2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369708 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Şöyle bir baktımda Gomez giderse onun ayarında alabileceğimiz bir forvet yok gibi Pato olabilir belki. İnşallah gomez kalır

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şöyle bir baktımda Gomez giderse onun ayarında alabileceğimiz bir forvet yok gibi Pato olabilir belki. İnşallah gomez kalır
Aslında bizim 4-6-0 oynuyacak kadromuz var gibi
Şöyle çıksak çokmu uçuk olur???

Frei      Q7/olcay       Töre

Sosa        Ozi
                                  Atiba

şöyle sorun var olcay suarez değil ve bitiriciliği çok kötü..

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 01:22:21 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Ensar

İpler artik Fio da demek istiyor

Fio Gomezin yillik 6 milyon € luk maasindan kirtulmak istiyor ve Opsiyonu kullanamadigimiz icin Gomez artik Fionun oyuncusu yani isin ozeti FIO gomezi istedigi rakama satar bizim söz hakkimiz yok ! Sadece payimiza dusen parayi aliriz demek istiyor
6 değil abicim değil 11 milyon euro vergiler dahil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mert Cesur

Aslında bizim 4-6-0 oynuyacak kadromuz var gibi
Şöyle çıksak çokmu uçuk olur???

Frei      Q7/olcay       Töre

Sosa        Ozi
                                  Atiba

şöyle sorun var olcay suarez değil ve bitiriciliği çok kötü..

Abi Suarez santrafor yani devşirme değil ki adam Olcayla falan olmaz o iş eğer kısa orvet istiyorsan git Bezelyeyi getir :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Abi Suarez santrafor yani devşirme değil ki adam Olcayla falan olmaz o iş eğer kısa orvet istiyorsan git Bezelyeyi getir :)
Bezelye gecen yıl gitti 12m a :(( bakalım 4 2 3 1 mi olacak bu senede ..

Çevrimdışı Turco

kim önermiş bunu ?

Noray Nakış önermiştir. O önerdiyse eğer, Gomez'de giderse, forvete Martin Benitez gelebilir. 

Çevrimiçi Mehmet57

Arturo Mina icin ne diyorsunuz? Turnuvada cok iyiydi. Baya da ilgi cekti. Ama kariyeri pek ic acici degil.

Ben sadece turnuvada izledim. Bugun kulubunun Emelec ile maci vardi ama izlemedim. Turnuvada baya dikkatleri cekmis bir oyuncu ve icimden bir ses baskanin "copa amerikadan iki defans oyuncusuyla anlastik" dedigi oyuncular Arturo Mina ve Gustavo Gomez.
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2016, 03:07:24 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Türkay

Mario üst sınıf oyuncu olduğu için yedek bırakılmıyor fazla ve Cenk hakettiği süreyi alamıyor eğer ki giderse ben yedek kaldığında Gomez kadar sorun etmeyecek birinin alınmasından yanayım. Dzeko gibi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Arturo Mina icin ne diyorsunuz? Turnuvada cok iyiydi. Baya da ilgi cekti. Ama kariyeri pek ic acici degil.

Ben sadece turnuvada izledim. Bugun kulubunun Emelec ile maci vardi ama izlemedim. Turnuvada baya dikkatleri cekmis bir oyuncu ve icimden bir ses baskanin "copa amerikadan iki defans oyuncusuyla anlastik" dedigi oyuncular Arturo Mina ve Gustavo Gomez.
bu iki isim gelirse şaşırma :evillol:
yanlız mina gomezden daha iyi bir oyuncu

Çevrimdışı alimm

haziran başlarında mina için haberler çıkmış ve bu haberlerde içerik olarak bedava geleceği yönünde bilgiler var... Mümkün mü..¿¿
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

haziran başlarında mina için haberler çıkmış ve bu haberlerde içerik olarak bedava geleceği yönünde bilgiler var... Mümkün mü..¿¿
bonservisi elinde deniyor.
Independiente de oynuyor ama sözleşmesi yok sanırım
arjantin liginde kafa takımların stoperleri bence iyidir
ama bu kadar çok uzunu ne yapacağız onu anlamadım.
elinde mina gomez marcelo rudolfho tosiç yeterli tandemi oluşturur.
ama hepside aynı stil oyuncu :alala:

Çevrimiçi Mehmet57

Olan Nkoulou, Subotic, Glik gelecek diye sart koyan taraftara olacak.

Ben Gomez icin heyecanliyim. Hayatinda izlememis insanlar "Pedro Franco..." deseler bile, iki oyuncu arasinda daglar kadar fark var. Gomez fizik guclu oldugu kadar bir okadar sert ve taktiksel anlamda ust duzey. Yer almasi ve zamanlamasi muthis. Ersan ve Rhodolfo'nun karisimi gibi. Bence kolaylikla SL ve Super Lig seviyesine alisabilecek bir oyuncu. Ben Copa Amerika'da cok begendim ve bundan haric hakkinda bircok olumlu referans var.

Mina hakkinda daha az pozitifim. Begendim. Hava toplarinda etkili, cabuk, hamleli bir stopper. Isteyen bircok Guney Amerika ekibi var Colo Colo, Flamengo gibi. Simdi tabii "Ekvatorlu topcumu alinir.." diyen taraftar da cikar. Onlar gelmeden sunu soyleyim: aklimdan oyle sayabilecegim (eski) BPL oyunculari Caiceido, Montero, Enner Valencia, Antonio Valencia, Paredes var. Biz acaba Avrupa'ya kac oyuncu yolladik?

Ama dedigim gibi, Mina guclu oynamasina ragmen Gustavo Gomez kadar pozitif degilim.

Çevrimiçi Necmi

Independiente temmuz ayında coba libertadores de yarı final maçları var.
izlemek lazım 8-14 temmuz Boca juniors ile oynayacak o maçlar Mina nın nasıl bir stoper
olduğunu gösterir. tabi oynarsa :D tapusu el değiştirdiyse zor oynar.

Çevrimiçi Mehmet57

bonservisi elinde deniyor.
Independiente de oynuyor ama sözleşmesi yok sanırım
arjantin liginde kafa takımların stoperleri bence iyidir
ama bu kadar çok uzunu ne yapacağız onu anlamadım.
elinde mina gomez marcelo rudolfho tosiç yeterli tandemi oluşturur.
ama hepside aynı stil oyuncu :alala:

Bos degil, bizim gazetelerin birsey bilmemesinden kaynaklanan buyuk sacmalik.

Daha gecende Flamengo 2 milyon teklif etti.

Çevrimdışı Bishamon

Bos degil, bizim gazetelerin birsey bilmemesinden kaynaklanan buyuk sacmalik.

Daha gecende Flamengo 2 milyon teklif etti.

Emmanuel Mas'a da öyle diyorlardı ama adamın 2 sene daha sözleşmesi vardı @atalay demişti. Transfemarkt'a bakıp yazıyorlar

Çevrimiçi Necmi

Ben Gomez icin heyecanliyim. Hayatinda izlememis insanlar "Pedro Franco..." deseler bile, iki oyuncu arasinda daglar kadar fark var. Gomez fizik guclu oldugu kadar bir okadar sert ve taktiksel anlamda ust duzey. Yer almasi ve zamanlamasi muthis. Ersan ve Rhodolfo'nun karisimi gibi. Bence kolaylikla SL ve Super Lig seviyesine alisabilecek bir oyuncu. Ben Copa Amerika'da cok begendim ve bundan haric hakkinda bircok olumlu referans var.

Mina hakkinda daha az pozitifim. Begendim. Hava toplarinda etkili, cabuk, hamleli bir stopper. Isteyen bircok Guney Amerika ekibi var Colo Colo, Flamengo gibi. Simdi tabii "Ekvatorlu topcumu alinir.." diyen taraftar da cikar. Onlar gelmeden sunu soyleyim: aklimdan oyle sayabilecegim (eski) BPL oyunculari Caiceido, Montero, Enner Valencia, Antonio Valencia, Paredes var. Biz acaba Avrupa'ya kac oyuncu yolladik?

Ama dedigim gibi, Mina guclu oynamasina ragmen Gustavo Gomez kadar pozitif degilim.
Minada sert bir stoper tek hamleli vurup uzaklaştırıyor bire birlerde nasıl bilemiyorum
bana öyle uzun oyuncuların bire birde başarılı olacağı izlenimi doğmuyor aslında şl de iş yaparlar
sıkıntı lig bence marcelo da hava hakimiyeti nerdeyse mükemmel ama bire birde çuvallıyor.
elimizde bire birde iyi olan bir rudolfho birde tosiç var gomezi detaylı izlemedim
nkoulou konusunda ben çekimserim aslında beğenmiyorum ben yatarak hamle yapan oyuncuyu sevmem
stoperin ayakta kalması gerekir glik dışında neden olmadı diyebileceğim oyuncu yok son dönemlerde
kuzey avrupalı oyuncuların yıldızı parlamaya başladı.

Çevrimiçi Mehmet57

Minada sert bir stoper tek hamleli vurup uzaklaştırıyor bire birlerde nasıl bilemiyorum
bana öyle uzun oyuncuların bire birde başarılı olacağı izlenimi doğmuyor aslında şl de iş yaparlar
sıkıntı lig bence marcelo da hava hakimiyeti nerdeyse mükemmel ama bire birde çuvallıyor.
elimizde bire birde iyi olan bir rudolfho birde tosiç var gomezi detaylı izlemedim
nkoulou konusunda ben çekimserim aslında beğenmiyorum ben yatarak hamle yapan oyuncuyu sevmem
stoperin ayakta kalması gerekir glik dışında neden olmadı diyebileceğim oyuncu yok son dönemlerde
kuzey avrupalı oyuncuların yıldızı parlamaya başladı.

Mina, Rhodolfo ve Marcelo uzun olmalarina ragmen ayni stilde oyuncu degiller. Ben Marcelo'yu PSV doneminden taniyorum. Gomulen takimda etkili olabilir, ama kale ve kendisinin arasinda mesafe buyuk olduguna bocalayan oyuncu. Bunu geldiginde de yazmistim.

Gomez ozellikle farkli. Bire bir pozisyonlarda etkili oyunu one cikiyor. Rakip santroforu mactan bezdirebilen bir stopper.

Nkoulou icin bende olumlu degilim. Hamleli, hizli ve adi gecen diger oyunculara gore top ile arasi cok iyi ama oyun zekasi dusuk. Glik acik ara en iyi olmasiyla birlikte en pahalisi. Bugun Schalke, bircogumuzun Besiktas seviyesinde diyecegi takim Embolo icin 25 milyon euro odeyebiliyorsa, bu tur takimlara karsi maddi anlamda sanssiz kaliyoz.

Çevrimiçi Necmi

aslında insanların yanıldığı bir şey var bir nate iyi oyuncu olunca  takım sıçrayacak sanıyorlar
aslında yanındakiler aynı yeterlilikte olmazsa iyi oyuncuda bir şey yapamaz bence seviye olarak dengenin kurulması
dengesizlikten çok daha iyi verim alınır. iyi bir stoper olsa ne olacak yanındakide o seviyede olmayınca
bunun sınırı yokki yada ne bileyim mesela her geleni içeri alan bir kalecin varsa on milyonluk stoperin olsa ne olur.
ligde bizi zorlayacak 3-4 tane takım var. şl dede bir yere gidemeyeceğimize göre o kadar yüksek bonservisli
bir oyuncuya gerek varmı. Ben olsam bu tip stoper bek tandemi yapar imkanımı kaleye kullanırım
atanın tutanın iyi olacak. genç mücadeleci kovalanan stoperler. birde iyi bir sol bek bulursak tamamdır.
ben orta sahayada bir transfer bekliyorum Pektemek giderse birde yerli forvet bulmak gerekiyor.
yoksa 23 kişilik kadroyu bile kuramayız.

Çevrimiçi Necmi

Mina, Rhodolfo ve Marcelo uzun olmalarina ragmen ayni stilde oyuncu degiller. Ben Marcelo'yu PSV doneminden taniyorum. Gomulen takimda etkili olabilir, ama kale ve kendisinin arasinda mesafe buyuk olduguna bocalayan oyuncu. Bunu geldiginde de yazmistim.

Gomez ozellikle farkli. Bire bir pozisyonlarda etkili oyunu one cikiyor. Rakip santroforu mactan bezdirebilen bir stopper.

Nkoulou icin bende olumlu degilim. Hamleli, hizli ve adi gecen diger oyunculara gore top ile arasi cok iyi ama oyun zekasi dusuk. Glik acik ara en iyi olmasiyla birlikte en pahalisi. Bugun Schalke, bircogumuzun Besiktas seviyesinde diyecegi takim Embolo icin 25 milyon euro odeyebiliyorsa, bu tur takimlara karsi maddi anlamda sanssiz kaliyoz.
gomezi izlemedim video görüntülerine baktım onlarla yorum yapamam
senin düşüncen doğrudur. Benim söylemek istediğim aynı stil derken izlediğim videolardan
hepsi uzun hava hakimiyeti olan tek hamleli stoper gibi duruyorlar. Gomez dediğin gibiyse bu açığı kapatır
yoksa tosiçe çok muhtaç kalırız. ben rudolfhonun da sağlıklı döneceğine inanmıyorum büyük ihtimal kulübede kalır.
mina içinde aynı şeyi söyleyebiliriz bana oyun zekası düşük gibi geldi ama videolardan bunu çıkartmak ne derece doğru

Çevrimdışı mellfred

Hem mina hem gomez gelirse takımda sanırım 8 stoper olacak. Rhodolfo,marcelo,alexis,Tosic,milosevic,franco. Gs gibi şişirmesinler vasatlarla   

Çevrimiçi Mehmet57

aslında insanların yanıldığı bir şey var bir nate iyi oyuncu olunca  takım sıçrayacak sanıyorlar
aslında yanındakiler aynı yeterlilikte olmazsa iyi oyuncuda bir şey yapamaz bence seviye olarak dengenin kurulması
dengesizlikten çok daha iyi verim alınır. iyi bir stoper olsa ne olacak yanındakide o seviyede olmayınca
bunun sınırı yokki yada ne bileyim mesela her geleni içeri alan bir kalecin varsa on milyonluk stoperin olsa ne olur.
ligde bizi zorlayacak 3-4 tane takım var. şl dede bir yere gidemeyeceğimize göre o kadar yüksek bonservisli
bir oyuncuya gerek varmı. Ben olsam bu tip stoper bek tandemi yapar imkanımı kaleye kullanırım
atanın tutanın iyi olacak. genç mücadeleci kovalanan stoperler. birde iyi bir sol bek bulursak tamamdır.
ben orta sahayada bir transfer bekliyorum Pektemek giderse birde yerli forvet bulmak gerekiyor.
yoksa 23 kişilik kadroyu bile kuramayız.

Avrupa'da en onemlisi fizik acidan yeterli olmak. Bizim takimimiz zaten yetenekli. Bizde zaten Oguzhan, Tolgay, Sosa, Quaresma, Atiba gibi topu cok iyi kullanabilen oyuncular var. Oturmus bir oyunumuz var. Diger Turk takimlarindan bu anlamda cok farkliyiz.

Sorun fizik anlamda Avrupa icin yeterli olmak var, cunki her takim sana o futbolu oynatmaz. Avrupa'da oynadigimiz oyunu oynayabilen bir cok takim var ve haddini bilerek oynayacaksin bazi maclarda. Ama sen fizik ve agresyon anlaminda yetersizsen yenilirsin. Biz neden Brugge'e karsi ezildik? Sirf Tolga yuzundenmi? Oyuncularimiz hala onlarinkinden daha yetenekli. Ama belirli bir sistemin icinde fizik anlamda bize okadar ustundiler ki adamlari yenme ihtimalimiz yoktu.

Ben bu yuzden bir oyuncunun ismine degil katacaklarina bakarim. Gomez hamle gucu yuksek, sertlik dozu yuksek ve bire bir de etkili stopper. Mina sert, uzun boylu, cabuk stopper. Avrupa'da her stopper bunlardan iyi mi sanki? Asla. Bu demek degildir ki her oyuncuyu begenirim. Asla. Alexis gelirken ne olacagini anladim. Begenmedigim bircok oyuncu var. Gokhan Gonul yine bunlardan biri, ve burda yine onemli olan FIZIK.

Orta sahada sorunumuz var. Ben Atiba'yi cok begeniyorum. Cok sevdigim bir futbolcumuz, oynadigimiz milli maclarda yine Atiba'nin degerini gorduk. O maclarda Atiba olsa, topu Atiba'ya versen yuzunu kaleye bir sekilde doner, pas verir, pas alir, yeniden verir ve topun bizde kalmasini saglar. Hep bos adam, topu alabilecek bir opsiyon olarak sahada geziyor ve bu cok onemli. Atiba'nin bizim oyunumuza kattigi rahatligin milli takimda nekadar eksik oldugunu gorduk.

Ama Atiba agresyon derecesi dusuk oyuncu. 0 kart ile sezonu gecirdi. Baski yedigimiz maclarda o ikinci toplari alacak oyuncu eksikligini cok hissetik. Simdi Veli orta sahada bosluklari kapatabilen, rakibe baski kuran bir oyuncu. Ama bizim sistemimizde her oyuncu topu kullanabilmeli. Veli bu yonden cok aksiyor, baski yediginde cok basit hatalar yapiyor ve oyun kurmakta yeterince cabuk davranamiyor. Bu yuzden Veli'nin yapabildigini yapip, topu kullanabilen bir oyuncu sart.

Sert, fizikli, ikinci toplari toplayacak ve topu olumlu kullanabilen tempolu orta saha sart. Fazla uzakta aramaya gerek yok, Musa Cagiran daha hala 23 yasinda ve bu profile uygun. Guclu fizigi, topu iyi kullanabilmesi, sert oyunu, duran topta tehlike olusturmasi ve gelisime acik olmasi ile birlikte Senol hoca altinda cok daha iyi yerlere gelebilecek bir yerli topcu (uefa kurallari). Ben cabuk oyuncu begenmem, ozellikle yerlilerde hep bir eksiklik oluyor. Ama Musa'da gelecek var, en azindan isimizi gorebilecek bir profile sahip.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ali Naibi Şili - Arjantin maçını stadta izlemiş.

Çevrimiçi Mehmet57

Mina yerine Roncaglia da olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6 değil abicim değil 11 milyon euro vergiler dahil
Kemiksiz 6 milyon €

Demekki vergiyi de Fio ödüyor ozaman..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Mina yerine Roncaglia da olabilir.