2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385096 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Gomez gol attı diye milyon tane "gidiyor" haberine hazır olun.

Çevrimdışı cagdas44

Bu adam istanbula geliyor. 24 saattir istanbulda deniyor. Sağlık kontrollerinden geçiyor hastahanelerde vs. Ama tek bir fotoğraf bile çekilemiyor. Kimse çekemedi mi lan 1 adet fotoğraf? Etrafında MİT elemanlarıyla falan mı geziyor acaba? Kılık değiştirerek mi geziyor ya da?

Bende onu düşünüyorum fabrinin twitter instagram gibi hesaplarından bilgi yok zaten güncel bir twitterda yok ortada sevgilisinin instagramında İstanbul'a geldiği yazıyor aynı şekilde van der de de aynısı var kendi hesaplarından bir şey yok kız arkadaşları geziyor onlar için

Çevrimdışı ALDENYX

son 1 yil oynamamis ondan onceki senelerde 3-5 mac oynamis sen nerede bu adamin iyi oldugunu anladin?   valla billaa yapmayın transfer.. marcelloyu alın kimseyi ne kaybedin nede alın... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Mehmet57

Bana en cok koyan GG transferi, Fabricio'dan fazla.

Çevrimiçi Necmi

Yazdığım her mesajdan sonra bana ithafen "art niyetli,adaletsiz" damgası yapıştırmak sizin alışkanlığınız oldu. Yazdığımı ne dediğimi anlamaya çalışmaktansa direk art niyet aramak sanırım kolayınıza kaçıyor. Ben kötüye her zaman kötü derim kimseden çıkarım kazancım yok. Ospina'yı costil'i yada o ayarda bir kaleciyi getirdiler de kötü mü dedik? Tolga ne yaptı da tolga'yı öveyim? 3 yıldır doğum günü kutlamaktan pasta kesmekten başka ne yaptı? O çok övdüğünüz Tolga ilk yarı gs maçında önce kaçtı. Resmen kaçtı. Tolgadan bahsederken neden bunu atlıyorsunuz? Nerden bileyim çok önemli bir maç öncesi daha kaçmayacağını? Garantisi var mı?

Sürekli millete ayar verirken, ağzınızdan bir kelime de şu olası fabricio transferi için çıkımıyor(çıktıysa ve gözden kaçırdıysam özür dilerim). 2 kere çapraz bağı kopmuş kaleciyi alanları mı öveyim? N'doye ile anlaşıp şans eseri gomez ile anlaşan yönetimin transfer anlayşının neresini öveceğim?

Kusura bakmayın ama Beşiktaş o çok sevdiğiniz tolga'ya rağmen şampiyon olmuştur. Kimseyle tartışmam. Tolga ülkedeki üç kaleci arasında derseniz herkes güler. O dediğiniz bundan 4-5 sene önceydi. Madem ilk üç kaleci arasında, neden bir tane transfer teklifi almadı Tolga? Bir tek bize kaldı? O kadar takım var mesela osmanlıspor. Neden küme düşmekten son anda kurtulan 50 gol yemiş antep'in kalecisi karce'yi aldı da bizim Tolga'ya sulanmadı? İkisi de free'ydi. Tolga'ya ülke sınırları içinde bizim verdiğimiz parayı verecek başka kulüp var mı? Yada Tolga'nın peformansı ile yıllık 1milyon euro alabileceği bir dünya takımı?

Biraz akıl lütfen, biraz sağduyu.

ister gül ister hamuda kalk kabul et yada etme geçen senenin en iyi
kaleci performansı tolgaya ait.
Aklım gayet yerinde bunları bilerek Beşiktaşın kalecisi değil diyorum
Tolgayı sevdiğim falan yok bir tek siz hiç bir lafı anlamadan sadece kin kusuyorsunuz.
hiç bir şey bilmeden hiç bir şey araştırmadan yaptığınız tek şey klavye başında
sallamak.
Herkes bilir benim ospinayı istediğimi gene eskiler bilir herkes verin trabzonun istediği 4 M
u alın tolgayı derken ben tolga beşiktaşın kalecisi değil dedim.
Ben akılla konuşurum her zaman sizin gibi her yazdığımı gerimden uydurmam.
anca senin beynindeki bir insan Beşiktaşla osmanlıyı bir tutarda Beşiktaşın elinin altında
olan bir kaleciyi osmanlının neden almadığını söyler Benzetmeleriniz bile miğde bulandırıyor.
ne dediğinizi bilmiyorsunuz osmanlıyla Beşiktaşı aynı kefeye koyabilecek kadar kötü niyetlisin.
tabi senin gibilerin gözünde Beşiktaşla osmanlı aynı kefede ya tolga Beşiktaşla sözleşme yapmak
yerine gidip osmanlıyı tercih edecek vay be osmanlı Beşiktaşın elindeki oyuncuya sulanacak
ve onu Beşiktaşın elinden alacak yani osmanlı Beşiktaş ayarında bizim fenerin elindeki oyuncuya sulanıp kopartmamız gayet
normalde osmanlının beşiktaşın elindeki oyuncuya sulanıp alabileceğini düşünmen
senin sadece beşiktası nasıl gördüğünü gösterir.
Bana akıl tavsiye ediyorsun ama bu kelimenin çıktığı beyni bir sorgula öncelikle.
şöyle bir kelime kuracak insanın ya akıl sorunu yaşaması lazım yada Beşiktaşlı olmaması. @halvetifarazi

Çevrimdışı mylife1903

Bizim yonetim transfer yapmasa basarili bir yonetim aslinda. Bu transfer sezonlarinda @Necmi abiyi gonderelim yonetimin karsisina, desin "kardesim transfer falan bulasmayin o islere, forum karisiyor, hic ellemeyin"
Aklima bir berber fikrasi geldi

Benim gibi kel bir abi berbere gitmis
Berber bakmis kafada uc tel sac
Napalom abi demis
Adam demis kafayi yika, sakali al, kulak killarini yak isine bak
Berber kafayi yikarken takmis bu 3 tel saca
Abi demks bak sekil yapalim sana bu 3 teli saga yatiralim
Tutmus 3 tel saci saga yatirmis, tak bir tel dusmus, musteri sinirlenmis
Berber, aman abi sinir yapma sola yatiralim derken iki teli tutup sola yatirmis tak bir tel daha dusmus
Musteri tutmus elini, dokunma ulan dokunma sicrirtma sekline birak daginik kalsin, demis

Çevrimdışı Çağatay

herhangi bir mevki için bir adam alacaksın ve adam son bir yıl topa dokunmamış

çok acaip işler bunlar...

hoca tolga da ısrar edebilir lakin fabri ye onay verdiğini düşünmüyorum

almayız zaten merak etmeyin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Iki hafta once biz @tangaz ile gabor geyigi yaparken herkes guluyordu. Sonra bizde civadik ve geyige sardik. Meger aglanacak halimize guluyormusuz.

Gabor kiraly gelsin birinci kaleci olsun ismail'e agzimi acarsam namertim bir daha.

Fabri falan derken, daha bomba biri de gelebilir. Ben gaboru alayim kafam rahat etsin.

Fikret baskan al bu gabor kiralyyi hem donunu satariz, adamin donu dunya uzerinde marka.

Al baskan ekonomik transfer donunu kendi getirecek.

@mylife1903 geriden okuyarak geldim çim daraldı son 4 sayfayı okuyamadım. savunulacak taraf yokken ortada hala savunan arkadaşları görüyorum ve gülüyorum artık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

herhangi bir mevki için bir adam alacaksın ve adam son bir yıl topa dokunmamış

çok acaip işler bunlar...

hoca tolga da ısrar edebilir lakin fabri ye onay verdiğini düşünmüyorum

almayız zaten merak etmeyin
Yönetimi taraftarın önüne atmak için hortlatıldığını düşünüyorum bende.
Artık zaman gösterecek :D

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 geriden okuyarak geldim çim daraldı son 4 sayfayı okuyamadım. savunulacak taraf yokken ortada hala savunan arkadaşları görüyorum ve gülüyorum artık...
Abi belki iyi cikar cocuk olay farbi degil ki transfer sekli

Ayni o aku yok meselesine geliyor olay. Ortam biraz sakinledi transfer kesinlesince herhalde.

Madem bu cocuk neden boyko
Madem bu cocuk neden tolga

Paralar cok. Baskan 1 milyon euroyu oyle cok onemsiz bir para gibi gorebilir veriyor onune gelene. Evet 1 milyon euro oyle cok yer tutmaz goruntusu kucuktur ama tlye vurdugunda deli para eder.
Kafayi yiyecegim kaleye ayrilan butceye.

Rustuyu gondermek kadar kotu bir hamle bence.

Çevrimdışı TANERCAN

Fabri falan gelmeyecek onlarca sayfa boş yere yazmışsinız

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Fikret Orman adam alınsın diyor ANÇ alınmasın diye diretiyor.

İkisi de futboldan anlamıyor işin kötü tarafı.

Kurumsallık sistem vs derken Aziz Yıldırım'a bağlamışlar yine

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TANERCAN

Trabzonspor Luiz ibanezi kapa bildirdi :)

Bugün kap gelecek demiştim ama bize gelmedi

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Fabri bitti beyler umudu kesin gelir 2-3 güne kap tepki biraz azalsın,unutulsun sonra sessiz sedasız bi kap.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Forumda sinirler bozulmuş, şunu izleyip bir keyiflenelim.

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Fabri bitti beyler umudu kesin gelir 2-3 güne kap tepki biraz azalsın,unutulsun sonra sessiz sedasız bi kap.

Fabri Beşiktaşa gelmeyecek...

Çevrimdışı Ersoy

Fabri Beşiktaşa gelmeyecek...
İnşallah sen haklı çıkarsın ne diyeyim.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Araya kamil glik falan sikistirip torba yasa paketi gibi gece 5te bir kap gelir.
Ikinci kap icinde mario gomezi beklerler, mario ile tolga ve ismailin yeni sozlesmeler torba yapilir.
Herkes mutlu

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman adam alınsın diyor ANÇ alınmasın diye diretiyor.

İkisi de futboldan anlamıyor işin kötü tarafı.

Kurumsallık sistem vs derken Aziz Yıldırım'a bağlamışlar yine

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki bunların ne dediğini kim biliyormuş :)
kim duymuş seni temenni edeyim şu tür bir bilgiyi yöneticilerin bile bilme ihtimali yok
yönetimle ilgili transferle ilgili hiç bir bilgi Yönetim istemediği sürece dışarı sızmaz.
bu arada yönetimin bilinçli sızdırdığı yalan bilgilerde var sırf taraftarı yoklamak için
yaptırdıkları haberler var. ben öyle isimlerden hemde yüz yüze konuşarak bilgi aldımki
onlar bile fos çıktı. Mesela üst düzeyde dediğiniz insanlar bile bu transferleri bilmiyor onlarda
bizim gibi yorum yapıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ister gül ister hamuda kalk kabul et yada etme geçen senenin en iyi
kaleci performansı tolgaya ait.
Aklım gayet yerinde bunları bilerek Beşiktaşın kalecisi değil diyorum
Tolgayı sevdiğim falan yok bir tek siz hiç bir lafı anlamadan sadece kin kusuyorsunuz.
hiç bir şey bilmeden hiç bir şey araştırmadan yaptığınız tek şey klavye başında
sallamak.
Herkes bilir benim ospinayı istediğimi gene eskiler bilir herkes verin trabzonun istediği 4 M
u alın tolgayı derken ben tolga beşiktaşın kalecisi değil dedim.
Ben akılla konuşurum her zaman sizin gibi her yazdığımı gerimden uydurmam.
anca senin beynindeki bir insan Beşiktaşla osmanlıyı bir tutarda Beşiktaşın elinin altında
olan bir kaleciyi osmanlının neden almadığını söyler Benzetmeleriniz bile miğde bulandırıyor.
ne dediğinizi bilmiyorsunuz osmanlıyla Beşiktaşı aynı kefeye koyabilecek kadar kötü niyetlisin.
tabi senin gibilerin gözünde Beşiktaşla osmanlı aynı kefede ya tolga Beşiktaşla sözleşme yapmak
yerine gidip osmanlıyı tercih edecek vay be osmanlı Beşiktaşın elindeki oyuncuya sulanacak
ve onu Beşiktaşın elinden alacak yani osmanlı Beşiktaş ayarında bizim fenerin elindeki oyuncuya sulanıp kopartmamız gayet
normalde osmanlının beşiktaşın elindeki oyuncuya sulanıp alabileceğini düşünmen
senin sadece beşiktası nasıl gördüğünü gösterir.
Bana akıl tavsiye ediyorsun ama bu kelimenin çıktığı beyni bir sorgula öncelikle.
şöyle bir kelime kuracak insanın ya akıl sorunu yaşaması lazım yada Beşiktaşlı olmaması. @halvetifarazi
Geçen sene gençlerbirliğinden adam almadık mı biz? La liganın 15. Sıradaki takımının yedek kalecisini almıyor muyuz? Kavramlar mı karıştı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi belki iyi cikar cocuk olay farbi degil ki transfer sekli

Ayni o aku yok meselesine geliyor olay. Ortam biraz sakinledi transfer kesinlesince herhalde.

Madem bu cocuk neden boyko
Madem bu cocuk neden tolga

Paralar cok. Baskan 1 milyon euroyu oyle cok onemsiz bir para gibi gorebilir veriyor onune gelene. Evet 1 milyon euro oyle cok yer tutmaz goruntusu kucuktur ama tlye vurdugunda deli para eder.
Kafayi yiyecegim kaleye ayrilan butceye.

Rustuyu gondermek kadar kotu bir hamle bence.

ben boyko gönderilse üzerine bu sene kaleci almayacağız günayla şaşalda yedekleri olacak AMA öyle bir stoper ve sol bek alacağım ki kimse çıt çıkaramayacak dese başkan hiç itiraz etmem.

faRbi konusuna gelince dün 5-6 dk.lık 2 videosunu izledim çocuk yetenekli ceza sahasına hakim hareketli yer tutuşu top akarken sağa sola kaymaları falan hoşuma gitti arkasındaki 3 direğe hakim oldugu hissini veriyor bana, sıkıntısı tehlikeli alana tokatlıyor bazen yan topları konusunda fikir oluşmadı ama kısa kaleci illa sıkıntısı vardır. faRbi deki sıkıntı şu; adam son maçını 395 gün önce yapmış ve şuan hala tedavisi sürüyor ve biz almaya çalışıyoruz vbvb haberleri. aklı olan kimsenin yapmayacağı bir hamle. düşünüyorum yoktur öyle şey diyorum ama sonra yönetimden de yalanlama gelmeyince eyvahhh diyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Peki bunların ne dediğini kim biliyormuş :)
kim duymuş seni temenni edeyim şu tür bir bilgiyi yöneticilerin bile bilme ihtimali yok
yönetimle ilgili transferle ilgili hiç bir bilgi Yönetim istemediği sürece dışarı sızmaz.
bu arada yönetimin bilinçli sızdırdığı yalan bilgilerde var sırf taraftarı yoklamak için
yaptırdıkları haberler var. ben öyle isimlerden hemde yüz yüze konuşarak bilgi aldımki
onlar bile fos çıktı. Mesela üst düzeyde dediğiniz insanlar bile bu transferleri bilmiyor onlarda
bizim gibi yorum yapıyor.
Biliyordurlar da soylemiyorlardir belki @Necmi abi.
Sacma olur baskanin tek basina transfer yapmasi gidisat aziz yildirim olur, zaten bu menecerler cok siki fiki olmaya baslamis kuluple.
Bilgi sizmasi kotu, kostebek vardir
Bilgi sizmamasi da kotu sadece 1 kisi biliyordur. 2 kisinin bildigi sir, sir degildir.

Çevrimdışı EagleForce

Bravo Fikret Orman. Aynen devam. Devre arasi da seneye de kaleci arar yine burda Ospina falan hayaller kurarken siradan baska bir kaleciye milyonlari veririz. Siradan kalecileri zengin etmek gelenegimiz oldu nasilsa.

Çevrimdışı Berat

Israrla faRbi yazmanın sebebi nedir @tangaz ağabey?

Etiketler: