@Mehmet57 Gökhan GÖNÜL 7-8 sene civarından beri Fener'de oynuyor ve 6 senedir TSL'de 100 taraftarın 95'inin gıptayla keşke bizim takımda olsa diyerek baktığı bir bek 2 senedir düşüşte olduğunu ve çalışmayı sevmeyen bir kişilik olduğunu bende biliyor ve katılıyorum. Ancak UEFA standartlarına göre 23 kişilik kadroda 4 Türkiye'de yetişmiş 4 Altyapında yetişmiş oyuncu şartı koşuyor. Bunlar elinde olmazsa çok daha az rotasyonlu bir kadroyla gideceksin CL'ye şuanki içinde bulunduğumuz FFP ve takımdaki sağ bek kıtlığında (Sadece Beck'i sayıyıorum Serdar'ı gitmiş varsayıyorum) yapılabilecek en iyi hamledir Gökhan GÖNÜL ancak takımın maaş dengesini bozmadan 2 yıllık 1.7-.1.8 civarı yıllık 1-1.5 imza gibi bir bedel bence uygundur. Ayrıyetten Türkiye ligi içinde de seviye atlatacaktır çünkü çizgiye inen ve orta açan bir bek Q17 ve G7'nin ordan içe kat ettiğinde oyunu genişletemediğimiz için zaman zaman anadolu takımlarına karşı pozisyon bulma konusunda zaaf yaşadığımız bir gerçek bu durumdaki oyunların kilidini açmadada büyük iş görecektir. Kısaca şöyle bağlayayım GG yabancı olsa almazdık. Ayrıyetten bu transferi Fabri ile karşılaştırmakta çok yanlış birisi seni şartların zorladığı kadro derinliği ve rekabeti arttıracak bir transfer (En azından Kasımpaşa maçından itibarenki düşüş yaşanmayacaktır.) diğeri taraftara dayatmaya çalışılan Tolga benim as kalecimdir transferi. Fabri transferinin hiç bir açıklaması veya izahı yoktur..
yazında katılacağım tek şey 4+4 olayında bize fayda sağlayacağıdır.
yoksa gg ne çizgiye iner nede orta yapar genel anlamda kutunun köşesine doğru yönlenir
büyük bir çoğunluktada o bölgede topu kaybeder on orta yapsa belki biri isabetli olur.
ikili mücadelede hep zayıftır 8 yıldır Türkiyenin en iyi beki diyorsun ya bana bir tane milli takım veya
fenerin avrupa maçı göster GG iyi oynamış olsun. ligdede vasatın üstüne çıktığı maç sayısı azdır.
GG fener medyasının şişirdiği bir balondur. ama transferi doğru bir karar. ligde işimizi belli ölçülerde görür.
bu güne kadar fenerle oynadığımız bir maçta gg nin öne çıktığını gördünmü gs ile oynadıkları maçta gördünmü
şişirilmiş GG yi fener taraftarıda sizin gördüğünüz gibi görüyor. fener onu boşa gözden çıkarmadı.
şimdi taraftarın gözünü boyamak için oraya pahalı bir transfer yapmak zorundalar ekonomik zorlukta
bu diğer transferlerini etkiler.
Bizimde yedek bir sağ beke ihtiyacımız vardı yerli olmasıda önemliydi bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz
hem feneri karıştır hemde vasatın üstü bir sağ beke sahip oltek başına beck de son maçlar düşüşe geçmişti
bazı maçlarda dinlendirmek zorunda kaldı şenol hoca. birde kartlar sakatlık gibi riskleri düşününce GG
otomatikman iyi bir transfer oluyor. Biz daha medyanın ne fenerli oyuncuları şişirdiğini gördük.
on metre karede oynayan topal bunlardan biri. çok vasat bir kaleci olan volkanda medya balonu
her zaman iyi kaleci diye bize kakalayıp duruyorlar geçen sene beğenmediğimiz tolga volkandan kat kat üstündü
onları portekizde eleyen hakem değil volkandı ama kimse volkana ses etmedi bebek diyorlar başka bir şey
demiyorlar yediği bütün goller hatalıydı.hiç bir vasfı olmayan alperi yıllardır şişirdiler şimdide volkan şeni
türkiyenin en iyi sağ açık oyuncusu yapmaya çalışıyorlar en fazla on dakika performans gösteren boş kaleye
gol atmayı bile beceremeyen bizim kulübede oturan kanat oyuncularımız kadar olamayan volkan şeni.
milli takım kazandı diye ozan hemen kaybolan itibarını iade etme operasyonu başlatıldı neymiş epl
takımları ozanı istiyormuş satsınlar o zaman açlıktan ölüyorlar. fenerli oyunculara teklif yağıyormuş
ama demiyorlarki nani ve rvp kapı kapı dolaşıp beni alın diye yalvarıyorlar. oyuncu satamadıkları için transfer yapamıyorlar.
on tane oyuncu almaları lazım daha bir tane bile almış değiller. ama kalkmış medya bizim ffp mizden bahsediyor
bizim oyuncu satmadan oyuncu alamazmışız marcelloyu nasıl aldığımızı söylemiyorlar ama.
yıllarca insanları kandırıp durdular gs de selçuk şişirildi durdu ne zaman melo gitti balonu patladı
adamın tek yaptığı faulle adap indirmek nasılsa hakemler çalmıyor birde duran top.
GG gelecek bizdede oynayacak ama ortalama bir bek katkısı verecek hiçde umduğunuz gibi çıkmayacak.
zaten GG gelecek orta yapacak dediğiniz an medyanın yarattığı balonun etkisinde olduğunuz ortaya çıkıyor.
hayatında kaç orta yapıpda gol attırmış. kendisinin bile öyle bir iddiası yoktur. zaten orta açmak yerine hep içeri katetmeyi sever.
@Kapkarakartal gene söylüyorum alınması iyi bir karardı ama sahadan çok saha dışı etkileri nedeniyle iyi
karardı.