2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373906 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yalçın

Zaten aksini söylemedim ki abi şartlar uyarsa güzel transfer olur yani :) :)

Ben acikcasi oyle bir noktada risk almam. Bu tip yerlerde garantili olmakta fayda var. Belkemigi bu yerler. Cok uzaga gitmemek gerekirse; GS'nin 4 yil ust uste sampiyon olup Avrupa Kupasini kaldirdigi sene belkemigi cok saglamdi. Kimdi bunlar? Taffarel - Popescu - Hagi - Hakan Sukur. Bizim sacin bu ayaklarindan sadece orta saha ayagimiz ikna edici durumda.

Fakat su var; Baskan Sampiyonlar Ligine onem veriyor. Bu yuzden onlemini alacaktir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Bu arada hayirli kandiller arkadaslar.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ergin1903

Erdal torunoğullari istifa edebilir diyor  ak sakallı dayı. Yaw adam gecen senede diş ilişkilerden sorumlu degil miydi? Bu senede ayni görev degil mi? Ben mi yanliş biliyorum. Şampiyon da olduk. Yönetime de tekrar secildi niye istifa etsin? Bilinmeyen extrem bir durum mu var?

Çevrimdışı brkntcnr

Ben acikcasi oyle bir noktada risk almam. Bu tip yerlerde garantili olmakta fayda var. Belkemigi bu yerler. Cok uzaga gitmemek gerekirse; GS'nin 4 yil ust uste sampiyon olup Avrupa Kupasini kaldirdigi sene belkemigi cok saglamdi. Kimdi bunlar? Taffarel - Popescu - Hagi - Hakan Sukur. Bizim sacin bu ayaklarindan sadece orta saha ayagimiz ikna edici durumda.

Fakat su var; Baskan Sampiyonlar Ligine onem veriyor. Bu yuzden onlemini alacaktir.
Bence kaliteli bi stoper alırsak iskeletimiz baya iyi olacaktır. Stoper-Atiba-Ozzy-Sosa-Gomez çok iyi bir iskelet. Bir de kaleci olsa keşke ama zor gibi. Bence forvetimiz de gayet iyi, zaten savunmaya alınacak oyuncular başkanın hedefinin ne olduğunu gösterecek gibi.

Çevrimdışı Yalçın

Bence kaliteli bi stoper alırsak iskeletimiz baya iyi olacaktır. Stoper-Atiba-Ozzy-Sosa-Gomez çok iyi bir iskelet. Bir de kaleci olsa keşke ama zor gibi. Bence forvetimiz de gayet iyi, zaten savunmaya alınacak oyuncular başkanın hedefinin ne olduğunu gösterecek gibi.

Iste. Bakalim. Bekliyoruz.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Erdal Torunoğulları'nın Turgay Demir'in dediği gibi pasifize edildiğine inanmıyorum yani inanmak istemiyorum.

Eğer böyle birşey yapılmışsa da istifa eder.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kolarov diyorlar  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MrtBlgc

Aynı hesap Mario Gomez için de bitti o iş imzalar atıldı sadece açıklanacak diyor. Hadi hayırlısı umarım doğruluk payı vardır..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Erdal torunoğullari istifa edebilir diyor  ak sakallı dayı. Yaw adam gecen senede diş ilişkilerden sorumlu degil miydi? Bu senede ayni görev degil mi? Ben mi yanliş biliyorum. Şampiyon da olduk. Yönetime de tekrar secildi niye istifa etsin? Bilinmeyen extrem bir durum mu var?

Ben pek iyi niyetli bakamıyorum yazdıklarına. Ayrıca Erdal Torunoğullarının da Almanya' da olduğu söyleniyor kendisi Hollanda' da tatilde dedi.

Çevrimiçi Necmi

Erdal Torunoğulları'nın Turgay Demir'in dediği gibi pasifize edildiğine inanmıyorum yani inanmak istemiyorum.

Turgay Demirin röportaj alamadığı için yarası var
onun kinini kusuyor. Erdal torunoğulları geçen sene ne görevdeyse şu andada aynı görevde
geçen senede dış ilişkileri yürütüyordu görev değişikliği içerde oldu Umut ANÇ nin yerine geçti
transferlerden sorumlu yönetici oldu Turgay Demir algı oynaması yapıyor Tavuğuna kış dendiği için
yazık Beşiktaş menfaatlerini kendi menfaatleri üzerinde tutamadı.

Çevrimdışı Kutay

Art Spor
‏@ArtSporcom
Mario Gomez,Kesinlikle Beşiktaş'da kalacak.Tek bir ihtimal var oda eğer futbolu bırakırsa giymez formayı.Hodri meydan....

bu hesap çok iddialı şeyler yazıyor gomez ve kolarov hakkında bu hesap hakkında bilgisi olan var mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Turgay Demirin röportaj alamadığı için yarası var
onun kinini kusuyor. Erdal torunoğulları geçen sene ne görevdeyse şu andada aynı görevde
geçen senede dış ilişkileri yürütüyordu görev değişikliği içerde oldu Umut ANÇ nin yerine geçti
transferlerden sorumlu yönetici oldu Turgay Demir algı oynaması yapıyor Tavuğuna kış dendiği için
yazık Beşiktaş menfaatlerini kendi menfaatleri üzerinde tutamadı.
Zaten Erdal Torunoğulları gibi görevinde başarılı olan birini pasifize etmek mantıklı değil yani :)

Kendi ayağına kurşun sıkmak gibi birşey aslında.  Başkanın şu aşamada böyle bir yanlışa düşeceğine inanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar tekrar ikaz edeyim bu forumda siyaset yapmanın karşılığı minimum no post tur.
forumdan atılmaya kadar gider. hiç bir şekilde siyasi parti ismi veya siyasi kişilikler burda tartışmaya açık değildir.

Çevrimdışı Yalçın

Istifa ederse iste, o zaman bunun anlami kendisini farkli bir statuye koydugunun isaretidir ki bu tehlikeli birseydir; hemen istifa etsin. Her ne makamda olursa olsun yetki sahiplerinin bu kulubun birer askeri olduklarini bilmeleri gerekir. Baskanin bile "uc donem cok fazla bizler de gidecegiz" demesinden sonra bu tip alinganliklar kabul edilemez. Sonra Umut Guner ayagindan da bakmak gerekir. Bu adamida gucendiriyoruz ister istemez. Umut Guner'de stadin yapilmasi asamasinda en cok emek harcayanlardan birisiydi. Dolayisiyla neden "Bu bir bayrak yarisidir; Erdal Torunogullari nasil yaptiysa Umut Guner'de yapabilir" demiyoruz da hemen negatif tarafindan bakiyoruz??

Birde su var, taslar yerinden oynadiginda medyaya cikip bidi bidi konusanlar var ki bunlar zarar veriyorlar. Atif Kececi, Yemen Eksioglu gibi. Adamlar safi moral bozma makami sorumlusu gibi.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2016, 22:06:22 Yalçın ]

Suleyman Seba

Çevrimdışı MrtBlgc

Art Spor
‏@ArtSporcom
Mario Gomez,Kesinlikle Beşiktaş'da kalacak.Tek bir ihtimal var oda eğer futbolu bırakırsa giymez formayı.Hodri meydan....

bu hesap çok iddialı şeyler yazıyor gomez ve kolarov hakkında bu hesap hakkında bilgisi olan var mı ?
Gökhan Gönül transferinde başından beri bu transfer bitti diyen hesapmış. BTD gibi hep arkasında durmuş, ben de yeni takipe aldım...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Metin korkmaz çıktı Beşiktaşta tek bir oyuncum yok diyor.
5 Senedirde vermedim diyor bakalım suçladığı Turgay Demir ne diyecek buna.
GG de son sene kazanacağı paradan menejer ücretini ödeyecekmiş peki ne verdiğinden bize ne.
isterse GG kazandığı tüm parayı menejerine verir.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ardiles

Kadir gecesi hepimizin hakkında hayırlı olsun...

Beşiktaşa yakıştırdığım Galler kalecisi Wayne Hennessey'in bu akşamki maçta kalitesini ispat edeceğini düşünüyorum. Belçikada Hazard Lukaku deBruyne Carrasco gibi gole yakın oyuncular olsada çekindiğim oyuncular uzaktan şut çekebilecek Vitsel ve Nainggolan.

Çevrimdışı leylileyli

Şuan da 3 büyükler arasında toplam takım değeri olarak en düşük biziz.

Ayrıca 3 büyükler arasında yaş ortalaması olarak yine en çok biziz.

Mehmet Topal 10mil, Ozan Tufan 7mil, Volkan Sen 7.5mil,  transfermarkt degeri fazla ciddeye alma :)

Çevrimdışı Bishamon

Ilk transferimiz bitti ama @Çağrı hala kayiplarda

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Tolga

Istifa ederse iste, o zaman bunun anlami kendisini farkli bir statuye koydugunun isaretidir ki bu tehlikeli birseydir; hemen istifa etsin. Her ne makamda olursa olsun yetki sahiplerinin bu kulubun birer askeri olduklarini bilmeleri gerekir. Baskanin bile "uc donem cok fazla bizler de gidecegiz" demesinden sonra bu tip alinganliklar kabul edilemez. Sonra Umut Guner ayagindan da bakmak gerekir. Bu adamida gucendiriyoruz ister istemez. Umut Guner'de stadin yapilmasi asamasinda en cok emek harcayanlardan birisiydi. Dolayisiyla neden "Bu bir bayrak yarisidir; Erdal Torunogullari nasil yaptiysa Umut Guner'de yapabilir" demiyoruz da hemen negatif tarafindan bakiyoruz??

Birde su var, taslar yerinden oynadiginda medyaya cikip bidi bidi konusanlar var ki bunlar zarar veriyorlar. Atif Kececi, Yemen Eksioglu gibi. Adamlar safi moral bozma makami sorumlusu gibi.
Erdal Torunoğulları görevinde başarılı biri. Maliyet ve fayda analizi yaptığımız zaman bunun aksini kimse söyleyemez.

Hal böyleyken ortada hiçbir neden yokken pasifize edilirse ister istemez kalp kırıklığı olur. Yoksa görev değişiklikleri olabilir tabi ama maddi anlamda hala problemlerimizin sürdüğü bu dönemde daha az maliyetlerle önemli oyuncuların transfer edilmesini sağlamış birine güvenerek yola devam etmek en mantıklı olanıdır.

Yani iyi işleyen bir düzeni bozmamak gerekir ki bozulmayacağına da inanıyorum :)

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şu Denayer'i alamaz mıyız 1 sene de bize kiralasın city

Çevrimdışı Ersoy

Bu adam Beşiktaşlı falan değil oyuncu pazarlamaya çalışıyor hafta içi fbylede haberleri çıkar balotelli'nin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu A Spor'dakilerin derdi ne?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bu A Spor'dakilerin derdi ne?
Harbiden noluyo ortalık niye karıştı diyorlar konu ne ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Etiketler: