2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350814 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri iyidir yahu bizim cocuk, baglari kopartilmis geldi, hazir transfer.

Ispanyadan futbolcu olmuyor dedik bizim yonetim kaleci aldi. Meydan okuma, kadere meydan okuyoruz suan, benim hosuma gitti transfer.
Belki bu sefer kıracağız şeytanın bacağını, 55 senedir lig oynanıyor kimse kıramadı biz kıracağız İspanyol oyuncular konusunda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 01:09:57 atalay ]

Çevrimdışı mmansiz

Biraz lüks mü oldu ne.
Fazla lüks bence de

M.Mansız

Çevrimdışı aykut.celenk

Forumda ne kadar çok uzaman Teknik Direktör ve Yönetici varmış arkadaş ama bu şahısları neden klüplerde görmüyoruz  :alala: Bu kadar iyi biliyorsanız niye bu işi yapıp para kazanıp, Türk futbolunu ve Klüpleri batıklıklardan çıkarmıyorsunuz anlamıyorum. Belki sayenizde güzel futbolda izleriz. :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hımm o zaman şenol hoca yerine seni işe alsın Beşiktaş baksana hocadan daha iyi biliyorsun :D
nasıl bir ego bu herşeyi biliyorsun ama şenol hoca bilmiyor :D
Ben sürekli azarlayıp nasihat vermiyor  ya da fikrimi zorla kabul ettirmeye çalışmıyorum .Misal Fatih Terim ...
Ego sahibi olduğumu zannetmiyorum . Hoca herşeyin en doğrusunu biliyorsa bütün yaptıkları doğruysa o zaman problem yok ; özür dilerim . O kadar ego sahibi birisiyim.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ile 3 yıllık 1.4 milyon avro üzerinden sözleşme yapılması kaleci transferi konusunda nasıl bir yön izleyeceklerini gösteriyordu . Bunu dedik kafamızdan senaryo üretiyor olduk . Geçmişte yapılanlara , şu an yapılanlara bakarsın ve bir ön görü sunarsın ortaya .
Şenol Hoca sorunlu ama potansiyeli olduğunu düşündüğü oyuncuları seviyor . Bu tür oyuncuların potansiyelini hep ortaya çıkarabileceğini sanıyor. İsmail ile sözleşme yenilenmesini istedi çünkü İsmail'de bir potansiyel olduğunu ve bunu ortaya çıkarabileceğini düşünüyor. Sorun şu ki İsmail'de böyle bir potansiyel yok . 19 yaşında belirtisi vardı ama zamanla olmayacağı-olamayacağı anlaşıldı. Sorun hocanın buna inanmaması.
Hoca , Tolga'da konsantrasyon problemini fark etti , futboldan koptuğunu gördü ,  yardımcı olarak takımın as kalecisi olarak bize kabullendirmeye çalıştı. Bunun olamayacağını biz biliyoruz sorun hoca kabullenmek istemiyor.
Bütün bunlardan yola çıkarsak başka problemli bir oyuncu olan Fabricio'yu istememesi için siz bir neden görebiliyor musunuz? Şartlar oldukça müsait bu transfer için de.
Beşiktaş gibi bir takıma oyuncu transfer edilirken sırf 'Hoca istiyorsa alınacak . Yönetim oluru verecek . Taraftar da tıpış tıpış kabullenecek'  felsefesi yürütülemez. Burası Bursaspor değil . Bursa'da risk alabilir kumar oynayabilirsin yapılan transferlerde. Beşiktaş'ın böyle bir lüksü yok.
Hah harika yazmis @Onur Küçük benim dilim donmuyor yazamiyor ama ben baska istasyonda inecegim senol gunesin bu ozelligini bildigim icin mario giderse diger marionun gelmesini istemisimdir hep. Senol hoca icin iyi bir meydan okuma olur mario balotelli. O ariza cok gercekci bir hedef, herkes timarhaneye kapatmaya calisiyor ama bizim ulkede akli basinda biri olur o herkes zirdeli oldugu icin.
Senol hoca al mario balotelliyi ondan da verim alirsan 20-25 satariz, fabrikadan garantili refurbished

Çevrimdışı kartal190321

görende dicek ki erdal torunoğulları gitti buldu aldı geldi...karşı çıkanlar muhalefet olanlar acaba biliyorlar mı belki de şenol  güneş hoca istemiştir...hoca liste vermiştir yönetimde fiyatı makul olanı almıştır olamaz mı yani..3  4 maç izliyorsunuz  2  3 video izliyorsunuz hemen peşin hüküm veriyorsunuz .ben tanımıyorum bilmiyorum hadi vasat diyenler vasat özeliklerini  sayında bilgilenelim bizde...1 senedir sakat diyen arkadaş bizde de tolgay bir senedir sakat kötü oyuncumu şimdi satmaya kalksan piyasası yokmu sakat oynamamış diye alıcısı çıkmaz mı...rdolfoda sakat şimdi satsak alıcısı çıkmaz mı..sırf eleştirmek için yaklaşmayın açıklayıcı bilgide verin eleştiriniz havada kalmasın bizede ögretici olur ögreniriz :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri, iki kez ön çapraz bağlarını kopardı. Ayakları ve oyun kurma becerisi Tolga kadar kötüdür. Özelikle ŞL'de kaliteli ön alan baskılarında büyük handikap. Ayrıca maç oynama alışkanlığı, profesyonel maç sayısı ve üst düzey tecrübesi çok az. Bu transferin mantıklı herhangi bir tarafı yok.
Bedava
Sambade önerdi
Şenol Hoca istiyor
Boyko takıma adapte olamadı yedek bir kaleci lazım.

Bu sefer diğer tarafın yanında yer almak istedim  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

van der wiel fener'le anlaşmak üzere bizimde ilgilendiğimiz bir oyuncu olduğu için buraya yazdım.

Benim istediğim bir oyuncuydu.

Çevrimdışı onur_U

fabri ------ Beşiktaş
van der wiel ------ fb

lütfen biri beni bu kabustan uyandırsın..gerçek olmadığına inanmak istiyorummm..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fabri gelirse yapılan iyi hamlelerin üzerine sifon çekeriz  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

görende dicek ki erdal torunoğulları gitti buldu aldı geldi...karşı çıkanlar muhalefet olanlar acaba biliyorlar mı belki de şenol  güneş hoca istemiştir...hoca liste vermiştir yönetimde fiyatı makul olanı almıştır olamaz mı yani..3  4 maç izliyorsunuz  2  3 video izliyorsunuz hemen peşin hüküm veriyorsunuz .ben tanımıyorum bilmiyorum hadi vasat diyenler vasat özeliklerini  sayında bilgilenelim bizde...1 senedir sakat diyen arkadaş bizde de tolgay bir senedir sakat kötü oyuncumu şimdi satmaya kalksan piyasası yokmu sakat oynamamış diye alıcısı çıkmaz mı...rdolfoda sakat şimdi satsak alıcısı çıkmaz mı..sırf eleştirmek için yaklaşmayın açıklayıcı bilgide verin eleştiriniz havada kalmasın bizede ögretici olur ögreniriz :alala:
Arkadaşım sabahtan beri yazıyoruz okumuyor musun kör müsün yoksa? adam 29 yaşında toplam la liga tecrübesi 58 maç, bundan daha iyi istastik mi olur? Çok iyi kaleci de bugüne kadar pişmesini mi beklediler daha fazla forma şansı bulması için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Başkan bizi ters köşeye yatırmazsa tabutta rövaşata.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşım sabahtan beri yazıyoruz okumuyor musun kör müsün yoksa? adam 29 yaşında toplam la liga tecrübesi 58 maç, bundan daha iyi istastik mi olur? Çok iyi kaleci de bugüne kadar pişmesini mi beklediler daha fazla forma şansı bulması için.

pişsin derken dibi tutmuş bunun. neyse ki yarından sonra çok işim var gündüz foruma giremeyeceğim gelişmeler kabus gibi yoksa...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Fabri transferi fenerin Fabiano transferinden daha beter olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forumda ne kadar çok uzaman Teknik Direktör ve Yönetici varmış arkadaş ama bu şahısları neden klüplerde görmüyoruz  :alala: Bu kadar iyi biliyorsanız niye bu işi yapıp para kazanıp, Türk futbolunu ve Klüpleri batıklıklardan çıkarmıyorsunuz anlamıyorum. Belki sayenizde güzel futbolda izleriz. :bandit:
Adı üstünde burası forum, kimsenin böyle bir amacı veya isteği yok burada görüşlerimizi bildirmek için varız, eğer görüş bildirmek için Teknik Direktör veya yönetici olmak gerekiyorsa kapatalım burayı istersen. Nasıl fikir?
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 17:29:03 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Genc fabri, yok o semihti.

Yok ben youtubedan bakayim bir bu cocuga ben sevdim bu cocugu. Iyi transfer, deportivodan. Gunaydan iyidir zaten ikinci kaleci olacak. En kotu yani bu transferin su tolga gol kurtarip, sakatlanabilen bir kaleci, e bu arkadasta bagci belli, ucuncu kalecinin devamlimhazir olmasi lazim.

Az destek, ben aldigi parayi gorene kadar sevdim bu cocugu. Yazih az mac oynasin tecrubelensin, belki bir cevher vardir.

Çevrimdışı Berat

Genc fabri, yok o semihti.

Yok ben youtubedan bakayim bir bu cocuga ben sevdim bu cocugu. Iyi transfer, deportivodan. Gunaydan iyidir zaten ikinci kaleci olacak. En kotu yani bu transferin su tolga gol kurtarip, sakatlanabilen bir kaleci, e bu arkadasta bagci belli, ucuncu kalecinin devamlimhazir olmasi lazim.

Az destek, ben aldigi parayi gorene kadar sevdim bu cocugu. Yazih az mac oynasin tecrubelensin, belki bir cevher vardir.

:lol:

Çevrimdışı kartal190321

kör olan sensin ben istatistik ver demedim vasat diyorsun vasat özeliklerini say anlıyorsan biraz bak atalay ne güzel yazdı özeliklerini senin gibi vasat.. sakat ..istatistik.. demedi her şeyi eleştiriyorsun muhalefet yapıyorsun bari dolu dolu konuş refleksi nasıl karşı karşıya  pozisyonlarda nasıl kapatabiliyor mu çizgi kalecisi mi yoksa  hava topu  duran toplarda yer tutuşu oyun kuruşu hangi ayagı iyi daha sayayım mı   :icool:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hep al al devri bitti al parlat sat devri başladı diyen bir başkanın gidip Fabri'yi alması manidar. Bu hamle diğer yandan da Sambade'yle tekrar anlaşacağımız anlamına geliyor bence.

Çevrimiçi Necmi

Fabri, iki kez ön çapraz bağlarını kopardı. Ayakları ve oyun kurma becerisi Tolga kadar kötüdür. Özelikle ŞL'de kaliteli ön alan baskılarında büyük handikap. Ayrıca maç oynama alışkanlığı, profesyonel maç sayısı ve üst düzey tecrübesi çok az. Bu transferin mantıklı herhangi bir tarafı yok.

bizim yönetim unutmuştur inönüyü şenol hoca hiç bilmiyordur.
ilk kaleci hatasında başlarına ne geleceğini bilmiyorlar. alsınlar öğrenirler kısa yoldan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kör olan sensin ben istatistik ver demedim vasat diyorsun vasat özeliklerini say anlıyorsan biraz bak atalay ne güzel yazdı özeliklerini senin gibi vasat.. sakat ..istatistik.. demedi her şeyi eleştiriyorsun muhalefet yapıyorsun bari dolu dolu konuş refleksi nasıl karşı karşıya  pozisyonlarda nasıl kapatabiliyor mu çizgi kalecisi mi yoksa  hava topu  duran toplarda yer tutuşu oyun kuruşu hangi ayagı iyi daha sayayım mı   :icool:
Yazdım adamın kaç maç oynadığını, kendi takımında as kaleci olamamış bir adamın nesini anlatıcam sana? Bu saydığı özellikleri iyi olsa zaten bugüne kadar daha üst takımlara giderdi, hadi diyelim gelişmeye açık birisi ama adam 29 yaşında, bazı şeyler hakkında yorum yapmak için illa izlemek gerekiyorsa istatistik bilimini bırakalım. Hadi onu geçtim adam en son maça 330 gün önce filan çıkmış idmanlara da büyük ihtimalle Temmuz Ağustos gibi başlayacak forma girmesi filan ekim kasım. Daha bu olası transferin nesini savunmaya çalışıyorsun ki cidden merak ettim üstelik elimizde 2 tane as kaleci varken.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çaykur Rize'nin Gençlerbirliği'nin almayacağı adamları savunuyoruz çok komik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aykut.celenk

Adı üstünde forum, kimsenin böyle bir amacı veya isteği yok burada görüşlerimizi bildirmek için varız, eğer görüş bildirmek için Teknik Direktör veya yönetici olmak gerekiyorsa kapatalım burayı istersen. Nasıl fikir?

Bu kadar çok biliyorsanız şuan bu işi yapanlardan yerlerine siz geçin ki bu hatalar yapılmasın diyorum. Görüş belirtme işini abarttığınızın ne zaman farkına varacaksınız, görüş belirtiyorum diyerek hocanın bir şey bilmediğine kadar giden laflar söyleniyor  :alala:

Yöneticilerin çoğu şirket sahibi iş adamları vizyonsuzlukla suçlanıyor  :alala:

Benim anlamadığım nokta burası.

Etiketler: