2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12379259 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

oda ayni sekilde

2 Kaliteli stoper alinip , Rhodo ve marcelo yedeklenecek 5.ci stoperde Tosic al sana kalite

Milo - Pedro ve Alexise de :bye:
ya gitmezlerse..

Çevrimdışı underworld

Senin de yazdığın gibi

Rhodo "soru işareti."  :D
? İşareti , bu adam niye yok sayılıyor babinda dedim.
Baba göre dönüşü sanıldığı üzere uzun olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı ozan062

löwün dediği gibi hava topunda iyi

ama gerisinde bilemiyorum zaten torinodada benim için aman aman değildi yani haa şöyle adam varmış gelsin bizde oynasın demedim:) çnk sampiyonada her kaleciyi kalemizde görmek istiyorken stoperde biraz seçiciyiz hala bu iyiye işaret :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Eğer Torino Glik için fiyat yükseltir de transferi yatarsa Gomez - N'kolou ikilisi nasıl olur acaba? Çok seri, dinamik bi ikili olur ama o hep dediğimiz karakter katma olayı, Glikte bulduğumuz o "şey" ikisinde de yok sanırım...

Çevrimdışı tangaz

Eğer Torino Glik için fiyat yükseltir de transferi yatarsa Gomez - N'kolou ikilisi nasıl olur acaba? Çok seri, dinamik bi ikili olur ama o hep dediğimiz karakter katma olayı, Glikte bulduğumuz o "şey" ikisinde de yok sanırım...

kısa kalırlar 185+180 bence kısa bir ikili olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Duyum mus..

Nkolou , 1.9 m maas , 3.5 imza parasi hayirli olsun kaynak.sormayın bende sosyal medya da gordum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Duyum mus..

Nkolou , 1.9 m maas , 3.5 imza parasi hayirli olsun kaynak.sormayın bende sosyal medya da gordum
herkes o duyumun peşine düştü tam nerde okudun yazar mısın @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen Onur'u boşver abicim, Boyko kamp yerse tutar mı ondan haber ver  :biggrinking:
boyko ne yerse yesin tutmaz abi :) kaleci transferi şart oğlu şart....

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Geriden okuyarak geldim.

Her gün zevkle yorumları okuduğum, kaliteli ve bilgilendirici yorumlar yapılan bi forumdu burası.

Ama artık sürekli insanların birbirini bozmaya, yorumlarını gömmeye çalıştığı bir yer olmuş, kötü olan bir şeyi hemen iyi iyi iyi diye savunup insanları baskı altına alan bi grup insan türemiş burada. Büyük bi hegemonya var, insanlar düşüncelerini söylediği için bin pişman oluyor.

Bi süre uzak kalmak en iyisi, herkese iyi forumlar.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Duyum mus..

Süper

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kısa kalırlar 185+180 bence kısa bir ikili olur
Abi bence hava hakimiyeti  sadece boyla alakalı değil gomezi bilmem de n'kolou 180 ama havadan hiç fena değildir...

Çevrimdışı Arena_

Duyum mus..

Nkolou bu paralara bize gelmez. Hic inandırıcı değil. Oyuncunun peşinde bir sürü takım var.

Çevrimdışı onurturan

Abi bence hava hakimiyeti  sadece boyla alakalı değil gomezi bilmem de n'kolou 180 ama havadan hiç fena değildir...

bizim marcelo kaç 1.90 var mıdır..

Çevrimdışı ozan062

aynı gsye gelen sedsunun o sennin en iyi stoperi seçilmesi balonu gibi,, geldi iki maç oynadı patlak olduğu anlasıldı hemen

fransadan gelecek stoperlere karsı alerjim var. tutmuyor tutmayacaktırda bence (iyi oyuncu bundan eminim ama yinede önyargılıyım)

diattamıydı neydi unutmayın unutturmayın

bakınız lille takımındayken yapılan videosu hiç fena durmuyor ama türkiyedeki performansı ortada

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 00:52:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Nkolou bu paralara bize gelmez. Hic inandırıcı değil. Oyuncunun peşinde bir sürü takım var.

bence iyi para o kadar büyütmeyin şöyle bir örnekle açıklayayım. 4 yıllık kontrat alsa adam maç başılarla primlerle ortalama 3,5 mio geçer eline. diğer taraftan nicolas gaitan ise a.madridle 2,5 mio maaşla kontrat yaptı. bizim verdiğimiz para bahsedilen rakam ise az değil hatta çok bile.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

bi garson var Nusret diye, yılan gibi masaların içinden geçiyor,, ''Allah sahibine bağışlasın'' :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim marcelo kaç 1.90 var mıdır..
1.91 diye hatırlıyorum...

Çevrimdışı murat baltacı

Peşinde bir sürü takım olabilir ama oyuncunun 4 milyon imza parası ve şampiyonlar ligi isteği var verdiğimiz maaşta fena değil avrupada bu parayı kazanması için kulübün 4-5 milyon vermesi gerek şu durumda bizim şartlarımız oyuncunun isteğiyle uyuşuyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı talha

aynı gsye gelen sedsunun o sennin en iyi stoperi seçilmesi balonu gibi,, geldi iki maç oynadı patlak olduğu anlasıldı hemen

fransadan gelecek stoperlere karsı alerjim var. tutmuyor tutmayacaktırda bence (iyi oyuncu bundan eminim ama yinede önyargılıyım)

diattamıydı neydi unutmayın unutturmayın

bakınız lille takımındayken yapılan videosu hiç fena durmuyor ama türkiyedeki performansı ortada

Fransa'dan gelenlere benim de önyargım var bizde başarılı olanlar genelde Alman ve İtalyanlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı dkn_34

gustava gomez iyi oyuncu uyum sorunu yaşamazsa güzel transfer olur .büyük bir kulüpte oynamak herkesın harcı değil
bence pedronun daha hızlı  hırslı ve kalıplı hali.
bu adamı porto istedıyse hemen alalım.

Çevrimdışı Yalçın

Bu aksamki macta izledigim Pazdan'da iyi adam.. :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Bak cok enteresan yorumlar yapıyorsunuz yada yazılanları okumuyorsunuz daha bu aksam yazdim

Bu oyuncunun cok talibi oldugu soylendi hep yok 10 m bonservisi var yok cok talibi var vs vs

Adam suan FREEE Ama istedigi 4 m imza parasini verip imzayi attıran cikmadi simdiye kadar nedense :alala:

1.9 m Garanti parayi az mi sanıyorsun sen ? Emin ol bu paranin yarisini bile alamıyordur Fransada ! +3.5 m de imza parasi adamin eline bir anda 5.5 m gececek yani 25 trilyon eski para ile !
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 01:37:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Bu aksamki macta izledigim Pazdan'da iyi adam.. :bandit:
Pazdan butun forumu mest etti zaten bu aksam

Çevrimiçi COB

3,5 milyon euro transfer parasi verirsek bu cok buyuk huzursuzluk yaratir simdiden soyleyeyim.

Yarin almak istedigimiz yada sozlesme uzatmak istedigimiz tum oyuncular ''imza parasi'' diye tutturacak.

En fazla 1 milyon euro imza parasi verilebilir bonservissiz futbolcuya. Fazlasi ileriye donuk basimizi agirtir.

Çevrimdışı 38life

İmza parası denen şeyin kendisi saçma zaten...

Etiketler: