Öncelikle ben Beck kötü bir bek demedim.Gg daha iyidir dedim.Gg nin savunması Beckten iyidir .Ters kademeye oda girer.Çokta kale içinden top çıkarmışlığı vardır ters kademede.Top kaptırdımı durmaz hızlıda olduğu için yerine hemen döner.
Beck pas istasyonu oluyor ama creative pas atamıyor çok garantici oynuyor.Al-ver yaptığı.Belkide bu yüzden yaptığı bindirmelere pas vermiyorlar oda belli değil.Çünkü verip içe kat etsen o pası atamaz.orta konusuna gelirsek zaten biz pek ortalı oynayan takım değiliz, pas takımıyız.Bu takıma uyan bek hızlı pas ,dikine giden oyunculardır.Buda gün gibi açıktır gg daha uygundur.Ayrıca Gg nin ileri çıkması Atiba'yı daha az yorar, eskisi kadar çok ileri çıkması gerekmez.Zaten hele Türkiye'de daha iyi hücum yapmak daha iyi defans yapmaktan daha önemli.Bu konuda hemfikirizdir 
Tembellik konusuna gelirsek, adam at gibi koşuyor.Ya tembellik işi yalan ya dopingli yada insan üstü bir anatomisi var.
hep birlikte göreceğiz kardeşim.
umarım ben yanılırım. her zaman kötü bir bek olmadığını söyledim
ama kesinlikle beckden daha iyi değil kaldıki benim için beklerin hücuma katılması zerre kadar önemli değil
yeterki asli görevini iyi yapsın savunma yapamayan bir bek isterse her sene on gol atsın umrumda olmaz
o kötü bir bektir.
GG sezonda 4-5 süper maç çıkartır ama hepsi o gerisine facia maçlar çıkartır. bizim bir avantajımız hücumcu takımız
topu sürekli ilerde tutabiliyoruz. ama bakalım GG bunu ne kadar yapabilecek.
nasıl fenerde ilerde kanat oyununa döndükleri için GG ve caner gözden düştüyse bizdede o nedenle göze giremez.
fenerin bu sene aradığı savunmayı yapabilen bekti o nedenle canerle GG yi gözden çıkardılar. GG nin iyi oynadığı
tek dönem ersun dönemidir oda 3 forvetli kanatsız oynadıkları için
biz savunma zaafı yaşıyoruz bizde hücum etme gibi bir sorun yokki insanlar almış ağızlarına hücumcu bek lafını
yürüyorlar aslında bekin hücuma vereceği katkı ilerde kitlenen oyunlarda iyi orta yaparak defansı açmasıdır.
bunun içinde kafaya iyi çıkan oyuncuların olmalı bizde oda yok yoksa ismailde iyi orta açar ama bir işe yaramadığı için açmıyor

beckin ortaları iyidir bir kaç kez yaptı çok isabetli atıyor ama istediği kadar iyi atsın birde vuracak lazım.
eskidende kafaya çıkan bir sivok vardı fernandez orta yapar sivok vururdu. bir oyuncunun iyi olup olmaması
tamamen takım yapınla ilgilidir. GG gibi çok adam var bizde o yüzden aman aman bir katkı beklemeyelim derim.
bize en büyük faydası türk menşeli olmasından gelir. 23 kişilik kadroya yazılabilecek kaliteli bir oyuncu hepsi o kadar
alt yapıdan bir genç yazmaktan iyidir.