2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375175 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Glik-Gomez  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

yorumların benim için değerli, sence bu ikili 10 üzerinden kaç alır? @Mehmet57
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Başkan dün Atiba ülkesinden dönünce sözleşme uzatabiliriz demiş. Allah'ım bitmesin bu rüya  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Mehmet57

yorumların benim için değerli, sence bu ikili 10 üzerinden kaç alır? @Mehmet57

Muthis bir ikili olur. Gomez goze biraz agir geliyor, ama pozisyon bilgisi yuksek ve cok sert stopper. Fizigi guclu, all or nothing yani hersey ya da hic oyun stili var defansda. Herkes Glik icin heyecanli, cok kaliteli bir stopper ve ozellikle duran toplarda muthis bir tehlike olacak. Ama ben Gomez icin heyecanliyim. 8/10 veririm. Bu da herkes topsuz kosularda hiza dikkat ettikleri icin, ama iki oyuncunun da pozisyon bilgisi cok yuksek olmasindan dolayi sorun yasamayiz.

Çevrimdışı Ensar

SPORX DIŞ HABERLER- Beşiktaş'ta dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Mario Balotelli'yi transfer edecekleri yönündeki iddialarla ilgili konuştu.

Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola'yı herkesin iyi tanıdığını belirten Torunoğulları, İtalyan basınına yaptığı açıklamada; "Raiola, Balotelli'nin Beşiktaş'a gideceğini söylemiş ama öyle bir şey yok. Balotelli ile ilgilenmiyoruz. Bizim önceliğimiz Mario Gomez'i takımda tutmak. Bu konuda her şey bu ay sonuna kadar belli olur. Durum Gomez'e bağlı. Sonrasında biz ne yapacağımıza bakacağız." diye konuştu.

"GLIK EVET, ISLA HAYIR"

Kamil Glik ve Mauricio Isla transferleri hakkındaki soruyu da yanıtlayan Torunoğulları; "Glik'e ilgimiz olduğunu söyleyebilirim. Onu beğeniyoruz ve girişimlerimizi yaptık ama Isla ile ilgili bir durum yok. Kendisiyle ilgilenmiyoruz." dedi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Glik-Gomez  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Su mactan sonra Pazdan - Glik diyorum ben :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Su mactan sonra Pazdan - Glik diyorum ben :bandit:
45 dk da oyuncu hakında bu kadar çabuk karar verilmez. Glik - Gomez daha iyi tercih  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

ne demiş ne demiş

itibar etmeyin açıklamalarına amaçları belli .avşak .avşak konuşuyollaaa demişş  kartal pençesi yapmışmışmış  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

45 dk da oyuncu hakında bu kadar çabuk karar verilmez. Glik - Gomez daha iyi tercih  :tabe:

Glik ve Gustavo Gomez birbirine yakın profiller değil mi ?

Sert karşılayan ve seri olmayan stoperler.

Çevrimdışı tangaz

Muthis bir ikili olur. Gomez goze biraz agir geliyor, ama pozisyon bilgisi yuksek ve cok sert stopper. Fizigi guclu, all or nothing yani hersey ya da hic oyun stili var defansda. Herkes Glik icin heyecanli, cok kaliteli bir stopper ve ozellikle duran toplarda muthis bir tehlike olacak. Ama ben Gomez icin heyecanliyim. 8/10 veririm. Bu da herkes topsuz kosularda hiza dikkat ettikleri icin, ama iki oyuncunun da pozisyon bilgisi cok yuksek olmasindan dolayi sorun yasamayiz.

Gomezin tek bir 90 dk.sını bile izlemedim izlesem çok net yorumlar yapardım sezgilerime güvenirim. seyrettiğim kısa özetler de bana ALPAY ÖZALAN'ı hatırlattı

Çevrimdışı onurturan

itibar etmeyin açıklamalarına amaçları belli .avşak .avşak konuşuyollaaa demişş  kartal pençesi yapmışmışmış  :lol:
:D  çok iyi demiş de ne bileyim bi türlü ısınamadım bu adama abi yaa..
Bu arada beyaz formadan alınca senin de üstünde nasıl duruyo bi foto atarsın artık bekleriz yanii..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haklisin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Glik ve Gustavo Gomez birbirine yakın profiller değil mi ?

Sert karşılayan ve seri olmayan stoperler.
Gomez seri oyuncu. Ayrıca sağ ve sol bek de oynayabiliyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/gustavo-gomez/profil/spieler/215390

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Gomez seri oyuncu. Ayrıca sağ ve sol bek de oynayabiliyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/gustavo-gomez/profil/spieler/215390

Aklımda böyle kalmış maalesef, aydınlattığın için sağol.

Çevrimdışı tangaz

:D  çok iyi demiş de ne bileyim bi türlü ısınamadım bu adama abi yaa..
Bu arada beyaz formadan alınca senin de üstünde nasıl duruyo bi foto atarsın artık bekleriz yanii..

evet, bugün izmitli bir kardeşim (hemşehrim) siyahı giyip burada şekil yapmış çok da yakışmış kendisine onu da beğendim

Çevrimdışı tangaz

bu arada bu gg işi benim de hiiiç içime sinmiyor. mayke gelsin. çağrı da rahatlar adam kötü çıkarsa çağrıyla uğraşırız iyi çıkarsa ohh miss deriz  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada bu gg işi benim de hiiiç içime sinmiyor. mayke gelsin. çağrı da rahatlar adam kötü çıkarsa çağrıyla uğraşırız iyi çıkarsa ohh miss deriz  :D
Yabancı sorunumuz olmasa olur da yabancı sorunumuz var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı onurturan

evet, bugün izmitli bir kardeşim (hemşehrim) siyahı giyip burada şekil yapmış çok da yakışmış kendisine onu da beğendim
bricci ye yakışmış adam fit de bakalım bize nasıl olacak :D beyaz konusunda beni ikna edip siyah alma sakın bak 4 tane alıcam  falan dedin aman diyim  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Yabancı sorunumuz olmasa olur da yabancı sorunumuz var  :tabe:

miloş pedro kiralık alexis alacaklarına karşılık bonservisle şuting, al sana rahatlayan kontenjan  :D

Çevrimdışı kyiv

schürrle oyuna girdi gomez daha 1 dakika bile oynayamadı. Senin için Beşiktaştan başkası yalan gomez  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

miloş pedro kiralık alexis alacaklarına karşılık bonservisle şuting, al sana rahatlayan kontenjan  :D
Bunlar gitti mi resmi olarak gitmedi.Şu an her şey olasılık üstünden yürüyor onun için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Efe

formalar 3 e katladi gecen sene ilk gunu glik cok iyi polonya cok saglam bize glik lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Ben de çok beğendim gliki.. baba bize glik al... Gomez inşallah gol mol atmaz amin..

Çevrimiçi Savaş

Girdi selvi boylum al yazmalım. Atamaz insalla.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bricci ye yakışmış adam fit de bakalım bize nasıl olacak :D beyaz konusunda beni ikna edip siyah alma sakın bak 4 tane alıcam  falan dedin aman diyim  :kop:

4 beyaz cep de ilave olarak kendime siyah da alabilirim.  bu beyaz forma metin tekine çok yakışırdı zamanında kollarını da geriye kıvırırdı süper olurdu  :bandit:

Etiketler: