2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390226 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Saglam bir kamp yer zimba gibi olur madem kalmak istiyor Savasacaktir :ok:

Tolga varken Boyko oynamaz.

Çevrimdışı Bishamon

Serdar Sarıdağ çok iğrenç biri

Çevrimdışı İhsan

Pektemek

artı 1 milyon verip Oğuzhan'ı da geri aldık mı tamamdır bu iş  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

Su vatandaslik mevzusuna aciklik getireyim. Turkiye'de dogan bebegin Turkiye vatandasligi alabilmesi icin anne ve/veya babadan en az birinin Turkiye vatandasi olmasi gerekli aksi durumda vatandaslik verilmez.

Memleket forvet yetiştiremiyomuş Ferhat Doğu çareymiş durum çok acilmiş hatta :D bu ne yaman çelikşi :D bunu diyen Zeki müdür diye birisi sponsor gazetelerinin birinde müdürmüş :D Allahım ya ondan sonra aynı müdür Türk futbolu neden ileriye gidemiyorun altına ulvi fikirlerini bahşediyor :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı worns

Bir yanım Boyko'ya bir şans daha verilmeli diyor diğer yanım Tolga oynar lan o zaman diyip susturuyor.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Memleket forvet yetiştiremiyomuş Ferhat Doğu çareymiş durum çok acilmiş hatta :D bu ne yaman çelikşi :D bunu diyen Zeki müdür diye birisi sponsor gazetelerinin birinde müdürmüş :D Allahım ya ondan sonra aynı müdür Türk futbolu neden ileriye gidemiyorun altına ulvi fikirlerini bahşediyor :D
Ferhat dogu kim be, hayvandao mu yoksa
O zeki dunde bir selektor atti o konuda yorgundum anlamadim jeton simdi dustu. Gerizekali mi o
Pascal nouma var hemen milli takima alalim, hayvandaodan daha iyi oynar bu yasinda.
Ozan tufan falan var takimda sanki tek derdimiz forvet. Butun maclar sifir sifir bitse tamam

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı worns

Aderlan Santos sallamadır. Daha yeni almadılar mı yüklü bonservis ödeyip? Ne ara gözden çıkardılar.

Çevrimdışı dkn_34

bence fatih terımın beşiktaşlı oyuncular üzerine sistemı kurmayışı, herhangi bir başarı durumunda şenol hocanın başarıda pay sahıbı olacağını düşünmesi .fatıh terım bu yüzden diğer yolla başarıyı sağlamaya çalışıyor ki herhangi bir başarı durumunda sadece benım payım var diyebılsın sırf ego.

Çevrimdışı mylife1903

bence fatih terımın beşiktaşlı oyuncular üzerine sistemı kurmayışı, herhangi bir başarı durumunda şenol hocanın başarıda pay sahıbı olacağını düşünmesi .fatıh terım bu yüzden diğer yolla başarıyı sağlamaya çalışıyor ki herhangi bir başarı durumunda sadece benım payım var diyebılsın sırf ego.
Dingil herif, ayar etti beni. Besiktasli oynatmasin huzur icinde cozulsun bu is. Yeter yaa 30 yildir milli takim takip ediyorsam hep ayni pis isler hep ayni pis yuzler.
Neden besiktasli teknik direktorler calistiramiyor milli takimi?
Birisi bir yazi yazmisti milli takim tarihinde 2 sefer mi ne besiktasli teknik direktor olmus. Mustafa denizliyi saymiyoruz onun arkasinda gs lobisi var.

Çevrimdışı dkn_34

bütün renklıler her oyuncumuzun , başarımızn üzerine kuduruyorlar.zamanla bunların kudurma sesi miyavlama sesıne dönüşecek.daha bu bir başlangıç  :) kıskançlar.

Çevrimdışı mylife1903

bütün renklıler her oyuncumuzun , başarımızn üzerine kuduruyorlar.zamanla bunların kudurma sesi miyavlama sesıne dönüşecek.daha bu bir başlangıç  :) kıskançlar.
Sosyal medya midir nedir orada oguzhana acayip tepki var, ozan tufani ise halasinin oglu gibi koruyan tipler turemis. Yazilanlari okuyunca oguzhana acadim, keske hollanda milli takiminda oynasaydi. Saginda robben falan solunda wesley. Birbirine yakin iqlar falan cocuk dagitirdi ortaligi.
Bakin mesela veliye, avusturya milli takiminda pasalar gibi oynuyor, kafasi rahat, arkasindan konusan yok. Yemin ediyorum cok bozulduk ulke ve insan olarak, bir kultur erezyonu mu oldu diyecem ama olmayanin erezyonu nasil olacak, yazik

Çevrimdışı atalay

Sanmıyorum @Türkay Hocanın tarif ettiği profile de uygun değil. Menajer önerisidir.

N'Klou hayirli olsun diyolla

Inanalimmi :alala:

Çevrimdışı worns

Sosyal medya midir nedir orada oguzhana acayip tepki var, ozan tufani ise halasinin oglu gibi koruyan tipler turemis. Yazilanlari okuyunca oguzhana acadim, keske hollanda milli takiminda oynasaydi. Saginda robben falan solunda wesley. Birbirine yakin iqlar falan cocuk dagitirdi ortaligi.
Bakin mesela veliye, avusturya milli takiminda pasalar gibi oynuyor, kafasi rahat, arkasindan konusan yok. Yemin ediyorum cok bozulduk ulke ve insan olarak, bir kultur erezyonu mu oldu diyecem ama olmayanin erezyonu nasil olacak, yazik

Doğrusu ben de Ozi için ulan keşke Hollanda'da oynasaymış dedim. Şu aralar Hollanda da yeniden yapılanmak zorundayken takımın önemli parçalarından olabilirdi.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim baskan imza parasi vermez bence o boyutlarda. Resmen hava parasi o imza parasi olayi ayar oluyorum o ise. Insallah olduysa sembolik bir miktara olmustur. 250-300bin euro baslik parasi gibin, kalanlari siyah cantada, poset icinde.  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok inanma olursa sürpriz olsun

Çevrimdışı Türkay

Sanmıyorum @Türkay Hocanın tarif ettiği profile de uygun değil. Menajer önerisidir.

:tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı dkn_34

arkadaşlar şuan oğuzhan milli takımda çok pasif oynuyor nedenı fatıh terım korkusu
terım donemınde zor ama oğuzhanın liderliği ardadan alması lazım. ardanın dönemı artık bitti.

Bizim baskan imza parasi vermez bence o boyutlarda. Resmen hava parasi o imza parasi olayi ayar oluyorum o ise. Insallah olduysa sembolik bir miktara olmustur. 250-300bin euro baslik parasi gibin, kalanlari siyah cantada, poset icinde.  :money:
Serdar Azize 5 m verene kadar , N kolou ya 3.5 imza parasi ver attir imzayi :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Azize 5 m verene kadar , N kolou ya 3.5 imza parasi ver attir imzayi :busted_cop:
Ismi lazim olmayan yerde haberi okudum saftim kaydi. 6milyon euro istiyormus, kafayi siyirmis herifler.
6 serdara 7 glike verecegine 13+boykoya raketciyi zorla iste.
Serdar aziz 6 ediyorsa bizim kadrodan mustafa pektemek 8 eder.

Çevrimdışı TANERCAN

Boyko kalırsa Hakan Arıkan in rekorunu geliştiririz. Kaleci falan değil boyko. Yetenek yok. Çalışma ile olacak değil. Bir sene parladı o kadar.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Şenol hoca kale için pembe panter de ısrarcı herhalde ama ben istemiyorum onu :bandit:

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: