2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372348 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

isla bizi istiyormuş makul bir bonservisi varmış gokhan gelmezse o gelir deniyor

marcelo 1.2  tolgada 1.3 maaş alıcakmış
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 10:58:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

Akşam orucu bozunca şu imza parasını ilk kim çıkarttıysa ilk kimin aklına geldiyse okkalı bi söveceğim arkadaşlar size zahmet hatırlatıverin  bana.. :poke:

Çevrimdışı İhsan

Günaydın.
Fazla uzatmadan cevap lütfen:
Transfer var mı, transfer ?  :duman:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

KAMIL GLIK

Bu yil Torinoda ki 5.ci yilimi geride biraktim , şehirdeki sosyal hayatimdan ve takimimdaki konumumdan son derece memnunum

Ancak kendimide gelistirmeye devam etmek , kariyerimde ilerlemek ve AVRUPA KUPALARINDA boy gostermek istiyorum :ishock: :ishock: :sevinc

Euro 2016 bittikten sonra menajerim ve başkanımla gelen teklifleri degerlendirecegiz sonra neler olacak göreceğiz..

Kamil ile anlaştıysak iyi, yoksa bu açıklama için fazla sevinmemek lazım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın.
Fazla uzatmadan cevap lütfen:
Transfer var mı, transfer ?  :duman:
var  :)

Çevrimdışı onurturan

var  :)
Ahmet abi günaydın..
sen de ismail deme sakın haber siteleri gibi  :kop:

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Bu gözler, bu forumda "İsmail ne hata yapıyor ki, en fazla 3 golde hatası vardır.", "tolga'nın akhisar ve sporting maçları dışında hatası var mı?" vb yüzlerce cümle gördü. O sebeple sıkmayın tatlı canınızı. aldıkları paralar hepsine helal olsun, ben olsam daha çok vururum kırbacı. Ben EUr 1 milyon cviarı bekliyordum sözleşmeyi. EUR 1,3 milyon gelmiş. Ne yapalım? Tabii ki gibip forma, atkı, maç bileti falan alacağız ki bu maaşlar ödensin.

Neyse... herkese hayırlı cumalar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın arkadaşlar,

Bu gözler, bu forumda "İsmail ne hata yapıyor ki, en fazla 3 golde hatası vardır.", "tolga'nın akhisar ve sporting maçları dışında hatası var mı?" vb yüzlerce cümle gördü. O sebeple sıkmayın tatlı canınızı. aldıkları paralar hepsine helal olsun, ben olsam daha çok vururum kırbacı. Ben EUr 1 milyon cviarı bekliyordum sözleşmeyi. EUR 1,3 milyon gelmiş. Ne yapalım? Tabii ki gibip forma, atkı, maç bileti falan alacağız ki bu maaşlar ödensin.

Yoo artık
Feda akıllı hareket eden adamaydı
Ben pektemeklerin ismaillerin tolgaların gam yükünü daha fazla çekemem
Uzaktan seyrederim ne olmuş ne bitmiş
Şampiyon olunan senenin ertesinde Beşiktaşta işleri sıçıp batırmak farzdır zaten 

Çevrimdışı Berat

Günaydın arkadaşlar,

Galiba Atalay detaylı bir analiz yapmıştı yedirttiği gollerle alakalı 10+ gol vardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün oğuzhanı yedek bırakacak gibi hissediyorum..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın arkadaşlar,

:busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yoo artık
Feda akıllı hareket eden adamaydı
Ben pektemeklerin ismaillerin tolgaların gam yükünü daha fazla çekemem
Uzaktan seyrederim ne olmuş ne bitmiş
Şampiyon olunan senenin ertesinde Beşiktaşta işleri sıçıp batırmak farzdır zaten

Sevgili dostum, hiç eskimez bu muhabbet.

Feda akıllı eden adamaydı diyorsunuz da, benzer muhabbet feda döneminde de yapılıyordu. "Feda feda diyorsunuz, ama Olcay gibi 2. ligden aldığınız adama 1 milyon euro bonservis ödüyorsunuz. 1 milyon euro, 3 milyon feda t-shirt'i demek. Benden kuruş çalışmaz" muhabbetleri dün gibi aklımda.

Kulüp yararına para harcamamak için bahane çok yani. Biri beğenmediği adamla sözleşme yenilendiği için, öteki beğendiği adam gönderildiği için, beriki istediği transfer yapılmadığı için falan. Beşiktaş'taki hemen her futbolcu, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın benzer pozisyonunda oynayan oyuncuların %60'ı kadar maaş alıyorlar. Ama biz onlarla karşılaştırmak yerine asgari ücretle karşılaştırıyoruz, çünkü biz tongaya basmayız.

Herkesin kendi tercihi sonuçta, kendi kazancı. İsteyen harcar, isteyen harcamaz. Ama bu tarz bahaneler anlamsız ve bana komik geliyor. Fener'in Diego'ya verdiği paranın yarısına Sosa'yı alıyoruz, Oğuzhan Krasiç'in yarısına oynuyor. eleştirdiğim İsmail yeni sözleşmesiyle bile Caner'in yarısı kadar kazanacak, Tolga da Volkan Demirel'in yarısı kadar.

Çevrimdışı talha

Feda akıllı eden adamaydı diyorsunuz da, benzer muhabbet feda döneminde de yapılıyordu. "Feda feda diyorsunuz, ama Olcay gibi 2. ligden aldığınız adama 1 milyon euro bonservis ödüyorsunuz. 1 milyon euro, 3 milyon feda t-shirt'i demek. Benden kuruş çalışmaz" muhabbetleri dün gibi aklımda.

Kulüp yararına para harcamamak için bahane çok yani. Biri beğenmediği adamla sözleşme yenilendiği için, öteki beğendiği adam gönderildiği için, beriki istediği transfer yapılmadığı için falan. Beşiktaş'taki hemen her futbolcu, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın benzer pozisyonunda oynayan oyuncuların %60'ı kadar maaş alıyorlar. Ama biz onlarla karşılaştırmak yerine asgari ücretle karşılaştırıyoruz, çünkü biz tongaya basmayız.

Herkesin kendi tercihi sonuçta, kendi kazancı. İsteyen harcar, isteyen harcamaz. Ama bu tarz bahaneler anlamsız ve bana komik geliyor. Fener'in Diego'ya verdiği paranın yarısına Sosa'yı alıyoruz, Oğuzhan Krasiç'in yarısına oynuyor. eleştirdiğim İsmail yeni sözleşmesiyle bile Caner'in yarısı kadar kazanacak, Tolga da Volkan Demirel'in yarısı kadar.
Olcay ile İsmail bir yani pes doğrusu birine yatırım derler tutarsa amenna tutmazsa geçmiş olsun dersin

Diğeri bildiğin kazık bile bile bir yanlışı tekrarlamaktır

Valla geçen sene Quaresma yüzünden forma falan almadım ha bu sene performansı ile utandırdı alacaktım belki ama İsmail in parasına katkım olduğunu vr fiyatlardan dolayı belli olmaz almayabilirim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yasin A.

glik zor artık gibime geliyor.

Çevrimdışı Oktay

bana göre tolganın takımdaki tecrubesi kaleciliğinden daha kıymetli...  zamanında rüştüde kariyerinin sonuna doğru Beşiktaşa geldinde kaleciliinden çok tecrübesi ve abiliğinden yararlandık hatta şampiyon bile olduk

Çevrimiçi Necmi

Olcay ile İsmail bir yani pes doğrusu birine yatırım derler tutarsa amenna tutmazsa geçmiş olsun dersin

Valla geçen sene Quaresma yüzünden forma falan almadım ha bu sene performansı ile utandırdı alacaktım belki ama İsmail in parasına katkım olduğunu vr fiyatlardan dolayı belli olmaz almayabilirim

ne yapalım alkışlayalımmı. Almayacaksanız almazsınız ama burda bunun şovunuda yapamazsınız.
geçen senede çok duyduk bu lafları o beğenmediğiniz kadro şampiyon olduğunda herkesden fazla sevinmedinizmi.
ben bilemedim nasıl kazık oluyor kazık olmaması için sizin istediklerinizmi olması lazım.
Bu forumda olmasını istemediğim tek şey bu tip ergen muhabbetleriydi. Gerçekten çekilmiyor bunlar.
kurtulun artık şu çocukça laflardan her sene her sene bıktık artık.

Çevrimiçi sozkul

Ben formaları beğenmedim ama yarın gidip alacağım mesela, şampiyon olduk arkadaşlar farkındamısınız, şimdi yeni forma almayacağızda ne zaman alacağız.

Ismail konusunu yeniden açmak istemiyorum ama şunuda bilmek lazım biz Ismail ayarında herhangi bir Türk (Türkiyede yetişmiş Türk) futbolcuya el atsak şimdi en az 2-3 milyon bonservis çekerler. Hadi ikiye aldık diyelim, yıllık bonservis maliyeti 700 bine gelir, Ismail'de bunun farkında ve ona göre pazarlık yapıyor.  Bu parayı burada çok gören arkadaşlarımız o pazarlık gücünü ellerine geçirseler, hiç farklı davranmazlar, Ismail yerine altyapıdan adam alalım diyen arkadaşlarımızda bir-iki yenilgi sonrası söylediklerini unuturlar, unutmazlar ama yeni eleştiri penceresinden devam ederler. Birde takım içindeki arkadaşlık ve ilişki dengeleri var. Kolay iş değil bütün dengeleri tutturmak. Ismaili diğer futbolcular seviyor sanırım. Ama Tolga ile yapılan sözleşmeyi anlayamıyorum.

Biz Afrika'dan ailesiyle 3-5 genç getirip altyapıya katsak ve ilerdeki yıllarda şu homeground sorununu çözsek diyorum. Toplamda 3 yıl süresinde bu işe ayıracağın 1 milyon gelecekte büyük tasarrufa neden olabilir.

Çevrimdışı doctore

Başladı yine forma alırım almam muhabbeti. almayın kardeşim yakanıza sarılan mı var??? gelip sağda solda yok forma almam yok kombine almam muhabbetlerine tahammül edemiyorum. kardeşim siz nasıl Beşiktaşlısınız?? kimden öğrendiniz Beşiktaşlılığı? Fayda maliyet analizi mi yapıyorsunuz Beşiktaş için her cebinizden çıkan parada. Elbette karşılık bekleyeceksiniz ama bunu harcadığınız parayla değil Beşiktaş a olan sevginizle temellendirin. aldığınızın verdiğinizin de lafını yapmayın. Herşeyi geç birkere aldığının verdiğinin lafını yapmak ayıptır ayıp. Her sene forumlarda, yok o kalırsa forma almam yok bu giderse maça gitmem muhabbetlerini okur okur deliririm.  :s20: :s20:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ozan062

bugün oğuzhanı yedek bırakacak gibi hissediyorum..

4-6-0 taktiğiylke cıkarız yani oguzhansız olmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4-6-0 taktiğiylke cıkarız yani oguzhansız olmaz
bence de olmaz da ozan abi ilk maçta hemen ondan vazgeçmişti... terim bu...

Çevrimdışı Efe

formayı birileri için degil BEŞİKTAŞ için alıyoruz isimler gelip geçici hep destek lazım :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

formayı birileri için degil BEŞİKTAŞ için alıyoruz isimler gelip geçici hep destek lazım :ok:
aynen misal ben hiçbirini beğenmedim kırmızı formam yok diye kırmızı alacağım her şey Beşiktaş için  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben kimsenin inadına hata yapmasına göz yumamam kimse kusura bakmasın
Beğeniyorsanız gider katkınızı yaparsınız,ben beğenmiyorum
Bana göre saçmalıyorlar ve tahammül etmeyecem bu tip durumlara artık
Beşiktaşlılık mı sorgularsınız ne yaparsanız yapın
Zaten aldığım 3 kuruş parayı da şu heriflere maaş diye vermenin hiçbir zaman mantıklı bir tarafı olmadı
Kazanır şampiyon olursa mutlu olurum,olmazsa da sorun değil
Ne can sıkmaya gerek var,ne de kendini paralamaya
Senelerdir hipnotize olmuş gibi hareket etmekten gına geldi
Şimdi Beşiktaşmetrelerle ölçümlere devam edebilirsiniz,inanın umurumda değil
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 13:50:30 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Berat

Ben kimsenin inadına hata yapmasına göz yumamam kimse kusura bakmasın
Beğeniyorsanız gider katkınızı yaparsınız,ben beğenmiyorum
Bana göre saçmalıyorlar ve tahammül etmeyecem bu tip durumlara artık
Beşiktaşlılık mı sorgularsınız ne yaparsanız yapın
Zaten aldığım 3 kuruş parayı da şu heriflere maaş diye vermenin hiçbir zaman mantıklı bir tarafı olmadı
Kazanır şampiyon olursa mutlu olurum,olmazsa da sorun değil
Ne can sıkmaya gerek var,ne de kendini paralamaya

Özetle yaşadığım durum.

Etiketler: