2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363899 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Orta sahaya Veloso ya da Diarra alınabilse güzel olur aslında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene Veli ve Tolgay yokken orta sahaya adam almadık sence bu sene alır mıyız?  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Su defansi halledip ortaya bir oyuncu, Gokhan gittiginde onun boslugunu kapatacak etkili bir kanat lazim.

ortaya bir adam almak için tolgayın durumuna bakmak lazım bir de atiba giderse die değerlendirilmeli. bu ikili varken yanlarında da ozzi oynuyorken ilave adam külfet olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Veloso Monaco ile anlaştı.

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene Veli ve Tolgay yokken orta sahaya adam almadık sence bu sene alır mıyız?  :)
Almaya niyetlenirsek diye yazıyorum işte. Veli'ye güvenip sezona başlamak çok büyük bir hata olur.

Çevrimdışı Tolga

Veloso Monaco ile anlaştı.
Öyleyse yapacak birşey yok :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Almaya niyetlenirsek diye yazıyorum işte. Veli'ye güvenip sezona başlamak çok büyük bir hata olur.
Kesinlikle katılıyorum. Veli'den bu sene ve önümüzdeki senelerde üst düzey performans beklememek gerekiyor. Tolgay sakatlandı mesela bir sürü idman fotosu filan paylaştı haberler yapıldı ben Veli'nin ne o sakatlık döneminde ne de takıma döndükten sonra bu yaz döneminde bir tane öyle fotosunu videosunu görmedim. Belki çalışıyordur hakkını yemeyim ama Rhodolfo ta Brezilyalardan video atıyorken Veli'den böyle bir şey beklemek hakkımız, en azından ben hala bu savaşın içinde varım demesi gerekiyor psikolojik olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Veli zaten Senol hocanin sisteminde hic oynayamazdi.Seviyorum ama ne yazik ki teknik 0 paslari cok kotu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı onder23

Şu gg de gelecekse gelsin gelmeyecekse yolu açık olsun.
Kabak tadı verdi resmen
Yatıyoruz kalkıyoruz gg de gg.

Çevrimdışı cursedofdragon

Öyleyse yapacak birşey yok :)

diarrada oynuyamıyor şampiyonlar liginde :D

Çevrimiçi murat

Tosiç'i seviyorum ben. 900 bin avro'ya oynuyor. Geçen yıl sanırım Başakşehir 1 teklif etmişti yinede bize geldi. Son haftalarda çok güzel oynadı ayrıca. Kesinlikle karşıyım satılmasına.
Ne yaptın @sozkul abi

Çevrimdışı mylife1903

Veli vazgecilecek bir oyuncu degil ve son bir sansi hakediyor. Bu sene hazirlik maclarinda bakalim oldu oldu olmadi olmadi. Tek atimlik barutu var velinin. Ya indirim ya indirimli ucak bileti

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli vazgecilecek bir oyuncu degil ve son bir sansi hakediyor. Bu sene hazirlik maclarinda bakalim oldu oldu olmadi olmadi. Tek atimlik barutu var velinin. Ya indirim ya indirimli ucak bileti
Şu oyun sisteminde kimin yerine oynayacak? Futbol zekası iyi değil, teknik değil, pas yüzdesi çok kötü ve savruk oynuyor. Artıları: kondisyonu, fizik kuvveti, ikili mücadele, top çalma(sakatlığıyla beraber bunlar da geri düştü). Bilic'in çift ön liberolu sisteminde iş yapabilirdi ama bizde bu sistemle Atiba'nın yerini doldurması mümkün değil mevcut donanımıyla. Hadi bize gelmeden önceki mevkisin geri koyalım, Sosa'yı mı kesecek, Oğuzhan'ı mı Tolgay'ı mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosiç'i seviyorum ben. 900 bin avro'ya oynuyor. Geçen yıl sanırım Başakşehir 1 teklif etmişti yinede bize geldi. Son haftalarda çok güzel oynadı ayrıca. Kesinlikle karşıyım satılmasına.

Katılıyorum ben de.

Çevrimdışı mylife1903

Şu oyun sisteminde kimin yerine oynayacak? Futbol zekası iyi değil, teknik değil, pas yüzdesi çok kötü ve savruk oynuyor. Artıları: kondisyonu, fizik kuvveti, ikili mücadele, top çalma(sakatlığıyla beraber bunlar da geri düştü). Bilic'in çift ön liberolu sisteminde iş yapabilirdi ama bizde bu sistemle Atiba'nın yerini doldurması mümkün değil mevcut donanımıyla. Hadi bize gelmeden önceki mevkisin geri koyalım, Sosa'yı mı kesecek, Oğuzhan'ı mı Tolgay'ı mı?
@Serhat Akkaya napalim, atalim mi cocugu. Oynar yavas yavas, bu takimin yedek oyuncuya da ihtiyaci var. kupa maclarinda falan oynar tolgayla beraber. Pas yuzdesi bence kotu degil, cocuk ileri oynuyordu hep, teknigi de kotu degil yahu. Real madride oyuncu bakmiyoruz. Besiktasa bakiyoruz, turkiye liginde oynayacak iste. Fbli souza gsli donk kadar oynayamaz mi yani veli?
Son sansi bakalim hele, aldigi para cok ama

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetim Kurulumuzda Görev Dağılımı Belirlenmiştir
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nda görev dağılımları aşağıdaki şekilde oluşmuştur:

AHMET NUR ÇEBİ​​: II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.

UMUT GÜNER​​: As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.

​DENİZ ATALAY​​: As Başkan, Kulüpler Birliği ve Federasyon ​Temsilcisi, Bolu-Gerede Tesisi'nden Sorumlu.

AHMET ÜRKMEZGİL​: Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.

BERK HACIGÜZELLER​: Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.

METİN ALBAYRAK​​: Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü

ERDAL TORUNOĞULLARI : Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu.

​CİHAT KUMUŞOĞLU​: Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.

HAKAN KALKAVAN​: Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü

HÜSEYİN MİCAN​​: Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.

HAKAN ÖZKÖSE​​: Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.

​CANDAŞ TOLGA IŞIK​: İletişim:Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından  sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...)

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU​: Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.

​ERDAL KARACAN​​: Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden ​Sorumlu.

EMRE KOCADAĞ​​: Transfer Komitesi Üyesi.

​Ayrıca; Üniversite ve Eğitim Kurumları alanında Kulübümüze Sayın Rıfat Sarıcaoğlu ve İletişim Komitesi Üyesi olarak da Sayın Heval El Hüseyni‘nin faaliyetleri söz konusu olacaktır. Kendilerine teşekkür ederiz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

diarrada oynuyamıyor şampiyonlar liginde :D
Neden oynayamıyor :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya napalim, atalim mi cocugu. Oynar yavas yavas, bu takimin yedek oyuncuya da ihtiyaci var. kupa maclarinda falan oynar tolgayla beraber. Pas yuzdesi bence kotu degil, cocuk ileri oynuyordu hep, teknigi de kotu degil yahu. Real madride oyuncu bakmiyoruz. Besiktasa bakiyoruz, turkiye liginde oynayacak iste. Fbli souza gsli donk kadar oynayamaz mi yani veli?
Son sansi bakalim hele, aldigi para cok ama
Ben Veli'yi çok severdim sakatlamadan önce, oyuncu olarak takımın belkide en iyilerinden birisiydi her açığı kapatıyordu ama sakatlık sonrası neredeyse oynadığı tüm maçları izledim çok ama çok geriye gitmiş, oradan geriye gelmesi cidden zor, üstelik halen de sıkıntıları olduğu söyleniyor. Kiralarsın bir takıma veya bonservisini eline verirsin alacaklarına karşılık. Bizim bu kadar lüksümüz yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

El bilmemnesiyle gerdeğe girmek diye bir lafımız var.

Ne güzel bir laf değil mi?

Fenerbahçe'nin açıklamalarını sorgusuz sualsiz kabul eden arkadaşlar Beşiktaşlı yöneticilerin açıklamalarına şüpheyle bakan insanlar...

Çevrimdışı Turco

Hamle oyuncusu olarak kullanırsın, rotasyonda kullanırsın. Skoru koruman gereken durumlarda Sosa çıkar Veli girer, hem ortasahanın direncini arttırır hemde açıkları kapatır. Çift forvet oynaman gerek durumlarda çift önliberoya dönersin Atiba-Veli oynar. Zaten çok fazla para almıyor bildiğim kadarıyla rotasyonda kullanırız. Ayrıca Veli'nin ölüsü Necip'den iyidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

El bilmemnesiyle gerdeğe girmek diye bir lafımız var.

Ne güzel bir laf değil mi?

Fenerbahçe'nin açıklamalarını sorgusuz sualsiz kabul eden arkadaşlar Beşiktaşlı yöneticilerin açıklamalarına şüpheyle bakan insanlar...
Beşiktaşlı yöneticilerin her açıklamasına inanan arkadaşlar da var o gözle bakacak olursak. Türkiye'de siyaset yalan üzerine kuruludur, bu futbol takımlarına sıçramış durumda. Şeffaflık aramak saçma. Kim kendi menfaatine doğru olan neyse onu yapar. Çok fazla takılmamak lazım. Bunu bildiğin zaman şaşırmıyorsun söylenenlere ve yapılanlara.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Veli'yi çok severdim sakatlamadan önce, oyuncu olarak takımın belkide en iyilerinden birisiydi her açığı kapatıyordu ama sakatlık sonrası neredeyse oynadığı tüm maçları izledim çok ama çok geriye gitmiş, oradan geriye gelmesi cidden zor, üstelik halen de sıkıntıları olduğu söyleniyor. Kiralarsın bir takıma veya bonservisini eline verirsin alacaklarına karşılık. Bizim bu kadar lüksümüz yok..

Serhat haklı bu konuda.

Eğer imkanımız varsa Veli'yi maaşını ödeyebilecek bir takıma alacakları karşı gönderelim ve gidip 250-300 bin euro'ya İzlanda'dan, İsveç'ten ya da Hollanda'dan 18-19 yaşlarında iyi fizikli bir genç bulalım Atiba'yı yedeklemek için. Mevzuu kupa maçları ve hemen her maç oynayan bir adamın yedeklenmesiyse, onu kullanabiliriz bu iş için. Hem çocuk tutarsa, Atiba'nın alternatifi de hazır olur 2 sene sonra.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hamle oyuncusu olarak kullanırsın, rotasyonda kullanırsın. Skoru koruman gereken durumlarda Sosa çıkar Veli girer, hem ortasahanın direncini arttırır hemde açıkları kapatır. Çift forvet oynaman gerek durumlarda çift önliberoya dönersin Atiba-Veli oynar. Zaten çok fazla para almıyor bildiğim kadarıyla rotasyonda kullanırız. Ayrıca Veli'nin ölüsü Necip'den iyidir.
Hazırlık döneminde hep beraber göreceğiz. Önümüzdeki sene kadroya bile giremeyecek çoğu zaman.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli çok fazla para alıyor ne yazık ki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaşlı yöneticilerin her açıklamasına inanan arkadaşlar da var o gözle bakacak olursak. Türkiye'de siyaset yalan üzerine kuruludur, bu futbol takımlarına sıçramış durumda. Şeffaflık aramak saçma. Kim kendi menfaatine doğru olan neyse onu yapar. Çok fazla takılmamak lazım. Bunu bildiğin zaman şaşırmıyorsun söylenenlere ve yapılanlara.

Aziz Yıldırım bizim yöneticilerden çok farklı, sosyopat bir şizofren profili çiziyor.

Hayatta görebileceğiniz en rahat şekilde yalan söyleyebilen kişilerden biri.

Söylediği hiç bir şeye itimat etmeyin, gözünüzle görseniz dahi.

Etiketler: