2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368979 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Turgay Demir intihar ediyor. iki Menejer üzerinden Beşiktaşa saldırdı
işte peşkeş çekiliyormuş Beşiktaşın parası bu iki menejere biri çıktı Ben 5 yıldır
Beşiktaşa bir tane oyuncu vermedim dedi. Ahmet bulut konuşuyor şimdi fena salladı Turgay Demire :D
Ahmet Bulut' un söyledikleri doğruysa Turgay Demir hakikaten çok büyük ayıp ediyor. Gomez' i Ba' yı Atınç transferinde büyük katkısı olduğunu söyleniliyor. Keşke Töre'ye de bi teklif getirse de satsak :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

turgay demirden böyle bir şey beklemezdim adamın kekeme olması ile dalga geçti sanırım yazık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Mehmet57

Su adami alabilirsek cidden cok iyi is cikarmis oluruz. Turkiye boyle solbek gormedi. Lazio zamanindan beri en cok istedigim oyunculardan biri. O muthis sol ayagi ile assist kralligina da oynar.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bugün de erdal T'ye vuran vuran.. Ben seviyorum e.t. yi

Çevrimdışı mehmetthedum

En sonunda ahmet bulut diyecek ki" alın atınızı , başlayacağım tımarınızı ".. adamı soğutup turkiyeden ve fikret ormandan ayıracak hazımsızlar. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca Ahmet Bulut' a komisyoncu vs demek çok saçma. Bu adamın zaten yasal olarak %10 komisyon hakkı var.

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca Önder Özen zamanında da taraftarların bir kısmı gitmesin hata olur diyordu ama belli oldu ki göründüğü gibi de değilmiş. Erdal Torunoğulları şu an çok önemli bir kişi olarak görünüyor belki ama düşündüğümüz gibi de olmayabilir. Yönetim doğru kararları alacaktır. Bundan şüphem yok. Yönetimin geldiklerinden beri yaptıklarına bakmak bütün sorulara cevap oluyor aslında. Haberleri öne süren kanalda A spor. Aslında bu bile yeterli bazı şeyleri anlamak için.
Önder Özen konusunda burda ben eleştirirken herkes savunuyordu.
şimdi birer birer yaptıkları yada yapamadıkları açığa çıktıkça insanların fikri
değişiyor. Bir konuyu arkadaşlar çözemiyor yönetici denen kişi paniklemez
panikliyorsa bu iyi bir yönetici değildir Önder bey öyle paniktiki onun hiç bir konuda sağlıklı karar alabileceğini düşünemem
nitekimde öyle olduğu ortaya çıkıyor. Altınsay hakkındada aynı şeyleri söylüyorum mesela
Bazı arkadaşlar başkan olsun diyorda bırakın Başkanlığı yönetici olacak kapasitesi bile yok
Bazı insanlar vardır ruhlarında liderlik yoktur. Yapamazlar çok bilgili olabilirler ama uygulama yoksa bilginin bir
değeri yoktur. Önder beyinde bizden sonraki girişimleride gösteriyorki liderlik vasfı yok.
Altınsayda asla zorluğa gelemeyen biri Başkan seçilse herhalde ilk zorlukta istifa eder :)
Beşiktaş taraftarının sürekli hayali kahramanlar yaratma gibi bir dürtüsü var eğer sevmedikleri biri varsa
onun başarılarını yamamak için bir kahraman yaratmaya çalışrlar.
Altınsay ilk yöneticiliğinde Beşiktaş hiç bir zorluğa sahip olmayan iyi yöneticiler tarafından yönetilen bir kulüptü
Altınsay basın sözcülüğü yapıyordu bir sorumluluğu yoktu. Hepsi o yıllardır Altınsaydan bir kahraman çıkarmaya çalışırlar
ama çıkmıyor işte.

Çevrimdışı Ersoy

Aygün ozipekin de bi zoru var ama hadi bakalım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ekrembaser

Ahmet Bulut' un söyledikleri doğruysa Turgay Demir hakikaten çok büyük ayıp ediyor. Gomez' i Ba' yı Atınç transferinde büyük katkısı olduğunu söyleniliyor. Keşke Töre'ye de bi teklif getirse de satsak :D :D

Ben demba Ba transferini saniye saniye takip etmiştim demba geldiği gün Başkan stad daydı. Ahmet bulut getirdiği o gün dembayı stada ahmet bulut buna rağmen tek kareye girmedi o gün fotolar çekilirken sırf oyuncularımız kanalına röportaj vermedi diye kulübü karıştıran Turgay Demir'i Allah ıslah etsin diyorum. Konuşacak lafı kalmayınca almeidaya getirdi lafı tam terbiyesiz arsız bi adammış. Dayı diye geziyo ortalıkta

Çevrimdışı can1903

Töre, Ahmet Bulut'tan ayrıldı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Bulutun Beşiktaşla ilişkileri çok iyi seviyede
zaten aziz yıldırımın püskürmesinin nedeni ne olduğunu sanıyorsunuz.
Bütün kazık yediği transferlerin içinde ahmet bulutun adını görürsünüz.
bizim son dönem kazanç sağladığımız her transferin altındada Ahmet Bulut var.
kaldıki adam Fifa menejeri komisyoncu değil resmi bir iş yapıyor yasal komisyonuda var
eminim başkan hiç bir zamanda yasal hakkı olan komisyonu ödemiyordur.
inşaatta iş verdiği şirketlere tankerle Benzin getirip satan başkandan bahsediyoruz :D
ben inşaat firması sahibiyle bizzat konuştum ihale ediyorlar bir fiyata anlaşıyorlar sene geçtikçe
bunun üzerine bir zam gelir bunun yasal prosedürü budur. ama bizde tersi oluyordu her ödeme zamanı fiyat aşağıya çekiliyordu :D
ordaki şirketler ne şartlarda bitirdi o stadı kimse bunu tahmin bile edemez. Bilmediğiniz o kadar çok şey varki.
bazen ben bile yeter artık bu kadar olmazki dedim. :D
böyle bir başkan için o kadar eminimki bir kuruşu bile gereksiz yere harcamaz harcatmaz.
ama bazı şeyler vardırki yapmak zorundasın kaçışı olmaz onun bir yerde bir fazla harcar ama diğer taraftan beşi kurtarır
o nedenle her duyulan şeyi eleştirmek yanlıştır. her zaman siyah ve beyaz yoktur bazen gri forma çıkar bazen kırmızı forma

Çevrimdışı mehmetthedum

Gazetecilik eğer teyitsiz duyum ve iddiaları yayınlayabilme özgürlüğü ise ,  kulüplerin de bunlara haber ve röportaj vermeme özgürlüğü olabilir. Ya da en temizi her türlü yalanlanan iddia ve iftira için mahkemeye gidip tazminat etmek hak olmalı.

Bu aygün habire araya girip girip 5 milyon kayıtsız imza parası ve komisyon var diye pompalıyor. AY vermiş direktifi herhalde. Borsaya kota bir şirketi kayıtsız al-verle ve vergi kaçırmakla alenen  itham ettiğinin farkında değil adam. Kulüp (beşiktaş a.ş.) derhal mahkemeye vermeli ve itibar zedelemesi nedeniyle manevi tazminat istemeli.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Bishamon

Turgay Demir zaten Fotomaç gazetesinde calisiyor yaptiklari sacma haberlerle komedi kitabi toplanir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Aradığımız tipte bir stoper bence.Galatasaray gibi ne olduğu belirsiz bi takımda oyuncu değerlendirilmez bence.Zaten defansları tamamen çöptü Denayer'i de dogru düzgün stoper bile oynatmadılar sağ bek oynuyordu adam
gül çöplüktede yetişse güldür kardeşim

Çevrimdışı 38life

Su adami alabilirsek cidden cok iyi is cikarmis oluruz. Turkiye boyle solbek gormedi. Lazio zamanindan beri en cok istedigim oyunculardan biri. O muthis sol ayagi ile assist kralligina da oynar.

Çok istiyorum bu adamın gelmesini. Sevinçten uçarim gelirse.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre, Ahmet Bulut'tan ayrıldı.
Tüh be. Olsun illa kendi oyuncularını pazarlamak zorunda değil ki kulüp böyle bir talepte bulunursa yapabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Turgay Demir eskiden de vukuati olan gazetecilerden biri. Beşiktaşa zararı ilk kez dokunmuyor. Sadece son zamanlarda taraftarın gözüne girmeyi başarmıştı. Şimdi bu arkasındaki desteği kullanmaya çalışıyor ama taraftar saf değil. Aldığı tepkileri görünce neyin ne olduğunu anlayacaktır.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2016, 23:21:38 38life ]

Çevrimdışı Antitez

beşiktaşlı gazetecilerin aspor yayınından ders çıkarması lazım
seviyeyi bu kadar düşürüp,ortalığı karıştarmanın kime ne faydası var

Çevrimdışı 38life

Erdal Tolunoğullarınin bu kadar abartilmasinin sebebi biraz da  anlastığımız futbolcuların basina verilen ilk fotografinda hep onun da karede olmasıdır. Elbette hakkını vermek lazim ama bu kadar da abartmamak lazım. Sanki o olmasaydı o transferler yapilamazdi gibi konuşuluyor.

Çevrimdışı 38life

Bu arada siz de bence Asporu seyretmeyin. Ben şahsen seyretmiyorum. Sizin burda yazdiklarinizla öğreniyorum.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Turgay Demir öncelikle insani bir durum olan kekemelik gibi bir durum üzerinden Ahmet Bulut'a yaptığı yalan söylüyor konusunda çok ama çok büyük ayı etti. Televizyon önündesiniz mahalle kahvesinde değil.

Eğer elinde sağlam delil varsa getirsin gösterirsin herkes öğrenir. Ben 40 kişiden duyuyorum demek ile bu işler olmuyor maalesef.

Özellikle Beşiktaş'a işlerin güzel yürüdüğü bir dönemde böyle şeyler yapmamak gerek. 

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Erdal Tolunoğullarınin bu kadar abartilmasinin sebebi biraz da  anlastığımız futbolcuların basina verilen ilk fotografinda hep onun da karede olmasıdır. Elbette hakkını vermek lazim ama bu kadar da abartmamak lazım. Sanki o olmasaydı o transferler yapilamazdi gibi konuşuluyor.
Erdal Torunoğulları başarılı bir yönetici bizdeki sorun insanları olması gereken yere değil olmadığı yere oturtmaya çalışmamızdan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben de burdaki yazılanlardan takip edip kanalı açtım ama şunu söyleyebilirim ki Turgay Demir tam sokak ağzıyla konuştu. Bir de bu mevzular durdu durdu da niye tam GG transferinin olduğu gün konuşuldu? Abuk subuk Ozan Tufan'a, Almeida'ya falan getirdi konuyu. Almeida transferinde hesap sorulacak birisi varsa o da Yıldırım Demirören'dir. Ayrıca menejerler yapılan transferlerden pay da alıyorlar bildiğim kadarıyla. Onu bile sordu, ne kadar aldın diye..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Turgay Demir öncelikle insani bir durum olan kekemelik gibi bir durum üzerinden Ahmet Bulut'a yaptığı yalan söylüyor konusunda çok ama çok büyük ayı etti. Televizyon önündesiniz mahalle kahvesinde değil.

Eğer elinde sağlam delil varsa getirsin gösterirsin herkes öğrenir. Ben 40 kişiden duyuyorum demek ile bu işler olmuyor maalesef.

Özellikle Beşiktaş'a işlerin güzel yürüdüğü bir dönemde böyle şeyler yapmamak gerek. 

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

son dönem Beşiktaş taraftarı içinde kazandığı popilerlik sayesinde bir şeyleri değiştirip gündem yaratırım diye
Beşiktaşa saldırmaya çalıştı kendi ipini çekti. asporun yarası var oyuncular röportaj vermiyor o havuzdan gelen tüm gazetecilere
sırt çeviriyorlar. Bunlarda kendi şirketlerinin menfaatini Beşiktaşın menfaati üzerinde gördükleri için normal bir şey yaptıkları.
ama hesap etmedikleri bir şey var Beşiktaş taraftarı diğer taraftarlar gibi koyun değil gütmeye kalkarsan fena yapar.

Çevrimdışı onurturan

son dönem Beşiktaş taraftarı içinde kazandığı popilerlik sayesinde bir şeyleri değiştirip gündem yaratırım diye
Beşiktaşa saldırmaya çalıştı kendi ipini çekti. asporun yarası var oyuncular röportaj vermiyor o havuzdan gelen tüm gazetecilere
sırt çeviriyorlar. Bunlarda kendi şirketlerinin menfaatini Beşiktaşın menfaati üzerinde gördükleri için normal bir şey yaptıkları.
ama hesap etmedikleri bir şey var Beşiktaş taraftarı diğer taraftarlar gibi koyun değil gütmeye kalkarsan fena yapar.
:claps: :claps:

Etiketler: