aynen o kadar bariz ki abi komedi gerçekten sıkıyorsun bari usturuplu sık 
aaa bak ben sikayim simdi usturuplu
Senol Gunesin cok begendigi Subotic tekrar gundemde.
Senol Gunesin bir cok kez canli izledigi tortmunlu(copyright falan olmasin yalan haber ya) futbolcuya hayran oldugu kulislerde belirtiliyor. Subotic ile bir cok kez birebir gorusen tecrubeli teknik adam ona besiktasin ne buyuk bir kulup oldugunu anlatti. Futubedan Besiktas taraftarinin videolarini seyreden Neven(simdi yazinin ortasinda adiyla hitap edeceksin ki hani senol gunes ile gorusuyor ya artik samimi olmuslar algisi yapay) taraftara hayran kaldi.
Senol Gunesin tercumanina videoyu gosteren yildiz futbolcu, videonun gucune guc katmaya geldik aninda gozyaslarini tutamadi ve tercumana taraftarin ne dedigini anlatmasini istedi.(taraftar gazi toplamak icin)
Gecen Sezon bundesligada amtontag(cinsel icerikli harfler yanyana getirilirki erkek okuyanin dikkati gazetenin uydurma adina degil, belden asagiya odaklansin) gazetesi tarafindan yilin savunma oyuncusu secilen Neven Subotic, hava toplarinda etkili, onde basan, topu oyuna iyi sokan, iyi frikik atan, iyi yer tutan, ofsayt bozmayan,hamleli, sert, centilmen, kornerlerde etkili, yan toplarda oldurucu, mucadeleci ve golcu bir stoper olarak bilindigi belirtildi. 318 macta 2 gol atan golcu defans oyuncusu Bosna(yazi uzadikca sacmalamaya baslar `su` gorduya hemen turk, turk degilse bosnali) milli takimi formasini giymekte.
Almanyada Turk mahallesinde yasayan Neven, Senol Gunese hayran kaldi, kendisini 2002 dunya kupasindan ve kore savasindan hatirladigini belirten Sirp(hahaha) oyuncu Turk hoca ile calismak icin can attigini belirtti. Menejerini hemen gorusmeye cagiran Subotic, Ahmet Buluta hemen tortmun ile gorusmesi icin yetki verdi.
harika bir insan, besiktas taraftari sevecektir
Fifa meneceri ahmet bulut besiktasin gundemindeki Neven Subotic hakkinda konustu:
bir cok futbolcunun temsilciligini yapiyorum bu kadar karakterli bu kadar lider ozellikli bir oyuncu ile cok az calistim. kendisi zaten Turkiyeyi cok seviyor, 16 yil once Antalyada bulunmu, aspendosa hayran kalmis bana hemen anlatti. Bence bu is %90 bitti diyebiliriz, Tortmunla ilgili bazi puruzler var, onlari gorusuyoruz. oyuncu hazir ve turkiyeye gelecegi gunu iple cekiyor, cocugunun bir okul problemi var onu alman lisesine a sinifindan sokacagiz o is cozulecek, hanimi icinde populer dizilerden rol teklifleri aliyoruz. BNesiktas cok cok iyi bir secim yapti.
Senol Gunes temkinli yaklasti:
Senol Gunes buyuk olcude anlasmaya varilan Hirvat Futbolcunun transferi icin sunlari soyledi. Neven cok iyi bir insan iyi bir futbolcu, para konusunu konusmadik, o konuya baskan bakacak. Benim sevdigim, karakterli bir oyuncu
hava toplarinda biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum bu konuyu halledebilirse ben cok sicak bakiyorum.
Ben kendisine de onderdim hatta kendisini gunde 3 ogun ayaklarindan hangi agaca asmasi gerektigini de gosterdim bundan sonrasi oyuncu da bitiyor.
Besiktas baskani Fikret Orman(baskan usadir) bebekte gezerken sorularimizi yanitladi
Neven Subotic ile ilgilendiklerini dogrulayan Besiktasin basarili baskani Orman, Neven Subotic ile gorustugunu Arnavut futbolcunun gozlerinde Besiktas isigini gordugunu soyledigini, belirtildi.(bu belirtildi super masa basindan beliriyor)
Parasal konularda anlasma saglandigini, tortmunla ilgili ufak detaylarin oldugunu belirten baskan, kap bildiriminin de 30 Subatta gelecegini soyledigi, ogrenildi.
Neven Subotic istanbulda
Dun itibariyla istanbula gelen, kosavali futbolcu, hastanede saglik kontrolunden gecti.(varsa eski bir foto neven bas parnakla okay isareti yaparkene) Bir okuz gibi guclu cikan Subotic, doktorlari kendisine hayran birakti. Sozlesmenin yarin kap bildiriminden sonra imzalanmasi bekleniyor oldugu kulislerde konusuldu.
Besiktasta Sok
Neven Subotic monako ile imzaladi.
hah ulan yaptim masa basi haberi iste. buyrun Besiktasin yeni Transferi Neven Subotic