bonservizsiz adamı bonservisli almaya kalktığında vereceğin paranın altındaki her imza parası benim için kardır.
nkoulou'yu bonservisle 6 milyon eurodan aşağı alamazsın.imza parası 4 milyon euro istiyorsa verip alırsın 2 milyon euro kara geçersin.bu benim görüşüm
hee ama bu kaliteli adamlar için geçerli,çer çöp için değil.
bana göre fabriye verilecek yıllık 1.2 milyon euro, nkoulou'ya verilecek 4 milyon eurodan daha büyük bir para! çünkü o parayı çöpe atıyorsun,4 milyon euroya kalite katıyorsun.
borçlarda ancak şampiyonluklar,başarılar kazanırsak azalır ve biter.
nkoulou nun bonservisinin o kadar olduğunu kim söylüyor.
yada mükemmel olacağını kim söylüyor sürekli yatarak top kesen bir oyuncu
ve ben defansda bu nitelikte adamı sevmem mesela kaliteliymiş daha bu forumun büyük bir
çoğunluğu adını ilk defa duymuştur. geçen senede Boyko için aynı şeyler söyleniyordu
alınması netleştiğinde tukaka oldu birden.
nkoulou iyi bir oyuncu olabilir ama olmayabilirde yada olupta tutmayabilirde bunu anca alınırsa
göreceğiz. Ama bir oyuncu isteniyor yada istenmiyorsa buna saygı gösterin Beşiktaş sizin gibi pc başında
çekilmiş videolara bakarak oyuncu almıyor. oyuncuya bakmaları için bir sürü kriter var iyiyse 4M
den kaçmazlar. yeterki emin olsunlar. Başkan futboldan anlamıyormuş neden anlamasın burdaki taraftar kadar anlıyordur en
azından sonuçta oda bizim kadar taraftar tribünden gelme adam bizim gibi totem yapıyor maçta koltuk değiştiriyor
burda birileri çıkıyor 20 li yaşlarda bir çıkıyor mesela hayatı futbolun ve Beşiktaşın içinde geçmiş başkanın futboldan anlamadığını
söyleyecek kadar futboldan anladığını söylüyor ya bende bu egoya bitiyorum.
Gökhan keskinide eleştiriyorlar mesela gökhan kimdir eminim bunu bile bilmiyorlar. Futboldan ne anlar diyorlar.