2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355741 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

29 yaşındaki kalecinin üst ligde toplam 55 maç oynaması, bu lig İspanya bile olsa, kalitesini, kapasitesini gösteriyor.

Söylenecek söz yok. Kale gibi futbolun en önemli mevkisinde kumar oynanıyor.

Gerekirse stoper de alma ama şu kale ve solbek sorununu çözün be arkadaş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dinamo Moskova bu yıl KÜME DÜŞTÜ. Hem kiralıyor hem de 1.5 milyon euro veriyor ha?  :lol: Boyko da çok seviyor Rusları ki Rusya 2. ligine gidecek  :claps:
Al burdan yak  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

ilk aklıma gelen örneği vereyim o zaman. bknz. marco devic  :bandit:

marko deviç devşirme ukraynalı galiba. sırp mıydı neydi. ama seleznyov mu ne zıkkımsa o adam kubana gitmişti galiba.

Çevrimdışı Savaş

Boyko'dan dili yanmamış bunların belli. 2 senedir Fabri de Fabri. Allah aşkına alın da kurtulalım ya.

Çevrimdışı Bishamon

Yabancı kaleci olarak Boyko varken ve daha bir yere gitmeden bir kaç site Fabri Beşiktaş ile anlatı yazıyor siz de buna direk balık gibi düşüyorsunuz.Gerçekten Boyko'nun satılması durumunda bile Fabri ile mi anlaşacağımızı düünüyorsunuz ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu anlaşma doğruysa Tolga'nın ne kadara imzaladığını da az çok anlamışsınızdır umarım.

28 yaşındaki kalecinin Beşiktaş’tan ilk yıl 1 Milyon 150 bin Euro, diğer iki sene için 1 Milyon 250 bin Euro yıllık ücret alacağı öğrenilirken İspanyol kaleciye az bir miktar ise imza para verileceği belirtildi.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2016, 17:06:07 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yabancı kaleci olarak Boyko varken ve daha bir yere gitmeden bir kaç site Fabri Beşiktaş ile anlatı yazıyor siz de buna direk balık gibi düşüyorsunuz.Gerçekten Boyko'nun satılması durumunda bile Fabri ile mi anlaşacağımızı düünüyorsunuz ?
Başkan İspanyol bir kaleci aldık diye söyledi geçenlerde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

O savaştan önce transfer olmuştu diye hatırlıyorum.

ben ortada bir savaş görmüyorum futbolcuların tek derdi de dolar savaşı die düşünüyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mertnet

Haber sitesi ilk yıl 1.150, sonraki iki yıl 1.250 aşacakmış bu rezil ve sakat kaleci.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben ortada bir savaş görmüyorum futbolcuların tek derdi de dolar savaşı die düşünüyorum
Rubin Kazan'ın ortalık kızıştığı zamanda bahsettiğin adamı Katar'a göndermesi manidar :) Ki zaten az önce yazdı arkadaş adamlar 2.lige düşmüş o işi unutalım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı emrecakmak

Bu arada Biz GG beyefendinin nazını çekerken Fener Van der Wiel'i İstanbul'a getirtmiş diyorlar, bizim yapmamız gereken transferi onlar yapacak gibi. Eğer eleman imzalarsa net iyi iş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anlaşma ile Tolga'nın ne kadara imzaladığını da az çok anlamışsınızdır umarım.

28 yaşındaki kalecinin Beşiktaş’tan ilk yıl 1 Milyon 150 bin Euro, diğer iki sene için 1 Milyon 250 bin Euro yıllık ücret alacağı öğrenilirken İspanyol kaleciye az bir miktar ise imza para verileceği belirtildi.

Belirtildi yüklemli haberlere bayılıyorum.

Takımında ilk 11 oynayan Alexis 750 bin euro'ya geldi bize, 1 senedir oynamayan kaleciye 1.150 bin euro vereceğimiz haberi inandırıcı değil.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

belki 3. kaleci olarak almışızdır  :D

Çevrimdışı aykut.celenk

Başkan belki Casillas'ı aldı.  :lol: :lol: :D :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga ile 3 yıllık 1.4 milyon avro üzerinden sözleşme yapılması kaleci transferi konusunda nasıl bir yön izleyeceklerini gösteriyordu . Bunu dedik kafamızdan senaryo üretiyor olduk . Geçmişte yapılanlara , şu an yapılanlara bakarsın ve bir ön görü sunarsın ortaya .
Şenol Hoca sorunlu ama potansiyeli olduğunu düşündüğü oyuncuları seviyor . Bu tür oyuncuların potansiyelini hep ortaya çıkarabileceğini sanıyor. İsmail ile sözleşme yenilenmesini istedi çünkü İsmail'de bir potansiyel olduğunu ve bunu ortaya çıkarabileceğini düşünüyor. Sorun şu ki İsmail'de böyle bir potansiyel yok . 19 yaşında belirtisi vardı ama zamanla olmayacağı-olamayacağı anlaşıldı. Sorun hocanın buna inanmaması.
Hoca , Tolga'da konsantrasyon problemini fark etti , futboldan koptuğunu gördü ,  yardımcı olarak takımın as kalecisi olarak bize kabullendirmeye çalıştı. Bunun olamayacağını biz biliyoruz sorun hoca kabullenmek istemiyor.
Bütün bunlardan yola çıkarsak başka problemli bir oyuncu olan Fabricio'yu istememesi için siz bir neden görebiliyor musunuz? Şartlar oldukça müsait bu transfer için de.
Beşiktaş gibi bir takıma oyuncu transfer edilirken sırf 'Hoca istiyorsa alınacak . Yönetim oluru verecek . Taraftar da tıpış tıpış kabullenecek'  felsefesi yürütülemez. Burası Bursaspor değil . Bursa'da risk alabilir kumar oynayabilirsin yapılan transferlerde. Beşiktaş'ın böyle bir lüksü yok.

Çevrimiçi Necmi

Erdal Torunoğulları resitali. Transfer sihirbazı falan diyorlar birde. Gomez dışında tutan yok. Demba Ba - Sosa demeyin. ANÇ aldı onları.
Erdal Torunoğulları dış transferden sorumlu yönetici
buda her transferde pazarlık masasına oturan kişi demek oluyor ama oyuncuları gidip kendi buluyor
demek olmuyor. Transferleri pazarlık masasına oturan kişilermi bulur yada Çebi pazarlık yapıyorsa omu buluyor.
bu işler kişi işi değil gomez olayındada başkan yüzde bir ihtimal varsa git dene demiş öyle gitmiş tekrar pazarlığa
bizde transfere okey veren tek isim Fikret Ormandır. Diğer bütün yöneticiler kendilerine söyleneni yapar.
Onun sihirbazlığı oyuncu bulmada değil pazarlık masasında gösterdiği hünerle alakalı.
Böyle bir yorumu hangi mantıkla yaptın merak ettim. ya Beşiktaşı herkesin kafasına göre takıldığı bir yer olarak görüyorsun
yada bunu düşünemeyecek kadar boşsun gerçekten nasıl yazabiliyorsunuz böyle bir şeyi burda bir sürü insan var
hiçmi rahatsız olmuyorsunuz. böyle saçma sapan yorumlarla burda kendinizi gereksiz boş insan katagorisine soktuğunuzun farkında değilmisiniz.
böyle gereksiz yazınca insanlar siz ne yazarsanız yazın ciddiye alıp okumaz bu sizi hiçmi rahatsız etmiyor.

Çevrimdışı tangaz

Rubin Kazan'ın ortalık kızıştığı zamanda bahsettiğin adamı Katar'a göndermesi manidar :) Ki zaten az önce yazdı arkadaş adamlar 2.lige düşmüş o işi unutalım :)

alfabedeki 29 harfle başlayıp moskova die biten 50 tane takım var belki bir yazım hatası olmuştur  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Kaliteyi kes Tolga/Fabri/Ali Şaşal.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Boyko goygoyunu kim yazmış diye baktım kaynak sabah çıktı herhalde Sovyet dahil küme düşmemiş 3 takımdan biri olan Dinamo Moskova'nın küme düştüğünden haberi yok  :evillol:  Hemde yazmışlar ki maaş yükünden de kurtulmuşuz maaşını da onlar vermiş  :evillol: Dinamo Moskova teknik direktörü  Yuri Kalitvintsev benim bildigim Ukraynalı belki bundan yola çıkarak yazmışlardır ama kurguyu bozan 1.5 milyon euroluk kiralama bedeli + oyuncunun maaşı + rusya 2. ligine Boykonun gitmesi  :D

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Hayaller hep Ospina Gerçekler Boyko ve Fabri. Seneye ya nasip.

Çevrimdışı mylife1903

Ukrayna'lı bir adam Rusya'ya transfer olmaz unutun o işi.
Kokenine bakmaz lazim belki olur ama bizim kalecinin soyadina bakinca zor o is.
Ruslarin bazilari soyle der, butun pohlar o harfi ile biter gibi. Bizimkinin soyadi da boykO zor o is.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belirtildi yüklemli haberlere bayılıyorum.

Takımında ilk 11 oynayan Alexis 750 bin euro'ya geldi bize, 1 senedir oynamayan kaleciye 1.150 bin euro vereceğimiz haberi inandırıcı değil.
Alexis'in 750 bin euroya oynadığını nerden biliyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Tolga ile 3 yıllık 1.4 milyon avro üzerinden sözleşme yapılması kaleci transferi konusunda nasıl bir yön izleyeceklerini gösteriyordu . Bunu dedik kafamızdan senaryo üretiyor olduk . Geçmişte yapılanlara , şu an yapılanlara bakarsın ve bir ön görü sunarsın ortaya .
Şenol Hoca sorunlu ama potansiyeli olduğunu düşündüğü oyuncuları seviyor . Bu tür oyuncuların potansiyelini hep ortaya çıkarabileceğini sanıyor. İsmail ile sözleşme yenilenmesini istedi çünkü İsmail'de bir potansiyel olduğunu ve bunu ortaya çıkarabileceğini düşünüyor. Sorun şu ki İsmail'de böyle bir potansiyel yok . 19 yaşında belirtisi vardı ama zamanla olmayacağı-olamayacağı anlaşıldı. Sorun hocanın buna inanmaması.
Hoca , Tolga'da konsantrasyon problemini fark etti , futboldan koptuğunu gördü ,  yardımcı olarak takımın as kalecisi olarak bize kabullendirmeye çalıştı. Bunun olamayacağını biz biliyoruz sorun hoca kabullenmek istemiyor.
Bütün bunlardan yola çıkarsak başka problemli bir oyuncu olan Fabricio'yu istememesi için siz bir neden görebiliyor musunuz? Şartlar oldukça müsait bu transfer için de.
Beşiktaş gibi bir takıma oyuncu transfer edilirken sırf 'Hoca istiyorsa alınacak . Yönetim oluru verecek . Taraftar da tıpış tıpış kabullenecek'  felsefesi yürütülemez. Burası Bursaspor değil . Bursa'da risk alabilir kumar oynayabilirsin yapılan transferlerde. Beşiktaş'ın böyle bir lüksü yok.
hımm o zaman şenol hoca yerine seni işe alsın Beşiktaş baksana hocadan daha iyi biliyorsun :D
nasıl bir ego bu herşeyi biliyorsun ama şenol hoca bilmiyor :D

Çevrimdışı mylife1903

bermuda şeytan üçgeni gibi oldu tolga,boyko ve fabri :D
Fabri iyidir yahu bizim cocuk, baglari kopartilmis geldi, hazir transfer.

Ispanyadan futbolcu olmuyor dedik bizim yonetim kaleci aldi. Meydan okuma, kadere meydan okuyoruz suan, benim hosuma gitti transfer.

Çevrimdışı can1903

Kaliteyi kes Tolga/Fabri/Ali Şaşal.
Biraz lüks mü oldu ne.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: