Turgay Demir eskiden de vukuati olan gazetecilerden biri. Beşiktaşa zararı ilk kez dokunmuyor. Sadece son zamanlarda taraftarın gözüne girmeyi başarmıştı. Şimdi bu arkasındaki desteği kullanmaya çalışıyor ama taraftar saf değil. Aldığı tepkileri görünce neyin ne olduğunu anlayacaktır.
Gözüne girmek demişsin de, ne yaptı da girdi. Bir hatırlayalım. Bir komplo teorisi üretti. Çok kulak kabartmadım ben o zamanda. Eskiler mesnetsiz iddialar derler. Hiçbir zaman ispatlanamayacak ama ses getirecek şeyler söyleyip prim yapmak. Yaygaracılık diyelim. Dönüp bakın söylediği hiçbir komplo teorisi gerçek olmadı.
Çok sevindiğim bir şey oldu, burada hemen herkes Ahmet Bulut'un kekemeliğini "yalan söylediği için kekeliyor" minvalinden sunarak yaptığı saldırı ayıplanmış. Kimse Beşiktaş taraftarını hafife almasın. Olanın bitenin farkında adamlarız.
Ben bir kaç kişinin altyapıya oyuncu vermek konusunda ısrarına araya hatır koymasına şahit oldum. Herkes bir şekilde Beşiktaş'tan menfaat sağlamaya çabalıyor. Ne mutlu ki bizim menfaatimiz sadece Beşiktaşla sevinmek, Beşiktaşla üzülmek. Camianın en büyük eksiklerinden biri eleştiri. Eleştirenlerin hepsi elinden bir menfeati alınanlar anlaşılan. O yüzden buradaki en "ölümcül" eleştiriler bile medyadaki eleştirilerden kıymetli