2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372204 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

üstad milli eğitim bakanı adayım sensin. hangi partiden aday olsan o partiyi alır götürürsün  :claps:
Egitim egitim egitim abi, ogretimle gorduk bir bok olmuyor bu sinuslar gozinuzlar integral, turev falan hikaye hepsi once egitim, ogretim olmasa da olur is hayatinda ogrenirsin ne lazimsa.
Milli egitim bakani olunca ilk okullari kapatacam, daha rahat yonetirim yahu

Bu genc takimlardaki cocuklarda goruyorum bazen iyi yetistirilmiyor, bir atinc saglam terbiyeli bir cocuk ama onun galiba iyi bir aile egitimi var. hepsi oyle piril piril olmali

Sonra yok terlik giydin, diye birbirine giriyor okuzler

Çevrimdışı tangaz

Egitim egitim egitim abi, ogretimle gorduk bir bok olmuyor bu sinuslar gozinuzlar integral, turev falan hikaye hepsi once egitim, ogretim olmasa da olur is hayatinda ogrenirsin ne lazimsa.
Milli egitim bakani olunca ilk okullari kapatacam, daha rahat yonetirim yahu

Bu genc takimlardaki cocuklarda goruyorum bazen iyi yetistirilmiyor, bir atinc saglam terbiyeli bir cocuk ama onun galiba iyi bir aile egitimi var. hepsi oyle piril piril olmali

Sonra yok terlik giydin, diye birbirine giriyor okuzler

Terliksi hayvanlar işte abi farklı bi' şey beklememek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Yine hayatımda duymadığı arjantinli yeni isimler çıktı piyasaya stoper için

Çevrimdışı genki1914

[/quote
victor cuesta  :alala:
Guti14

Çevrimdışı Yalçın

Ben artik Gomez'in satisindan ne kadar pay aliriz da kalan ne paraya kimi alabiliriz bunun hesabini yapiyorum  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

[/quote
victor cuesta  :alala:

copa america da milli olmuş bolivya maçında 90 dk oynamış 1 gol atmış  :alala:
sanırım turnuvada beğenilmiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Ben artik Gomez'in satisindan ne kadar pay aliriz da kalan ne paraya kimi alabiliriz bunun hesabini yapiyorum  :bandit:

15-16'ya satılsa, bize 7 düşse, akıllı nokta atışı bir transfer yaparsak iyi bir forvet alabiliriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben çıkarttım gomez'in yerine düşünüyordum ama pektemeğin yerine daha güzel olur gibi 3.cü forvet :D

Bizdeki hali en iyi dönemiydi milli takima da seciliyordu duzenli olarak ve oynuyordu

Bizden gittikten sonra oda geriye gitti bu saatten sonra daha olur mu ?

Yabanci sinirida yokken yedek santrafor olarak cüzzi bir rakama oynarsa ben kabul ederim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yalçın

15-16'ya satılsa, bize 7 düşse, akıllı nokta atışı bir transfer yaparsak iyi bir forvet alabiliriz.

15-16'ya satilacaksa verelim 8'i bizde kalsin adam.. Gidecekse 23-25'e gitmeliki birseye benzesin..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Gomezİ bu dakkadan sonra tutamayiz orası kesin inşallah satışından para alırız bir alengire kurban gitmeyiz.  Ben şunu söylüyorum 2  3 sene içinde yine gelir bize gomez çünkü gittiği yerde yine düşüşe geçecek .

Çevrimdışı Bishamon

West Ham forumunda Gomezi istiyorlar...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

15-16'ya satilacaksa verelim 8'i bizde kalsin adam.. Gidecekse 23-25'e gitmeliki birseye benzesin..
20-25 milyon € zor abi

31 yasinda sonuçta tamam Dunyanin en cok aranan forvet tiplemesinde artik kalmadi bu tarz GOLCÜ

Hem santrafor hem Golcü ( Forvet )

Hem vinner hem klass hemde Zeki ama yas faktoru var maksimum 15 milyon € verirler

Dedigin gibi olur , 15 e satsalar 7 sini biz alicaz zaten , Hal böyleyken Gomezin de baskisiyla 4-5 milyon € Civarina biz alalim :busted_cop:

West Ham forumunda Gomezi istiyorlar...

Bilic ona da sulanirsa hic sasirmam

1 - Fener

2 - Bilic

Kimi istesek , Tuz alip yetişiyorlar hemen :akuma: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Kemal

En kisa zamanda Türkiye Süper Lig yayın ihalesi tekrar yapılmalı , dünyaya yayın yapan Kuruluşlarda bu ihaleye katilimi sağlanarak bir seviye yakalanmlı.

Bundesliga yi da yenlediler.  Epl zaten geçen sene yenilendi .

Bu kadar uçurum yoktu arada suan sy durumdayız , aaa west ham mi kesin onlar alır .  En kötü Bundesliga takımı mi aaa kesin onlar alır .

Arama çok uçurum oluştu , dünyaya satış yapan Kuruluş almalı bu ihaleyi . Bu kış sonu diyorlardı inşallah olur

Çevrimdışı 38life

Bu bizim insiyatifimdeki bir durum değil ki.

Çevrimdışı Kemal

En kisa zamanda Türkiye Süper Lig yayın ihalesi tekrar yapılmalı , dünyaya yayın yapan Kuruluşlarda bu ihaleye katilimi sağlanarak bir seviye yakalanmlı.

Bundesliga yi da yenlediler.  Epl zaten geçen sene yenilendi .

Bu kadar uçurum yoktu arada suan sy durumdayız , aaa west ham mi kesin onlar alır .  En kötü Bundesliga takımı mi aaa kesin onlar alır .

Arama çok uçurum oluştu , dünyaya satış yapan Kuruluş almalı bu ihaleyi . Bu kış sonu diyorlardı inşallah olur

Su yazımı tekrar okuyorumda,  şu akıllı telefonların Allâh belasını versin .

Çevrimdışı Yalçın

Gomez kalacak bence bizde. He champions league hem bildigi kulup ve sehir. Manyak manyak sacmalamaz diye dusunuyorum.

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Bishamon

kim önermiş bunu ?
Menejeridir kesin

Çevrimdışı Yalçın

Bu bizim insiyatifimdeki bir durum değil ki.

Ne gibi? Detaya hakim degilim.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, İngiliz ekibinin yaklaşık 1 ay önce Gökhan için teklifte bulunduklarını doğrularken, "Oyuncumuz için belirledikleri rakamı bize iletmelerini istedik. Bir süre sonra Gökhan'ı kiralamak istediklerini cevabını verdiler. Bu teklifi geri çevirdik. Gökhan'ı kiralama gibi bir düşüncemiz yok. Yeni bir teklifle karşımıza gelirlerse yeniden oturup konuşuruz." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Ntvspor

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Ne gibi? Detaya hakim degilim.
İpler artik Fio da demek istiyor

Fio Gomezin yillik 6 milyon € luk maasindan kirtulmak istiyor ve Opsiyonu kullanamadigimiz icin Gomez artik Fionun oyuncusu yani isin ozeti FIO gomezi istedigi rakama satar bizim söz hakkimiz yok ! Sadece payimiza dusen parayi aliriz demek istiyor

Etiketler: