2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354175 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Sanki illa neustdater olsun diyoruz güvenebileceğin bir adam olsun diyoruz inadına aynı şey tamam bilmiyoruz gelsin fabriler falan mucizeler yaratacağız biz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ya he öyle sitelerden baktım he he istatistik lerine baktım konuşuyorum

Önyargıya bal allah aşkına herkesi bir görmekten gına gelmedi mi size

Çevrimdışı Bishamon

Sanki illa neustdater olsun diyoruz güvenebileceğin bir adam olsun diyoruz inadına aynı şey tamam bilmiyoruz gelsin fabriler falan mucizeler yaratacağız biz

Daha transfer sezonunun bitimine 2 aydan çok süre var.Transfer yapacağız işte sakin olun.1 milyon TL borç var FFP var sizin gibi insanlar halan hemen herkesi alalım istiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sirigu hayaldi iyice Hayal oldu..

Psg Blancin görevine son vermis , Sirigunun kaleyi tekrar devralacagini düşünüyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu daha bu sene sampiyon olmuşuz oturmuş bi kadromuz var. Herifler sacma tdleriyle yola devam ediyolar. Biz ayni oyunu daha da gelistiricez ve daha cok ezerek şampiyon olucaz.

Bu ne özgüvensizlik?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Borç argümanı da geldi tamam oldu

Sen 10 tane adamı alıp maaş verince o bir milyar eriyor da haberimiz mi yok

Adam okumuyor bile bildiğin otonoma bağladı aynı şeyleri söylüyor duruyor başka bir argüman yok mu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yahu daha bu sene sampiyon olmuşuz oturmuş bi kadromuz var. Herifler sacma tdleriyle yola devam ediyolar. Biz ayni oyunu daha da gelistiricez ve daha cok ezerek şampiyon olucaz.

Bu ne özgüvensizlik?

takımın önü oturdu arka taraf yanıyor :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Berat

Transferle birlikte buradaki tartışmaların da seviyesinin artması şart.

Çevrimdışı OrhanAker

takımın önü oturdu arka taraf yanıyor :)
Geçen senede öyleydi :D
3 yeriz 4 atarız sıkıntı yok :bandit:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Geçen senede öyleydi :D
3 yeriz 4 atarız sıkıntı yok :bandit:
şampiyonlar ligine gelsene bişey denicez demezler mi adama  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı talha

Bu ne özgüvensizlik?
Özgüvensizlik değil olay ortada bir sıkıntı var bizde biliyoruz şampiyon olacağımızı ama ya işler yolunda gitmezse. Ne bileyim mesela Tolgay olayı hacı lak diye gitti adam Rhodo lak diye gitti bekliyor muyduk bunları yani bunun plan program olması lazım

Çevrimdışı talha

Şimdi biraz garip gelecek ama şöyle birşey var biz hiç bit zaman öyle averaj takımı olmayız çünkü orta sahada spartacüs var ama orayı geçenler daha dönmedi olayı var Tolga hiç güven vermiyor

Çevrimdışı OrhanAker

şampiyonlar ligine gelsene bişey denicez demezler mi adama  :kop:
:D Diattayla hakan arikan larla puanlar aldık büyütmeyin bu kadar real barça ayarında takımlar dışında ezilmeyiz.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 biyerler de okudum son milli maçımızı wengerde izlemiş bir sürü notlar tutmuş notları arasında tam 9 yerde TURKEY LEFT BACK die not tutmuş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Neustdater e gidip kimse üç milyon imza parası vermez vermeyecek te

Ama adam gidip bedava boş kağıda da imza atmaz

Ya he öyle sitelerden baktım he he istatistik lerine baktım konuşuyorum

Önyargıya bal allah aşkına herkesi bir görmekten gına gelmedi mi size

Valla sevgili dostum, alınma ama araştırmıyorsun ve boş konuşuyorsun.

1- Öncelikle ne kadar imza parası verecekler, söyle bakalım. Diego'ya 5 vermişlerken, N'Koulou 4 isterken, bu adam ne kadar isteyecek sence?

Oyuncu analizine dönelim:

2- Şimdi gir şu siteye bak bakalım:
https://www.whoscored.com/Players/43393/History/Roman-Neustdter
Bu da bizim Marcelo
https://www.whoscored.com/Players/27761/History/Marcelo
Fişek gibi dediğin Roman Neustädter 2 senedir rating'leri düşüşte olan, Marcelo'dan çok bir artısı görünmeyen ve bir stoper için ortalama sayılabilecek performans gösteren sağ ayaklı bir stoper.

Sağa yaklıyı neden vurguladım, biliyor musun? Çünkü deli fişek Neustädter, Kjaer'le tandem oynayacaksa biri sol stoper oynamak zorunda kalacak. Bu da ikisinden birinin performansını olumsuz etkileyecek.

Fenerbahçe şu anda paniklemiş durumda, 12 oyuncusunu bedava kaybetti. Sisteme uyar mı uymaz mı, imza parası bozar mı bozmaz mı diye düşünmeden, başı kesilmiş horoz gibi dolanıyor. Bizim böyle bir aceleye ihtiyacımız yok, kadromuz belli, oyuncu kaybetmedik. Fırsatları bekleyeceğiz, denk düşürürsek alacağız. Sen rahat ol. GFenerbahçe'nin fişeklerinin nerede patladığını gördük geçen sene.

Çevrimdışı Orhan_

Bi transfer lazım bu aralar yoksa forum birbirine girecek :D. Koşullar ne olursa olsun, ne kadar bilinirse bilinsin bu sabırsızlık bizi bitiriyor. Bir tanecik stoper transferiyle buralar değerlenir yine...

:D Diattayla hakan arikan larla puanlar aldık büyütmeyin bu kadar real barça ayarında takımlar dışında ezilmeyiz.
Ayni futbolcularla 8 yedik ama :by2:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Rene Adler ile görüşme halindeyiz aynı zamanda debuchy ile de görüşüyoruz.

Kaynak nedir ?

Çevrimdışı Çağatay

@mylife1903 biyerler de okudum son milli maçımızı wengerde izlemiş bir sürü notlar tutmuş notları arasında tam 9 yerde TURKEY LEFT BACK die not tutmuş  :D

Tuttuğu notlar:
1-Kim la bu?
2-Nerde oynuyo?
3-yazık la bu taraftara
4-oha harekete gel
5-olm geri koşsana
6-lan o nasıl pas
7-bak gene ofsaytı bozdu
8-kanser sebebi
9-İSMAAAAAEEEEELLLLL!!!!!!!

Dip not: Tansiyonum yükseldi ben kaçar  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Ayni futbolcularla 8 yedik ama :by2:
Ona yapacak bir şey yoktu o gün :kop:
Şaka bir yana ben o kadar ezileceğimizi düşünmüyorum.

Çevrimdışı atalay

Belçika liginden istisnalar dışında savunmacı önermem. Potansiyel aralığı geniş genç stoper.

http://www.transfermarkt.com.tr/antonio-milic/profil/spieler/179896

Çevrimdışı tuncaboylu

Neustdater bize gelmeliydi yok fener enayi falan topuna girmeyin adamlar bedavaya iki tane fişek gibi adam aldı biz de alabilirdik öyle çok masrafta olmazdı Neustdater için

Bak bir Marcelo-Neustadter karşılaştırması daha, 2'sinin de Bundesliga'da full oynadığı son sezona ait:
http://www.squawka.com/comparison-matrix#bundesliga/2014/2015/marcelo/169/129/7972/0/p|bundesliga/2014/2015/roman_neustädter/169/129/2197/0/p#aerial_duels_won_%/tackles_won/successful_take_ons_%/total_duels_%/interceptions/blocks/clearances#avg

Çevrimdışı Orhan_

İsmail'e çok kızıyoruz, çokta haklı sebeplerimiz var belli de yine de takımda kalması bence mantıklı bir karar. Mustafa Günay Boyko gidebilirler ama :D. Mustafa'nın gitmesini en çok kendisi için istiyorum. Bu adam Anadolu'da direk 11 de rahat oynar. Antalya Rize Başakşehir Konya.. Umut'un oynadığı yerde de hayli hayli oynar.

Çevrimdışı saricasi

Kaynak nedir ?
kaynak takip ettiğim bir yer suana kadar transferlerde hep tutturdular Türkiye veya avrupada anlaşma oldumu veya özel görüşmeler oldumu oyuncularla herkesden once bilgileri oluyor sonrasında spor haberlerın bülteninde geçiyor bizle ilgili pek haber vermiyorlardı bugun vermişler  dediklerimle görüşme halinde oldugumuz söylenmiş bide gustovo gomezle ve n khoulou da söylemiş .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Ona yapacak bir şey yoktu o gün :kop:
Şaka bir yana ben o kadar ezileceğimizi düşünmüyorum.
Televizyona ve sehpaya tekme atip ustune birde Babamdan dayak yemistim :bawling:

Etiketler: