2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12376101 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Yine komplo teorileri, su-i zanlar ve nankörlükler başlamış :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Action severler derneği  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

şaşırdık mı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

tepkimiz fabriyi sormayan gazetecilere başkana değil..

Çevrimdışı sozkul

Başkan erdal torunoğulları nı harcadı resmen canlı yayında.. Transferi ben yapıyorum diyor.. Ben yolluyorum onlar hallediyor diyor..

Ayıp etti, doğru bile olsa ayıp etti. Ego yükseldikçe kolay kalp kırıyor..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ego dünyadaki en kötü şey hiç sevmem egolu insanları mütevazılık yufka yüreklilik en güzel şey

Ne yaparlarsa yapsınlar isterse gizlesinler saklasınlar açıklandığı gün fabri bu transfer de birşeylerin dönmediğini kimse bana anlatamaz Ada'mın kariyer backround ortada 1 sene oynamamış gerçi oynadığı dönemde de la Liga da çıktığı maç sayısına komikti galiba tam hatırlamıyorum kimseyi aptal yerine koymaya da gerek yok.hiç birşey yapamıyorsan param yok diyorsan boyko yi tutarsın.bence kaleci stoper orta saha forvet bir omurga gibi düşünürsek bu tarz mevkilerde eksiğin varsa bariz ise nokta atışı yapman gerekir Ada'm almak için Ada'm alınmaz yoksa paran anlarım ama biz Cordoba dan snr şu kaleye çare bulamadık.Al iyi bir kaleci iyi bir stoper orta sahamız iyi zaten gomezde kalırsa tadından yenmez şükrederiz bu mübarek günde ne deyim ;)

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.

Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, biraz mütevazi olduğun zaman eziklik olarak adlediliyor.

Ayrıca burada bile şu kadrodaki ücret dengesini 3 sene önce 35 gün yöneticilik yapan İbrahim Altınsay'a bağlayan insanları gördük, sosyal medyanın gerisini siz düşünün. Olumlu her transferde ihale başkasına çıkarılıp, olumsuz her transferde başkan suçlanıyorsa; ister istemez agresifleşir insan.

Geçen seneki transferler başarısız olsaydı kimse Erdal Torunoğulları'ndan bahsetmeyecek, herkes Fikret Orman'a giydirecekti.

Adam bu işin sapını yediyse, böreğini de yemek ister. Normal karşılamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çıkkk

Abi bu sene özel transfer haberi olacak mı siteden? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Günay ➡️ Göztepe; Fabri ➡️ Beşiktaş

Beşiktaş seviyesinde değildi. Yolu açık olsun.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Beşiktaş seviyesinde değildi. Yolu açık olsun.

Diğeride Beşiktaş seviyesinde değildi onunda yolu açık olsaydı keşke. :)

Çevrimdışı alimm

çıkkk

o msj ı alantılayıp sormak isterdim öncelikle... @Necmi abi %70 kolarov %100 gomez şeklinde anlamış olduğum doğru mu..? :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BlackEagle26

Erdal Torunoğulları gibi mütevazi bir kişiliğe haksızlık yapıldığını düşünüyorum

Video yukleyemedim

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 02:45:20 MURAT ]

Çevrimdışı atalay

GG transferini sportif açıdan iyi, ekonomik açıdan kısa vadede başarılı, uzun vadede riskli buluyorum. Bunun sebepleri de mali şartlar, FFP kuralları ve transfer pozisyonundaki öncelikler sıralaması. Onun dışında GG transfer süreci baştan sona doğru yönetildi.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu sene özel transfer haberi olacak mı siteden? :D
yok yapmıyoruz :D
GG olayını şubat ayından beri biliyor yakından takip ediyorduk
ama hiç haberini yapmadık. Aslında yanına Canerde gelecekti :D
ama özel durumlarından dolayı teşekkür etmiş ve yurt dışına çıkmasının kendi açısından
daha doğru olacağını söylemiş. Yoksa duble şey edecektik :evillol:

Çevrimdışı Yalçın

Ntvspor'da Ovunc isimli spiker arkadas "Yoneticilerin Chelsea'li sol kanat oyuncusunu buyuk ihtimalle kiralayacagini" soyledi. Ama sol bek mi dedi baska birseymi orayi kacirdim.

Fabri kaleci transferinde eli guclensin diye bence ortaya suruldu. Gunay'da gitti; iyi bir kaleci gelecek gibi hissediyorum.

Iststistiklere baktim: Beck: 32 macla ceza sahasina 64 orta. GG 22 macla 148 orta. Iyi bir rakam.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

o msj ı alantılayıp sormak isterdim öncelikle... @Necmi abi %70 kolarov %100 gomez şeklinde anlamış olduğum doğru mu..? :-)
öyle görünüyor. ama aslında bitmemiş hiç bir şey 100% olarak tanımlanmaz
bu benim kişisel düşüncem. Olayların akışından yaptığım çıkarım oluyor.
farkındamısınız bilmem sol beke transfer yapmamız gerekiyor ama ne bununla
ilgili bir haber var nede dillendiriliyor. sağ bek alacağız öncelikle dedik zaten cepteydi.
stoper kovalıyoruz hatta iki tane alındı bile dedi başkan bekleyip göreceğiz
ama sol bek lafı yok kaleci lafı yok orta saha alabiliriz deniyor. yani süprizleri kalede
ve sol bekte beklemek gerekiyor. unutmayalım rakiplerinde kaleciye ve sol beke ihtiyacı var.
dillenen her transfer sarpa sarar. stoper havuzu geniş ve büyük ihtimal garantiye alındı.

Çevrimdışı atalay

Güç zehirlenmesi hep vardı. Sadece "biz", "ben" olmuş. Normal...

Çevrimiçi Necmi

Erdal Torunoğulları gibi mütevazi bir kişiliğe haksızlık yapıldığını düşünüyorum

Video yukleyemedim

ortada bir haksızlık yok Beşiktaşı bozmak isteyenlere mahal vermeyin.
Erdal Torunoğullarının geçen sene görevi neyse bu senede aynı görevi üstleniyor.
geçen senede transferden sorumlu değildi sadece dış ilişkilerden sorumlu yani hala dış
transferlerde pazarlık masasına oturacak kişi odur. Geçen sene transferlerden sorumlu kişi ANÇ idi
bu sene onun yerine Umut Güner üstlendi bu görevi yani içerde transfer görüşmelerini yapacak olan o
Bunun dışında transfere karar veren tek kişi başkan. Başkan görüşün der gider görüşürler.
Herkesin yerini bilmesi iyidir. Unutmayın Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetiliyor.
Herşeye başkan karar verir.

Çevrimiçi Necmi

biz tersi durumu ilk dönem denedik ve hala başkan bunun ceremesini çekiyor.
Yalçın Ayhan olayı ericson olayı orda buz gibi duruyor.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 02:28:51 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

ortada bir haksızlık yok Beşiktaşı bozmak isteyenlere mahal vermeyin.
Erdal Torunoğullarının geçen sene görevi neyse bu senede aynı görevi üstleniyor.
geçen senede transferden sorumlu değildi sadece dış ilişkilerden sorumlu yani hala dış
transferlerde pazarlık masasına oturacak kişi odur. Geçen sene transferlerden sorumlu kişi ANÇ idi
bu sene onun yerine Umut Güner üstlendi bu görevi yani içerde transfer görüşmelerini yapacak olan o
Bunun dışında transfere karar veren tek kişi başkan. Başkan görüşün der gider görüşürler.
Herkesin yerini bilmesi iyidir. Unutmayın Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetiliyor.
Herşeye başkan karar verir.
Baskanin herseye karar vermesi dogru, cunku biz baskan seciyoruz, secilen baskan yonetim kurulunu kendi olusturmus oluyor. Savasa girecegi silah arkadaslarini kendi seciyor, zaten dogru olan bu ama kamuoyu onunde baskan biz ifadesini ben ifadesinden daha cok kullanirsa besiktas baskanina yakisani yapmis olur, hem de arkadaslarini onore etmis ve iyi bir lider goruntusu vermis olur.
Fikret baskan iyidir, ben biraz daha hizli tecrube kazanacagini dusunuyordum, buyuk baskan olacak yakinda.

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum.

Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, biraz mütevazi olduğun zaman eziklik olarak adlediliyor.

Ayrıca burada bile şu kadrodaki ücret dengesini 3 sene önce 35 gün yöneticilik yapan İbrahim Altınsay'a bağlayan insanları gördük, sosyal medyanın gerisini siz düşünün. Olumlu her transferde ihale başkasına çıkarılıp, olumsuz her transferde başkan suçlanıyorsa; ister istemez agresifleşir insan.

Geçen seneki transferler başarısız olsaydı kimse Erdal Torunoğulları'ndan bahsetmeyecek, herkes Fikret Orman'a giydirecekti.

Adam bu işin sapını yediyse, böreğini de yemek ister. Normal karşılamak lazım.
35 gun calisip iki tane duzgun fikir vermis olamaz yani
Ne alakasi var kac gun calistiyla adamin, belki ilk gun oturdular bunlar bunlar yapilmali, dedi bu adam, herkes kabul etti ve hala dogruda devam ediliyor.

Baskan cikip onu oraya ben gonderdim, bunu buraya ben koydum derse, zaten transfer gibi riskli bir iste kotu transferler de ki kotuleri fazladir herhalde iyilerden pat diye tabakta onune konur baskanin.

Iyinin oldugu gibi kotunun de sorumlusu baskandir, fazla ben ben dedikce elestiriler artacaktir.

Etiketler: