2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350613 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim yönetim unutmuştur inönüyü şenol hoca hiç bilmiyordur.
ilk kaleci hatasında başlarına ne geleceğini bilmiyorlar. alsınlar öğrenirler kısa yoldan.
İlk maça çıkacağından bile emin değilim. Antremanda adamı gönderirler  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartal43

bu kadar boş adamlara verdikleri paralarla 3 tane sağlam adam alınırdı kaç senedir. lafa gelince para yok. oturup birde destek olup başarılı olmasını bekleyecez bu kalecinin.adamlar tolgayı 1.kaleci ilan etmiş önümüzdeki senenin biz oturup ospina hayal ediyoruz. stoperede serdar aziz gelir gelirse

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilk kaleci hatasında başlarına ne geleceğini bilmiyorlar. alsınlar öğrenirler kısa yoldan.
Abi bunu üç dört kez yaşadık sonrasında yaşananların ne olduğunu biliyorsun, Tolga sakatlandı, bi süre unutturuldu  sonra bir kaç açıklama vs ile tekrar başa döndük ve gelen şampiyonluk ile son yaşananlarda unutuldu. Yine aynı şeyler yaşanacak büyük ihtimalle. Hem Brugge Hem Sporting maçlarından sonra yaşananların birbirinin çok benzeri olması enteresan geliyor bana.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga>Boyko>Günay

Tolga>Fabri>Ali şaşal

Kalemiz daha kötüleşti sanki.

Çevrimdışı kartal190321

Yazdım adamın kaç maç oynadığını, kendi takımında as kaleci olamamış bir adamın nesini anlatıcam sana? Bu saydığı özellikleri iyi olsa zaten bugüne kadar daha üst takımlara giderdi, hadi diyelim gelişmeye açık birisi ama adam 29 yaşında, bazı şeyler hakkında yorum yapmak için illa izlemek gerekiyorsa istatistik bilimini bırakalım. Hadi onu geçtim adam en son maça 330 gün önce filan çıkmış idmanlara da büyük ihtimalle Temmuz Ağustos gibi başlayacak forma girmesi filan ekim kasım. Daha bu olası transferin nesini savunmaya çalışıyorsun ki cidden merak ettim üstelik elimizde 2 tane as kaleci varken.

ben transferi savunmadım ki izlemediğim bilmediğim biri...ama izleyen bilen birileri vardır takip edenler vardır eminim şenol hocanında haberi vardır öle kafalarına göre alamazlar değil mi..bekleyip görecez iyi çıkarsa sorun olmaz kötü çıkarsa hesabı  sorulur...birde kap olmadan inanmayın yem bunlar hala anlamadınızmı yıllardır böyle isimler çıkar ama transfer çıkmayan isimlerden olur diego dendi sosa geldi van persi dendi gomez geldi marcelo alexis boyko isimleri bile geçmiyordu çok fazla ama gelenler bunlar oldu :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kadar çok biliyorsanız şuan bu işi yapanlardan yerlerine siz geçin ki bu hatalar yapılmasın diyorum. Görüş belirtme işini abarttığınızın ne zaman farkına varacaksınız, görüş belirtiyorum diyerek hocanın bir şey bilmediğine kadar giden laflar söyleniyor  :alala:

Yöneticilerin çoğu şirket sahibi iş adamları vizyonsuzlukla suçlanıyor  :alala:

Benim anlamadığım nokta burası.
Yöneticilerin futbol bilgisi konusundaki referansın nedir peki? Fikret Orman inşaat ve v.b işler dışında Futbol konusunda hangi bilgi beceriye eğitime ve teknik bilgiye sahiptir. Bana bunları açıklar mısın?
Burada Fikret Orman'ı eleştirmiyorum senin savına yönelik bir soru soruyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Wauwww tandeme gel..
     Fabri-tolga
Serdar.   Marcelo

Hiç almayın abi şu adamları altyapıdan çıkarın bir kaleci bir stoper razıyım.Yenilirsek o çocuklarla yenilelim.

Çevrimdışı Berat

Tolga>Boyko>Günay

Tolga>Fabri>Ali şaşal

Kalemiz daha kötüleşti sanki.

Tolga>Bütün kaleciler  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayaller :D

Ospina

Van der wiel------Kamil Glik---N'Koulou------Kolarov

Gerçekler :D

Fabri

Andreas Beck----Marcelo-----Tosic----------İsmail

:)

Çevrimdışı Berat

Hayaller :D

Ospina

Van der wiel------Kamil Glik---N'Koulou------Kolarov

Gerçekler :D

Fabri

Andreas Beck----Marcelo-----Tosic----------İsmail

:)

Dünyam karardı.

Çevrimdışı MrtBlgc

Van der wiel haberleri doğru ise gerçekten üzülürüm. Yıllık ne kadar verdiler acaba?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Şimdi biz Adler, Subotic, Skrtel ve Caneri alsak Gomez bu oyunculara burun kıvırıp olmamış bu transferler diyebilir mi? Diyemez. O zaman neden başkan 3-4 gündür kimler geldi kimler geçti diyor? Benim kendimce burdan anladığım Skrtel Mkrtel hikaye. Marselonun bonservisi alınır. Ismail ve Tolga ile sözleşme yenilenir. Rize'den de Eren alınır Zapata ve Gökhan Gönülü de alıp transferi bitiririz.
Böyle olacağı mayıstan belliydi.

Çevrimdışı Berat

Van der wiel haberleri doğru ise gerçekten üzülürüm. Yıllık ne kadar verdiler acaba?

Bu adam Roma ile görüşmeyi ne zaman kesti ?

Çevrimdışı tuncaboylu

İmza parası olarak N'kolou'dan daha azını istemeyecektir, yıllık ücreti de daha fazla olacaktır.

Gökhan Gönül'ü 300-400 bin euro için ezeli rakibine kaptırıp da bu adama devasa para gömmek tam bir salaklık.

Çevrimdışı MrtBlgc

@twss valla bilmiyorum ama iyi bir ücret vermeden oynamaz Türkiye'de..

Çevrimdışı GökhanG

Burası bir forum.. Forum dediğimiz ortamda herkes kendi düşüncelerini,bilgilerini paylaşır gerekirse tartışılır ama kibarca tartışılır burda bazı insanlar kendi fikirleriyle özdeşleşmeyen yorumlara abartılı tepki veriyor özellikle @Necmi abi.. Sevgili abicim herkes senin gibi düşünmek zorunda değil herkesin senin kadar hayat tecrübesi yok o yüzden farklı yorumlar olacak tabi ki siz bu forumu kurarken malum partinin destekçileri gibi herkesin koyun olmasını mı bekliyordunuz ? Lütfen biraz daha anlayışlı olun burda kimse kimsenin karnını doyurmuyor hepimizin tek gayesi Beşiktaş biz buraya gelip bilgi alıyoruz sizde hit ve para kazanıyorsunuz dolayısıyla kimse kimseyi azarlamamalı. Saygılar
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı MrtBlgc

İmza parası olarak N'kolou'dan daha azını istemeyecektir, yıllık ücreti de daha fazla olacaktır.

Gökhan Gönül'ü 300-400 bin euro için ezeli rakibine kaptırıp da bu adama devasa para gömmek tam bir salaklık.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. En az 3 milyon euro imza parası vardır bu adamın. Şayet NTV Spor'da gördüm ben bu haberi ve çok güvenilir bir kaynak değil bana göre.

Çevrimdışı Turco

Boyko, Fabricio'dan daha iyi kaleci. Aksini iddia edenleri tartışmaya davet ediyorum.   

Çevrimdışı atalay

Refleksleri iyidir; birebirlerde kolay geçit vermez. Blokaj sorunu var. Topu tehlikeli alanın içine doğru savuşturuyor. Yer tutuşu ve yan topları sıkıntılı; reaksiyon hızı yüksek bir kaleci. Tolga - Fabri planlaması alıntıladığım kriterler göz önüne alınırsa başarısız sonuçlar doğurması yüksek ihtimal.

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 20:51:31 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Kaleci planlaması hakkında daha birkaç gün önce konuştuk. Çabuk pes etmişsin.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:50:53 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

Fabri gelirse bu çocuk kendine kıyar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Wiel transferi soyle olabilir

Çevrimdışı MrtBlgc

@mylife1903 hangi gazetenin haberi bu?  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bu kadar kalecilerden çekerken fabriyi neden alalım hemde imza parası neden alacak bu adam yalanlasınlar bu işi bir an önce hiç
Almayalım daha iyi hadi aldık diyelim de neden 3 senelik sözleşme

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 hangi gazetenin haberi bu?  :D

Hangi gazete olacak biz gencken fbnin antreman maclarinda futbolculara 4er yildiz veren fanatik gazetesinin.
Fbnin kiriklari vardir petrescu mesela 10'sene dinledik be her transfer donemi.
Ama bu ancelotti olayi farklidir, turkiyeye gelip yiyiomicip gezip sonra tamam anlastik esyalarimi toplamaya gidiyorum, diyip donmeyen teknik direktor. Ahahaha mazisi rezilliklerle doludur fbnin yahu
Unutuldu son 12 senede. Simdi kim olduklarini hatirlayacaklar, abdurrahman celebiden baskasi degiller.

Etiketler: