2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371282 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunu söylediğimiz zaman Hocaya iftira atiyorsunuz diyorlar hayir efendim Gördüğümüzü söylüyoruz Hocanin konusmalari ve hareketleri bunu doğruluyor cunku..

Sene basi kaleci istemeyende Hocaydi eldekileri gorecegim diyende..

Ben Boykoyu da istediğini hic sanmıyorum onun onceligi her zaman Tolga !
Ben de öyle düşünüyorum ama işte bunu söyleyince damga yiyoruz. Tolga Boyko'dan çok daha fecahat goller yedi ama hiç bir zaman kadro dışı kalmadı, takımdan kesilmedi en fazla 1 maç sonra kalesine döndü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yonetim Kaleci konusunda asla Senol hocayi dinlememeli

Adler - Ospina - Mandanda ve Costilden birini almaliyizki Hoca oynatmak zorunda kalsin yoksa isimiz zor :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben de öyle düşünüyorum ama işte bunu söyleyince damga yiyoruz. Tolga Boyko'dan çok daha fecahat goller yedi ama hiç bir zaman kadro dışı kalmadı, takımdan kesilmedi en fazla 1 maç sonra kalesine döndü.
Dun bir yazi yazdim ben , Hoca bugun milli takima gitse milli takimin 1.ci Kalecisi Tolga olur adim gibi eminim belki Onuruda tercih edebilir ama kaleci uclusu

Tolga - Onur - Harun olur , Iki Volkanda kadro disinda kalir

Çevrimiçi COB

Tolga meselesi ve Senol Gunes'in Tolga israri hakkinda cok sey bilmiyorum. Sadece demek istedigim eger boyle birsey varsa sozlesmesi uzatilmamaliydi, direkman gonderilmeliydi ki yeni kalecilere konsantre olalim.

Faso fiso haber de olabilir. Senol Gunes'e Ospina diyorsun adam Tolga diyor, inandirici degil.

Bursa'nın eski kalecisi vakti zamanında böyle bir açıklama yapmıştı.

http://www.90min.com/tr/posts/2792927-bursaspor-un-eski-kalecisi-sebastian-frey-den-eski-hocasi-senol-gunes-ile-ilgili-agir-elestiriler
Sebastian Frey Yillarca İtalya liginde oynamis cok tecrübeli ve iyi bir kaleciydi ve Onu kadro disi birakip Harunu oynatti..

Ts de de ayni şekilde Jeffersonu kesip Tolgayi oynatti sonra O jefferson gitti , Gittikten kisa sure sonrada Brezilya milli takiminin kalecisi oldu. :busted_cop: :busted_cop:

Sebastian Frey Yillarca İtalya liginde oynamis cok tecrübeli ve iyi bir kaleciydi ve Onu kadro disi birakip Harunu oynatti..

Ts de de ayni şekilde Jeffersonu kesip Tolgayi oynatti sonra O jefferson gitti , Gittikten kisa sure sonrada Brezilya milli takiminin kalecisi oldu. :busted_cop: :busted_cop:
@COB bir daha dusun derim..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Su  Fabri  kimin nesi neyin  nesi diye bir  bakayim dedim .. Pek  guvenmiyorum  ama  su videoya bakinca  adamin yaptigi  kurtarislarin siradan olmadigini  + kaleci olarak  kale sahasin a hatta ceza  sahasina  hakim  oldugunu  goruyorum  .. Bu videoya karsilik olarak  bir de  hatalarinin oldugu  bir video  bulabilsek  en azindan bir  karsialstirma yapabilske iyi olurdu   
Yorgo

Çevrimdışı Efe

1 agustosa kadar bence tarnsferler bitmeyecek baya sıkintılı bi surec var onumuzde hazirlikli olun sıkıntıya sokmayin kendinizi 1 temmuz 1 agustos arasi 2-3 transfer aciklanir 1 temmuzdan once pek transfer yapilacagini dusunmuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi COB

@COB bir daha dusun derim..

Olabilir de, ben inanmak istemiyorum boyle birseye. Frey aslinda iyi kaleci idi ama Bursa performansi felaketti. Jefferson Trabzonda hicbirzaman cok iyi oynamadi, kaldi ki yerine oynattigi Tolga o donem iyi oynuyordu.

Bu adamin eline saglam bir yabanci kaleci vermek lazim. Ospina-Adler gibi.

Tolganin 1.ci Kaleci olacagi Baskanin sozlesmesini uzattik dedigi gun belli oldu bence

Bir takimin yedek kulubesinde 1.4 milyon € luk kaleci olmaz buyuk Lükstür bu.. ( Bizim Lig için bahsediyorum ) yoksa avrupada 4-5 milyonluk yedek kaleciler oturuyor yedek kulubesinde..

Çevrimdışı Efe

Su  Fabri  kimin nesi neyin  nesi diye bir  bakayim dedim .. Pek  guvenmiyorum  ama  su videoya bakinca  adamin yaptigi  kurtarislarin siradan olmadigini  + kaleci olarak  kale sahasin a hatta ceza  sahasina  hakim  oldugunu  goruyorum  .. Bu videoya karsilik olarak  bir de  hatalarinin oldugu  bir video  bulabilsek  en azindan bir  karsialstirma yapabilske iyi olurdu   
kaleci iyi kaleci olabilir sıkintı 1 yildir oynamamasi yoksa alinmasinda bence sıkinyı yoktu deportivo gibi sikintılı bi takimda 31 mac gorev yapmis onceki sene isme degil verecegi katkiya bakmak lazim ama adam sakat iste bence almayacaklar yine gundem degistirme
Şampiyon Beşiktaş JK

Olabilir de, ben inanmak istemiyorum boyle birseye. Frey aslinda iyi kaleci idi ama Bursa performansi felaketti. Jefferson Trabzonda hicbirzaman cok iyi oynamadi, kaldi ki yerine oynattigi Tolga o donem iyi oynuyordu.

Bu adamin eline saglam bir yabanci kaleci vermek lazim. Ospina-Adler gibi.
Bende ayni seyi söylüyorum Adler - Ospina - Mandanda gibi kaleci almaliyiz ki istemesede oynatmak zorunda kalsin :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kaleci iyi kaleci olabilir sıkintı 1 yildir oynamamasi yoksa alinmasinda bence sıkinyı yoktu deportivo gibi sikintılı bi takimda 31 mac gorev yapmis onceki sene isme degil verecegi katkiya bakmak lazim ama adam sakat iste bence almayacaklar yine gundem degistirme
Videoya bakarak kaleci alacaksak zaten vah bizim halimize. Dün Atalay yazmıştı adamın iki tane sezonu var full oynadığı o sezonlarda kim izledi de bu adamı karar verdi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Fanatik gibi bir paçavranın haberinden sonra bizi şampiyon yapan hocamıza laf etmeyelim lütfen..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bende ayni seyi söylüyorum Adler - Ospina - Mandanda gibi kaleci almaliyiz ki istemesede oynatmak zorunda kalsin :tabe:
zaten  boyle isim kaleci  almayislarinin asil sebebi bence  o  ..  Oynatmak  zorunda  kalmasi  yoksa maddiyatla alakali o denli  bir sikintinin oldugu kanaatinde degilim  ben
Yorgo

Çevrimdışı tuncaboylu

3 senelik bonuslarla beraber 9 ediyor zaten. niye bonusları katmıyorsun? :)

Bonusları katıyorsak, neden Atiba 1 milyon euro'ya oynuyor diyoruz?  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bonusları katıyorsak, neden Atiba 1 milyon euro'ya oynuyor diyoruz?  :tabe:
Atiba 1 e oynamıyor 1,2 ye oynuyor bonuslarla beraber. Hem konu Atiba değil, yine lafı değiştirme peşindesin :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu söylediğimiz zaman Hocaya iftira atiyorsunuz diyorlar hayir efendim Gördüğümüzü söylüyoruz Hocanin konusmalari ve hareketleri bunu doğruluyor cunku..

Sene basi kaleci istemeyende Hocaydi eldekileri gorecegim diyende ve Tolgayla rekabet edebilecek kaleci alacagiz diyende....

Ben Boykoyu da istediğini hic sanmıyorum onun onceligi her zaman Tolga !

Yahu dostum, Fanatik gazetesi hocaya iftira atıyor olamaz mı? Neyin aksini neyle ispatlamaya çalışıyorsun?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba 1 e oynamıyor 1,2 ye oynuyor bonuslarla beraber. Hem konu Atiba değil, yine lafı değiştirme peşindesin :)
Bir de işin şu tarafı var yine ısrarla söylüyorum bizim önceliğimiz sağ bek değil ama ilerde elden çıkarabileceğin bir adama daha fazla para vermek mi, son senesinde senden jubile yapacak bir adama para vermek mi? üstelik aralarında 3-4 yaş fark var. Günümüz şartlarına göre transfer yaparsak sonra elimizde Atalay'ın çıkardığı gibi 4 sene 4 kaleci 8 defans 8 bek transferi durumu olur ve halen o bölgelere oyuncu arayışı içinde oluruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonus'tan kastın nedir? Maç başıları bonus sayarsak, Atiba 1.6 aldı bizden.

Yahu dostum, Fanatik gazetesi hocaya iftira atıyor olamaz mı? Neyin aksini neyle ispatlamaya çalışıyorsun?
bir seyi ispatlamaya calismiyorum

Hocanin yaptiklari , Konusmalari zaten bu haberleri doğruluyor bence sen cok iyimser bakıyorsun olaya

Fanatigin simdj yaptigi haberi ben burada 7-8 Aydan beri söylüyorum ve kesinlikle boyle düşünüyorum..

Çevrimdışı Çağrı

Şampiyon olduk, eze eze olduk hala geçen yaz ki kısır tartışmaları görüyorum.

Hoca memleketçilik yapıyor, hoca yabancı kaleci düşmanı, hoca şu, hoca bu.

Aferin size.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Onu boşversene mantığı çerçevesinde bakış açısı en ilginç insanlardan burada ki. Neye göre değerlendirme yapıyor çözemiyorum.

Ama dediğim gibi GG yerine Wdw Fiat yerine Ferrari. Sen gidip Ferrari alana vay enayiye bak Fiat dururken Ferrari almış der misin?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bonus'tan kastın nedir? Maç başıları bonus sayarsak, Atiba 1.6 aldı bizden.
Konumuz o değil diyorum halen Atiba diyorsun :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: