2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392236 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Töre M.City'e, 13 + Kolarov diye bir şey var. Başka yerde rastlayan var mı? (Kiralık olarak Denayer pakete dahil) Tek bir yerde gördüm. Kesin falan değil. Çok kötü bir fikir değil gibi geldi bana

Çevrimiçi Kapkarakartal

Töre M.City'e, 13 + Kolarov diye bir şey var. Başka yerde rastlayan var mı? (Kiralık olarak Denayer pakete dahil) Tek bir yerde gördüm. Kesin falan değil. Çok kötü bir fikir değil gibi geldi bana

Pek inandırıcı gelmedi bana. Böyle bir teklif varsada hayır denmeyecek bi teklif bence.

Çevrimiçi Necmi

Beck gayet iyi bir bek.zaten adamın adı Beck:)
Dediklerinin tamamına katılıyorum ama hem hızlı hücuma çıkılması hemde yerleşik oyunda creative üstünlüğü var Gg nin.Bu yüzden oyunumuzu daha yükseltecektir.
hayal kırıklığına uğrayacaksın dostum
GG hücumcu falan değil yapabildiği en iyi şeyi
ondan on kat daha iyi yapabilecek adam var orda
orta açmayı bilmez tek bildiği ver kaçlarla adam geçmek tabi onuda quaresma izin verebilirse yapar.
bu geçme olayındada çok top kaptırır. Bu özelliği nedeniyle fenerde
parlıyordu ama unutma bizim takımın yarısı bu özellikte zaten :)
bek özelliği beckin onda biri bile değil GG nin oynadığı sahada stoperlerin çok iyi
liberoların savunmacı olması gerekir yoksa takımda 3 maç görmesi zor.
birde antrenman yiyince formu düzelir diyen arkadaşlara GG antrenman yapmayı sevmez
o nedenlede yapmaz. Alex in bir sözü vardı hayatta tanıdığım en tembel oyuncu derdi GG için
umarım yanılırız iyi performans gösterir. aziz yıldırım algı yapmış peh burda azizin algısını yiyecek kimse yok
Beşiktaş forumunda olduğunu unutuyorsun onun her söylediği burda ters yorumlanır. ama biz şubat ayından beri söylüyoruz bunları
kötü bir bek değil vasatın üstünde ama GG tamamen renkli basının şişirdiği bir balondurhiç bir zaman
süper olmadı çoğunlukla vasat ara ara vasatın üstünde oynadı. tekrar söylüyorum Beckin hücuma katkısı
GG den fazladır. Hücuma katkı sadece hücumun içinde olmak demek değildir stoperler hücuma çıktığında
arkalarını kimin kapattığına bir bak ismalde bile kaç defa ters kademeye girdiğine atibanın bile hücuma bu kadar katkı vermesi beğenmediğin beck
sayesindedir.  @sarp11  quaresmanın arkasındaki bek savunmayı düzgün yapsın yeter.

Çevrimiçi Necmi

:upto: yeni bir duyumcu gördük.
bana inandırıcı gelmedi pek

Çevrimdışı 38life

Çok iyi fikir keşke gerçek olsa. Gerçek olamayacak kadar iyi bir fikir bence :D

ysariusta

• Ziyaretçi

:upto: yeni bir duyumcu gördük.
bana inandırıcı gelmedi pek
Başka yerde duyan var mı diye sordum abi. Samet varken bize düşmez.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MrtBlgc

Beck defansif anlamda Türkiye Ligi için yeterli olabilir ama genel olarak vasat olduğunu düşünüyorum. Özellikle karşısında topla hareketli her oyuncu Beck'i zorlar. Bunun da örnekleri yaşandı bu sezon.. Kasımpaşa maçı aklıma gelenlerden bir tanesi..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok iyi fikir keşke gerçek olsa. Gerçek olamayacak kadar iyi bir fikir bence :D
Hayal satıyorlar gene sol bek içinde vasat bir adam alırlar

ysariusta

• Ziyaretçi

orta açmayı bilmez tek bildiği ver kaçlarla adam geçmek tabi onuda quaresma izin verebilirse yapar.
bek özelliği beckin onda biri bile değil GG nin oynadığı sahada stoperlerin çok iyi
birde antrenman yiyince formu düzelir diyen arkadaşlara GG antrenman yapmayı sevmez
o nedenlede yapmaz. Alex in bir sözü vardı hayatta tanıdığım en tembel oyuncu derdi GG için
umarım yanılırız iyi performans gösterir. aziz yıldırım algı yapmış peh burda azizin algısını yiyecek kimse yok
Beşiktaş forumunda olduğunu unutuyorsun onun her söylediği burda ters yorumlanır. ama biz şubat ayından beri söylüyoruz bunları
kötü bir bek değil vasatın üstünde ama GG tamamen renkli basının şişirdiği bir balondurhiç bir zaman
süper olmadı çoğunlukla vasat ara ara vasatın üstünde oynadı. tekrar söylüyorum Beckin hücuma katkısı
GG den fazladır. Hücuma katkı sadece hücumun içinde olmak demek değildir stoperler hücuma çıktığında
arkalarını kimin kapattığına bir bak ismalde bile kaç defa ters kademeye girdiğine atibanın bile hücuma bu kadar katkı vermesi beğenmediğin beck
sayesindedir.  @sarp11  quaresmanın arkasındaki bek savunmayı düzgün yapsın yeter.
Kanatta Q17 olmaz abi. Aras olacak. GG iyi  oyuncu Beck'le yedeklerler birbirlerini. Ben banko GG olacağını sanmıyorum. Oynanması muhtemel 60 maç var. Adam lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gg olayında necmi abinin dediği psikolojik üstünlük olayı önemli ben verim alacağımızı sanmıyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayal satıyorlar gene sol bek içinde vasat bir adam alırlar

Ben Yönetimin "hayal" sattığını hiç görmedim. Hiç şu yıldızı bu fenomeni alıcaz demediler. Ha getirmediler mi getirdiler. Sahada 33 numaralı biri vardı bu sene gördüysen eğer. Bu bir duyum, hoşuma gitti fikir. Başka yerden duyan var mı diye bakınıyorum o kadar. Elde yok avuçta yok, hangi hayali satsın Başkan. El insaf

Çevrimdışı tangaz

city 30 dan aşağı borsası olan adam almaz  :D olursa da tadından yenmez  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Yönetimin "hayal" sattığını hiç görmedim. Hiç şu yıldızı bu fenomeni alıcaz demediler. Ha getirmediler mi getirdiler. Sahada 33 numaralı biri vardı bu sene gördüysen eğer. Bu bir duyum, hoşuma gitti fikir. Başka yerden duyan var mı diye bakınıyorum o kadar. Elde yok avuçta yok, hangi hayali satsın Başkan. El insaf
Yunus abi burada eleştirim yönetime değil haberi yapan kişilere çok fazla yalan yanlış şeyler dönüyor maddi olarak zor durumdaysak yönetimi fabri gibi oyuncuları alıyor diye eleştiririm sadece yıldız olayına gelirsek benim için oğuzhan,töre, sosa ve gomez yıldızdır

Çevrimdışı tangaz

Kanatta Q17 olmaz abi. Aras olacak. GG iyi  oyuncu Beck'le yedeklerler birbirlerini. Ben banko GG olacağını sanmıyorum. Oynanması muhtemel 60 maç var. Adam lazım.

60 maç mı?  :alala:
34 lig
6 ŞL
abi türkiye kupasında 20 maç mı var?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

city 30 dan aşağı borsası olan adam almaz  :D olursa da tadından yenmez  :biggrinking:
Guardiola töreyi ister mi sence abi

Çevrimdışı leylileyli

Ortasaha'ya iki yil içersinde almamiz gereken futbolcular.

Benát Exteberria
Talisca
Esteban Granero

Birak iki yili Talisca bugun 20 milyon euro teklif versen bile alamasin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

34 lig
6 ŞL
34 tr + 6 cl + 7 uefa + 13 tr kupası max 60 maç yapabiliriz teorik olarak

Çevrimdışı Mehmet57

Su an bizim oyuncumuz olmadigina gore rahat soyleyebilirim; GG berbat bir sagbek.

Olur da bize imzalarsa bu fikrim degismeyecek.

Çevrimdışı sarp11

Öncelikle ben Beck kötü bir bek demedim.Gg daha iyidir dedim.Gg nin savunması Beckten iyidir .Ters kademeye oda girer.Çokta kale içinden top çıkarmışlığı vardır ters kademede.Top kaptırdımı durmaz hızlıda olduğu için yerine hemen döner.

Beck pas istasyonu oluyor ama creative pas atamıyor çok garantici oynuyor.Al-ver yaptığı.Belkide bu yüzden yaptığı bindirmelere pas vermiyorlar oda belli değil.Çünkü verip içe kat etsen o pası atamaz.orta konusuna gelirsek zaten biz pek ortalı oynayan takım değiliz, pas takımıyız.Bu takıma uyan bek hızlı pas ,dikine giden oyunculardır.Buda gün gibi açıktır gg daha uygundur.Ayrıca Gg nin ileri çıkması Atiba'yı daha az yorar, eskisi kadar çok ileri çıkması gerekmez.Zaten hele Türkiye'de daha iyi hücum yapmak daha iyi defans yapmaktan daha önemli.Bu konuda hemfikirizdir :)

Tembellik konusuna gelirsek, adam at gibi koşuyor.Ya tembellik işi yalan ya dopingli yada insan üstü bir anatomisi var.

Çevrimiçi Necmi

34 lig
6 ŞL
şl de sadece gruplarda 6 maç var :upto:
finale kadar düşün 7 maç daha kalıyor şl veya avrupa liginde :naughty:
yani 13 maç tr kupası
13 avrupa kupası
34 lig = 60 maç :evillol:  @tangaz  büyük düşün

Çevrimdışı cursedofdragon

Guardiola töreyi ister mi sence abi

niye istemesin yav ben baktım city'nin kadrosuna sol kanatta nasri,sterling var.

Sağ kanatta sadece navas var :D Töre'de sağ kanat oynuyor :D

Çevrimdışı tangaz

şl de sadece gruplarda 6 maç var :upto:
finale kadar düşün 7 maç daha kalıyor şl veya avrupa liginde :naughty:
yani 13 maç tr kupası
13 avrupa kupası
34 lig = 60 maç :evillol:  @tangaz  büyük düşün

@Necmi abi bu sene 34 lig + 6-8 ŞL toplam 40-42 maç 15.şampiyonluk 3.yıldız avrupadan gelecek 30-35 mio iyidir. benim hedefim bu, 60 maç için 4+4 yerli total 23 oyunculu esame listesi yetersiz gelir. 60 maçlık hedef üst üste 3.şampiyonluk sonrası sezonda :bandit:

Çevrimdışı leylileyli

Öncelikle ben Beck kötü bir bek demedim.Gg daha iyidir dedim.Gg nin savunması Beckten iyidir .Ters kademeye oda girer.Çokta kale içinden top çıkarmışlığı vardır ters kademede.Top kaptırdımı durmaz hızlıda olduğu için yerine hemen döner.

Beck pas istasyonu oluyor ama creative pas atamıyor çok garantici oynuyor.Al-ver yaptığı.Belkide bu yüzden yaptığı bindirmelere pas vermiyorlar oda belli değil.Çünkü verip içe kat etsen o pası atamaz.orta konusuna gelirsek zaten biz pek ortalı oynayan takım değiliz, pas takımıyız.Bu takıma uyan bek hızlı pas ,dikine giden oyunculardır.Buda gün gibi açıktır gg daha uygundur.Ayrıca Gg nin ileri çıkması Atiba'yı daha az yorar, eskisi kadar çok ileri çıkması gerekmez.Zaten hele Türkiye'de daha iyi hücum yapmak daha iyi defans yapmaktan daha önemli.Bu konuda hemfikirizdir :)

Tembellik konusuna gelirsek, adam at gibi koşuyor.Ya tembellik işi yalan ya dopingli yada insan üstü bir anatomisi var.
Nice joke

Çevrimiçi Necmi

hep birlikte göreceğiz kardeşim.
umarım ben yanılırım. her zaman kötü bir bek olmadığını söyledim
ama kesinlikle beckden daha iyi değil kaldıki benim için beklerin hücuma katılması zerre kadar önemli değil
yeterki asli görevini iyi yapsın savunma yapamayan bir bek isterse her sene on gol atsın umrumda olmaz
o kötü bir bektir.
GG sezonda 4-5 süper maç çıkartır ama hepsi o gerisine facia maçlar çıkartır. bizim bir avantajımız hücumcu takımız
topu sürekli ilerde tutabiliyoruz. ama bakalım GG bunu ne kadar yapabilecek.
nasıl fenerde ilerde kanat oyununa döndükleri için GG ve caner gözden düştüyse bizdede o nedenle göze giremez.
fenerin bu sene aradığı savunmayı yapabilen bekti o nedenle canerle GG yi gözden çıkardılar. GG nin iyi oynadığı
tek dönem ersun dönemidir oda 3 forvetli kanatsız oynadıkları için
biz savunma zaafı yaşıyoruz bizde hücum etme gibi bir sorun yokki insanlar almış ağızlarına hücumcu bek lafını
yürüyorlar aslında bekin hücuma vereceği katkı ilerde kitlenen oyunlarda iyi orta yaparak defansı açmasıdır.
bunun içinde kafaya iyi çıkan oyuncuların olmalı bizde oda yok yoksa ismailde iyi orta açar ama bir işe yaramadığı için açmıyor :)
beckin ortaları iyidir bir kaç kez yaptı çok isabetli atıyor ama istediği kadar iyi atsın birde vuracak lazım.
eskidende kafaya çıkan bir sivok vardı fernandez orta yapar sivok vururdu. bir oyuncunun iyi olup olmaması
tamamen takım yapınla ilgilidir. GG gibi çok adam var bizde o yüzden aman aman bir katkı beklemeyelim derim.
bize en büyük faydası türk menşeli olmasından gelir. 23 kişilik kadroya yazılabilecek kaliteli bir oyuncu hepsi o kadar
alt yapıdan bir genç yazmaktan iyidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu sene 34 lig + 6-8 ŞL toplam 40-42 maç 15.şampiyonluk 3.yıldız avrupadan gelecek 30-35 mio iyidir. benim hedefim bu, 60 maç için 4+4 yerli total 23 oyunculu esame listesi yetersiz gelir. 60 maçlık hedef üst üste 3.şampiyonluk sonrası sezonda :bandit:
ben şl yi düşünmüyorum zaten orda altı maç cepte sonrasında uefaya kalıp ilerlemek lazım :)

Etiketler: