2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373330 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ntvspor'da Ovunc isimli spiker arkadas "Yoneticilerin Chelsea'li sol kanat oyuncusunu buyuk ihtimalle kiralayacagini" soyledi. Ama sol bek mi dedi baska birseymi orayi kacirdim.

Fabri kaleci transferinde eli guclensin diye bence ortaya suruldu. Gunay'da gitti; iyi bir kaleci gelecek gibi hissediyorum.

Iststistiklere baktim: Beck: 32 macla ceza sahasina 64 orta. GG 22 macla 148 orta. Iyi bir rakam.

Baba rahman i söylüyor. Almanya dan gelen

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok iyi olur

Çevrimdışı mylife1903

Baskan Formda :D
Bizim baskan bu bosman kanunlarinin hastasiymis, ezberlemis butun kanunu

Çevrimdışı alimm

öyle görünüyor. ama aslında bitmemiş hiç bir şey 100% olarak tanımlanmaz
bu benim kişisel düşüncem. Olayların akışından yaptığım çıkarım oluyor.
farkındamısınız bilmem sol beke transfer yapmamız gerekiyor ama ne bununla
ilgili bir haber var nede dillendiriliyor. sağ bek alacağız öncelikle dedik zaten cepteydi.
stoper kovalıyoruz hatta iki tane alındı bile dedi başkan bekleyip göreceğiz
ama sol bek lafı yok kaleci lafı yok orta saha alabiliriz deniyor. yani süprizleri kalede
ve sol bekte beklemek gerekiyor. unutmayalım rakiplerinde kaleciye ve sol beke ihtiyacı var.
dillenen her transfer sarpa sarar. stoper havuzu geniş ve büyük ihtimal garantiye alındı.

%100 konusunda evet haklısın abi ama sıkıntı yok ben sadece sizin fikrinizi merak ettim, o yüzden teşekkürler. Ayrıca piyasada isimlerin çıkıp çıkmaması konusuna çok takılmıyorum artık yönetimin medyayı yönlendirdiklerini düşünüyorum çünkü...

Transfer konusunda da tabi herkes ister her mevkiye en iyisini alalım ama ekonomik sıkıntımız aşikar..  Bu sene bi kaç bölgeye nokta atışı yapılması durumunda diğer bölgelerin idare eder seviyede olması yeterli olabilir. Stoperlerin her ikiside üst seviye olmaz muhtemelen....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yalçın

O kimdi yahu

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Umut Güner iş bitirici bi adam belli etti kendini.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bishamon

Bu puan basina mac basi cok iyi olmus.Kalecilerden de yedikleri gol basi para kesseler ne guzel olur

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

O kimdi yahu

Baya iyi paraya aldilar videolari izle. Bir kaç maçına denk gelmiştim. Pirpir sol beklerden. Chealsea için yeterli degil ama bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MrtBlgc

Omeruo da kiralanacakmış galiba, Kasımpaşa'da güzel maçlar çıkardı, ben isterim şahsen çabuk hamleli bir oyuncu. Yaşı da henüz 23 galiba..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Diğeride Beşiktaş seviyesinde değildi onunda yolu açık olsaydı keşke. :)
oynamadan bilemezsin gelir geçer kaleye verdiği randımana göre konuşulur.
Peşin hükümlü olmanın kimseye bir faydası yok Burda Atiba içinde aynı şeyler söylendi
Yalçın Ayhanı unutmayın üç günde öyle bir baskı yapıldıki apar topar kamptan geri gönderildi.
Beşiktaş kalibresinde değildi oda şimdi onu diyen arkadaşlar Yalçın Ayhanı alalım diyor mesela
ağız ishali olmak kadar kötü bir şey yok ağzından bir laf çıkıyorsa bunun arkasında durabilmek gerekiyor.
laf olsun diye bir şey söylenmez. Yarın gelir kaleye geçer ve çok başarılı olursa söyleyecek bir sözün olurmu.
Hocan Türkiyenin yetişdirdiği en iyi kaleci. Belki hiç izlememişsinizdir. ama en azından kararlarına saygı duymak gerekir.
tamam hiçbirimizin içine sinmiyor ama Hocanın bilgisini küçümsemek her şeyden önce hocaya haksızlıktır.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez yanına balotelli diyorlar. Liverpool' da Balotelli ye teklif yok diye zordan antrenmanlara çıkarıyordu. Opsiyonlu kiralık bir de maaşının birazını onların ödemesini istesek hemen kabul ederler bence. Böyle güzel bi anlaşmanın da zararı olmaz bu tip bi anlaşmaya risk alınır. Pektemek olacağına Balotelli olsun ne kaybederiz?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Ntvspor'da Ovunc isimli spiker arkadas "Yoneticilerin Chelsea'li sol kanat oyuncusunu buyuk ihtimalle kiralayacagini" soyledi. Ama sol bek mi dedi baska birseymi orayi kacirdim.

Fabri kaleci transferinde eli guclensin diye bence ortaya suruldu. Gunay'da gitti; iyi bir kaleci gelecek gibi hissediyorum.

Iststistiklere baktim: Beck: 32 macla ceza sahasina 64 orta. GG 22 macla 148 orta. Iyi bir rakam.

Yalnız Baba Rahman çok kaliteli bi bek. Çok para verip aldı Chelsea ama istenilen performansı alamadı. Zaten öyle birden alması da imkansızdı. Kiralık fena transfer olmaz. Eğer Kolarov olmuyorsa kiralık Caner ya da Baba Rahman  da o işi çözer.

Çevrimdışı Yalçın

Gomez yanına balotelli diyorlar. Liverpool' da Balotelli ye teklif yok diye zordan antrenmanlara çıkarıyordu. Opsiyonlu kiralık bir de maaşının birazını onların ödemesini istesek hemen kabul ederler bence. Böyle güzel bi anlaşmanın da zararı olmaz bu tip bi anlaşmaya risk alınır. Pektemek olacağına Balotelli olsun ne kaybederiz?

Takim ici denge her bakimdan onemli. Ucret skalasi + Uyum problemi + Yedek kalacagi zamanlar gosterecegi reaksiyonlar + Rakibiyle kars karsiya kalacagin ve stresin yuksek oldugu musabakalardaki tepkiler; bunlarin hepsi degerlendirilmesi gereken ve su anki yonetim tarafindan ilk oncelik olarak baz alinan kurallar silsilesi. Bunlara uymadiktan sonra bedava bile gelse Baskan aldirmaz.

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuan da 3 büyükler arasında toplam takım değeri olarak en düşük biziz.

Ayrıca 3 büyükler arasında yaş ortalaması olarak yine en çok biziz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nitelik olarak hepsinden öndeyiz ama.

Bazen bazı şeyler yalnızca bazı şeylerdir :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Takim ici denge her bakimdan onemli. Ucret skalasi + Uyum problemi + Yedek kalacagi zamanlar gosterecegi reaksiyonlar + Rakibiyle kars karsiya kalacagin ve stresin yuksek oldugu musabakalardaki tepkiler; bunlarin hepsi degerlendirilmesi gereken ve su anki yonetim tarafindan ilk oncelik olarak baz alinan kurallar silsilesi. Bunlara uymadiktan sonra bedava bile gelse Baskan aldirmaz.
Ben başkanın bu riski alacağını düşünüyorum. Belki hemen olmasa da savunma transferleri bittikten sonra pektemeği yollayıp alabilir. Balotelli 90 doğumlu. 2007 den beri İnter' de başladı ve futbol piyasasında bu kadar üst düzey bir yerde olmasına rağmen henüz 26 yaşında. Zaten Liverpool elden çıkartmak istiyor ama teklif bulamıyor. Zaten gelirken Mario Gomez' in yedeği olarak gelicek yani bunu kabul etmezse zaten gelmez. Eğer bir anlaşma yapılırsa sonradan sorun çıkartması çok zor çünkü zaten gelirken bu şartları kabul edip de gelmiş olacak. Maaşı eğer uygunsa Balotelli bizim taraftara aşık olur, sorun çıkartmadığı işini yaptığı sürece biz de severiz. Quaresma da çok sorunlu bir oyuncuydu, ilk geldiği zaman kendini kulüpten üstün görüyordu ama ikinci gelişinde haddini bilerek geldi şuan da sorun çıkartmıyor aksine çok uyumlu. Balotelli de geleceği zaman eğer bu şartları kabul ederse zaten Arena' daki ilk maçta taraftara aşık olur problem yapmadığı sürece de bizde onu bağrımıza basarız. Ama dediğim gibi gelirken bu şartları kabul etmesi lazım. Lpool da kadroya bile girememek mi Beşiktaş' ta rotasyon oyuncusu olmak mı? Şampiyonlar Ligi vsvs. bence eğer varsa bir görüşme başkan bu riski alacaktır.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence 27,5 çok güzel bir ortalama. Tecrübeli ama arada genç oyuncuları da bulunan, çok koşan hızlı futbol oynayan yüksek tempoyu kaldırabilen oyunculardan kuruluyuz ve yaptığımız transferlerde hala ona göre.

Çevrimdışı TANERCAN

Aziz Yıldırım paralı muhabirlerine emir vermiş belli. Asporda iki tane çakma gazeteci Gökhan in kanirta kanırta şampiyon olduk demesini gündeme getirip takımda olumsuzluk çıkaracaktir falan diyor. Şenol güneş ile Gokhan ayni takimda nasil olacakmismis

Az sonra atıf a da süper star muamelesi yapacaklar

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı 38life

Arkadaş bu Balotelli kanat oynayamiyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Herkes 3. Forvet diyor adama :D

Çevrimdışı Yalçın

Ben başkanın bu riski alacağını düşünüyorum. Belki hemen olmasa da savunma transferleri bittikten sonra pektemeği yollayıp alabilir. Balotelli 90 doğumlu. 2007 den beri İnter' de başladı ve futbol piyasasında bu kadar üst düzey bir yerde olmasına rağmen henüz 26 yaşında. Zaten Liverpool elden çıkartmak istiyor ama teklif bulamıyor. Zaten gelirken Mario Gomez' in yedeği olarak gelicek yani bunu kabul etmezse zaten gelmez. Eğer bir anlaşma yapılırsa sonradan sorun çıkartması çok zor çünkü zaten gelirken bu şartları kabul edip de gelmiş olacak. Maaşı eğer uygunsa Balotelli bizim taraftara aşık olur, sorun çıkartmadığı işini yaptığı sürece biz de severiz. Quaresma da çok sorunlu bir oyuncuydu, ilk geldiği zaman kendini kulüpten üstün görüyordu ama ikinci gelişinde haddini bilerek geldi şuan da sorun çıkartmıyor aksine çok uyumlu. Balotelli de geleceği zaman eğer bu şartları kabul ederse zaten Arena' daki ilk maçta taraftara aşık olur problem yapmadığı sürece de bizde onu bağrımıza basarız. Ama dediğim gibi gelirken bu şartları kabul etmesi lazım. Lpool da kadroya bile girememek mi Beşiktaş' ta rotasyon oyuncusu olmak mı? Şampiyonlar Ligi vsvs. bence eğer varsa bir görüşme başkan bu riski alacaktır.

Farkli bir dil kullanmiyoruz. Sen de dile getiriyorsun zaten.

Suleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Farkli bir dil kullanmiyoruz. Sen de dile getiriyorsun zaten.
Zaten aksini söylemedim ki abi şartlar uyarsa güzel transfer olur yani :) :)

Etiketler: