajı ;

Çevrimiçi Kapkarakartal

@BarbarosBruce

O sessiz sakin görev adamı Atiba gitti, bir anda mutsuz ille de gidecem diyen sürekli menajerle haber yollayan Atiba geldi.

Bu adam güvenilirmi ?

Çevrimdışı 38life

PANTALEO CORVINO (Fiorentina Futbol Direktörü): "Mario Gomez için belirlediğimiz bonserviste hiçbir kulübe indirim yapmayacağız.

ArtSporCom: Beşiktaş Aleksandar Kolarov ile her konuda anlaşma sağladı. City, ile Aleksandar Kolarov 2018 yılına kadar sözleşmesi var. Kolarov alacaklarına karşılık bonservisini alacak...

Ozaman yılda 10 bilmem kaç euro ödemeye devam edersiniz gülüm :)

Bunlar boş blöfler...

Çevrimdışı BlackEagle26

@BarbarosBruce

O sessiz sakin görev adamı Atiba gitti, bir anda mutsuz ille de gidecem diyen sürekli menajerle haber yollayan Atiba geldi.

Bu adam güvenilirmi ?

Bence kesinlikle

Çevrimdışı ekrembaser

@BarbarosBruce

Bu adam güvenilirmi ?
Süper adamdır hiç boş konuşmaz sadece gazetecilik yapar kulüp içinden gerçek bilgi verir duyum falan paylaşmaz

Çevrimdışı brkntcnr

Kolarov + iyi bi stoper + kiralık potansiyelli bi stoper + gomez kalsın yeterli. Diğerleri ekstraya girer olursa çok iyi olur olmazsa da can sağlığı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Atiba'ya noldu da ayrilmak istiyor ?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Süper adamdır hiç boş konuşmaz sadece gazetecilik yapar kulüp içinden gerçek bilgi verir duyum falan paylaşmaz

O zaman kötü haber desenize :(

Çevrimiçi Mehmet57

Kolarov + Subotic + Omeruo 👌🏻

Çevrimiçi Kapkarakartal

Atiba'ya noldu da ayrilmak istiyor ?

EPL 'de oynamak istiyor Westham'da.

Çevrimiçi sozkul

işler öyle yürümez @Tolga dediğiniz gibi değil kim giderse gitsin orda konuşan Beşiktaş kulübü ve başkanıdır.
giden kişi vekalet yürütür. yöneticiler işin yumuşatılması karşısında temsil görmek içindir işi menejerler bitirir.
yöneticiler pazarlıkla çirkefleşmez işin gülen yüzüdür, tıkanan yerleri çözerler karşılıklı tıkanıklıkları açma görevi güderler.
imzalar atılırken poz verirler :)

İşte seninkiside Yalçın ile aynı bakış açısı @Necmi, insanların kişisel değerlerini çabalarını bir nevi yok sayma. Hiçmi önemi yok, orda başkanın Beşiktaşı temsil etmeye yetki verdiği adamın, konuşma stili, verdiği dürüstlük duygusu, birikimi, insanları evlerinde ziyaret edip kişisel samimiyet ve ilişki geliştirmesi. Bu işler bukadar basit mi sanıyorsunuz. Seçelim iyi bir başkan, gerisi hikaye o zaman. Yetkin birikimli insanlara ne ihtiyaç var ki kurullarında. Başkan istediği kadar doğru strateji belirlesin, göndersin oraya iş bilmez ama iyi niyetli birini o zaman, nasılsa masada başkan konuşuyor kim giderse gitsin, sonuç aynı mı olur görelim.

Çevrimdışı Ergin1903

Bilic'in el atmadigi bir Pektemek kaldi. Cenk varken onu oynatiyordu. MAdem bizden oyuncu alacak alsin Pektemek'i. Nerde kilit oyuncumuz var onun aklını çelmekle mesgul.

Çevrimiçi sozkul

En sonunda ahmet bulut diyecek ki" alın atınızı , başlayacağım tımarınızı ".. adamı soğutup turkiyeden ve fikret ormandan ayıracak hazımsızlar.

Aspordaki bütün gazetecilerin asıl kıskandığı nokta onun Ahmet Bulut'un kazandığı paralar, anlayamıyorlar, içlerine sindiremiyorlar, bu paraları biz değide neden Bulut götürüyor diye.

Çevrimiçi Necmi

Başkan olan, ortalama hayat tecrübesi ve zekası olan herkesin, helede elde para yokken, borç dağları aşmış durumdayken pazarlığa gönderdiği adama söyleyeceği  şeyler bunlar, insanlık tarihi kadar eskidir, alacağın mala iştahlı bakarsan fiyatını düşüreceğin bilgisi. Taktiğin bu olması gerektiğini herkes bilir esasında. Ama bunu pratikte yapabilecek insanlar çok azdır. Başkanın değeri hiçbir biçimde bu önerileri yapmış olmasından gelmiyor. Bu işi hakkıyla yapacak adamı seçmiş olmasından geliyor. Erdal Torunoğullarını tv de izledik. İzleyen herkesin kanı ısındı adama, hani şeytan tüyü dedikleri bir şey vardır, öyle birşey var adamda, muhtemelen aynı etkiyi pazarlık sırasındada yaratıyor, yoksa nasıl alsın hem Gomez'i hem Van persi'yi bonservissiz, Özel birşeyler var bu adamda herkesde olmayan.

@Yalçın, senin yaklaşımın işte tamda bu ülkenin sorunu, sen sorun olan şeyi kabullenmişsin.
Dışarıya yıllardır verilen beyin göçünün nedenide bu, iş yapan becerili insanlara gerekli değeri vermiyoruz, hep müdürlerinin, liderlerinin, üstlerinin gölgesinde yaşamak zorunda insanlar. Bu ülkede işe başvurduğunda çok bilgili ve çok yetkinsen işe almıyorlar adamı, bu adam benim için tehlikeli diyor adam içinden, ama avrupada, üzerine atlıyor adam, benim grubumun yıldızını parlatır bu adam yani benide parlatır diyor.
Fikret Orman yalnızca büyürdü, işin başında sonunda ben varım ET yi fazla büyüttünüz anlamına gelecek şeyler söylemek yerine, pazarlığın erbabı ET dir onuda ben buldum diyebilseydi.

Bundan sonrası subjectif düşüncelerim, yanlış olabilir, hem Fikret Orman'ın kendisi hem Umut Güner, Erdal Torunoğullarının yapabildiğ pazarlık sanatının 10 da birini bile yapamazlar, bu akıl zeka işi değil, nedir bilmiyorum ama ancak bazılarında var o. Iyi pazarlık yapamamak ise başkan olmanın önünde engel olan birşey değil. Çünkü başkanın işi değil bu.
iyide @sozkul  Erdal Torunoğulları geçen seneki görevinde devam ediyor.
yurt dışı ilişkiler hala onun sorumluluğunda değişen bir şey yok Turgay Demir gibi tv ye kin kusmaya çıkmış
bir sürü yalan bilgiyle ki bunu menejerler anında yalanladı onun sözüylemi yapıyorsun bu yorumu.
resmen biraz önce menejerlerden dayak yedi canlı yayında üzüldüm kişisel menfaatlerin Beşiktaşın menfatinin önüne çıktığı
böyle bir günde GG transferinin ardından azizin gündem değiştirmek istemesine alet olmuş bir sözde Beşiktaşlı
yazıklar olsun peki bu güne kadar neden sustunda özellikle bugün ortaya çıktın demezmi kimse
bu bile kötü niyet olduğunu gösteriyor. resmen gün içinde işlenen bir tuzak var başkana sorulması akşam Turgay Demirin
ortaya çıkması Başkanda gayet düzgün açıklama yaptı. hiçde öyle ben ben demedi dedi ama sizin düşündüğünüz anlamada ego olarak söylemedi

Çevrimdışı Turco

EPL 'de oynamak istiyor Westham'da.

Tek sebep o değil, çocuklarının eğitimi içinde İngiltere'ye gitmek istiyor.

Etiketler: