2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364093 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

12numaraorg bence cidden fbnin aciklamalarini yaziyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Yas ortalamasi 12 onlarin iq ortalamalari da forest gumb boyle bir topluluk varya tam atom bombalik, atacan bir sefer butun ulke kurtulacak.
Bunlar daha buyuyecek falan offff

Çevrimdışı Serhat Akkaya

MAdem o sayfa kapandı, imzalansın bu polemikler bitsin. Hala neyin pazarlığı filan yapılıyor? Hadi milli takım filan ok o da bitti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni aciklama yaptilar. Gokhan kulubu aramis pismanim kosulsuz kalmak istiyorum, hakkimda cikan haberleri yalanlayin diye.

Bu kadar yıl oldu aziz'i halen çözemediyseniz bu haberlere inanmanız normal klasik fener işte.

Çevrimiçi sozkul

Trabzonspor Dusko Tosic'i istiyormuş :)

Birtane ayağı iyi adamımız var hemen onada göz diktiler :D

Tosiç'i seviyorum ben. 900 bin avro'ya oynuyor. Geçen yıl sanırım Başakşehir 1 teklif etmişti yinede bize geldi. Son haftalarda çok güzel oynadı ayrıca. Kesinlikle karşıyım satılmasına.

Çevrimdışı tangaz

Yeni aciklama yaptilar. Gokhan kulubu aramis pismanim kosulsuz kalmak istiyorum, hakkimda cikan haberleri yalanlayin diye.

geçenlerde de gg.nin karısı fb.de kalmazsan boşarım demiş gg aramış özür dilemiş a.bulut zaten menajerim değil demiş gibi açıklamalar yapmıştı fener aynı gün gg bunların ağzının payını vermişti sosyal medya aracılığı ile itibarsızlaştırma çalışmalarına inanmayın onların ne mal olduğunu herkes biliyor demişti. bence bu açıklamaya inan fenerin yaptıklarına değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Tosiç'i seviyorum ben. 900 bin avro'ya oynuyor. Geçen yıl sanırım Başakşehir 1 teklif etmişti yinede bize geldi. Son haftalarda çok güzel oynadı ayrıca. Kesinlikle karşıyım satılmasına.
Ben de seviyorum.900 bine yedek kalmayi sorum etmeyen bir adam

Çevrimdışı TANERCAN

geçenlerde de gg.nin karısı fb.de kalmazsan boşarım demiş gg aramış özür dilemiş a.bulut zaten menajerim değil demiş gibi açıklamalar yapmıştı fener aynı gün gg bunların ağzının payını vermişti sosyal medya aracılığı ile itibarsızlaştırma çalışmalarına inanmayın onların ne mal olduğunu herkes biliyor demişti. bence bu açıklamaya inan fenerin yaptıklarına değil...
Gokhanin çocuğu babasına fenerde kalmassan seni babalıktan red ederim demişti. Gökhan da bunun ustunde aramış feneri. Diyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

Ic sesim diyorki

1. Gomez kalacak
2. Fabri iptal ( costil-adler-ospina dan biri gelecek)
3. Ggonul gelecek
4. Ggomez gelecek
5. Kolarov gelecek kiralik. Gomezin gecen seneki anlaşması gibi garip bir anlaşma ile.

Bu şekilde kapatacağız.

İnşallah

Amin

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı legendmaster

fb geri dön dese gökhan efendi koşa koşa gider çok düzgün karakterli biri olduğuna inanmıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Subotic konusunda bir hateketlenme var mi acaba, bir ara adi cikti sonra hop unutuldu, ayni raketci gibi, sonra hep kolpa isimler, benim hala umudum var bir gece ansizin 82. Subotic 83. Raketci.

Çevrimdışı panic13

vay anam vay neler dönmüş Serhat ya...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Subotic konusunda bir hateketlenme var mi acaba, bir ara adi cikti sonra hop unutuldu, ayni raketci gibi, sonra hep kolpa isimler, benim hala umudum var bir gece ansizin 82. Subotic 83. Raketci.

bence raketcinin ismi hiç gündeme gelmemiştir başkan sol bek ismaylllly için gitmiştir o maça, ne güzel iş beşiktaşın parası ile özel jet kirala uefa yarı finali izlemeye git ohh miss
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fener kulübünün açıklaması ' Elde para yok . Van Der Wiel de olmayacak . Bu gidişle Şener'e kalacağım . Kibrim ve egomdan asla taviz vermem . Gökhan tükürdüğünü yalayacaksa dönsün takıma' anlamını taşıyor . Bir başka anlamı da geçen sezonlarda yaptıkları gibi Beşiktaş'ın her transferinin önüne taş koymak için Bizans taktiklerinden vazgeçmeyecekleri anlamını da taşıyor.
Bu son açıklamalar Gökhan Gönül'ün de Beşiktaş'a transferinin önünü iyice açtı. Adamlardaki ego ve kibir bizim işimize yarıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vay anam vay neler dönmüş Serhat ya...
Bağa mı didin?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin Gökhan'ı her hafta yaptığı gibi yine karalamaya çalışması sıktı artık.

Ne derseniz diyin Gökhan'ın bize transfer olacak olmasından son derece rahatsız oldular ve kabullenemiyorlar bu yüzden de sürekli algı yaratarak kendi taraftarlarını dizginlemeye çalışıyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ic sesim diyorki

1. Gomez kalacak
2. Fabri iptal ( costil-adler-ospina dan biri gelecek)
3. Ggonul gelecek
4. Ggomez gelecek
5. Kolarov gelecek kiralik. Gomezin gecen seneki anlaşması gibi garip bir anlaşma ile.

Bu şekilde kapatacağız.

İnşallah

Amin

1 tane daha stoper lazım ama :)

Çevrimdışı tangaz

dün nerede gördüm hatırlamıyorum ama internette dolanıyordum bir video geçen sene azize rvp nani falan alıyordu yandexi tıkla robben gelsin messi gelsin diyorlardı işte o günlerde yapılan mali kurulda azize kürsüde atıp tutuyordu gene üyelerden biri aradan sesleniyordu "sivastan atıf şeyşuyu alsana başkan" falan diyordu azize kürsüden "atıf şeyşu diyor hahahaha" demişti...

atıf şeyşu fenerde   :kop: :kop: :kop:

fenerin+azizenin açıklamalarını ciddiye almadan önce alıntımı okuyun lütfen...

Çevrimdışı mylife1903

bence raketcinin ismi hiç gündeme gelmemiştir başkan sol bek ismaylllly için gitmiştir o maça, ne güzel iş beşiktaşın parası ile özel jet kirala uefa yarı finali izlemeye git ohh miss
Hemide ukraynaya abi dunyanin en guzel kadinlarinin memleketine. Kebap yahu
Benim hanim bile ukraynada topuklu ile kesme kaliyor yahu, 10cm topuklu ile zaten bizim basketbol takiminin boy ortalamasini yukseltir, ukraynada millet bir kafa yuksek kaliyor, ben zaten kendimi pigme gibi hissediyorum.
Iki ismaeli ben kaldiramam abi, direkt otenazi, kanser falan degil, verem eder surundurur iki tanesi.

Çevrimdışı tangaz

Fb'nin Gökhan'ı her hafta yaptığı gibi yine karalamaya çalışması sıktı artık.

Ne derseniz diyin Gökhan'ın bize transfer olacak olmasından son derece rahatsız oldular ve kabullenemiyorlar bu yüzden de sürekli algı yaratarak kendi taraftarlarını dizginlemeye çalışıyorlar.

durumu çok güzel izah ettin Tolga.
beyler fenerin ne dediğini boşverin ne yaptığına bakın. BATIYORLAAAAR  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Hemide ukraynaya abi dunyanin en guzel kadinlarinin memleketine. Kebap yahu
Benim hanim bile ukraynada topuklu ile kesme kaliyor yahu, 10cm topuklu ile zaten bizim basketbol takiminin boy ortalamasini yukseltir, ukraynada millet bir kafa yuksek kaliyor, ben zaten kendimi pigme gibi hissediyorum.
Iki ismaeli ben kaldiramam abi, direkt otenazi, kanser falan degil, verem eder surundurur iki tanesi.
Ukranyadan raketci ve yarmolenko paketi yapmak lazim :D

Çevrimdışı tangaz

fenerin şu anki durumu battığını bile bile hala kuyruğunu dik tutan ama sonra o kuyruğu bir tarafına sokan tipler vardır ya. işte bu!!!

Çevrimdışı tangaz

Ukranyadan raketci ve yarmolenko paketi yapmak lazim :D

araya free velosoyu da sıkıştırmanızı rica  :icool:

Çevrimdışı Tolga

durumu çok güzel izah ettin Tolga.
beyler fenerin ne dediğini boşverin ne yaptığına bakın. BATIYORLAAAAR  :bandit:
Gökhan'ı beğenen olur beğenmeyen olur o ayrı bir konu ama bu algı oyunlarına kimse gelmemeli :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Demir

1 tane daha stoper lazım ama :)
Bu adamlar gelsin ben ok.im

Rhodo. Marcelo tosic g.gomez yapariz savunmayi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Su defansi halledip ortaya bir oyuncu, Gokhan gittiginde onun boslugunu kapatacak etkili bir kanat lazim.

Etiketler: