2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354330 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Milli takımda stoper oynuyor dediğiniz adamın stoper pozisyonunda toplasan 4 maçı var. Bizde 5 maç stoper oynadı. Maçlar: Reaksiyon gösteremeyen Trabzon, dağınık GS, ligin bitimine 3 hafta kala düşen Mersin, ligin en az gol atan hücumda en kısır takımı Kayseri ve Şampiyonluk maçı.

Tosic de stoper oldu. Ayakta kalamayan stoper mi olur?  :D
dağınık gs ligde bizden sonra en fazla gol atan takım yanlız.
kayseride ligde tutunabilmek için can havliyle oynadı son haftalar.
ayakta kalmadı derken bence bizim ayakta kalan en iyi oyuncumuzdu
adamın gs maçında savunmada verdiği tek başına savaş bile büyük takım oyuncusu
refleksiydi. sertlikse sertlik yıldırmaysa yıldırma yapması gerekeni yaptı ve savaştı
oyuncuyu özelinde eleştirebiliriz ama kendi oyuncumuzu karalamak bize ne kazandırır.
senin kadar futbolu bilmeyebiliriz ama tosiçin ligde yeterli bir yedek olacak kadar
beşiktaşı hakettiğini düşünmek için çokta futbol bilgisine ihtiyaç yok yedek kulübesine
glik seviyesinde bir oyuncumu alacağız. Sorun çıkartmaz kulübe için fazlasıyla yeterli
görev verildiğinde işini en iyi yapacak olan bir oyuncu daha ne olmalı.
tamam belki stoper değil ama unutmayalım şu anda elimizde olanların en iyisi o
stoper değilse elimizdekilerin hiç biri stoper değil demektir.

Çevrimdışı atalay

Tolga ile sözleşme uzatma kararı 1 yıl kalan sözleşmesinin ardından gerçekleşmeliydi. Kural gereği bir yıl daha kadroda olması gayet doğal. +3 yıl daha kontrat sunmak yanlış. Eylem normal zira bu salt sportif alınmış bir karar değil.

Çevrimdışı onur_U

şenol hoca eğer boyko'yu gelecek sene düşünmüyorsa Tolga ile imzalamak mantıklı..(tabi rakamlar uygunsa)
boyko'yu satıp yerine iyi bir as kaleci alıp kale sorunumuzu çözebiliriz..

hoca Günay'da da ışık göremedi belli ki...

aynı durum ismail içinde geçerli, makul rakamlara yedek olarak takımda kalmalı.. ama mutlaka as sol bek almalıyız..dün başkan alınacaklar arasında sol beki saymamış galiba..

eğer her iki bölge içinde as oyuncular alınmazsa bittiğimiz andır...

Çevrimdışı can1903

Töre elimizde kaldı. Sanırım bizimkiler turnuvadan sonra Quaresma satıp bütçe yaratacak gibi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kimse kusura bakmasin, ama tolga zenginle degil, tolga zengine ragmen sampiyon olduk.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kartalBaz

Tolga Zengin ile mi şampiyon oldun? Tolga zengin yerine adam gibi kaleci olsa 5 hafta önceden şampiyonluğu ilan edecektin.
Rakibinin kalecisi kac mac aldi tek basina? Ortalamada tolga volkan demirelden daha iyi sezon gecirdi. Sadece kotu yani 4-5 civari sacma sapan gol yemesiydi. Bu sayi volkanda 2-3 du.

Çevrimdışı Ensar

Rakibinin kalecisi kac mac aldi tek basina? Ortalamada tolga volkan demirelden daha iyi sezon gecirdi. Sadece kotu yani 4-5 civari sacma sapan gol yemesiydi. Bu sayi volkanda 2-3 du.

ya yuh be yuh , 4 5 civarı yediği saçma goller dediğin bize neler kaybettirdi farkında mısınız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

bizim taraftar gerçekten çok unutkan gerçekten.

Çevrimdışı kartalBaz

buradayız kardeşim sustuğumuz felan da yok ama gelinen noktada söyleyecek söz yok sadece yazıklar olsun diyebilirim.
Yedek olarak kimi tercih edersiniz peki? Cozum yaratin bizde tartisalim. Sasalmidir nedir o mu olsun yedek kalecimiz?

Çevrimdışı atalay

Stoperde sağ/sol dengesi önemlidir. Tosic'in sol ayaklı oluşu da sol stoper pozisyonunda oynarken bir artıdır. Fakat oyun ve savunma merkezini geriye çektiğimiz maçlarda, zayıf ekiplere karşı vasat bir performans sergileyen birini ideal stoper gibi görmeyin.

4+1'in +1'i olabilir. Stoper pozisyonu için bir dolu defosu var. @Necmi Ayrıca oyun karakterinde yada özverisinde bir problem yok.

Çevrimdışı panic13

Selam,

Atalay'ın yorumuna katılıyorum, +1 yıldan sonra imzalanmalıydı, bu kadar acele edilmesine gerek yoktu.

Geçmiş olsun diyorum, Pektemek'ten sonra İsmail ve Tolga ilaç gibi gelecek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı BelekKartaLı

Fenerbahçe ile yolları tamamen ayrıldığı söylenen Gökhan Gönül konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor..

Birkaç gün önce hem Gökhan Gönül cephesinden hem de Fenerbahçe'den gelen ard arda mesajlarda 9 yıllık birlikteliğin sona erdiği açıklanmıştı.

Ancak son iki gündür Fenerbahçe ile Gökhan Gönül arasında yeni gelişmeler yaşandı.

Aziz Yıldırım ile Gökhan Gönül arasındaki bağları koparan diyalog!
Son olarak Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım'ı telefonla arayan Gökhan Gönül "Ağabey ben pişmanım, takımda kalmak istiyorum. Üstelik eşim de benim takımda kalmamı istedi ve 'Fenerbahçe'yi bırakırsan seni boşarım' diyor. Menajerim olmadan görüşmek istiyorum" diyerek dönmek istediğini belirtti.

Fakat ardından Barcelona'dan gelen teklif üzerine Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den yine süre isteyince bu transfer bir kez daha çıkmaza girdi..

http://spor.internethaber.com/gokhan-gonule-es-baskisi-feneri-birakirsan-seni-bosarim-1603185h.htm

Ya arkadas herseyi gectim tamam beşiktaş düşmanlığınız çekememeniz zorunuza giden şeyler olabilir.
Ama bu adam hangi takıma giderse gitsin bu nasıl haberdir ya bazı seylerden bu kadar yoksun olunamaz.
Ve ben hala önümüzdeki sezon beşiktaşta oynayacağına inanıyorum.
Pişmanlar hırslılar zorlarına gidiyor kaybettiler çünkü beşiktaşın artık vizyonu değişti.Gelsede gelmesede Güzel Günler bekliyor..
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı kartalBaz

ya yuh be yuh , 4 5 civarı yediği saçma goller dediğin bize neler kaybettirdi farkında mısınız
Boyko 4 macta kac tane yedirdi peki? Hemen hemen aynidir. Bir senede 2 tane hatali gol yiyen kaleci bulursaniz soyleyin yonetime alsin. Boyko antreman yerse dunyanin en iyi kalecisi olacak ama tolga kaleci bile degil. Size kalsa ismailde futbolcu degil. Ben yonetim yerinde olsam ikisylede yillik 900 bine imzalardim uc yillik yedek yapardim.

Rakibinin kalecisi maç almadı eyvallah ama maç da vermedi. yenilmez golleri yemedi. tolga'nin rakibe verdiği pas akhisar maçında direkten dönmeseyip gol olsaydı görecektim şampiyon olmayı. tolga değil allah korudu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoperde sağ/sol dengesi önemlidir. Tosic'in sol ayaklı oluşu da sol stoper pozisyonunda oynarken bir artıdır. Fakat oyun ve savunma merkezini geriye çektiğimiz maçlarda, zayıf ekiplere karşı vasat bir performans sergileyen birini ideal stoper gibi görmeyin.

4+1'in +1'i olabilir. Stoper pozisyonu için bir dolu defosu var. @Necmi Ayrıca oyun karakterinde yada özverisinde bir problem yok.

4+1'in +1'i mi olur, 4 stoperden biri mi olur; o ayrı bir konu. Ama adamı artık sol bek olarak düşünmemiz harcamamız hata olur, sen de böyle düşünmüyor musun?

Çevrimiçi Necmi

Tolga Zengin ile mi şampiyon oldun? Tolga zengin yerine adam gibi kaleci olsa 5 hafta önceden şampiyonluğu ilan edecektin.
evet tolga zenginle şampiyon olduk.
Beğenmediğiniz kalecinin kaç tane net pozisyonu gözümüzün önünde çıkarttığına şahit olduk
bak buna @Serhat Akkaya bile itiraz edemez çünkü aynı tribünde izliyoruz maçları o söylesin
kim ne derse desin tolga nın ikinci yarı performansı üst seviyeydi. Bir tek akhisar deplasmanında çuvalladı
Tolga Beşiktaşın 1. kalecisi değil olmamalı buna eyvallah ama şampiyonlukta verdiği emeğede nankörlük etmeyin.
yakışmaz bu tip kelimeler Beşiktaş taraftarına birini eleştirecekseniz bunu hakkınıda teslim ederek yapın.
Bende önümüzdeki sene Beşiktaş kalesinde Tolgayı görmeye tahammül edemem mutlaka birinci kaleci alınmalı
ama kulübe için bence ideal bir kaleci ne yani o olmasında günaymı olsun kulübede birde üstüne yabancı kontenjanı yesin
günayı şl kadrosuna yazmamak demek ilerde bir fazla yabancı oyuncu yazmak demektir.
yok Tolga yerine bildiğiniz yerli kaleci varsa onu yazın tolganın yerine yerli olarak alınacak tek isim volkan babacandır
onuda alacağın paraya üst düzey bir yabancı alırsın az gerçekci olun yabancı kontenjanında olduğu halde her maç
kalecilerin asla yapmayacağı saçma sapan hatalar yaptığı halde sırf laf olsun torba dolsun diye günay demenin bir mantığı yok
bir yabancı kaleci alınmalı ama mutlaka ikinci kaleci yerli olmak zorunda bir genç kaleci bulursun ama öyle kulübeye oturtmak kolay değil
bunu önce pişirmen gerekir pişirene kadarda kulübende tolga oturur. yoksa her hangi bir aksi durumda bütün ligi genç acemi bir kaleciyle geçirmek
zorunda kalırsın bu alınamayacak bir risk. Nasıl bir nefretle konuşuyorsunuz çünkü sözleriniz oyuncu eleştirmek falan değil
mantıklı cevaplara bile tepki veremeyecek kadar nefret içindesiniz. sadece bu konuda değil bu forumda bu güne kadar her konuda nefret kusuyorsunuz
iyi bir şey değil bu

Çevrimdışı Ensar

Yedek olarak kimi tercih edersiniz peki? Cozum yaratin bizde tartisalim. Sasalmidir nedir o mu olsun yedek kalecimiz?

ali olur mehmet olur ahmet olur kaan olur hatta berkecan olur ama 1.4milyon euro dan yedek Tolga olmaz kardeşim.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Ben de Tolga Zengin°e ragmen sampiyon oldugumuzu dusunenlerdenim . TRT1 de ki programdi sanirim elstirildigin donemeler oldu ne düsünüyorsun diye soru soran spikere - kimse beni elestirmesin ben buralara kendi tirnagimla geldim laf söyletmem diyen adamdan behsediyoruz. Ayrica cok iyi futbolcu degil ama adamdir adam ! diye yorumlarda dahi bulunulan tek ülke bizizdir sanirim.  Bende Senol günesi cok sevmeme ragmen azzicik dahi olsa gönlünü ve 11 tercihini tolga dan yana kullanacigini düsünüyorum .
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakibinin kalecisi maç almadı eyvallah ama maç da vermedi. yenilmez golleri yemedi. tolga'nin rakibe verdiği pas akhisar maçında direkten dönmeseyip gol olsaydı görecektim şampiyon olmayı. tolga değil allah korudu.

Rakibi pek takip etmemişsiniz belli ki. Ayı da deplasmandaki Antalyaspor maçında, Avrupa Kupası'ndaki Braga maçında ve Başakşehir maçında çok kötü goller yedi. Ama adam şanslı ki birinde çok kötü oynadıkları, diğerinde Ivan Bebek ayağına, en sonuncusunda da şampiyonluk şansları çok azaldığı için pek kimsenin gözüne batmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

ali olur mehmet olur ahmet olur kaan olur hatta berkecan olur ama 1.4milyon euro dan yedek Tolga olmaz kardeşim.

Alacağı parayı görmeden yorum yapmamız doğru olmaz.

Çevrimdışı kartalBaz

Tolga ile sözleşme uzatma kararı 1 yıl kalan sözleşmesinin ardından gerçekleşmeliydi. Kural gereği bir yıl daha kadroda olması gayet doğal. +3 yıl daha kontrat sunmak yanlış. Eylem normal zira bu salt sportif alınmış bir karar değil.
Bir yil sonra ne degisecek atalay? Bir yilda altyapidan kalecimi cikaracagiz veya turkiyeden muthis bir kalecimi kesfedecegiz? Bu isler uzun sureli olur seninde bildigin gibi. 3 yil yaparsin o arada alttan geleceklere bakarsin. Insallah bizim yonetimde bunu yapabilir ama turkiyede cok zor.

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş taraftarının istemediği hiçbir oyuncudan verim alınmadı. Yine alınmayacak.

Çevrimiçi Necmi

@atalay  birinci stoper demedim zaten kulübede oturan acil ihtiyaç duyulduğunda güvenebileceğin
daha ideal isim bulabiliyorsan yerine düşünürsün hiç bir oyuncuya takılmam ama orda orjini stoper olan
alexisi görmektense tosiçi tercih ederim. kimsenin ideal gördüğü yok yedek olarak gayet yeterli diyoruz
sadece demek istediğim kulübeye stoper alacak kadar ekonomik olarak iyi değiliz zamanı geldiğinde onuda isteriz ama önümüzdeki 3
yıl böyle bir şey isteme lüksümüz olmadığını söylüyorum herkes Beşiktaşın çok iyi olmasını ister
bünyesinden şampiyonluğa oynayacak iki kadro çıkartabilmesi gerekir. EPL gibi kadrosunda 28 as oyuncu olmalı kim istemez
ama şartlar şu anda bunu yapmana mani oluyor gerçekci olmak gerekiyor. Baskıyla alınmış yanlış kararlar dolu oldu
ama önümüze bakmamız gerekiyor geçmişi artık bir kenara atmak en doğru olan bana göre marcelloda rudolfhoda
beşiktaşın stoperi değil ama elde bunlar var maksimum verimi almak lazım bu kulüp borç batağında sürekli gönder al
lüksü yok.

Çevrimdışı atalay

4+1'in +1'i mi olur, 4 stoperden biri mi olur; o ayrı bir konu. Ama adamı artık sol bek olarak düşünmemiz harcamamız hata olur, sen de böyle düşünmüyor musun?

Tosic ile ilgili yorumumu geldiği gün yaptım. Oyuncu sol bek, şayet sol bek olarak düşünmemiz hata ise durum çok daha vahim.

Bir yil sonra ne degisecek atalay? Bir yilda altyapidan kalecimi cikaracagiz veya turkiyeden muthis bir kalecimi kesfedecegiz? Bu isler uzun sureli olur seninde bildigin gibi. 3 yil yaparsin o arada alttan geleceklere bakarsin. Insallah bizim yonetimde bunu yapabilir ama turkiyede cok zor.

Mesele bir yıl sonrası değil. Kontratı bitsin sonra değerlendir. Neden şimdi?
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2016, 15:12:45 atalay ]

Çevrimdışı kartalBaz

Beşiktaş taraftarının istemediği hiçbir oyuncudan verim alınmadı. Yine alınmayacak.
Ersan? Queresma?

Etiketler: