2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390463 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu sene 34 lig + 6-8 ŞL toplam 40-42 maç 15.şampiyonluk 3.yıldız avrupadan gelecek 30-35 mio iyidir. benim hedefim bu, 60 maç için 4+4 yerli total 23 oyunculu esame listesi yetersiz gelir. 60 maçlık hedef üst üste 3.şampiyonluk sonrası sezonda :bandit:
bu arada 23 kişilik kadro avrupa kupaları için lig rotasyonu için kadron 28 kişi

Çevrimiçi Necmi

bu arada söyleyeyim @sarp11
ben burda GG tarnsferinin yapılmasını destekleyen taraftayım sadece beklentiyi bu kadar yukarı çekmeyin
sonrasında bu beklentiyi göremediğinizde gömmeler başlıyor. Katkı mutlaka verecektir.
lig maratonu uzun ve yedek kadronunda as kadroya yakın kalitede olması gerekiyor.

Çevrimdışı Bishamon

Cidden aranizda Torenin Man Citye gidecegine inananlar mi var?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı sarp11

Nice joke

Şaka yapar gibi bir yazı yazdığımı düşünmüyorum.Aynı fikirde değilseniz düzgünce katılmıyorum diyebilirsiniz.O kadar yazamayacaksanız alıntılamayın.

Çevrimdışı sarp11

hep birlikte göreceğiz kardeşim.
umarım ben yanılırım. her zaman kötü bir bek olmadığını söyledim
ama kesinlikle beckden daha iyi değil kaldıki benim için beklerin hücuma katılması zerre kadar önemli değil
yeterki asli görevini iyi yapsın savunma yapamayan bir bek isterse her sene on gol atsın umrumda olmaz
o kötü bir bektir.
GG sezonda 4-5 süper maç çıkartır ama hepsi o gerisine facia maçlar çıkartır. bizim bir avantajımız hücumcu takımız
topu sürekli ilerde tutabiliyoruz. ama bakalım GG bunu ne kadar yapabilecek.
nasıl fenerde ilerde kanat oyununa döndükleri için GG ve caner gözden düştüyse bizdede o nedenle göze giremez.
fenerin bu sene aradığı savunmayı yapabilen bekti o nedenle canerle GG yi gözden çıkardılar. GG nin iyi oynadığı
tek dönem ersun dönemidir oda 3 forvetli kanatsız oynadıkları için
biz savunma zaafı yaşıyoruz bizde hücum etme gibi bir sorun yokki insanlar almış ağızlarına hücumcu bek lafını
yürüyorlar aslında bekin hücuma vereceği katkı ilerde kitlenen oyunlarda iyi orta yaparak defansı açmasıdır.
bunun içinde kafaya iyi çıkan oyuncuların olmalı bizde oda yok yoksa ismailde iyi orta açar ama bir işe yaramadığı için açmıyor :)
beckin ortaları iyidir bir kaç kez yaptı çok isabetli atıyor ama istediği kadar iyi atsın birde vuracak lazım.
eskidende kafaya çıkan bir sivok vardı fernandez orta yapar sivok vururdu. bir oyuncunun iyi olup olmaması
tamamen takım yapınla ilgilidir. GG gibi çok adam var bizde o yüzden aman aman bir katkı beklemeyelim derim.
bize en büyük faydası türk menşeli olmasından gelir. 23 kişilik kadroya yazılabilecek kaliteli bir oyuncu hepsi o kadar
alt yapıdan bir genç yazmaktan iyidir.

Çoğu yerde size katılıyorum hocam.En öncelik savunma yapmasıdır bekin.Kanat olayınada katılıyorum.Tek katılmadığım nokta gg nin sizin dediğiniz kadar sıradan oyuncu olmaması.Defans daha önemli evet ama düşünürseniz burası Türkiye takım BJK.Kaç kere geliyor ki rakip?

Dediğinizin aynı şeyi savunuyorum oyuncunun iyi olması takımada çok bağlıdır.Bu yüzden Gg çok düşük kaç senedir.Bende orta yapmasını beklemiyorum çok ama bunada ihtiyaç olan maçlar oluyor.Yenik duruma düştüğümüzde ,forveti ikilediğimizde özellikle.

Ayrıca psikolojik olarak Fenere çok darbe vurduğumuzu düşünüyorum.wiel ın geleceğini hiç sanmıyorum.Gelecek olsa İstanbul'da imza atardı.Şimdi oraya bir dünya para harcamak zorunda kalacaklar.Şenerle devam etmeye kalksalar oda çok kötü savunmada...

Neyse bekleyip göreceğiz zaten.

Çevrimdışı murat baltacı

Su an bizim oyuncumuz olmadigina gore rahat soyleyebilirim; GG berbat bir sagbek.

Olur da bize imzalarsa bu fikrim degismeyecek.
Bu nasıl bi yorum bizim oyuncumuz olup olmaması önemli değil bu şekilde yorumlarla oyuncuyu itibarsızlaştırıyosunuz neye dayanarak berbat bir bek herşeyi geçtim herkezin bi yorumu görüşü olabilir ama istatistik denen performans denen gerçekler var bu adam on senedir Türkiyenin en iyi sağ beki yanında önünde oynamayan oyuncu kalmadı senelerdir fenerin en kritik oyuncusu katkı konusunda birinci sıraya alex ikinci sıraya gökhan yazarım bu gerçekleri gözardı edip nasıl böyle yorum yapabiliyosun anlamak güç performans geçici kalite kalıcıdır gökhan iyi bir kamp geçirip hırs yaparsa sezon boyu döktürüp kendisinden bahsettirebilir.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 04:16:21 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ospina gercekden müthis bir kaleci, yine yapdi yapacagini. nasil celdi o serbest vurusu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı murat baltacı

biz bu denayer'e çöksek ya ?
Sürekli diyorum oyuncunun kumaşı var bizim sisteme uygun atletik hızlı stoper arkaya atılan topları serdar aziz kadar toplar gs de tutmaması takımla yanındaki oyuncularla alakalı bizimde maddi imkanımız belli oyuncu ligi biliyo maliyeti yok al bi sene kirala yanında glik nkoulou gibi kaliteli bi stoperle Şenol hocanın elinde eşik atlar denayer en azından denememiz lazım iki tane stoper alamayacaksak yada iki stoper alıp sol bek alamayacaksak denayer tam bizlik adam.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet57

Bu nasıl bi yorum bizim oyuncumuz olup olmaması önemli değil bu şekilde yorumlarla oyuncuyu itibarsızlaştırıyosunuz neye dayanarak berbat bir bek herşeyi geçtim herkezin bi yorumu görüşü olabilir ama istatistik denen performans denen gerçekler var bu adam on senedir Türkiyenin en iyi sağ beki yanında önünde oynamayan oyuncu kalmadı senelerdir fenerin en kritik oyuncusu katkı konusunda birinci sıraya alex ikinci sıraya gökhan yazarım bu gerçekleri gözardı edip nasıl böyle yorum yapabiliyosun anlamak güç performans geçici kalite kalıcıdır gökhan iyi bir kamp geçirip hırs yaparsa sezon boyu döktürüp kendisinden bahsettirebilir.

Yine soyluyorum ozaman: Gokhan Gonul berbat bir bek. Itibari umrumda degil, ve olurda transfer edilirse en az Fabri kadar yanlis transfer olacak.

Forumda yenisiz galiba. Gokhan'in neden iyi transfer olmayacagini, neden begenmedigimi cok kez yazdim. Yazdiklarimda oynadigi maclara dayali, gerceklere, gosterdigi performansa dayali. Gokhan senelerce Fener medyasi tarafindan sisirilmis, Sabri'nin biraz daha akilli versiyonu.

Bir bek'in onceligi defans olmali. Ama genel olarak Gokhan'i savunanlar Gokhan'i top ayaginda oldugu anlari varsayarak degerlendiriyorlar. Gokhan'i sagbek olarak degil, mac icinde ikinci bir sag acik olarak degerlendiriyorlar.

Eskiden Gokhan Gonul ozellikle Super Lig seviyesinde eski donemde daha iyi seviyelerde olan fizik ozellikleri ile defansta olan zaaflarini bir nevi kapatabiliyordu. Mac boyu ileri cikmasindan dolayi rakip sol acigi defansa yardim etmekte zorluyordu. Bunu ozellikle, ustune basarak soyluyorum, Super Lig'de yapabiliyordu ama Avrupa'da ASLA.

Avrupa'da Gokhan klasikleri cok var. Diyorlar ki Beck'i kivrak, top suren oyuncu gecer. Ya Gokhan? Stoch'un Fenerbahce'ye alinmasinin sebebi Gokhan Gonul. Twente'nin Fener'i Kadikoy'de yiktigi macta GG'nin icini disina cikarmasini hicbir futbolsever unutmaz. Salomon Kalou'nin Stamford Bridge'de Gokhan'i rezil etmesi gercek bir GG resitali. Gokhan Gonul karsisinda defalarca vasat ve vasat ustu kanat oyunculari muthis performans gosterdi. Hiddink doneminde Hollanda ile oynadigimiz macta 90 dakika boyunca Afellay'a karsi acizligi. Ozellikle milli takim seviyesinde okadar kotu performans gosterdi ki, Hamit Altintop kac mac sagbek olarak cikti. Daha grup maclarinda evde maglup oldugumuz Cek Cumhuriyeti macinda Ladislav Krejci tarafindan rezil edilen Gokhan'nin neresi iyi bir bek? Ah, ileri cikip verkac yapiyor, orta aciyor. Ama geri donecek temposu yok, ozellikle ust kalibre oyunculara karsi geri geri yuruyup, tabiri caizse "gölge defans" yapmaktan baska bir ise yaramayan bu 32 yasinda sisirilmis topcuyu Besiktas'a layik goruyorsunuz.

Gokhan icin herkes gectigimiz sezonu gosteriyor. Gectigimiz sezon Gokhan varken Pereira'nin neden Sener'i oynattigini anlamak guc degil. Sener daha diri, daha guclu, daha tempolu, daha sert olmasindan dolayi Gokhan'a tercih edildi. Onu gectim, 15-16 sezonuna degil, 14-15 sezonunda Fenerbahce'nin maclarini izlemis herkes Gokhan'in Fenerbahce'nin zayif halkalarindan birinin oldugunu gormustur. Geride biraktigi bosluklarin haddi hesabi yok. Top kapma becerisi dusuk, fizik gucu yerlerde surunen, eski gunlerinin ekmegini yiyen, Turk futbolunun hala bir bek cikaramamasindan dolayi faydalanan Gokhan Gonul Besiktas'da beklentilerik cok altinda kalir.

Gokhan-Besiktas isbirliginin iyi olmayacagini herkes gorebilmeli. Sirf Fenerbahce'nin "kilit" oyuncularindan birini alip sozde psikolojik ustunluk kuracaz diye milyon eurolari cope atmamali bu yonetim. 32 yasina yaklasmis, performansi her sene gittikce gerileyen, sakatliklardan kurtulamayan bir oyuncuyu almak hicbir zaman akil isi degildir. Ama olurda bu futbolcu birde Fenerli ise, Fener medyasi her kotu mactan sonra yerden yere vurarak "Gokhan eski gunlerinden uzak" "Besiktas Gokhan'i alarak dogru hamle yaptimi?" basliklari ile oyuncuya psikolojik baski kuracaktir.

Evet, Gokhan berbat bir bek ve verilen her kurus bir tane fazla olacaktir.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 06:07:22 Mehmet57 ]

Çevrimdışı mehmetkorfez

Töre ile ilgili yazılan duyumların hepsi komik.1 sezon yatmış adama en fazla 5 verirler ayrıca bizim ligteki bir oyuncu.

10'un üstünde teklif olsa başkan sırtında taşır.Şu Kolarov+Denayer+13m€ haberi de tam nirvanaya ulaşmış yani

Çevrimiçi Kapkarakartal

@Mehmet57 Gökhan GÖNÜL 7-8 sene civarından beri Fener'de oynuyor ve 6 senedir TSL'de 100 taraftarın 95'inin gıptayla keşke bizim takımda olsa diyerek baktığı bir bek 2 senedir düşüşte olduğunu ve çalışmayı sevmeyen bir kişilik olduğunu bende biliyor ve katılıyorum. Ancak UEFA standartlarına göre 23 kişilik kadroda 4 Türkiye'de yetişmiş 4 Altyapında yetişmiş oyuncu şartı koşuyor. Bunlar elinde olmazsa çok daha az rotasyonlu bir kadroyla gideceksin CL'ye şuanki içinde bulunduğumuz FFP ve takımdaki sağ bek kıtlığında (Sadece Beck'i sayıyıorum Serdar'ı gitmiş varsayıyorum) yapılabilecek en iyi hamledir Gökhan GÖNÜL ancak takımın maaş dengesini bozmadan 2 yıllık 1.7-.1.8 civarı yıllık 1-1.5 imza gibi bir bedel bence uygundur. Ayrıyetten Türkiye ligi içinde de seviye atlatacaktır çünkü çizgiye inen ve orta açan bir bek Q17 ve G7'nin ordan içe kat ettiğinde oyunu genişletemediğimiz için zaman zaman anadolu takımlarına karşı pozisyon bulma konusunda zaaf yaşadığımız bir gerçek bu durumdaki oyunların kilidini açmadada büyük iş görecektir. Kısaca şöyle bağlayayım GG yabancı olsa almazdık. Ayrıyetten bu transferi Fabri ile karşılaştırmakta çok yanlış birisi seni şartların zorladığı kadro derinliği ve rekabeti arttıracak bir transfer (En azından Kasımpaşa maçından itibarenki düşüş yaşanmayacaktır.) diğeri taraftara dayatmaya çalışılan Tolga benim as kalecimdir transferi. Fabri transferinin hiç bir açıklaması veya izahı yoktur..

Çevrimdışı Mehmet57

@Mehmet57 Gökhan GÖNÜL 7-8 sene civarından beri Fener'de oynuyor ve 6 senedir TSL'de 100 taraftarın 95'inin gıptayla keşke bizim takımda olsa diyerek baktığı bir bek 2 senedir düşüşte olduğunu ve çalışmayı sevmeyen bir kişilik olduğunu bende biliyor ve katılıyorum. Ancak UEFA standartlarına göre 23 kişilik kadroda 4 Türkiye'de yetişmiş 4 Altyapında yetişmiş oyuncu şartı koşuyor. Bunlar elinde olmazsa çok daha az rotasyonlu bir kadroyla gideceksin CL'ye şuanki içinde bulunduğumuz FFP ve takımdaki sağ bek kıtlığında (Sadece Beck'i sayıyıorum Serdar'ı gitmiş varsayıyorum) yapılabilecek en iyi hamledir Gökhan GÖNÜL ancak takımın maaş dengesini bozmadan 2 yıllık 1.7-.1.8 civarı yıllık 1-1.5 imza gibi bir bedel bence uygundur. Ayrıyetten Türkiye ligi içinde de seviye atlatacaktır çünkü çizgiye inen ve orta açan bir bek Q17 ve G7'nin ordan içe kat ettiğinde oyunu genişletemediğimiz için zaman zaman anadolu takımlarına karşı pozisyon bulma konusunda zaaf yaşadığımız bir gerçek bu durumdaki oyunların kilidini açmadada büyük iş görecektir. Kısaca şöyle bağlayayım GG yabancı olsa almazdık. Ayrıyetten bu transferi Fabri ile karşılaştırmakta çok yanlış birisi seni şartların zorladığı kadro derinliği ve rekabeti arttıracak bir transfer (En azından Kasımpaşa maçından itibarenki düşüş yaşanmayacaktır.) diğeri taraftara dayatmaya çalışılan Tolga benim as kalecimdir transferi. Fabri transferinin hiç bir açıklaması veya izahı yoktur..

Katilmiyorum. Su yonden katilmiyorum; Performansi bu derece gerilemis bir oyuncuya, bu transferin bir facia olarak sonuclanmasi icin tum gerekenler mevcut iken sirf 4 yerli futbolcu olacak diye karsiligini alamayacagin milyonlari vermenin hicbir izahi olamaz.

Gokhan Gonul'un devsirme bir sagbek oldugunu goz onunde bulundurursak, sagbek ve sag acik oynayan Omer Ali Sahiner'i Gokhan'a tercih ederim. Veli'yi elden cikarip Musa Cagiran transferi yapilirsa bu kurala da takilmayiz.

Çevrimiçi Necmi

yazında katılacağım tek şey 4+4 olayında bize fayda sağlayacağıdır.
yoksa gg ne çizgiye iner nede orta yapar genel anlamda kutunun köşesine doğru yönlenir
büyük bir çoğunluktada o bölgede topu kaybeder on orta yapsa belki biri isabetli olur.
ikili mücadelede hep zayıftır 8 yıldır Türkiyenin en iyi beki diyorsun ya bana bir tane milli takım veya
fenerin avrupa maçı göster GG iyi oynamış olsun. ligdede vasatın üstüne çıktığı maç sayısı azdır.
GG fener medyasının şişirdiği bir balondur. ama transferi doğru bir karar. ligde işimizi belli ölçülerde görür.
bu güne kadar fenerle oynadığımız bir maçta gg nin öne çıktığını gördünmü gs ile oynadıkları maçta gördünmü
şişirilmiş GG yi fener taraftarıda sizin gördüğünüz gibi görüyor. fener onu boşa gözden çıkarmadı.
şimdi taraftarın gözünü boyamak için oraya pahalı bir transfer yapmak zorundalar ekonomik zorlukta
bu diğer transferlerini etkiler.
Bizimde yedek bir sağ beke ihtiyacımız vardı yerli olmasıda önemliydi bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz
hem feneri karıştır hemde vasatın üstü bir sağ beke sahip oltek başına beck de son maçlar düşüşe geçmişti
bazı maçlarda dinlendirmek zorunda kaldı şenol hoca. birde kartlar sakatlık gibi riskleri düşününce GG
otomatikman iyi bir transfer oluyor. Biz daha medyanın ne fenerli oyuncuları şişirdiğini gördük.
on metre karede oynayan topal bunlardan biri. çok vasat bir kaleci olan volkanda medya balonu
her zaman iyi kaleci diye bize kakalayıp duruyorlar geçen sene beğenmediğimiz tolga volkandan kat kat üstündü
onları portekizde eleyen hakem değil volkandı ama kimse volkana ses etmedi bebek diyorlar başka bir şey
demiyorlar yediği bütün goller hatalıydı.hiç bir vasfı olmayan alperi yıllardır şişirdiler şimdide volkan şeni
türkiyenin en iyi sağ açık oyuncusu yapmaya çalışıyorlar en fazla on dakika performans gösteren boş kaleye
gol atmayı bile beceremeyen bizim kulübede oturan kanat oyuncularımız kadar olamayan volkan şeni.
milli takım kazandı diye ozan hemen kaybolan itibarını iade etme operasyonu başlatıldı neymiş epl
takımları ozanı istiyormuş satsınlar o zaman açlıktan ölüyorlar. fenerli oyunculara teklif yağıyormuş
ama demiyorlarki nani ve rvp kapı kapı dolaşıp beni alın diye yalvarıyorlar. oyuncu satamadıkları için transfer yapamıyorlar.
on tane oyuncu almaları lazım daha bir tane bile almış değiller. ama kalkmış medya bizim ffp mizden bahsediyor
bizim oyuncu satmadan oyuncu alamazmışız marcelloyu nasıl aldığımızı söylemiyorlar ama.
yıllarca insanları kandırıp durdular gs de selçuk şişirildi durdu ne zaman melo gitti balonu patladı
adamın tek yaptığı faulle adap indirmek nasılsa hakemler çalmıyor birde duran top.
GG gelecek bizdede oynayacak ama ortalama bir bek katkısı verecek hiçde umduğunuz gibi çıkmayacak.
zaten GG gelecek orta yapacak dediğiniz an medyanın yarattığı balonun etkisinde olduğunuz ortaya çıkıyor.
hayatında kaç orta yapıpda gol attırmış. kendisinin bile öyle bir iddiası yoktur. zaten orta açmak yerine hep içeri katetmeyi sever.
@Kapkarakartal  gene söylüyorum alınması iyi bir karardı ama sahadan çok saha dışı etkileri nedeniyle iyi
karardı.

Çevrimiçi Necmi

Katilmiyorum. Su yonden katilmiyorum; Performansi bu derece gerilemis bir oyuncuya, bu transferin bir facia olarak sonuclanmasi icin tum gerekenler mevcut iken sirf 4 yerli futbolcu olacak diye karsiligini alamayacagin milyonlari vermenin hicbir izahi olamaz.

Gokhan Gonul'un devsirme bir sagbek oldugunu goz onunde bulundurursak, sagbek ve sag acik oynayan Omer Ali Sahiner'i Gokhan'a tercih ederim. Veli'yi elden cikarip Musa Cagiran transferi yapilirsa bu kurala da takilmayiz.

iyide ikiside sağ bek değilki :alala:
veliyi neden elden çıkarıyorsun Türkiyede onun yerini dolduracak bir oyuncu yok
biz yerli kontenjanı oynatıyoruz ama alacak olan yabancı kontenjanından alacak
o nedenle veliyi kolay kolay tr ye veremeyiz. Kaldıki topaldan daha iyi bir liberodur.
sakatlıktan düzgün şekilde dönerse atibayı tek yedekleyecek oyuncu o elimizde.
biz biliç döneminde sürekli çakılı savunma oynattığmız için onun meziyetlerini çok kişi bilmiyor.
ama çok iyi isabetli şutları olan çok iyi pas verebilen dikine oynayan orta sahanın iki yönünüde
oynayabilen iyi bir oyuncudur veli.sağlıklı bir veli şu an için tolgaydan daha faydalı bir oyuncu
bence GG transferi her şeyi seninle aynı düşündüğüm halde doğru bir transferdir. bazen transferler sahaya yapılmaz.
GG nin bize kazandırdığı en önemli şey şampiyonluktur adamlar ikinci yarı darma duman oldular
GG yi oynatsalar bir dert oynatmasalar başka bir dert içerden karıştılar. fener sadece şampiyonluğu sahada vermedi saha dışındaki şampiyonluğuda
bize kaptırdı herkes Beşiktaşın dağılacağını söylerken biz feneri dağıttık. bunun içinde GG önemli bir
saç ayağıdı. boş ver performansını falan o katkıyı gelmeden verdi zaten halada veriyor.
o alacağı milyonları çoktan haketti. her şeyi sahadaki koşturmaya bağlamayın her şey performans olsaydı
önceki senede şampiyon olurduk. tek başına sahada iyi olman yetmiyor. seba döneminde arka arkaya gelen şampiyonluklar sahada takımın iyi olması kadar Sebanın gücüydü.

Çevrimdışı OrhanAker

Gg niye bu kadar gömüldü anlamadım zicolu fenerde döktürmüştü bizim pas oyununda becke göre daha tercih edilebilir duruyor kağıt üstünde şuan ama şenol hoca bir beki ileri atıp diğeriyle orta sahayı sıkıyor gökhan oynarsa sol bek tercihide ona bağlı olarak değişir büyük ihtimalle.
Şimdilik Doğmamış çocuğa don biçmeyelim bence :D hele bir transferler gelsin bakalım.

Çevrimiçi Kapkarakartal

yazında katılacağım tek şey 4+4 olayında bize fayda sağlayacağıdır.
yoksa gg ne çizgiye iner nede orta yapar genel anlamda kutunun köşesine doğru yönlenir
büyük bir çoğunluktada o bölgede topu kaybeder on orta yapsa belki biri isabetli olur.
ikili mücadelede hep zayıftır 8 yıldır Türkiyenin en iyi beki diyorsun ya bana bir tane milli takım veya
fenerin avrupa maçı göster GG iyi oynamış olsun. ligdede vasatın üstüne çıktığı maç sayısı azdır.
GG fener medyasının şişirdiği bir balondur. ama transferi doğru bir karar. ligde işimizi belli ölçülerde görür.
bu güne kadar fenerle oynadığımız bir maçta gg nin öne çıktığını gördünmü gs ile oynadıkları maçta gördünmü
şişirilmiş GG yi fener taraftarıda sizin gördüğünüz gibi görüyor. fener onu boşa gözden çıkarmadı.
şimdi taraftarın gözünü boyamak için oraya pahalı bir transfer yapmak zorundalar ekonomik zorlukta
bu diğer transferlerini etkiler.
Bizimde yedek bir sağ beke ihtiyacımız vardı yerli olmasıda önemliydi bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz
hem feneri karıştır hemde vasatın üstü bir sağ beke sahip oltek başına beck de son maçlar düşüşe geçmişti
bazı maçlarda dinlendirmek zorunda kaldı şenol hoca. birde kartlar sakatlık gibi riskleri düşününce GG
otomatikman iyi bir transfer oluyor. Biz daha medyanın ne fenerli oyuncuları şişirdiğini gördük.
on metre karede oynayan topal bunlardan biri. çok vasat bir kaleci olan volkanda medya balonu
her zaman iyi kaleci diye bize kakalayıp duruyorlar geçen sene beğenmediğimiz tolga volkandan kat kat üstündü
onları portekizde eleyen hakem değil volkandı ama kimse volkana ses etmedi bebek diyorlar başka bir şey
demiyorlar yediği bütün goller hatalıydı.hiç bir vasfı olmayan alperi yıllardır şişirdiler şimdide volkan şeni
türkiyenin en iyi sağ açık oyuncusu yapmaya çalışıyorlar en fazla on dakika performans gösteren boş kaleye
gol atmayı bile beceremeyen bizim kulübede oturan kanat oyuncularımız kadar olamayan volkan şeni.
milli takım kazandı diye ozan hemen kaybolan itibarını iade etme operasyonu başlatıldı neymiş epl
takımları ozanı istiyormuş satsınlar o zaman açlıktan ölüyorlar. fenerli oyunculara teklif yağıyormuş
ama demiyorlarki nani ve rvp kapı kapı dolaşıp beni alın diye yalvarıyorlar. oyuncu satamadıkları için transfer yapamıyorlar.
on tane oyuncu almaları lazım daha bir tane bile almış değiller. ama kalkmış medya bizim ffp mizden bahsediyor
bizim oyuncu satmadan oyuncu alamazmışız marcelloyu nasıl aldığımızı söylemiyorlar ama.
yıllarca insanları kandırıp durdular gs de selçuk şişirildi durdu ne zaman melo gitti balonu patladı
adamın tek yaptığı faulle adap indirmek nasılsa hakemler çalmıyor birde duran top.
GG gelecek bizdede oynayacak ama ortalama bir bek katkısı verecek hiçde umduğunuz gibi çıkmayacak.
zaten GG gelecek orta yapacak dediğiniz an medyanın yarattığı balonun etkisinde olduğunuz ortaya çıkıyor.
hayatında kaç orta yapıpda gol attırmış. kendisinin bile öyle bir iddiası yoktur. zaten orta açmak yerine hep içeri katetmeyi sever.
@Kapkarakartal  gene söylüyorum alınması iyi bir karardı ama sahadan çok saha dışı etkileri nedeniyle iyi
karardı.

GG Türkiye liginde üst düzey bir bektir bende alalım değişmez 11'imiz olsun demedim zaten 2 senelik imzalarsın FFP seni zorluyor çünkü  hem bonservis hem 23 kişilik kadro için ayrıyetten anadolu maçları için hücumda çeşitlilik katacaktır defans anlamında Beck'le nekadar tersse ofans anlamında da Beck'ten üstün olduğu gerçeğinide değiştirmez. Belki çizgiye inmez ama atakları çeşitlendirir ve içeriye top göndermede Beck'ten daha iyidir. Türkiye liginin iyi beki diyormuşumda milli takımda neden bitane düzgün futbolu yokmuş veya Fener'le avrupada birtane iyi çıkardığı maç yokmuş kendi azğınla söylüyorsun ben (son 2 sezondur) Türkiye ligi için iyi bek dedim avrupa maçlarında oynatmak için iyi bek demedim. Son 2 sezon hariç 6 sezonunda 100 taraftarın 95'i kendi takımında olsun istediği bir bek dedim yalan değil doğru katılmıyorsan sen %5'de kalan taraftasın. GG yabancı olsa almazdık dedim bunada katılmamışsın biz zaten GG Türk diye alıyoruz. Bu sezon Kasımpaşa maçı ve sonrasında GG olsaydı kötümü olurdu kadroda bence çokta iyi olurdu ya Beck o performansı göstermezdi eğer gösterceksede Gökhan yerini alırdı . 1.8'den fazla yıllık olmamak kaydıyla. Fenerden oyuncu alıcaksam sadece FFP yüzünden alırım onlarda ya Gökhan olur ya Caner ancak son performanslı Caner değil diğerleri benim gözümde çöp.

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 07:49:52 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı sarp11

Bir kaç maçla bir futbolcuyu değerlendireceksek Sabri'nin Lahm'ı madara ettiği maçtanda Lahm'ın rezil bir beck olduğu sonucunu çıkarabiliriz :)

Ayrıca ben imza parasına karşıyım.Bir yerde söylediler imza parası yerine bir Bjk yöneticisinin bir mekanı GG ye devredeceğini.Sen millete imza parası verirsen diğerleri kek mi?Kimse kontrat uzatmaz imza parası almaya çalışır.N'Koulou'ya da bu yüzden karşıyım.Bu kadar çok para düşünen yabancıdan bize hayır gelmez.Bize hırslı,hedefleri olan futbolcular lazım.Daha kötü olsun ama hedefi sadece para olmasın.

Çevrimdışı mylife1903

Bir kaç maçla bir futbolcuyu değerlendireceksek Sabri'nin Lahm'ı madara ettiği maçtanda Lahm'ın rezil bir beck olduğu sonucunu çıkarabiliriz :)

Ayrıca ben imza parasına karşıyım.Bir yerde söylediler imza parası yerine bir Bjk yöneticisinin bir mekanı GG ye devredeceğini.Sen millete imza parası verirsen diğerleri kek mi?Kimse kontrat uzatmaz imza parası almaya çalışır.N'Koulou'ya da bu yüzden karşıyım.Bu kadar çok para düşünen yabancıdan bize hayır gelmez.Bize hırslı,hedefleri olan futbolcular lazım.Daha kötü olsun ama hedefi sadece para olmasın.
@sarp11 burada iki aydir butun millet yazdiklarina benzer seyleri yaziyor, takimin huzurunun bozulmamasi lazim. Ggnin maliyeti cok onemli, basinda cikan rakamlar dogruysa gg hayatta o paralari etmez. Imza parasina ben de karsiyim ama bazi arkadaslarimiz diyor ki imza parasi olmasa bonservisi 10milyon olur 3 ver herife imzala, kagit ustunde ekonomik ve dogru gozukuyor ama kagit ustende dogru olan seyler insan psikolojisi ile birlesinde genecel kagit ustendeki sonuclari vermez.

Nikuli midir nedir o cocuk 3 milyonu dan diye cebine koydugun da atibaya haksizlik etmis oluruz, bence. Simdi imza parasi hic mi verilmesin, verilsin ama tartismasiz oyunculara verilsin, gecen yazmistim tekrarlayalim. Sergio ramosa verirsin 4 milyon imza parasi arti 3 milyon yillik, takimdakiler agzini acamaz, herif kupa koleksiyonunu koyar ortaya. Bu nikuli falan etmez o paralari belli son bir vurgun yapacak 2 sene oynayip hop fransa ligine demir atacak bu.

Çevrimdışı sarp11

@sarp11 burada iki aydir butun millet yazdiklarina benzer seyleri yaziyor, takimin huzurunun bozulmamasi lazim. Ggnin maliyeti cok onemli, basinda cikan rakamlar dogruysa gg hayatta o paralari etmez. Imza parasina ben de karsiyim ama bazi arkadaslarimiz diyor ki imza parasi olmasa bonservisi 10milyon olur 3 ver herife imzala, kagit ustunde ekonomik ve dogru gozukuyor ama kagit ustende dogru olan seyler insan psikolojisi ile birlesinde genecel kagit ustendeki sonuclari vermez.

Nikuli midir nedir o cocuk 3 milyonu dan diye cebine koydugun da atibaya haksizlik etmis oluruz, bence. Simdi imza parasi hic mi verilmesin, verilsin ama tartismasiz oyunculara verilsin, gecen yazmistim tekrarlayalim. Sergio ramosa verirsin 4 milyon imza parasi arti 3 milyon yillik, takimdakiler agzini acamaz, herif kupa koleksiyonunu koyar ortaya. Bu nikuli falan etmez o paralari belli son bir vurgun yapacak 2 sene oynayip hop fransa ligine demir atacak bu.

Valla Ramos'a bile vermesinler.Adil olman çok önemli.Sonra buna şuna derken bir bakmışsın takımın yarısının maaşı uçmuş veya imza parası olmuş.Gs nin başına gelenler ortada.Fb de Diego bütün değerlerini alt üst etti.Şimdi herkese imza parası vermeye başladılar.Yakın zamanda imza parasız kimseye imza attıramayacaklar .

Ben Fikret Orman'a güveniyorum bunu farkındadır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Belki direkt olarak degil ama zamanla o seviyeleri rahatlıkla görebilecek Yetenekte bir oyuncu Tabi Ronaldo gibi kafasini kullanırsa

Kullanamazsa Q17 veya Nani gibi olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende abi ya kim çıkardıysa allah belasını versin imza parasını zaten tonla para alıyorlar bir de imza parası

Çevrimdışı worns

Fabri olayı Yalçın Ayhan vakasına dönecek gibi geliyor. Tepkiler yüzünden geri adım atmaya çalışıyor olabiliriz.

Çevrimdışı Berat

Fabri olayı Yalçın Ayhan vakasına dönecek gibi geliyor. Tepkiler yüzünden geri adım atmaya çalışıyor olabiliriz.

Nerde o günler.

Çevrimdışı TANERCAN

Kevin De Bruyne Jesus Navas gibi çöplerden kötü futbolcu mu Töre? Onların oynadığı takımda Töre rahat oynar.

Çevrimdışı Bishamon

Kevin De Bruyne Jesus Navas gibi çöplerden kötü futbolcu mu Töre? Onların oynadığı takımda Töre rahat oynar.

De Bruyne'a çöp diyen futboldan anlamıyordur

Etiketler: