2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368542 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kulüp menajer birlikteliği win-win ilişkisiyle gidiyorsa sorun yok. Yok sadece birisi yada başkaları kazanıyor ise o zaman sıkıntı var. Piyasada söz sahibi olan menajerler ile iş yapmak gayet normal. Önemli olan kulübün ne kazandığı.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 01:12:12 atalay ]

Çevrimdışı Orhan_

Önder Özen konusunda burda ben eleştirirken herkes savunuyordu.
şimdi birer birer yaptıkları yada yapamadıkları açığa çıktıkça insanların fikri
değişiyor. Bir konuyu arkadaşlar çözemiyor yönetici denen kişi paniklemez
panikliyorsa bu iyi bir yönetici değildir Önder bey öyle paniktiki onun hiç bir konuda sağlıklı karar alabileceğini düşünemem
nitekimde öyle olduğu ortaya çıkıyor. Altınsay hakkındada aynı şeyleri söylüyorum mesela
Bazı arkadaşlar başkan olsun diyorda bırakın Başkanlığı yönetici olacak kapasitesi bile yok
Bazı insanlar vardır ruhlarında liderlik yoktur. Yapamazlar çok bilgili olabilirler ama uygulama yoksa bilginin bir
değeri yoktur. Önder beyinde bizden sonraki girişimleride gösteriyorki liderlik vasfı yok.
Altınsayda asla zorluğa gelemeyen biri Başkan seçilse herhalde ilk zorlukta istifa eder :)
Beşiktaş taraftarının sürekli hayali kahramanlar yaratma gibi bir dürtüsü var eğer sevmedikleri biri varsa
onun başarılarını yamamak için bir kahraman yaratmaya çalışrlar.
Altınsay ilk yöneticiliğinde Beşiktaş hiç bir zorluğa sahip olmayan iyi yöneticiler tarafından yönetilen bir kulüptü
Altınsay basın sözcülüğü yapıyordu bir sorumluluğu yoktu. Hepsi o yıllardır Altınsaydan bir kahraman çıkarmaya çalışırlar
ama çıkmıyor işte.

Önder Özen'in aksine "KATILIYORUM" :D.. Abi idealize edilmiş bir ortamda İbrahim Altınsay iyi bir konuşmacı olabilir ancak Önder Özen yine idealize edilmiş bir ortamda bile iyi bir yorumcu olamaz. İlk başlarda beni de biraz sevindirmişti takıma katılması ancak tamamen bir hataymış. İyi ki yönetim taraftarı dinlemeden yolları ayırmış. Beşiktaş'ın ya da herhangi bir kurumun başarısı iyi konuşanlardan değil, iyi iş yapanlardan geçiyor. O yüzden bence Beşiktaş'ın 4 senedir en büyük basın sözcüsü yönetim icraatlarıdır. Önder Özen'i, herhangi bir ismi, yazılanı çizileni değil, icraatları dinlemek ve eleştirmek daha doğrudur.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Kendisine "Dayı" diyen ve dedirten, oyuncularımız ropörtaj vermiyor diye onları kötüleyen, arkasına aldığı genç insanlarla kendi popülaritesini arttırmaya çalışan, canlı yayinda "kafanı koparırım" diyen sözde klüp savunucusu bu adamın ne dediğini pek umursamamak lazım. Ben şahsen öyle yapıyorum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Orhan_

Ben de burdaki yazılanlardan takip edip kanalı açtım ama şunu söyleyebilirim ki Turgay Demir tam sokak ağzıyla konuştu. Bir de bu mevzular durdu durdu da niye tam GG transferinin olduğu gün konuşuldu? Abuk subuk Ozan Tufan'a, Almeida'ya falan getirdi konuyu. Almeida transferinde hesap sorulacak birisi varsa o da Yıldırım Demirören'dir. Ayrıca menejerler yapılan transferlerden pay da alıyorlar bildiğim kadarıyla. Onu bile sordu, ne kadar aldın diye..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam GG transferine denk gelmesi herhalde rastlantı değildir. Medya hakimiyeti kimin elinde apaçık ortada. Bir yandan da Turgay Demir gibi "içimizdeki dayılar" cemiyetinden birisinin, çıkarları ters düşünce, beraberce rezilliğin boyutlarını aştılar. Bu rezillik devam edecektir, bir işe yaramadığını görünceye kadar. Bir işe yaramaması içinse bizim taraftarın daha güçlü durması, saflarını daha da sıkıştırması gerekir. Gerisi yalan dolan olur eninde sonunda.

Çevrimdışı Yalçın

Bugun Galler'in ilk golunu atan, hemen hemen tum kafa toplarini alan Galler stoperi Ashley Williams 31 yasinda. Futbolcu kendisine bakarsa oynuyor demekki. O yuzden GG bence en az 3 yil net oynar.

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 00:06:36 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Bugun Galler'in ilk golunu atan, hemen hemen tum kafa toplarini alan Galler stoperi Ashley Williams 35 yasinda. Futbolcu kendisine bakarsa oynuyor demekki. O yuzden GG bence en az 3 yil net oynar.

Adam 31 yasinda, 32'e girecek.

Çevrimdışı MrtBlgc

Tam GG transferine denk gelmesi herhalde rastlantı değildir. Medya hakimiyeti kimin elinde apaçık ortada. Bir yandan da Turgay Demir gibi "içimizdeki dayılar" cemiyetinden birisinin, çıkarları ters düşünce, beraberce rezilliğin boyutlarını aştılar. Bu rezillik devam edecektir, bir işe yaramadığını görünceye kadar. Bir işe yaramaması içinse bizim taraftarın daha güçlü durması, saflarını daha da sıkıştırması gerekir. Gerisi yalan dolan olur eninde sonunda.
Ben Turgay Demir'i oldum olası sevmem, Beşiktaş'ın ismini kullanıp orada koltuk edilenlerden bana göre. Bir tek geçtiğimiz sezon bir kaç programda Beşiktaş'ın haklarını savunacak bir kaç tartışmaya girdi odur yani. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Turgay Demir bizim eskilerden bir futbolcu ile de davalıktı, yanlış haber yaptığı için. Nihat yada Toraman ikisinden biriydi galiba.. Tam olarak hatırlamıyorum yalnız, yalan yanlış bilgilendirmek istemem..

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı talha

Baba rahman da çok iyi oyuncu geçen sene efsaneler yaptı Almanya da bu sene takip edemedim zaten öyle pek form bulamamış yazılanlara göre kolarov ili olmazsa onu isterim açıkcası

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Orhan_

Ben Turgay Demir'i oldum olası sevmem, Beşiktaş'ın ismini kullanıp orada koltuk edilenlerden bana göre. Bir tek geçtiğimiz sezon bir kaç programda Beşiktaş'ın haklarını savunacak bir kaç tartışmaya girdi odur yani. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Turgay Demir bizim eskilerden bir futbolcu ile de davalıktı, yanlış haber yaptığı için. Nihat yada Toraman ikisinden biriydi galiba.. Tam olarak hatırlamıyorum yalnız, yalan yanlış bilgilendirmek istemem..

Twitter ve köşe yazılarında 1-2 sene öncesine kadar dediklerine bakacak olursak dediğin apaçık ortaya çıkıyor. Beşiktaş'ı savunuyor gibi görünmesinin altında da belli ki kişisel çıkarları varmış. Sallamaya değmez.

Çevrimdışı Yalçın

Gustavo Gomez'de hemfikir olunmamasi nedeniyle vazgecilmis diye okudum simdi.

Suleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Turgay Demir eskiden de vukuati olan gazetecilerden biri. Beşiktaşa zararı ilk kez dokunmuyor. Sadece son zamanlarda taraftarın gözüne girmeyi başarmıştı. Şimdi bu arkasındaki desteği kullanmaya çalışıyor ama taraftar saf değil. Aldığı tepkileri görünce neyin ne olduğunu anlayacaktır.

Gözüne girmek demişsin de, ne yaptı da girdi. Bir hatırlayalım. Bir komplo teorisi üretti. Çok kulak kabartmadım ben o zamanda. Eskiler mesnetsiz iddialar derler. Hiçbir zaman ispatlanamayacak ama ses getirecek şeyler söyleyip prim yapmak. Yaygaracılık diyelim. Dönüp bakın söylediği hiçbir komplo teorisi gerçek olmadı.

Çok sevindiğim bir şey oldu, burada hemen herkes Ahmet Bulut'un kekemeliğini "yalan söylediği için kekeliyor" minvalinden sunarak yaptığı saldırı ayıplanmış. Kimse Beşiktaş taraftarını hafife almasın. Olanın bitenin farkında adamlarız.

Ben bir kaç kişinin altyapıya oyuncu vermek konusunda ısrarına araya hatır koymasına şahit oldum. Herkes bir şekilde Beşiktaş'tan menfaat sağlamaya çabalıyor. Ne mutlu ki bizim menfaatimiz sadece Beşiktaşla sevinmek, Beşiktaşla üzülmek. Camianın en büyük eksiklerinden biri eleştiri. Eleştirenlerin hepsi elinden bir menfeati alınanlar anlaşılan. O yüzden buradaki en "ölümcül" eleştiriler bile medyadaki eleştirilerden kıymetli

Çevrimiçi Necmi

Baba rahman da çok iyi oyuncu geçen sene efsaneler yaptı Almanya da bu sene takip edemedim zaten öyle pek form bulamamış yazılanlara göre kolarov ili olmazsa onu isterim açıkcası

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener bonservis vermiş ama kolarov istemem demiş :)
biz bonservis vermek istemiyoruz. sen bonservisini al gel biz aramızda helalleşiriz diyoruz :)
diye dedikodular var. bazı yerlerde bitti deniyor bazı yerlerde bitmek üzere deniyor o nedenle farklı isimler ortaya atıp
enerjiyi başka yerlere çevirme :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Gözüne girmek demişsin de, ne yaptı da girdi. Bir hatırlayalım. Bir komplo teorisi üretti. Çok kulak kabartmadım ben o zamanda. Eskiler mesnetsiz iddialar derler. Hiçbir zaman ispatlanamayacak ama ses getirecek şeyler söyleyip prim yapmak. Yaygaracılık diyelim. Dönüp bakın söylediği hiçbir komplo teorisi gerçek olmadı.

Çok sevindiğim bir şey oldu, burada hemen herkes Ahmet Bulut'un kekemeliğini "yalan söylediği için kekeliyor" minvalinden sunarak yaptığı saldırı ayıplanmış. Kimse Beşiktaş taraftarını hafife almasın. Olanın bitenin farkında adamlarız.

Ben bir kaç kişinin altyapıya oyuncu vermek konusunda ısrarına araya hatır koymasına şahit oldum. Herkes bir şekilde Beşiktaş'tan menfaat sağlamaya çabalıyor. Ne mutlu ki bizim menfaatimiz sadece Beşiktaşla sevinmek, Beşiktaşla üzülmek. Camianın en büyük eksiklerinden biri eleştiri. Eleştirenlerin hepsi elinden bir menfeati alınanlar anlaşılan. O yüzden buradaki en "ölümcül" eleştiriler bile medyadaki eleştirilerden kıymetli
Burdaki eleştiriler zaten menfaat gütmeyen eleştiriler olduğu için daha ölümcül oluyor ya
menfaati olan birinin eleştirisini çürütmek kolaydır ama taraftarın eleştirisi çok can yakar çünkü karşı koyamazsın
zaten o nedenle diyorum ya yapılan eleştiri tutarlı olsun yıkmaya değil yapmaya yönelik olsun
çünkü bir şey istediğin için eleştiriyorsan bu şekilde ulaşılabilir olursun.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben Beşiktaş Yönetiminin görev dağılımını, hangi üyesine hangi görevin verildiğini spor yorumcusunun konuşmasını da doğru bulmuyorum. Sana ne ve ayrıca sen kimsin! Beşiktaş Genel Kurulu o yönetimi seçmiş (ki o seçime de laf etmiş) Başkan'da görevlendirme yapmış. Bunun konuşulacak ne tarafı var ki? Erdal Torunoğulları yönetimde olmadığı zamanlarda bile transfer görüşmesi yaptı daha önce. Hollanda pasaportu da olduğu ve yurt dışında yaşadığı için Dış İlişkiler ve tabi bunun doğal sonucu UEFA görevleri zaten ağır bir sorumluluk. Umut Güner stadın bütün izin işlerini bitiren adam. Bu konuda yetenekleri ve bağlantıları var demek ki, geçen sene GS'nin anlaşıp oynatamadığı alman oyuncu da olduğu gibi transferin arkası çok teferruatlı. Bu tercihte bana göre doğru görünüyor. Bunu konuşacak yer TV değil. Beşiktaş'ın Hıncal Uluç'u olmuş adam.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı sallapati

Galler maç sonu  İzlandanın yaptığına benzer bir şov yapmış taraftarlarıyla...

BU sene inşallah ŞL de büyük başarılar elde ederiz.. Vodafone Arena da maç sonları 3lü şovlarımızı yaparız.. gündem yaparız biraz Avrupada  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

İmkansız, kaç kalecimiz olacak.
ben arfa'dan gelen 1 milyon € ile fabricio'nun parasını vericez zarar etmicez.

Boyko'yu kiralık yolluyucaz 1.5 milyon € boyko'dan gelse o parayla ide ospina'yı kiralıcaz kiralama parası 1.5 milyon € satın alma opsiyonu koydururuz.

Ali şaşal'ı free olarak 3.cü kaleci olarak alıcaz.

Ve sonuç ;

Ospina,Tolga,Ali Şaşal,Veysel Sapan

TA DA! :D

Çevrimdışı Çağatay

keşke olsa :)

mehmet ali çok inandı olacak o iş  :D

İmkansız, kaç kalecimiz olacak.

fabriyi sayma boykoyu da satarsak 2 tane işte  :evillol:

Çevrimdışı 38life

mehmet ali nerde ? okusun şunu da rahat uyusun bu gece  :evillol:

https://twitter.com/alankapatan/status/748989721972473862

https://twitter.com/tomgunner14/status/748967183368253444
Mübarek kadir gecesinde toplu şekilde dua edelim beyler. Gerçek olsun bu haber

Çevrimdışı sallapati

Ospina diyosunuz da Fabri iptal mi oldu şimdi? imza atılmadı mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mübarek kadir gecesinde toplu şekilde dua edelim beyler. Gerçek olsun bu haber

Amiiiiiiiiiiiiiinnn :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: