2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363764 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu tip muhabbetler sezon içinde de yapılıyordu, yok "sonunu getiremiyoruz", yok "stresi kaldıramıyoruz", yok "son haftalarda bocalıyoruz" vs.

Hepsi suya düştü. Tadını çıkarın biraz.

Takımın iskeleti sağlam. 2 sene önceki Galatasaray gibi saray ziyaretiyle hasbelkader futbolla şampiyon olmadık biz. Stadımız yokken takır takır top oynayarak, 70 milyon euro harcayan rakibimizin önünde şampiyon olduk.

Ayağımıza sıkılan bir şey de yok, kadromuzda Mario Gomez hariç herkes kesin kalıyor; muhtemelen o da kalacak. Galatasaray gibi Melo gibi takımın direğini satıp Jem Paul Karacan'larla şişirmiyoruz kadroyu.

Hayata pozitif bakmanızı öneririm, yoksa sürekli mutsuz olursunuz.
Yoo mutsuz olacak bir şey yok
Şampiyon olursak sevinirim,olamazsak napayım yani
Yönetim istediğini yapar,bundan sonra çok önemsemeyi düşünmüyorum zaten

Çevrimdışı mylife1903

:D aynen o kadar bariz ki abi komedi gerçekten sıkıyorsun bari usturuplu sık :D
aaa bak ben sikayim simdi usturuplu

Senol Gunesin cok begendigi Subotic tekrar gundemde.

Senol Gunesin bir cok kez canli izledigi tortmunlu(copyright falan olmasin yalan haber ya) futbolcuya hayran oldugu kulislerde belirtiliyor. Subotic ile bir cok kez birebir gorusen tecrubeli teknik adam ona besiktasin ne buyuk bir kulup oldugunu anlatti. Futubedan Besiktas taraftarinin videolarini seyreden Neven(simdi yazinin ortasinda adiyla hitap edeceksin ki hani senol gunes ile gorusuyor ya artik samimi olmuslar algisi yapay) taraftara hayran kaldi.
Senol Gunesin tercumanina videoyu gosteren yildiz futbolcu, videonun gucune guc katmaya geldik aninda gozyaslarini tutamadi ve tercumana taraftarin ne dedigini anlatmasini istedi.(taraftar gazi toplamak icin)
Gecen Sezon bundesligada amtontag(cinsel icerikli harfler yanyana getirilirki erkek okuyanin dikkati gazetenin uydurma adina degil, belden asagiya odaklansin) gazetesi tarafindan yilin savunma oyuncusu secilen Neven Subotic, hava toplarinda etkili, onde basan, topu oyuna iyi sokan, iyi frikik atan, iyi yer tutan, ofsayt bozmayan,hamleli, sert, centilmen, kornerlerde etkili, yan toplarda oldurucu, mucadeleci ve golcu bir stoper olarak bilindigi belirtildi. 318 macta 2 gol atan golcu defans oyuncusu Bosna(yazi uzadikca sacmalamaya baslar `su` gorduya hemen turk, turk degilse bosnali) milli takimi formasini giymekte.
Almanyada Turk mahallesinde yasayan Neven, Senol Gunese hayran kaldi, kendisini 2002 dunya kupasindan ve kore savasindan hatirladigini belirten Sirp(hahaha) oyuncu Turk hoca ile calismak icin can attigini belirtti. Menejerini hemen gorusmeye cagiran Subotic, Ahmet Buluta hemen tortmun ile gorusmesi icin yetki verdi.

harika bir insan, besiktas taraftari sevecektir

Fifa meneceri ahmet bulut besiktasin gundemindeki Neven Subotic hakkinda konustu:
bir cok futbolcunun temsilciligini yapiyorum bu kadar karakterli bu kadar lider ozellikli bir oyuncu ile cok az calistim. kendisi zaten Turkiyeyi cok seviyor, 16 yil once Antalyada bulunmu, aspendosa hayran kalmis bana hemen anlatti. Bence bu is %90 bitti diyebiliriz, Tortmunla ilgili bazi puruzler var, onlari gorusuyoruz. oyuncu hazir ve turkiyeye gelecegi gunu iple cekiyor, cocugunun bir okul problemi var onu alman lisesine a sinifindan sokacagiz o is cozulecek, hanimi icinde populer dizilerden rol teklifleri aliyoruz. BNesiktas cok cok iyi bir secim yapti.

Senol Gunes temkinli yaklasti:
Senol Gunes buyuk olcude anlasmaya varilan Hirvat Futbolcunun transferi icin sunlari soyledi. Neven cok iyi bir insan iyi bir futbolcu, para konusunu konusmadik, o konuya baskan bakacak. Benim sevdigim, karakterli bir oyuncu hava toplarinda biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum bu konuyu halledebilirse ben cok sicak bakiyorum.
Ben kendisine de onderdim hatta kendisini gunde 3 ogun ayaklarindan hangi agaca asmasi gerektigini de gosterdim bundan sonrasi oyuncu da bitiyor.

Besiktas baskani Fikret Orman(baskan usadir) bebekte gezerken sorularimizi yanitladi
Neven Subotic ile ilgilendiklerini dogrulayan Besiktasin basarili baskani Orman, Neven Subotic ile gorustugunu Arnavut futbolcunun gozlerinde Besiktas isigini gordugunu soyledigini, belirtildi.(bu belirtildi super masa basindan beliriyor)
Parasal konularda anlasma saglandigini, tortmunla ilgili ufak detaylarin oldugunu belirten baskan, kap bildiriminin de 30 Subatta gelecegini soyledigi, ogrenildi.

Neven Subotic istanbulda
Dun itibariyla istanbula gelen, kosavali futbolcu, hastanede saglik kontrolunden gecti.(varsa eski bir foto neven bas parnakla okay isareti yaparkene) Bir okuz gibi guclu cikan Subotic, doktorlari kendisine hayran birakti. Sozlesmenin yarin kap bildiriminden sonra imzalanmasi bekleniyor oldugu kulislerde konusuldu.

Besiktasta Sok
Neven Subotic monako ile imzaladi.

hah ulan yaptim masa basi haberi iste. buyrun Besiktasin yeni Transferi Neven Subotic

Çevrimdışı underworld

Serdar  Aziz'e bayılan Şenol hoca N'koulou'nun hava toplarını beğenmemiş  bekleyelim demiş şaka gibi  :)

http://bjk.org/nkoulou-ile-anlasildi-ama
Hahahaha harbi habercilik mükemmel

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sabri sneelik 1 milyon 250 bin euro garanti ücret + 15 bin euro maç başıyla sözleşme yeniliyormuş Galatasaray'la.

Rahat olun, bu takım seneye de şampiyon.  :D
Ne Fener'i ne de G.S.'yi dikkate alan var. Bu ikisinden önümüzdeki birkaç sene ne köy ne de kasaba olacak. Mesele bu değil ki . Mesele özellikle hocanın inat ettiği takıma zarar veren yanlışlar. Rekabet eden kaleci , hızlı hamleli stoper vs.
Artık makul işlere doğru yelken açmalı . Yapılan yanlışlardan dönülmeli.

Ek: Bir de sorunlu oyuncu parlatma sevdamız çıktı ortaya . Hocanın unuttuğu şey burası Bursaspor ya da Trabzonspor değil . O kulüplerde kumar oynayabilir büyük riskler alabilir Hoca ama burası Beşiktaş.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2016, 14:29:18 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Al işte ne kadar güvenilir bir hesap bilmiyom ama fener bu yıllık ücretleri teklif ettiği an sen sadece bakakalırsın arkasından Kjaer + N'koulou = max 20 gol olur ondan sonra.

https://twitter.com/transferhavuzu/status/745938670671237121

Bildiğim en güvenilir hesaplardan biri, üzerine tanımam.  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Forza.55

bonservisle adam alamıyorsan nkoulou gibi mandanda gibi adamlara imza parası neyse verip alması lazım yönetimin.

serbest olan adamlarda kaçacak! nkoulou gibi adam bonservisli olsa 7-8 den aşağı alamazsın zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

aaa bak ben sikayim simdi usturuplu

Senol Gunesin cok begendigi Subotic tekrar gundemde.

Senol Gunesin bir cok kez canli izledigi tortmunlu(copyright falan olmasin yalan haber ya) futbolcuya hayran oldugu kulislerde belirtiliyor. Subotic ile bir cok kez birebir gorusen tecrubeli teknik adam ona besiktasin ne buyuk bir kulup oldugunu anlatti. Futubedan Besiktas taraftarinin videolarini seyreden Neven(simdi yazinin ortasinda adiyla hitap edeceksin ki hani senol gunes ile gorusuyor ya artik samimi olmuslar algisi yapay) taraftara hayran kaldi.
Senol Gunesin tercumanina videoyu gosteren yildiz futbolcu, videonun gucune guc katmaya geldik aninda gozyaslarini tutamadi ve tercumana taraftarin ne dedigini anlatmasini istedi.(taraftar gazi toplamak icin)
Gecen Sezon bundesligada amtontag(cinsel icerikli harfler yanyana getirilirki erkek okuyanin dikkati gazetenin uydurma adina degil, belden asagiya odaklansin) gazetesi tarafindan yilin savunma oyuncusu secilen Neven Subotic, hava toplarinda etkili, onde basan, topu oyuna iyi sokan, iyi frikik atan, iyi yer tutan, ofsayt bozmayan,hamleli, sert, centilmen, kornerlerde etkili, yan toplarda oldurucu, mucadeleci ve golcu bir stoper olarak bilindigi belirtildi. 318 macta 2 gol atan golcu defans oyuncusu Bosna(yazi uzadikca sacmalamaya baslar `su` gorduya hemen turk, turk degilse bosnali) milli takimi formasini giymekte.
Almanyada Turk mahallesinde yasayan Neven, Senol Gunese hayran kaldi, kendisini 2002 dunya kupasindan ve kore savasindan hatirladigini belirten Sirp(hahaha) oyuncu Turk hoca ile calismak icin can attigini belirtti. Menejerini hemen gorusmeye cagiran Subotic, Ahmet Buluta hemen tortmun ile gorusmesi icin yetki verdi.

harika bir insan, besiktas taraftari sevecektir

Fifa meneceri ahmet bulut besiktasin gundemindeki Neven Subotic hakkinda konustu:
bir cok futbolcunun temsilciligini yapiyorum bu kadar karakterli bu kadar lider ozellikli bir oyuncu ile cok az calistim. kendisi zaten Turkiyeyi cok seviyor, 16 yil once Antalyada bulunmu, aspendosa hayran kalmis bana hemen anlatti. Bence bu is %90 bitti diyebiliriz, Tortmunla ilgili bazi puruzler var, onlari gorusuyoruz. oyuncu hazir ve turkiyeye gelecegi gunu iple cekiyor, cocugunun bir okul problemi var onu alman lisesine a sinifindan sokacagiz o is cozulecek, hanimi icinde populer dizilerden rol teklifleri aliyoruz. BNesiktas cok cok iyi bir secim yapti.

Senol Gunes temkinli yaklasti:
Senol Gunes buyuk olcude anlasmaya varilan Hirvat Futbolcunun transferi icin sunlari soyledi. Neven cok iyi bir insan iyi bir futbolcu, para konusunu konusmadik, o konuya baskan bakacak. Benim sevdigim, karakterli bir oyuncu hava toplarinda biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum bu konuyu halledebilirse ben cok sicak bakiyorum.
Ben kendisine de onderdim hatta kendisini gunde 3 ogun ayaklarindan hangi agaca asmasi gerektigini de gosterdim bundan sonrasi oyuncu da bitiyor.

Besiktas baskani Fikret Orman(baskan usadir) bebekte gezerken sorularimizi yanitladi
Neven Subotic ile ilgilendiklerini dogrulayan Besiktasin basarili baskani Orman, Neven Subotic ile gorustugunu Arnavut futbolcunun gozlerinde Besiktas isigini gordugunu soyledigini, belirtildi.(bu belirtildi super masa basindan beliriyor)
Parasal konularda anlasma saglandigini, tortmunla ilgili ufak detaylarin oldugunu belirten baskan, kap bildiriminin de 30 Subatta gelecegini soyledigi, ogrenildi.

Neven Subotic istanbulda
Dun itibariyla istanbula gelen, kosavali futbolcu, hastanede saglik kontrolunden gecti.(varsa eski bir foto neven bas parnakla okay isareti yaparkene) Bir okuz gibi guclu cikan Subotic, doktorlari kendisine hayran birakti. Sozlesmenin yarin kap bildiriminden sonra imzalanmasi bekleniyor oldugu kulislerde konusuldu.

Besiktasta Sok
Neven Subotic monako ile imzaladi.

hah ulan yaptim masa basi haberi iste. buyrun Besiktasin yeni Transferi Neven Subotic

:kop: :kop:

En sonuna da özel haber yaz abi, inandırıcılığı arttırıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ne Fener'i ne de G.S.'yi dikkate alan var. Bu ikisinden önümüzdeki birkaç sene ne köy ne de kasaba olacak. Mesele bu değil ki . Mesele özellikle hocanın inat ettiği takıma zarar veren yanlışlar. Rekabet eden kaleci , hızlı hamleli stoper vs.

Ek: Bir de sorunlu oyuncu parlatma sevdamız çıktı ortaya . Hocanın unuttuğu şey burası Bursaspor ya da Trabzonspor değil . O kulüplerde kumar oynayabilir büyük riskler alabilir Hoca ama burası Beşiktaş.
Burasi Besiktas kimsenin hata yapmaya luksu yok. totunden element uydurma yeri degil burasi. Rekabet edecek kaleci ilk defa duydum ben. Butun normal takimlarin Bir tane kalecisi olur, bir tane yedek kaleci olur bir de genc cocuk olur orda. bunlar ayni atom yarilanmasi gibi ucret alirlar. Italyan takimlarinda genelde ucuncu kaleci yasli olur. takima abilik yapar falan filan.
Hizli, hamleli stoper, diyerek elinde Alexis varken Serdar aziz kovalamak nedir onu da bir anlasam.

Sorunlu ya da problemli futbolcu alinir ama sorunlarina goz yumulacak kapasitede olmalidir..Mesela kendine inaniyorsan alirsin Balotelliyi ki en dogru secim olur gomez giderse, parlatirsin onu satarsin sonra istersen yahut oynatirsin. Balotelli mesela taraftar bayilir ona, formasi quaresma kadar satilir, devamli haber olur, gazeteler devamli besiktasi yazar. Sampiyonluklari siralarken taraftar kazanmayi da unutmamak lazim.  Mesela Messinin ayagi 10 yerden kirilmis 1 sene icinde donecek futbola kimse almiyor, riske girersin baska alma sansin yok zaten. farbiyi cozemedim

bugun mahallede kac cocuk gol atinca gomez diye bagirir, yahut kac cocuk quaresma diye bagirir? vurdum gol oldu gol, umut bulut diye bagirmaz hicbir cocuk.

Çevrimdışı Berat

Fenerin herhangi bir transfer listesi yok gördüğünüz üzere. Kopyala yapıştır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fener kadar aciz bir takım görmedim açıkçası düşünsene Beşiktaş ile anlaşan adama ederinden bir hayli fazla para verip elinden alıyorsun ve kendini büyük sayıyorsun acizlik resmen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

fener kadar aciz bir takım görmedim açıkçası düşünsene Beşiktaş ile anlaşan adama ederinden bir hayli fazla para verip elinden alıyorsun ve kendini büyük sayıyorsun acizlik resmen  :evillol: :evillol:
Karakterli adam arkadasindan sonra zurafa sokakta bile ayni odaya girmez. Herifler diktatorlukle yonetiliyor ve susuyorlar. Biz burda 150-200bin euro icin birbirimize giriyoruz yahu

Çevrimdışı tangaz

Karakterli adam arkadasindan sonra zurafa sokakta bile ayni odaya girmez. Herifler diktatorlukle yonetiliyor ve susuyorlar. Biz burda 150-200bin euro icin birbirimize giriyoruz yahu

Harbi bir de zürafa sokak vardı değil mi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Subotic Dortmund'dan ayrılmak istiyormuş.

Çevrimdışı Alper1903

Ve isin aci tarafi gercekten bunu yaptiktan sonra kendilerini bizden buyuk saniyorlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Bildiğim en güvenilir hesaplardan biri, üzerine tanımam.  :bandit: :bandit:

Aynen, bende çok güvenirim bu hesaba öyle böyle değil hemde nasıl daha fazla güvenirim diye düşünüyorum hatta  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

listesi varmı bilmem ama çok geçerli bir sıtratejisi var.
Bizi takip etmek  adamlar akıllı ne diye scouta para harcasınlar burda hazırı var iyide
oyuncu seçiyorlar tek riski arada bir pompa yapmamız. artık o kadarınada katlanacaklar :D
hiç bir şey bedava değildir. Her şeyin bedeli olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Günay Güvenç zu Göztepe.

Adamı Süper Lig'den isteyen çıkmadı, vay canına.

250-300 bin euro verseler de bari, Mario Gomez'in bonservisini sembolik bir paraya almamız gerekirse diye dursun kenarda. :)

Çevrimdışı Çağatay

listesi varmı bilmem ama çok geçerli bir sıtratejisi var.
Bizi takip etmek  adamlar akıllı ne diye scouta para harcasınlar burda hazırı var iyide
oyuncu seçiyorlar tek riski arada bir pompa yapmamız. artık o kadarınada katlanacaklar :D
hiç bir şey bedava değildir. Her şeyin bedeli olur.

o zaman biz fabri'ye methiyeler düzelim belki elimizden kaparlar hem adam da boşta bence kaçırmamalılar
yani biz kaçırmamalıyız böylesine bir kaleciyi kimse anlaşmadan :eyes
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz zaten kaç senedir sorunlu oyuncu parlatıyoruz dostum, en basitinden bu sene Mario Gomez ve Quaresma. Ondan önce Gökhan Töre vs.

Bunun Bursaspor ya da Trabzonspor olmakla ilgisi yok. Bunu Villarreal bile yapıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karakartal'dan mesaj geldi n'kolouyla görüşmeler hızlandırılmış tek sorun 4 m olan imza parasıymış 2.5 m'e düşerse imza attıracakmışız 3 milyonda anlaşıp imzayı attırırız bence.

Çevrimiçi Necmi

Günay Güvenç zu Göztepe.

250-300 bin euro verseler de bari, Mario Gomez'in bonservisini sembolik bir paraya almamız gerekirse diye dursun kenarda. :)
burda Günayı isteyen arkadaşlara gelsin bu haber.
çıkmaz tabiki çok normal çünkü o seviyede olmadığı gibi kendinide çok iyi görüyor.
sen saçma sapan bir gol yeyip sonra pardon diyeceğine gene aynı pozisyonda aynı şekilde davranırım dersen
birde biz varız kaleciye ihtiyaç yok deyip Beşiktaş transfer politikasını eleştirirsen
direk ikinci lige gidersin devre arasındaki konuşmalarından sonra demiştim seneye bizimle olmaz diye
kiralıkmı gidiyormuş öyleyse devre arası geri döner :bandit:
Beşiktaşın yedek kalecisinin süper ligin diğer takımlarının banko kalecisi olacak seviyede olması lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günay Güvenç zu Göztepe.

O sembolik bonservis olayının doğru olmadığı veya farklı lanse edildiği ortaya çıktı, Fikret Orman loverlar çok ekmeğini yedi o 1000 euronun. Türkiye liginde hiç bir takım 3 büyüklerden bonservisiyle adam almaz, alamaz o maaşları veremez..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

o zaman biz fabri'ye methiyeler düzelim belki elimizden kaparlar hem adam da boşta bence kaçırmamalılar
yani biz kaçırmamalıyız böylesine bir kaleciyi kimse anlaşmadan :eyes
:)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günay Güvenç zu Göztepe.

50 bin verirler en fazla 100 bin olur abi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospinayı bakalım kim alacak bizim alamayacağız dün kesinleşti  :bandit:

Etiketler: