Yazdığım her mesajdan sonra bana ithafen "art niyetli,adaletsiz" damgası yapıştırmak sizin alışkanlığınız oldu. Yazdığımı ne dediğimi anlamaya çalışmaktansa direk art niyet aramak sanırım kolayınıza kaçıyor. Ben kötüye her zaman kötü derim kimseden çıkarım kazancım yok. Ospina'yı costil'i yada o ayarda bir kaleciyi getirdiler de kötü mü dedik? Tolga ne yaptı da tolga'yı öveyim? 3 yıldır doğum günü kutlamaktan pasta kesmekten başka ne yaptı? O çok övdüğünüz Tolga ilk yarı gs maçında önce kaçtı. Resmen kaçtı. Tolgadan bahsederken neden bunu atlıyorsunuz? Nerden bileyim çok önemli bir maç öncesi daha kaçmayacağını? Garantisi var mı?
Sürekli millete ayar verirken, ağzınızdan bir kelime de şu olası fabricio transferi için çıkımıyor(çıktıysa ve gözden kaçırdıysam özür dilerim). 2 kere çapraz bağı kopmuş kaleciyi alanları mı öveyim? N'doye ile anlaşıp şans eseri gomez ile anlaşan yönetimin transfer anlayşının neresini öveceğim?
Kusura bakmayın ama Beşiktaş o çok sevdiğiniz tolga'ya rağmen şampiyon olmuştur. Kimseyle tartışmam. Tolga ülkedeki üç kaleci arasında derseniz herkes güler. O dediğiniz bundan 4-5 sene önceydi. Madem ilk üç kaleci arasında, neden bir tane transfer teklifi almadı Tolga? Bir tek bize kaldı? O kadar takım var mesela osmanlıspor. Neden küme düşmekten son anda kurtulan 50 gol yemiş antep'in kalecisi karce'yi aldı da bizim Tolga'ya sulanmadı? İkisi de free'ydi. Tolga'ya ülke sınırları içinde bizim verdiğimiz parayı verecek başka kulüp var mı? Yada Tolga'nın peformansı ile yıllık 1milyon euro alabileceği bir dünya takımı?
Biraz akıl lütfen, biraz sağduyu.
ister gül ister hamuda kalk kabul et yada etme geçen senenin en iyi
kaleci performansı tolgaya ait.
Aklım gayet yerinde bunları bilerek Beşiktaşın kalecisi değil diyorum
Tolgayı sevdiğim falan yok bir tek siz hiç bir lafı anlamadan sadece kin kusuyorsunuz.
hiç bir şey bilmeden hiç bir şey araştırmadan yaptığınız tek şey klavye başında
sallamak.
Herkes bilir benim ospinayı istediğimi gene eskiler bilir herkes verin trabzonun istediği 4 M
u alın tolgayı derken ben tolga beşiktaşın kalecisi değil dedim.
Ben akılla konuşurum her zaman sizin gibi her yazdığımı gerimden uydurmam.
anca senin beynindeki bir insan Beşiktaşla osmanlıyı bir tutarda Beşiktaşın elinin altında
olan bir kaleciyi osmanlının neden almadığını söyler Benzetmeleriniz bile miğde bulandırıyor.
ne dediğinizi bilmiyorsunuz osmanlıyla Beşiktaşı aynı kefeye koyabilecek kadar kötü niyetlisin.
tabi senin gibilerin gözünde Beşiktaşla osmanlı aynı kefede ya tolga Beşiktaşla sözleşme yapmak
yerine gidip osmanlıyı tercih edecek vay be osmanlı Beşiktaşın elindeki oyuncuya sulanacak
ve onu Beşiktaşın elinden alacak yani osmanlı Beşiktaş ayarında bizim fenerin elindeki oyuncuya sulanıp kopartmamız gayet
normalde osmanlının beşiktaşın elindeki oyuncuya sulanıp alabileceğini düşünmen
senin sadece beşiktası nasıl gördüğünü gösterir.
Bana akıl tavsiye ediyorsun ama bu kelimenin çıktığı beyni bir sorgula öncelikle.
şöyle bir kelime kuracak insanın ya akıl sorunu yaşaması lazım yada Beşiktaşlı olmaması.
@halvetifarazi