Anlamadığım şey bu adamla önceden anlaşmışız.Anlaştığımız zaman da zaten adam saktmış.Daha sonra yeniden sakatlanmış ondan sonra zaten Boyku'yu getirdik.Peki neden şimdi bu adam yine geliyor?
Bu arada daha önce bir laf etmiştim eğer bu adam geçekten gelirse özür dilerim
Vallahi ben bulasmak istemiyorum bu farbi konusuna, yeni moderasyondan ciktim, forumu takip etmek zorlasiyor. Yeni yeni form, tutuyorum.
Simdi arkadaslar burada bir erikson vakasi yasanmis olabilir! Bizim yonetim bir sekil bu farbiye ulasmistir bir zaman, bir protokol falan imzalanmistir, o protokolda bir tazminat falan filan hani fb ile dalga geciyordum ya ben sahsim olaraktan bu gokhan gonulden gelecek 3 milyon saf parasini transferde kullanabilecekmiyiz, diye sormustum, dalga gecerekten boyle yumurtalik boru hattindan fbye gonderme yaparaktan ahanda basimiza geldi. Bizimkiler rezil olmamak icin bunu transfer etmek zorunda kaldilar.
Simdi tolga ve ismailin aldigi parayi savunan arkadaslar bu arkadasin alacagi parayi bir aciklayabilir mi?
Ulan bu yonetimdeki adamlar sirketine cayci alirken, hasta bakici alirken genel mudurlerin ucret skalasina mi bakiyor?