2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375493 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez satılırsa bizim % kaçtı onu düşünelim.dzeko Torres Falcao hepsine razıyım olmadı cenk oynar.Almanya milli takımının santraforu Beşiktaştan gitti herkes bunun farkında.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Gomez kesinlikle falcao ve balotelli gibi adamlarla aynı kefe de değildi , hata ediyorsunuz , bu adamlar iflah olmaz , bitti bu adamlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Cenk Tosun varken birinci forvet aramak gereksiz , paramıza yazık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez satılırsa bizim % kaçtı onu düşünelim.dzeko Torres Falcao hepsine razıyım olmadı cenk oynar.Almanya milli takımının santraforu Beşiktaştan gitti herkes bunun farkında.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fio satarsa %40 i bizim

Bizde kalir biz satarsak %50 si bizimdi sanirim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Fio satarsa %40 i bizim

O %40 olayi biraz zor bence. Sozlesmeyi okumak lazim. Dusundugu mu yazmistim bir sayfa geride italyanlar kimseye oyle havadan %40 vermezler.

Gomezin bize daha yakin oldugunu düşünüyorum

Fio da kalmayacak bu kesin , Fio para kopartmak isteyecektir , Yillik maaliyeti 6 milyon € onlara

Simdi Fio Gomezi 15 milyon € ya satsa bunun 7 milyon € su bizim olacak

Bu nedenle Gomezin de istegiyle 4-5 milyon € gibi bir rakama biz aliriz Gomezi
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 21:11:39 Yunus Emre Dökmeci ]

O %40 olayi biraz zor bence. Sozlesmeyi okumak lazim. Dusundugu mu yazmistim bir sayfa geride italyanlar kimseye oyle havadan %40 vermezler.
Anlaşma sartlari bu sekilde abi

Hatta Gomez 30 nisana kadar kaliyorum deseydi sadece 1000 € ya alacaktık bonservisini

Fiorentina Gomezin 6 milyon € luk maliyetinden kurtulmak icin her sarti kabul etmiş görünen bu :busted_cop:

Çevrimdışı 38life

Yakında "duyumcu"lardam biri Ibrahimovic bombası salar ortaya  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Gomezin bize daha yakin oldugunu düşünüyorum

Fio da kalmayacak bu kesin , Fio para kopartmak isteyecektir , Yillik maaliyeti 6 milyon € onlara

Simdi Fio Gomezi 15 milyon € ya satsa bunun 7 milyon € su bizim olacak

Bu nedenle Gomezin de istegiyle 4-5 milyon € gibi bir rakama aliriz Gomezi
@Yunus Emre Dökmeci yapma yahu adam simdi fiorentinanin oyuncusu, opsiyon kullanilmadi neden bize para versin adamlar. Ha opsiyonu kullansaydik seneye bizde oldugu kesin olsaydi evet satsalar, magdur oldugumuz icin bir pay alirdik ya da bizde oynayip sezon ortasi biz satsaydik, fiorentina mal mi alirdi payini, simdi ben mantikli bir sekilde dusununce bir sebep goremiyorum bize odeme yapmalari icin

Simdi fiorentina baskani bize odeme yaparsa soyle gelisir olay

Ne dedi fikret orman
Bir sene oynatip parlattilar ya, ona mahsuben
Ona mahsuben
Sende bunu yedin
Si senyor
Sen gec iceri gec iceri
Bi espresso soyleyim
Gec iceri gec

Çevrimdışı can1903

Yalnız birşeyler söylemek istiyorum. Fio, Gomez'i satarsa %40 işi yalan olursa kaos olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Fio satarsa %40 i bizim

fio satarsa %50 biz satarsak %60dı kesin bilgi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Futbol hayati bitti adamin

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

gomez içinde aynı şey deniyordu :)

Çevrimdışı tangaz

gomezin fioya yıllık maliyeti 11 mio bu da kesin bilgi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

gomezin fioya yıllık maliyeti 11 mio bu da kesin bilgi...
Abi o 11i bir sene daha alip, firenzede yasamak var soyle yaya yaya sonra bonservisi alip 4-5 milyon imza parasina bir pekin turu 3 sene de orda yaya yaya oynadiktan sonra boyle 1860 munihngibi bir takimda rahat rahat bir 3 sene daha oynayip, kepenk kapatmak lazim. Lan iyiki mario gomezin meneceri degilim, zehiri vermistim cocuga.

Çevrimdışı 38life

Abi o 11i bir sene daha alip, firenzede yasamak var soyle yaya yaya sonra bonservisi alip 4-5 milyon imza parasina bir pekin turu 3 sene de orda yaya yaya oynadiktan sonra boyle 1860 munihngibi bir takimda rahat rahat bir 3 sene daha oynayip, kepenk kapatmak lazim. Lan iyiki mario gomezin meneceri degilim, zehiri vermistim cocuga.

Bu Gomez gibilerin yapacağı iş değil. Gomez futbol oynamak istiyor. Gol atmak istiyor.

Çevrimdışı Tolga

Gomez giderse Dzeko'yu almak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bu Gomez gibilerin yapacağı iş değil. Gomez futbol oynamak istiyor. Gol atmak istiyor.
Sorma adam tam bir karakter. Eger fioya rest cekip bi de bize gelirse heykeli dikilir bu karakterde bir insanin. Ama ne desem bos ben trenin kactigini dusunuyorum

Çevrimdışı 38life

Sorma adam tam bir karakter. Eger fioya rest cekip bi de bize gelirse heykeli dikilir bu karakterde bir insanin. Ama ne desem bos ben trenin kactigini dusunuyorum

Gomez %90 büyük bir kulübe gidecek.

Çevrimdışı tangaz

11in yarısı eline geçiyor, ben de onun yerinde olsam 1 sene italyada takılır sonra bonservis elimde ver elini america yıllık 12 mio+imza parası+reklam gelirlerinden pay ve 2 yıllık kontrat; sonra pekin 2 sene ve ardından stutgardda doğduğu topraklarda final  :money:

Gomez %90 büyük bir kulübe gidecek.

Evet Beşiktaş'a imzalayacak daha büyük klüp yok :)

Çevrimdışı Bishamon

gomez içinde aynı şey deniyordu :)
Fiorentina adamin kariyerini bitirmeye calisti kurtardik :)

Fiorentina adamin kariyerini bitirmeye calisti kurtardik :)

falcao'nunda kariyerini oynadığı takımlar bitirmeye çalışıyor onuda kurtarabiliriz işte :)

Çevrimdışı Bishamon

falcao'nunda kariyerini oynadığı takımlar bitirmeye çalışıyor onuda kurtarabiliriz işte :)
O monacoya giderek kendini bitirdi parayi secti.Daha sonra iki kere daha sans geldi ama artik kondisyon olarak bitmisti

Çevrimdışı tangaz

falcaonun sağlık sorunları yoksa yürüyerek 30 gol atar, koşarsa 50  :bandit:

O monacoya giderek kendini bitirdi parayi secti.Daha sonra iki kere daha sans geldi ama artik kondisyon olarak bitmisti

kamp yedi mi düzelir o :)

Etiketler: