2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372247 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Wiel yıllık kaç alacak merakla bekliyorum.

Bir çıkarım yapmak için söylüyorum, PSG'den senelik 4 milyon euro alıyordu.

Çevrimdışı eaglekartal

senelik 4 orda vergiden sonra birşey kalmaz.burada 2.5 a ok der.öyle yada böyle wiel fenerde diyebiliriz.tek güvendiğim bazen akıldan kontak yapması saçmalaması.fenerinde böyle sorunlu durumları iyi yönetememesi.inşllah başarısız olur.gökhanda bizde inşallah çok başarılı olurda sorgulanmaz.

Çevrimdışı tangaz

Bir çıkarım yapmak için söylüyorum, PSG'den senelik 4 milyon euro alıyordu.

rivayete göre 3 yıllık kontrat senelik 3,5 mio+bonuslar+4mio imza parası itekliyormuş, sarıkızlardan civciv olanı oooo çokmuş diyormuş :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Şampiyon olursak adamlarda GS gibi batacak diyorduk , adamlar 2 bekini kaybetti ve şuanda v.wiel la kulüp binasında sözleşme imzaliyorlar , bizde Fabrilerle Şaşal larla değişik soyadli arjantinli solbeklerle uğraşıyoruz .

Bir tezat yok mu :)

Çevrimdışı tuncaboylu

senelik 4 orda vergiden sonra birşey kalmaz.burada 2.5 a ok der.öyle yada böyle wiel fenerde diyebiliriz.tek güvendiğim bazen akıldan kontak yapması saçmalaması.fenerinde böyle sorunlu durumları iyi yönetememesi.inşllah başarısız olur.gökhanda bizde inşallah çok başarılı olurda sorgulanmaz.

2.5'a OK falan demez, adam Paris'ten İstanbul'a geliyor. İlaveten imza parası da isteyecek.

Konuşulan rakamlar 3 milyon imza + 3.5 milyon euro yıllık maaş + bonuslar diyorlar.

Gökhan Gönül'den doğan boşluğu kapatmak için verdikleri paraya bakın enayilerin.

Çevrimdışı Bishamon

Bu ntvspor heralde fb binasının önünde kamp yapıyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rivayete göre 3 yıllık kontrat senelik 3,5 mio+bonuslar+4mio imza parası itekliyormuş, sarıkızlardan civciv olanı oooo çokmuş diyormuş :)
abi yalnız gönülden 2 gömlek iyi oyuncu net bize de yılda ortalama 3 milyon euroyu bulacak hatta bir miktar geçebilir imza parasıyla yüksek geliyor bana... gönül gelip oğuzhandan cenkten fazla almamalı....

Çevrimdışı Kemal

Şener hayırlı olsun yavrucum Fenerbahçe transferin , al burdan yak kirli sakallarinla şimdi .

Çevrimdışı Forza.55

3 tane kaliteli adam alınması gerekiyor.bunu dünya alem biliyorken gidip saçma sapan isimler getirilirse ben türk futbolundan şüphe etmeye başlarım!

galiba herkese her sene bir rol biçiliyor ve bu rol oynanıyor.biz 3 tane kaliteli adam alsak bu ligi domine ederiz.

demekki birileri ligi domine etmemizi istemiyor.kaliteli ve iyi adamlar almazsak bu ligin tamamen düzmece olduğuna inanıcam.

Çevrimdışı tangaz

Bu ntvspor heralde fb binasının önünde kamp yapıyor

merakımdan soruyorum foto video vbvb var mı? ben şahsen hiç göremedim habere gazetelerde konan foto ise wielin 2014 yılında kış mevsiminde x bir havalimanında çekilmiş fotosu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyon olursak adamlarda GS gibi batacak diyorduk , adamlar 2 bekini kaybetti ve şuanda v.wiel la kulüp binasında sözleşme imzaliyorlar , bizde Fabrilerle Şaşal larla değişik soyadli arjantinli solbeklerle uğraşıyoruz .

Bir tezat yok mu :)

Tezat yok dostum. Biz şampiyon olduk diye ihya olmadık, o devasa borç duruyor hala orada.

Onlar da battılar: Nani'yi satıp Aatıf Şeyşu'yu alıyorlar, kadrolarında sözleşmesi süren tek stoperleri var, 2 senedir top oynamayan Salih Uçan'dan umut besliyorlar.
http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1256657-salih-ucan-bomba-gibi-geliyor

Seneye daha da kötü olacaklar.

Çevrimdışı Berat

merakımdan soruyorum foto video vbvb var mı? ben şahsen hiç göremedim habere gazetelerde konan foto ise wielin 2014 yılında kış mevsiminde x bir havalimanında çekilmiş fotosu...

Wiel'in sevgilisi twitterdan İstanbuldayız vs. gibi twitler atmış.

Çevrimdışı tangaz

abi yalnız gönülden 2 gömlek iyi oyuncu net bize de yılda ortalama 3 milyon euroyu bulacak hatta bir miktar geçebilir imza parasıyla yüksek geliyor bana... gönül gelip oğuzhandan cenkten fazla almamalı....

ben şahsen gg yi istemiyorum bu biliniyor, wieli de istemiyorum hatta sağ beke öncelik vermiş olmamızı da anlamlandıramıyorum. bizim yapmamız gereken ilk 2 transfer mevki olarak solbek ve stoperdir. sonra diğer bölgeler geliyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bencede. 32 yaşında sık sakatlanan bir adama o paraları vermemeliyiz. Üstelik önceliğimiz sağ bek değilken..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

ben şahsen gg yi istemiyorum bu biliniyor, wieli de istemiyorum hatta sağ beke öncelik vermiş olmamızı da anlamlandıramıyorum. bizim yapmamız gereken ilk 2 transfer mevki olarak solbek ve stoperdir. sonra diğer bölgeler geliyor...

Andreas Beck sol beke kayacak heralde  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Andreas Beck sol beke kayacak heralde  :)
İsmayeeeell varken imkansız  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Hala Costil instadan takım sayfasını takip etti diye yazıyorlar, yeter bıktık.

Çevrimdışı Bishamon

Alaba gelse İsmail'in yedeği olur  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

gg gercekten bitti demekki. bu bittiyse problem ne para alacagi

ayrica ggyi direk solbeke atsak, nasil bir performans  verir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evet Beck'i beğenmeyenler olabilir ama savunmada muazzam bir sezon geçirdi sağ taraf sorunlu değil yedekleyecek biri alınsa yeterli olur sol bek,stoper ve kaleci elzem bence 3 tane iyi transfer yapsak yeterli olur birkaç tane de alternatif alınır bu iş biter gönül'ü alınca 3 senelik maliyeti 9 milyon euro olur fenerde kalsa nolur bu saatten sonra

Bencede. 32 yaşında sık sakatlanan bir adama o paraları vermemeliyiz. Üstelik önceliğimiz sağ bek değilken..
aynen abi hiç mantıklı değil kalecimiz yokken gidip 3 sene için 9 m euro maliyet saçma olur ospina costil gibi kalecilerin 3 senelik maliyeti 12 m euro olur ortalama eksik mevkimizi güçlendirmeliyiz..

Çevrimdışı mylife1903

Bugun yeni dustu kim ufurduyse caner zu besiktas interden kiralik falan filan

Çevrimdışı Berat

Glik + N'Koulou + Kolarov gelirse anca bu bekleyişe sevinebilirim şu an eziyet çekiyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Bugun yeni dustu kim ufurduyse caner zu besiktas interden kiralik falan filan

2-3gündür dolanıyor bu haberler inter şampiyonadaki caneri görünce adam bakmaya başlamış sol beke, caneri de kiralayacakmış. maaşının yarısını onlar karşılasınlar biz de kiralık oynasın. beğenirsek satınalma opsiyonu da 2 mio olsun  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

evet Beck'i beğenmeyenler olabilir ama savunmada muazzam bir sezon geçirdi sağ taraf sorunlu değil yedekleyecek biri alınsa yeterli olur sol bek,stoper ve kaleci elzem bence 3 tane iyi transfer yapsak yeterli olur birkaç tane de alternatif alınır bu iş biter gönül'ü alınca 3 senelik maliyeti 9 milyon euro olur fenerde kalsa nolur bu saatten sonra
  aynen abi hiç mantıklı değil kalecimiz yokken gidip 3 sene için 9 m euro maliyet saçma olur ospina costil gibi kalecilerin 3 senelik maliyeti 12 m euro olur ortalama eksik mevkimizi güçlendirmeliyiz..

Gökhan için o kadar para ödenmeyecek, Aziz'in şişirmesine ve Fenerbahçe medyasının haberlerine inanmayın.

Van der Wiel'in alacağı parayı normalleştirmek için daha da şişirecekler Gökhan'ın parasını.

Konuşulan rakamlar 1.7 milyon maaş + 2 milyon euro imza idi. 3 yıllık 7 milyon euro ediyor. Van der Wiel'in maliyeti 3 sene için 12-13 milyon euro'yu bulacak.

Çevrimdışı tangaz

Glik + N'Koulou + Kolarov gelirse anca bu bekleyişe sevinebilirim şu an eziyet çekiyoruz.

glik treni kaçtı, başkan da ifade ediyor bunu artık sağda solda fiyatından dolayı vazgeçtik denmeye başladı...

Etiketler: