2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361959 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

FB'nin listesi yok, keza senin de. Oyuncu TR pazarına giriyor ve menajerler öneriyor. Yani ortada takip yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bütün takımlar alır ben olanı değil olması gerekeni söylüyorum.
cenk içinde aynı şey söyleniyordu kim alır diye bak kimin aldığını gördünüz.
Tolga kötü kaleci değil kesinlikle sadece Beşiktaşın birinci kalecisi olacak durumda değil.
süper ligdede Beşiktaşın birinci kalecisi olacak seviyede kaleci yok. volkan babacanda
muslerada buna dahil. Bu kelimem onları kötü kaleci yapmaz. Sadece bize uymuyacağını
söylüyorum Muslera yıllardır buralarda övülür ama çizgide iyi olması dışında hiç bir artısı yok
ve avrupada hiç bir üst düzey takım tarafından kabul görmez o kadar fazla kusuru varki
çizgiden bir iki adım ileri çıktığında o kadar kötü bir kaleci oluyorki birebirlerdede kötü
tek artısı çizgide kedi gibi.
mesela volkan babacan iyi görünüyor değilmi ama bir bakın hep hamle yapmakta gecikiyor.
hızlı olması bu gecikmeyi bazı zamanlar kapatıyor. ama çoğunlukla şansı yaver gidiyor.
Tolganın bakıda ayak dibine atılan toplarda mesela ona kolay kolay uzaktan gol atamazsın
refleksleri çok iyi çok seri ama ayak dibine atıldığında tüm olay bitiyor çünkü o tip topları
ayakla çıkarması lazım ama adamda ayak yokki. tolganın yediği golleri bir inceleyin ne demek
istediğimi anlarsınız ama bu bir çok kalecide var. Tolga gözümüzün önünde olduğu için
sadece dikkatimizi çekiyor. Bu senenin Türkiye liginde en fazla kurtarış yapan kalecisi Tolga
neden kimse almasın muslera övüyorsunuz 49 gol yedi defansı kötüydü diyorsunuz bizim defans
dahamı iyiydi. tolganın bu sene ortalama 3-4 net kurtarışı var her maçta 2-3 maç dışında bariz hata yapmadı.
Hemen övdüğümü düşünmeyin Beşiktaşın birinci kalecisimi asla olmamalı ama Beşiktaşın birinci kalecisi olmuyor diye
diğer takımlara yakıştırmamak ne demek oluyor. Fenerin volkanından kesinlikle daha iyi kaleci
siz volkanın yediği golleri görmüyorsunuz galiba Beşiktaşa olmaz demek başka bir şey tolgayı yerle bir
etmeye çalışmak başka bir şey sonrada biz neden oyuncu veremiyoruz bizim taraftar bizdeki oyuncuyu öyle
öyle yerin dibine sokuyorki kim alır o saatten sonra. değerli olanı değersiz yapıyorsunuz çünkü.
Holosko yu bitirdi bu taraftar yoksa ligde her takımda oynardı. Pektemek bu gün fener ve gs dahil her takım havada kapar.
ama bize göre topçu değil. istersek boşa çıkaralım ondan sonra kimlerin kaptığını görürüz o beğenmediğimiz pektemeği
Tolga ve Pektemek konusundaki görüşlerine katılmıyorum. Tolga ile Muslera arasında dağlar kadar kalite farkı var. Pektemek ise ilk 10 sıra altı vasat Anadolu takımlarının 2.forveti olabilecek düzeyde birisi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin A.

listesi varmı bilmem ama çok geçerli bir sıtratejisi var.
Bizi takip etmek  adamlar akıllı ne diye scouta para harcasınlar burda hazırı var iyide
oyuncu seçiyorlar tek riski arada bir pompa yapmamız. artık o kadarınada katlanacaklar :D
hiç bir şey bedava değildir. Her şeyin bedeli olur.

ahahahah  :evillol: la pompa il pompino le pompier

Çevrimdışı tuncaboylu

bütün takımlar alır ben olanı değil olması gerekeni söylüyorum.
cenk içinde aynı şey söyleniyordu kim alır diye bak kimin aldığını gördünüz.
Tolga kötü kaleci değil kesinlikle sadece Beşiktaşın birinci kalecisi olacak durumda değil.
süper ligdede Beşiktaşın birinci kalecisi olacak seviyede kaleci yok. volkan babacanda
muslerada buna dahil. Bu kelimem onları kötü kaleci yapmaz. Sadece bize uymuyacağını
söylüyorum Muslera yıllardır buralarda övülür ama çizgide iyi olması dışında hiç bir artısı yok
ve avrupada hiç bir üst düzey takım tarafından kabul görmez o kadar fazla kusuru varki
çizgiden bir iki adım ileri çıktığında o kadar kötü bir kaleci oluyorki birebirlerdede kötü
tek artısı çizgide kedi gibi.
mesela volkan babacan iyi görünüyor değilmi ama bir bakın hep hamle yapmakta gecikiyor.
hızlı olması bu gecikmeyi bazı zamanlar kapatıyor. ama çoğunlukla şansı yaver gidiyor.
Tolganın bakıda ayak dibine atılan toplarda mesela ona kolay kolay uzaktan gol atamazsın
refleksleri çok iyi çok seri ama ayak dibine atıldığında tüm olay bitiyor çünkü o tip topları
ayakla çıkarması lazım ama adamda ayak yokki. tolganın yediği golleri bir inceleyin ne demek
istediğimi anlarsınız ama bu bir çok kalecide var. Tolga gözümüzün önünde olduğu için
sadece dikkatimizi çekiyor. Bu senenin Türkiye liginde en fazla kurtarış yapan kalecisi Tolga
neden kimse almasın muslera övüyorsunuz 49 gol yedi defansı kötüydü diyorsunuz bizim defans
dahamı iyiydi. tolganın bu sene ortalama 3-4 net kurtarışı var her maçta 2-3 maç dışında bariz hata yapmadı.
Hemen övdüğümü düşünmeyin Beşiktaşın birinci kalecisimi asla olmamalı ama Beşiktaşın birinci kalecisi olmuyor diye
diğer takımlara yakıştırmamak ne demek oluyor. Fenerin volkanından kesinlikle daha iyi kaleci
siz volkanın yediği golleri görmüyorsunuz galiba Beşiktaşa olmaz demek başka bir şey tolgayı yerle bir
etmeye çalışmak başka bir şey sonrada biz neden oyuncu veremiyoruz bizim taraftar bizdeki oyuncuyu öyle
öyle yerin dibine sokuyorki kim alır o saatten sonra. değerli olanı değersiz yapıyorsunuz çünkü.
Holosko yu bitirdi bu taraftar yoksa ligde her takımda oynardı. Pektemek bu gün fener ve gs dahil her takım havada kapar.
ama bize göre topçu değil. istersek boşa çıkaralım ondan sonra kimlerin kaptığını görürüz o beğenmediğimiz pektemeği

Pektemek'in sıkıntı yaratmasının esas sebebi maaşı abi.

650-700 bin euro'ya imza atsaydı, bu derece göze batmazdı. Ama 1.3-1.4 alıyor, çok para.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Peki sana bir soru sorayım dostum:

Bu önerdiğini yaptık. "N'koulou biraderim, ne biçim soyadın var her seferinde kopyalamadan yazamıyorum. Her neyse, istediğin imza parası olan 4 milyon euro'yu veriyoruz, senelik maaş olarak 2.5 milyona da OK" dedik. Sonuçta kârdayız, o kalitede adamı 6 milyon euro bonservisle alabilirken biz 4 milyon imzaya bağladık.

Adam geldiğinde 1.2 milyon maaşa oynayan diğer defansif oyuncularımız ne düşünecek? Ulan adam benim 3.5 yıllık maaşımı imza parası olarak gömdü, bir de üstüne 2 katım maaş alıyor demeyecekler mi?

Bu tip şeyler bastım aldımla olmuyor ne yazık ki, su terazisi gibi bir denge var.
Atalay demişti o paraları burada vermezler. Fenerin PSG'den aldığı adamın net eline geçecek ücretin 2.2 olduğu söyleniyor bu da gayet ideal bir rakam, bu da alsın 2,5, Fransa liginden gelmiş potansiyeli yüksek o ne düşünür bu ne düşünür deneceğine sahadaki verilerine bakalım her oyuncu aynı parayı alacak diye bir şey yok. Real Madrid'de Ramos'un aldığı rakamla Varane'in aldığı rakam aynı mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek'in sıkıntı yaratmasının esas sebebi maaşı abi.

650-700 bin euro'ya imza atsaydı, bu derece göze batmazdı. Ama 1.3-1.4 alıyor, çok para.
1,7 alıyor bonuslar hariç.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Hava toplarında yetersiz denilen nkoulou,çok istenilen glik'ten 2 misli fazla hava topu almış...
Bunların dikkate alınması gerekir..

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolga ve İsmail parlatılmak için ilk 11'de ısrar ediliyor. Tolga ruh hali sürekli dalgalı futbola karşı konsantrasyonunu zaman zaman kaybeden , kaybettiği zaman performansı dibe vuran ilk 11 için yetersiz vasat bir kaleci. Kalecinin motivasyonunu, performansını üst seviyede tutmak için gereksiz bir ilk 11'de tutma ısrarı var hocanın . Ne zaman yedeğe çekilir o zaman parlatmaya çalışmıyoruzdan bahsedebiliriz.
Keza İsmail de futbolda kendini geliştirmek gibi hedefleri olmayan futbol motivasyonu düşük bir oyuncu . Onun da parlatılması için göz önünde bulundurulması , futbola motive olması için zorlanması bunun için de ilk 11'de bulundurulması gerekiyordu. Ne zaman rotasyonda bulundurulacak şekilde transfer yapılır o zaman artık İsmail'i parlatmak gibi bir özel çabadan bahsetmeyiz.
Performansı yetersiz , dalgalanan oyunculara ilk 11'de ısrar edilecekse bunun adı parlatmadır.

Şimdi anladım, parlatma kelimesini fazla algılıyoruz zihnimizde.

Benim parlatmadan kastım, 100 üzerinden 85 potansiyelli olup da son seneyi 50 potansiyelle geçiren bir adamı alıp 85'e çıkarmak.

İsmail ve Tolga da amaç bu değil, amaç sadece faydalanmak.

Çevrimdışı Forza.55

Peki sana bir soru sorayım dostum:

Bu önerdiğini yaptık. "N'koulou biraderim, ne biçim soyadın var her seferinde kopyalamadan yazamıyorum. Her neyse, istediğin imza parası olan 4 milyon euro'yu veriyoruz, senelik maaş olarak 2.5 milyona da OK" dedik. Sonuçta kârdayız, o kalitede adamı 6 milyon euro bonservisle alabilirken biz 4 milyon imzaya bağladık.

Adam geldiğinde 1.2 milyon maaşa oynayan diğer defansif oyuncularımız ne düşünecek? Ulan adam benim 3.5 yıllık maaşımı imza parası olarak gömdü, bir de üstüne 2 katım maaş alıyor demeyecekler mi?

Bu tip şeyler bastım aldımla olmuyor ne yazık ki, su terazisi gibi bir denge var.

abi her futbolcu aynı kalitedemi.gomez 3,5 alıyor cenk 1.7 hatta daha az.cenk ''gomez niye böyle alıyor'' diyemez. onun  kalitesi o parayı gerektir.

o zaman takımdaki herkes 1.2 milyon euro alsın fazla alanlarıda gönderelim.

bana göre denge herkese hakettiğini vermektir.

tolga ya 1.3,ismaile 1.4 dengesizliktir mesela.. çünkü hakettiklerinin çok üstü bir para

atibanın aldığı parada dengesizliktir..çünkü kalitesine göre aldığı para çok az..

denge herkese eşit veya yakın para vermek değil,herkese hakkettiğini vermektir.o yüzden nkoulou'yu o paralara almak dengeli bir transfderdir.

indirim yaptırıp alabiliyorlarsa tabiki daha iyi olur.

ama bu adam elden kaçarsa onun kalitesindeki adamı o paraya alamazsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

1,7 alıyor bonuslar hariç.

Bu sezon 1.4 aldı, seneye 1.5 alacak.

Son senesine kadar elimizde kalırsa o sene 1.7 alacak, senin aklında o kalmış heralde.

http://www.milliyet.com.tr/mustafa-pektemek-imzayi-atti-besiktas-2006319-skorerhaber/

Çevrimdışı tangaz

FB'nin listesi yok, keza senin de. Oyuncu TR pazarına giriyor ve menajerler öneriyor. Yani ortada takip yok.

aynen öyle yıllardır söylerim bunu aylardır da burada aynını yazıyorum. menajerlerin oyuncu havuzundaki kişiler sırasıyla her takıma yazılıyor çiziliyor. hepi topu 100 bilemedin 200 oyuncu, bu havuzdan transfer pazarı dönüyor bu coğrafya da, sonra da taraftar yabancı takımlar buluyor biz neden bulamıyoruz die dövünür. bulabilmek için önce araştırmak gerekli. stoper için  ben hala bu sene dinyeperli daglısın yazılmamasına şaşkınım döner dolaşır bir daha yazarlar onu. hızlıdan vazgeçildi die de eklerler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

abi her futbolcu aynı kalitedemi.gomez 3,5 alıyor cenk 1.7 hatta daha az.cenk ''gomez niye böyle alıyor'' diyemez. onun  kalitesi o parayı gerektir.

o zaman takımdaki herkes 1.2 milyon euro alsın fazla alanlarıda gönderelim.

bana göre denge herkese hakettiğini vermektir.

tolga ya 1.3,ismaile 1.4 dengesizliktir mesela.. çünkü hakettiklerinin çok üstü bir para

atibanın aldığı parada dengesizliktir..çünkü kalitesine göre aldığı para çok az..

denge herkese eşit veya yakın para vermek değil,herkese hakkettiğini vermektir.o yüzden nkoulou'yu o paralara almak dengeli bir transfderdir.

indirim yaptırıp alabiliyorlarsa tabiki daha iyi olur.

ama bu adam elden kaçarsa onun kalitesindeki adamı o paraya alamazsın.

Tamam da N'koulou'nun (vay arkadaş, yine yazamadım) o kadar kaliteli olduğu konusunda genel bir konsensüs olacak mı takımda?

Gomez'i biliyoruz, dünyanın en büyük takımında 1. santrafor olmuştu 3 sene önce. N'koulou Fransa'nın orta sıra takımından gelen, hayatında Marsilya'dan daha iyi bir takımda oynamamış bir adam. Kariyeri Atiba'dan daha görkemli değil, ama 3 sene sonunda eline geçen para 5 katı olacak.

Buna bir şekilde beni ve forumdakileri ikna edebilirsin belki, ama takımda oynayan diğer futbolcuları edemezsin.

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle yıllardır söylerim bunu aylardır da burada aynını yazıyorum. menajerlerin oyuncu havuzundaki kişiler sırasıyla her takıma yazılıyor çiziliyor. hepi topu 100 bilemedin 200 oyuncu, bu havuzdan transfer pazarı dönüyor bu coğrafya da, sonra da taraftar yabancı takımlar buluyor biz neden bulamıyoruz die dövünür. bulabilmek için önce araştırmak gerekli. stoper için  ben hala bu sene dinyeperli daglısın yazılmamasına şaşkınım döner dolaşır bir daha yazarlar onu. hızlıdan vazgeçildi die de eklerler  :D
Abi o daglislar cok karisti bizim basin rezil olmamak icin yazamiyor. Her takim da bir daglis

Çevrimdışı Bishamon

Tamam da N'koulou'nun (vay arkadaş, yine yazamadım) o kadar kaliteli olduğu konusunda genel bir konsensüs olacak mı takımda?

Gomez'i biliyoruz, dünyanın en büyük takımında 1. santrafor olmuştu 3 sene önce. N'koulou Fransa'nın orta sıra takımından gelen, hayatında Marsilya'dan daha iyi bir takımda oynamamış bir adam. Kariyeri Atiba'dan daha görkemli değil, ama 3 sene sonunda eline geçen para 5 katı olacak.

Buna bir şekilde beni ve forumdakileri ikna edebilirsin belki, ama takımda oynayan diğer futbolcuları edemezsin.

Orta sıra takımı dediğin Marsilya bir kaç sene önce şampiyonluğa oynuyordu ve iki tane Avrupa Kupası var

Sahipleri öldü ve karısı fazla para aktarmadığı için şu an finansal olarak çöküşeler yoksa emin ol Fransa'da en iyi 3 takımdan biri

Çevrimdışı tangaz

büyük takımlar da her oyuncunun maaşı aynı ya da birbirine yakın olacak die bir kavram yoktur. bu durumu kavrayamayan oyuncu büyük takımda rol alamaz. bu durumu yönetemeyen hoca ve yönetici de mümkünse BAL liginde yöneticilik yapsınlar... :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Atalay demişti o paraları burada vermezler. Fenerin PSG'den aldığı adamın net eline geçecek ücretin 2.2 olduğu söyleniyor bu da gayet ideal bir rakam, bu da alsın 2,5, Fransa liginden gelmiş potansiyeli yüksek o ne düşünür bu ne düşünür deneceğine sahadaki verilerine bakalım her oyuncu aynı parayı alacak diye bir şey yok. Real Madrid'de Ramos'un aldığı rakamla Varane'in aldığı rakam aynı mı?

Adam en yüksek parayı alana kadar takım arayacak. Sen vermezsen, Ruslar ya da Araplar verir.

Fener'in Atletico Madrid'den aldığı adamın eline geçecek ücretin de 3.5 milyon olduğu söyleniyordu, hatta bizim yönetime epey bir kızılmıştı nasıl kaçırdık diye. 1 hafta sonra 5 milyon euro imza parası ödendiği de ortaya çıktı. O hamleleri yaparsan, sonra mali genel kurul'da Gökhan Gönül'ü şikayet edersin işte 2.600 istiyor diye.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımdaki futbolcuları bu şekilde ikna etme gibi bir misyonumuz yok ki bizim? Öyle olsa Pektemek'in 1,5 aldığı yerde 1,2 alan Atiba isyan bayrağı çekip maçlara çıkmazdı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

bonservizsiz adamı bonservisli almaya kalktığında vereceğin paranın altındaki her imza parası benim için kardır.

nkoulou'yu bonservisle 6 milyon eurodan aşağı alamazsın.imza parası 4 milyon euro istiyorsa verip alırsın 2 milyon euro kara geçersin.bu benim görüşüm

hee ama bu kaliteli adamlar için geçerli,çer çöp için değil.

bana göre fabriye verilecek yıllık 1.2 milyon euro, nkoulou'ya verilecek 4 milyon eurodan daha büyük bir para! çünkü o parayı çöpe atıyorsun,4 milyon euroya kalite katıyorsun.

borçlarda ancak şampiyonluklar,başarılar kazanırsak azalır ve biter.

nkoulou nun bonservisinin o kadar olduğunu kim söylüyor.
yada mükemmel olacağını kim söylüyor sürekli yatarak top kesen bir oyuncu
ve ben defansda bu nitelikte adamı sevmem mesela kaliteliymiş daha bu forumun büyük bir
çoğunluğu adını ilk defa duymuştur. geçen senede Boyko için aynı şeyler söyleniyordu
alınması netleştiğinde tukaka oldu birden.
nkoulou iyi bir oyuncu olabilir ama olmayabilirde yada olupta tutmayabilirde bunu anca alınırsa
göreceğiz. Ama bir oyuncu isteniyor yada istenmiyorsa buna saygı gösterin Beşiktaş sizin gibi pc başında
çekilmiş videolara bakarak oyuncu almıyor. oyuncuya bakmaları için bir sürü kriter var iyiyse 4M
den kaçmazlar. yeterki emin olsunlar. Başkan futboldan anlamıyormuş neden anlamasın burdaki taraftar kadar anlıyordur en
azından sonuçta oda bizim kadar taraftar tribünden gelme adam bizim gibi totem yapıyor maçta koltuk değiştiriyor
burda birileri çıkıyor 20 li yaşlarda bir çıkıyor mesela hayatı futbolun ve Beşiktaşın içinde geçmiş başkanın futboldan anlamadığını
söyleyecek kadar futboldan anladığını söylüyor ya bende bu egoya bitiyorum.
Gökhan keskinide eleştiriyorlar mesela gökhan kimdir eminim bunu bile bilmiyorlar. Futboldan ne anlar diyorlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Daha birkaç ay önce Donk gelsin takıma diye ısrar ediliyordu . Neden? Öyle dar bir havuzumuz var ki Donk , Abdurrahman Çelebi kalıyordu diğer adı geçen oyuncuların yanında.
Bu oyuncunun büyük takım oyuncusu olmadığı da anlaşıldı zaten. Bir de dünyada başka defans oyuncusu kalmamış gibi temcit pilavı gibi Dnipro'lu Douglas öne sürülüyordu . Serdar Aziz gibi Douglas kazığından da teğet geçtik neyse ki.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nkoulou nun bonservisinin o kadar olduğunu kim söylüyor.
yada mükemmel olacağını kim söylüyor sürekli yatarak top kesen bir oyuncu
ve ben defansda bu nitelikte adamı sevmem mesela kaliteliymiş daha bu forumun büyük bir
çoğunluğu adını ilk defa duymuştur. geçen senede Boyko için aynı şeyler söyleniyordu
alınması netleştiğinde tukaka oldu birden.
nkoulou iyi bir oyuncu olabilir ama olmayabilirde yada olupta tutmayabilirde bunu anca alınırsa
göreceğiz. Ama bir oyuncu isteniyor yada istenmiyorsa buna saygı gösterin Beşiktaş sizin gibi pc başında
çekilmiş videolara bakarak oyuncu almıyor. oyuncuya bakmaları için bir sürü kriter var iyiyse 4M
den kaçmazlar. yeterki emin olsunlar. Başkan futboldan anlamıyormuş neden anlamasın burdaki taraftar kadar anlıyordur en
azından sonuçta oda bizim kadar taraftar tribünden gelme adam bizim gibi totem yapıyor maçta koltuk değiştiriyor
burda birileri çıkıyor 20 li yaşlarda bir çıkıyor mesela hayatı futbolun ve Beşiktaşın içinde geçmiş başkanın futboldan anlamadığını
söyleyecek kadar futboldan anladığını söylüyor ya bende bu egoya bitiyorum.
Gökhan keskinide eleştiriyorlar mesela gökhan kimdir eminim bunu bile bilmiyorlar. Futboldan ne anlar diyorlar.
Abi kim saygısızlık yapıyor ki? Bu adamlar bedavaya oynamıyorlar hepsi maaşını alıyor tıkırı tıkırına. Ben bu adamları eleştirmeyeceksem ne yapacağım? Sanki bu adamlar bedavaya oynuyor, hepsi doğuştan Beşiktaşlı biz sesimizi çıkartmayacağız. Başkan'ın futboldan anlamadığını dile getiren arkadaşlar yazılarında bunu sebepleriyle anlatmışlar hal böyleyken o cümlelere açıklama getirmeyip bunu yazman direk yargısız infaz. Bizim sol bek ihtiyacımız var sağ bek en son bölge ısrarla sağ bek alacağız deniyorsa insanların futbol bilgisi sorgulaması kadar doğal bişi olamaz, ayrıca o sorgulayan arkadaşlardan biri 41 yaşında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Orta sıra takımı dediğin Marsilya bir kaç sene önce şampiyonluğa oynuyordu ve iki tane Avrupa Kupası var

Sahipleri öldü ve karısı fazla para aktarmadığı için şu an finansal olarak çöküşeler yoksa emin ol Fransa'da en iyi 3 takımdan biri

Marsilya Fransa'da favori takımımdır, şampiyonlar ligi finalinde Milan'ı 1-0 yendiklerinde çok sevinmiştim.

Ama öte yandan Bayern Münih'le mukayese edilir mi? Ya da Mario Gomez markasıyla N'Koulou markası bir mi?

N'Koulou dediğiniz adamın, kariyer olarak Galatasaray'lı Aurélien Chedjou'dan çok bir fazlası yok. O tarz bir adama bahsi geçen maaşların ve imza paraları verilmesinin fazla olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Tandem; Marcelo - N'koulou olacak ise bu savunmanın ciddi bir akıl sorunu olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tandem; Marcelo - N'koulou olacak ise bu savunmanın ciddi bir akıl sorunu olur.
Yok mu şöyle Ronaldo tarzı bir defans?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ben boyle buyuk imza paralarina karsiyim, takimin huzurunu bozabilir, diye dusunuyorum. 4 milyon atibanin 4 yillik maasi yahu. Simdi mesela kim desek, sergio ramos gelse 4 milyon imza parasi alsa, 2 milyon da yillik cebine koysak, takimdaki cocuklar bence cok toz kaldirmazlar. Nikuli midir nedir benim dikkatimi ceken bir oyuncu degil, kotu oyuncu demiyorum ama 4 milyon cok. 300-500 versinler yillik da en fazla defansta kim aliyorsa ki 1.4 falan aliyordur 200bin fazlasini versinler, tamam. 2.5 milyon euro 4 milyon imza parasi oha
O parayi mesela subotice versen, raketciye versen tamam. 4 milyon euro manyak bir para yahu,

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımdaki futbolcuları bu şekilde ikna etme gibi bir misyonumuz yok ki bizim? Öyle olsa Pektemek'in 1,5 aldığı yerde 1,2 alan Atiba isyan bayrağı çekip maçlara çıkmazdı.

Maçlara çıkar elbet, ama sözleşme yenileme zamanı geldiğinde kapıyı 2.5'tan açar.

Fenerbahçe Gökhan Gönül'ü o yüzden kaçırdı işte. Bruno Alves'lere 2.5, Kadlec'lere 2.1, Kjaer'e 4'e yakın verirken, Gönül de 2.7 istemekte haksız değildi.

Şimdi kaçırdıkları Gökhan'ın yerine almak için görüştükleri adam 3.5 milyon euro imza parası istiyor. Her konuda anlaşmışlar da, imza parası konusunda anlaşamamışlar. En önemli konuda anlaşamamışsın, başka ne konusunda anlaşacaksın ki? İstanbul'u gezmiş de, boğazı görmüş de lak lak. Sen verme istediği imza parasını da göreyim seni, adam Roma'yı görüp de beğenmediği için mi senle görüşmeye geldi?

Etiketler: