2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375524 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Adam 16 yaşindan beri profesyonel olarak futbol oynuyor yasi 30 ama dizleri 35

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı abdusta

Gomez 1 gol attı

Arabesk,Acılara bağladınız.

Ben Başkana güveniyorum.Halledecektir.
unutmayalım iş Gomez de değil Gomezin babasında bitiyor..

Erdal beyle bugun maçı izlemişlerdir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakin bu Bir Dramdir :by2:

:evillol: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Boyko paylaştı az once :busted_cop:

Çevrimdışı cagdas44

Abi o 11i bir sene daha alip, firenzede yasamak var soyle yaya yaya sonra bonservisi alip 4-5 milyon imza parasina bir pekin turu 3 sene de orda yaya yaya oynadiktan sonra boyle 1860 munihngibi bir takimda rahat rahat bir 3 sene daha oynayip, kepenk kapatmak lazim. Lan iyiki mario gomezin meneceri degilim, zehiri vermistim cocuga.

Abi kulubün seni keşfetmesini bekliyorum alt yapıya yüklenir parlatmak için komando kampına sokarsın gibime geliyor

Çevrimdışı Ersoy

Cenk Tosun iyi de 1. forvet olamaz gibi ya. Pelle'ye bakıyorduk bi ara bonservisi uygun olursa gelebilir o da ama zor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Cenk Tosun iyi de 1. forvet olamaz gibi ya. Pelle'ye bakıyorduk bi ara bonservisi uygun olursa gelebilir o da ama zor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 mil avro istiyormus kulübü

Guti14

Çevrimdışı mylife1903

Abi kulubün seni keşfetmesini bekliyorum alt yapıya yüklenir parlatmak için komando kampına sokarsın gibime geliyor
Komando kampina gerek yok sabah 8 aksam 9 calistiririm ben onlari yanasik duzen egitimi, nasil yemek yenir, yabanci dil, resim, muzik, guzel sAnatlar, diksiyon egitimi sonra antreman, aksam eve gitmeden once dayak. Besiktasin futbolcusu besiktasa yakisir olmalidir. Okuz gelip okuz gitmesinler futbolcu olamayanlarin en azindan hayat gorusu degisir.

Çevrimdışı cagdas44

Komando kampina gerek yok sabah 8 aksam 9 calistiririm ben onlari yanasik duzen egitimi, nasil yemek yenir, yabanci dil, resim, muzik, guzel sAnatlar, diksiyon egitimi sonra antreman, aksam eve gitmeden once dayak. Besiktasin futbolcusu besiktasa yakisir olmalidir. Okuz gelip okuz gitmesinler futbolcu olamayanlarin en azindan hayat gorusu degisir.

:claps: :claps:

Adamsin abi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

üstad milli eğitim bakanı adayım sensin. hangi partiden aday olsan o partiyi alır götürürsün  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Gomez giderse Almeida'yı alalım sözleşmesi bitmiş free şuanda 32 yaşında :D  :evillol:

http://www.transfermarkt.com.tr/hugo-almeida/profil/spieler/9824

Çevrimdışı Bishamon

Gomez giderse Almeida'yı alalım sözleşmesi bitmiş free şuanda 32 yaşında :D  :evillol:

Sakasi bile kotu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

içime bi titreme geldi  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

içime bi titreme geldi  :ebebe:
Cenke yedek olarak alsak :bandit:

Oyun sıkıştığında al oyuna top şişir :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Cenke yedek olarak alsak :bandit:

Oyun sıkıştığında al oyuna top şişir :bandit:

bana inme indirmeye kararlısınız gençler  :duman:

Çevrimdışı Orhan_

Hugoolmedia... Kaçırdığı gollerin listesi yapılsa burdan fizana yol olur.

Çevrimdışı BlackEagle26

Fikret Orman iftar yemeģinde Copa Amerikadan 2 defans oyuncusuyla anlaştık diye açıklama yapmış doğru mu ?

Çevrimdışı emrecakmak

Boyu bayaa uzunmuş gelse banko 12 kafa golü var  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman iftar yemeģinde Copa Amerikadan 2 defans oyuncusuyla anlaştık diye açıklama yapmış doğru mu ?

öyle bi rivayet war

Çevrimdışı tangaz

Boyu bayaa uzunmuş gelse banko 12 kafa golü var  :evillol:

gençler teker teker gelin.

en sonunda yeminimi bozdurtacaksınız :hiho:

Çevrimdışı mehmetthedum

Hugoolmedia... Kaçırdığı gollerin listesi yapılsa burdan fizana yol olur.

Nerden çıktı şimdi o cenabetin adı ...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Nerden çıktı şimdi o cenabetin adı ...

ben çıkarttım gomez'in yerine düşünüyordum ama pektemeğin yerine daha güzel olur gibi 3.cü forvet :D

Etiketler: