2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375907 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

MArio Gomez

Transfer konusmanin zamani degil , Besiktasin kalbimdeki yeri cok baska , Umarim onumuzdeki sezon yine beraber oluruz :ishock: :ishock:

TRTSPOR
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

KAMIL GLIK

Bu yil Torinoda ki 5.ci yilimi geride biraktim , şehirdeki sosyal hayatimdan ve takimimdaki konumumdan son derece memnunum

Ancak kendimide gelistirmeye devam etmek , kariyerimde ilerlemek ve AVRUPA KUPALARINDA boy gostermek istiyorum :ishock: :ishock: :sevinc

Euro 2016 bittikten sonra menajerim ve başkanımla gelen teklifleri degerlendirecegiz sonra neler olacak göreceğiz..

VİCENTE DEL BOSQIE

Turkiyede futbol buyuk bir tutku , Beşiktaş sampiyon oldu , Turkiyede ozellikle Beşiktaşa buyuk bir tutku vardi..

Bizden giden bizi unutamiyor ve bunu her yerde dile getiriyor cok güzel birsey bu , Gururlanıyor insan....

Çevrimdışı Bishamon

VİCENTE DEL BOSQIE

Turkiyede futbol buyuk bir tutku , Beşiktaş sampiyon oldu , Turkiyede ozellikle Beşiktaşa buyuk bir tutku vardi..

Bizden giden bizi unutamiyor ve bunu her yerde dile getiriyor cok güzel birsey bu , Gururlanıyor insan....

Bizden ne güzel paralar aldı unutur mu hiç

Del Bosqieye degil Y.D ye kizacaksin burada

Adam Yardimcilarimin parasini verin yeter ben bisey istemiyorum dedi , Sağolsun Y.D kabul etmedi adamda FIFAya gitti , Fifada Verdi Cezayi..

Çevrimdışı dkn_34

fenerden ayrılanlar fener hakkında olumlu bir şey söylememeleri .
bizden ayrılanlar biizm hakkımızda güzel şeyler söylemeleri unutamamaları güzel bir şey .

Çevrimiçi Mehmet57

Fransa'ya karsi Ajeti'yi cok begenmistim, Arnavutlarin stopperi. Pazdan da iyi oynadi, ama Hollanda'ya karsi (hazielik maci) bukadar iyi degildi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dkn_34

Çevrimdışı dkn_34

arkadaşlar bu futbolcu hakkında yorumlarınız nedir?
boyunun 1,60 olması soru işareti .galiba bununla ilgenıyormuşuz.
ç

Çevrimdışı TANERCAN

arkadaşlar bu futbolcu hakkında yorumlarınız nedir?
boyunun 1,60 olması soru işareti .galiba bununla ilgenıyormuşuz.
ç
Gelsin alt yapıda oynar bir sene.

Ayrıca alt yapı da bir siyasî oyuncumuz var.

Muhatabara miydi neydi. Bilen izleyen var mı? 18 yaşında kendisi.

Çevrimdışı TANERCAN

Maharafa Tandina

18 yaşında sağ ve sol açık... Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Alt yapıda takip eden var mı?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

3,5 milyon euro transfer parasi verirsek bu cok buyuk huzursuzluk yaratir simdiden soyleyeyim.

Yarin almak istedigimiz yada sozlesme uzatmak istedigimiz tum oyuncular ''imza parasi'' diye tutturacak.

En fazla 1 milyon euro imza parasi verilebilir bonservissiz futbolcuya. Fazlasi ileriye donuk basimizi agirtir.
Ne gibi huzursuzluk yaratacak kardeşim sen normalde 7-8 milyon bonservisle alacağın oyuncuyu yarı fiyatına alıyosun. Daha sonra almak istediğin oyunculardada işine yarayacaksa yine verirsin imza parasını sonuçta bi bütçe ayırıyosun transfere ya kulüplere 7-8 milyon vereceksin yada oyuncuya 2-3 milyon vereceksin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

bu arada bu gg işi benim de hiiiç içime sinmiyor. mayke gelsin. çağrı da rahatlar adam kötü çıkarsa çağrıyla uğraşırız iyi çıkarsa ohh miss deriz  :D
Akşam aspor da serkan rençber fenere tavsiye etti maykeyi :) montoyo vasat oyuncu mayke var 2-3 milyona alınır müthiş oyuncu alır oynatır avrupaya satarsın diyo biraz zaman geçti uyardılar heralde az önce mayke dedim normalde oyuncunun piyasası 5-6 milyon ben pozitif hava olsun diye 2-3 milyon dedim diye kıvırdı :)

fener ölmüş bunlar daha farkında değil oyuncu satmadan atıfı aldılar söylendiği gibi skrtel için anlaşmışlar 7 milyon veriyolarsa geçmiş olsun seneye gs de olduğu gibi avrupadan men gelir ünal aysal zamanında gs yi uyarmıştı uefa dinlemediler devam ettiler azizde aynısını yaparsa hepten batarlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Gomez tıpış tıpış gelecek imza atacak bize. :bandit:
Gomeze gelirken şart sunalım bence adler veya bastianı ikna etsin öyle gelsin sonra buraya geliyo şöyle kadro kurun böyle kadro kurun diye söyleniyo :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Suboticin durumu nedir, almanyadan arkadaslar bir baklava falan goturup halini hatirini bir sorsa.
Hic ses cikmiyor ordan, glik glik derken tak bir gece ansizin 81 subotic 82 raketci olmasin sonra

Çevrimdışı Berat

Gönül Glik Gomez Kolarov

Defansta 3G  :icool:

Çevrimdışı graser

@Ensar hakli bu konuda cividi bu is. Benim hevesim kacti mesela. Cat cat ligin son maci sampiyonluk kutlamalari falan derken ortam tam sakinlestiginde cat aciklayacaktin imza atildiysa, butun basin daha konusurdu besiktasi.

Civiklastikca insanlar dusunmeye basladi, once alacagi paraya cok bakmiyorduk simdi verilecek para bana batmaya basladi mesela, baskasini bilmem.

Yazdiklarimin hepsi de gokhanin nasil bir oyuncu oldugundan bagimsiz yazilmistir.

Oyunculuguna gelirsek bence becki kesemez, rotasyon oyuncusuna da bu kadar para verilmesi, soru isareti.

Sukse transferi olarak degerlendirebiliriz, yuzune yuzune vuracaz fbnin kaptani artik besiktasi tercih ediyor, deriz.

Uzadi bu is

Bence Gokhan GÖNÜL ün Beşiktaşa transferi türk futbolundan Aziz YILDIRIMI silme hamlesidir.
Fikret Başkan bu piyasa da bu tipleri görmek istemiyor ve bu tiplere karşı savaş açmış durumda.
İkincisi Ahmet BULUT tarafından bakılırsa FB menejerlere para ödemiyor. Bu sebepten dolayı Oda bu projenin gizli kahramanı.
FB kongreye giderse eğer Gökhan GÖNÜL olayından sonra Aziz YILDIRIM aday olamayacak. BU daha iyi günleri. Turnuva sonrası demeç savaşlarını bekleyin.

Şahsen bu kafa yapısıyla Aziz FB yi bir 20 yıl daha yönetsin. Ama bizim başkan oraya da kalite istiyor. Ve kafayı fena taktı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence Gokhan GÖNÜL ün Beşiktaşa transferi türk futbolundan Aziz YILDIRIMI silme hamlesidir.
Fikret Başkan bu piyasa da bu tipleri görmek istemiyor ve bu tiplere karşı savaş açmış durumda.
İkincisi Ahmet BULUT tarafından bakılırsa FB menejerlere para ödemiyor. Bu sebepten dolayı Oda bu projenin gizli kahramanı.
FB kongreye giderse eğer Gökhan GÖNÜL olayından sonra Aziz YILDIRIM aday olamayacak. BU daha iyi günleri. Turnuva sonrası demeç savaşlarını bekleyin.

Şahsen bu kafa yapısıyla Aziz FB yi bir 20 yıl daha yönetsin. Ama bizim başkan oraya da kalite istiyor. Ve kafayı fena taktı.
Hangi aklı başında insan Aziz Yıldırım'ın fenerden ayrılmasını ister ki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı graser

alin size forma :D

Aha GLİK imzalamış diyecektim. Benziyo valla. Bu Glik ramazanda milleti iyice KAMİL yaptı.
sağa dönüyom Glik, sola dönüyom KAMİL. Gel artık vicdansız.

Çevrimdışı Berat

Güzel senaryo yazmışsın böyle devam et.

Çevrimdışı Kemal

Mutlaka izlemissinizdir ama ben bir kere daha paylaşayım .

Tolga Zengin gerçeği

https://twitter.com/Kemal10der/status/743701759986532353

Çevrimdışı ozan062

Bu adam manyak bu adam. Bu adam bende olacak var ya...

http://twitter.com/EagleSharpness/status/743592688268775424

fmde cokca aldığım birisidir:) tek eksisi bolca sakatlanması ve sorumluluktan kaçması
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

Mutlaka izlemissinizdir ama ben bir kere daha paylaşayım .

Tolga Zengin gerçeği

https://twitter.com/Kemal10der/status/743701759986532353
ben izlememiştim..
sabah sabah canım sıkıldı  :money:

Çevrimiçi COB

Ne gibi huzursuzluk yaratacak kardeşim sen normalde 7-8 milyon bonservisle alacağın oyuncuyu yarı fiyatına alıyosun. Daha sonra almak istediğin oyunculardada işine yarayacaksa yine verirsin imza parasını sonuçta bi bütçe ayırıyosun transfere ya kulüplere 7-8 milyon vereceksin yada oyuncuya 2-3 milyon vereceksin.

Sözlesmesi biten her oyuncu imza parasi diye tutturmaya baslayacak. Bak Gökhan Gönül örneginde oldugu gibi.

Mesela atiyorum Sosa'nin sozlesmesi bitse iyi bir sozlesme disinda imza parasi da isteyecektir. Ona buna veriyorsunuz bana da verin diyebilir.

Bonservissiz oyuncuya imza parasi verilebilir ama 3-4 milyon euro direkman futbolcuya vermek bana uymuyor. En fazla 1 milyon euro verirsin.

Etiketler: