2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375688 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ben sorunlu oyuncu olduğu için Balotelli den uzak durma yanlısıyım  :tabe:
Sorunlu degilki o cocuk, avrupada herkes normal oldugu icin bir bunu deli saniyorlar o hele bir turkiyeye gelsin, en akillimiz olur
Sorunlu olmasa buraya adini yazamazdik zaten, bu tur oyunculara yatirim yapmanin sebebi umuttur. Bir umut ya akillandiyaa, ya tutarsadir.
Mesela suarez, lewa falan yaziyor muyuz, yok

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Guc zehirlenmesi mi acaba, tam olarak bu kelimelerle mi ifade edildi. Ben yolluyorum, ben yapiyorum, ben ben ben, eee ben. Turkiyede boyle konusan 3 tane insan var 4. Fazla olur.
Biraz öle oldu.. Yönetimde kendisinden başka birinin konuşulmasını istemiyor başkan..

Çevrimdışı sallapati

Torunoğulları 2-3 ay önce ASpordaki canlı yayında hep Fikret Orman ı övdü... Şimdi başkan çıkmış hepsini ben yaptım diyor.. Yakışmıyor başkan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sorunlu degilki o cocuk, avrupada herkes normal oldugu icin bir bunu deli saniyorlar o hele bir turkiyeye gelsin, en akillimiz olur
Sorunlu olmasa buraya adini yazamazdik zaten, bu tur oyunculara yatirim yapmanin sebebi umuttur. Bir umut ya akillandiyaa, ya tutarsadir.
Mesela suarez, lewa falan yaziyor muyuz, yok
Sorunlu ama sıra dışı bir adam abi yıllık 1.8 2 m ücrete oynarsa gelsin bence vodafone arenada dağıtır hem 90'lı benim yaşımda o riske değer bence

Çevrimdışı cursedofdragon

katılıyorum.. Aziz Yıldırımlaşmasın Başkan.. Sonu benzer olur...

Ben fikret ormanın 10 yıldaha gitmem bak dediğini hatırlamıyorum :)

Aziz yıldırımlaşması için Başkanlık sistemini değiştirmemesi gerekiyordu zira başkan birdaha seçilemiyor :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz öle oldu.. Yönetimde kendisinden başka birinin konuşulmasını istemiyor başkan..

Yanlış bir düşünce kabul edilemez...

Çevrimdışı mylife1903

katılıyorum.. Aziz Yıldırımlaşmasın Başkan.. Sonu benzer olur...
Ben iki hafta onceydi galiba, durup dururken nem kapmistim bazi sozlerinden ve bu aziz yildirim yoluna saptigini soylemistim, iyi tepki gelmisti. Baskani biraz uyarmak lazim, yoldan sapmasin.

Yanlış bir düşünce kabul edilemez...

katılıyorum kanki.

Çevrimdışı tuncaboylu

mandanda crystal palace a gitmiş   :bawling:
Bu kadar düştü mü bu adam  :alala:

Adam Londra'da yaşayacak neticede, Ayrıca düşen bir şey yok, bu adamların düzeyi bu zaten.

N'koulou'yu da Lyon istemeseydi, İngiltere orta sıra takımlarından birine gidecekti muhtemelen.

Çevrimdışı sallapati

Ben fikret ormanın 10 yıldaha gitmem bak dediğini hatırlamıyorum :)

Aziz yıldırımlaşması için Başkanlık sistemini değiştirmemesi gerekiyordu zira başkan birdaha seçilemiyor :)

Başkan halefi olarak ANÇ yi görüyor... E.T nin ön plana çıkması istenmiyor...

ben katılmıyorum size baştan beri bu şekil de zaten zira bugün başkan da yine aynı şeyleri söyledi.

Çevrimdışı mylife1903

Yakinda 40 yasinda olacagim omru hayatimda hic ben kelimesini kullanmadim, hem is hem ozel hayatimda, sadece ozur dilerken kullandim. Zarifliktir, paylasimdir, minnettir, saygidir, sevgidir biz kelimesi. Biz yaptik, biz dusunduk, son karari ben verdim ozur dilerim.
Yoneticilikte ben tanimam. Insallah baskan yorulmustur ve stress altindadir. Kabul edemiyorum boyle konusmalari

Çevrimdışı sallapati

Başkanın bugün E.T hakkındaki açıklamaları , 1-2 ay önce Aziz Yıldırım ın Terranao hakkındaki konuşmaları ile çok benzer...

Kimsenin ön plana çıkması istenmiyor.. bu kadar basit..

Çevrimdışı onder23

Adam Londra'da yaşayacak neticede, Ayrıca düşen bir şey yok, bu adamların düzeyi bu zaten.

N'koulou'yu da Lyon istemeseydi, İngiltere orta sıra takımlarından birine gidecekti muhtemelen.

abi N'koulou ile Mandanda arasında baya fark var. Mandanda fransa milli takımının kalecisi hala da oynuyor.
Marsilya da öyle ya da böyle bazen şampiyonlar liginde bazen uefa da oynuyor.
Crystal palace ise epl in düşme potasında ki bir takım şaşırdım açıkçası. Daha iyi bir yere gitmesini beklerdim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Sorunlu ama sıra dışı bir adam abi yıllık 1.8 2 m ücrete oynarsa gelsin bence vodafone arenada dağıtır hem 90'lı benim yaşımda o riske değer bence

Cok forma satar cocuk, tam bir risk. Risk alacaksan boyle alacaksin. Forvet hattina bak yahu gomez cenk balotelli offff
Balotelliyi alsinlar ismail oynasin raziyim,

Çevrimdışı 38life

Ulan bir kişide Fabricio'yu aldınız mı?Bu transfere büyük tepki var sorusunu sormadı :akuma:

Ve bunlar muhabirim diyerek para kazanıyor. Çıldırıyorum...

Çevrimdışı 38life

Başkanın konuşmasını çok beğendim.

Çevrimdışı mylife1903

Turkiyede muhabir mi var muhbirdir o

Valla billa birisine Harbiden fabri mevzusu nedir ne değildir diye sormadı arkadaş Nasıl gazeteci bunlar..

Çevrimdışı 38life

Turkiyede muhabir mi var muhbirdir o

yapma hocam muhbirlik daha zor iş. Bu beceriksizler muhabirliği bile beceremiyorken... :)

Çevrimdışı onurturan

siz o yayın grubundan daha önce bu tarz gerekli bir  soru duydunuz mu ? spor kanalı magazin gibi çalışıyor diğerleri tamamen batak zaten..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Valla billa birisine Harbiden fabri mevzusu nedir ne değildir diye sormadı arkadaş Nasıl gazeteci bunlar..

Sormadılarmı sordurtmadımı önemli olan bu bence. :) Yayına çıkmadan önce Fabri hakkında soru istemiyorum demişte olabilir.

Çevrimdışı emrecakmak

Bence Umut Güner'i görüyor o yüzden bundan sonra transferlerin yanında o poz verecek.

Çevrimdışı onurturan

Sormadılarmı sordurtmadımı önemli olan bu bence. :) Yayına çıkmadan önce Fabri hakkında soru istemiyorum demişte olabilir.
yok onlar demişlerdir direk başkanım hangi soruları soramıyoruz diye alışıktır onlar..

Etiketler: