2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12380462 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Marcelo ve 3 milyon civarı dışında Serdar'ı istemeyen tek kişi olmamalıyım.

Artık eşik atlamamız gerekiyor, vasatın üstü yetmez.

Glik + N'Koulou yap işi bitir.

Çevrimdışı aoguzd

bursa serdar aziz'i 2'ye 3'e veya takasla bırakmaz. bizimkiler de 5-6 milyon vermez. tahminim 4 - 4,5 gibi bir bonservis bedeline anlaşılır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bursa serdar aziz'i 2'ye 3'e veya takasla bırakmaz. bizimkiler de 5-6 milyon vermez. tahminim 4 - 4,5 gibi bir bonservis bedeline anlaşılır.
ederinden bir hayli fazla...

Çevrimdışı Berat

Ersan'ı 7'e sattık diye sevindik, çöp edecekler o parayı.

Çevrimdışı aoguzd

haklısın fazla. bursa çok ciddi mali krizde ve ellerindeki en değerli adamı satmak zorunda ama taraftar tepkisinden çekineceği için de 2'ye 3'e bırakamazlar. bizimkiler de asla 5 falan vermezler. bana kalsa 1,5-2 milyon euronun yanında pedro, milosevic, pektemek falan veririm :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu takas şeylerini unutun. En son takasla hangi adamı aldık ki? Üstelik elimizdeki takasa sokacağımız adamlar bu kadar değersizken. Kim Serdar'ı gönderip yerine Beşiktaş'ın istemediği ve yabancı bir adamı alır ki? Marcelo'da yaptık ama sözleşme imzalamadılar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı emrecakmak

Şu adama 5.5 verilip Glik pahalı diye alınmazsa gerçekten yazık..

Çevrimdışı graser

Kamilden ötesi yalan.

Kamil candır. adamdır. liderdir.

Çevrimdışı worns

Serdar Aziz o paraları etmez. Transferine bütünüyle karşıyım. Alacağımız verimin maksimumu Ersan'dan aldığımız olur. Alexis'i tandeme koyup ısrar etsek bile S.Aziz performansı alırız.

Savunmaya liderlik edecek, çok yönlü, güvenilir bir stoper gerekiyor. Hatta mümkünse iki. Ekonomik durum el vermezse en azından bir iyi stoper+Marcelo'yla devam ederiz. Serdar'a hiç bir durumda gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

GG transferinin bittiğinden emin olabilirsiniz. ben hiç bir duyumum olmamasına rağmen eminim. nereden mi diyeceksiniz? Şenol hoca kanal kanal dolanırken Türkiyenin en iyi sağ beki derken üslubundan dolayı, yeni transferini medya da onore ederken pohpohlarken yeni sezona mental olarak hazırlıyordu aslında... Şenol hocanın oyuncularla ilgili açıklamaları olur, ama ben bu kadar NEt olanını nadir gördüğümüzü düşünüyorum. Bu nedenledir ki; GG'nin alındığından şüphem yok...

özel not: gg yi istemeyenlerdenim  :icool:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

GG transferinin bittiğinden emin olabilirsiniz. ben hiç bir duyumum olmamasına rağmen eminim. nereden mi diyeceksiniz? Şenol hoca kanal kanal dolanırken Türkiyenin en iyi sağ beki derken üslubundan dolayı, yeni transferini medya da onore ederken pohpohlarken yeni sezona mental olarak hazırlıyordu aslında... Şenol hocanın oyuncularla ilgili açıklamaları olur, ama ben bu kadar NEt olanını nadir gördüğümüzü düşünüyorum. Bu nedenledir ki; GG'nin alındığından şüphem yok...

özel not: gg yi istemeyenlerdenim  :icool:

Keşke bir aksilik olsa da gelmese. Dünya kadar yıllık ücrete 31 yaşında yedek sağ bek alacağız.

Perisic resmen oyun oynadı Gökhan'la. Ben Beck'in hiç bir zaman o durumlara düşeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı eaglekartal

Keşke bir aksilik olsa da gelmese. Dünya kadar yıllık ücrete 31 yaşında yedek sağ bek alacağız.

Perisic resmen oyun oynadı Gökhan'la. Ben Beck'in hiç bir zaman o durumlara düşeceğini sanmıyorum.

perisic oynadı evet ama türkiyede kaç perisic var bu yüzden gökhan yıllardır bu ligin en iyi sağ beki diyoruz ligde süper oynatırız avrupada defansmı lazım koyarsın becki,öyle perisicler falan zaten özel oyuncu türkiyede gökhanı o şekilde zorluyacak kaç kanat vaarki

Çevrimdışı tangaz

perisic karşısında bir sağ beki test etmek ne derece doğru bilmiyorum zira perisicin karşısında oyun oynamayacağı sağ bek yer yüzünde sınırlıdır die düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

perisic oynadı evet ama türkiyede kaç perisic var bu yüzden gökhan yıllardır bu ligin en iyi sağ beki diyoruz ligde süper oynatırız avrupada defansmı lazım koyarsın becki,öyle perisicler falan zaten özel oyuncu türkiyede gökhanı o şekilde zorluyacak kaç kanat vaarki

Bence de Gökhan TSL için yetersiz değil. Sorun olarak gördüğüm oyunun iki yönünü de düşünürsek Beck'ten daha iyi bir oyuncu olmaması. Yılda en az 1.7 mil euroya Beck'le en fazla rotasyona girebilecek oyuncu transferi mantıksız geliyor. Dahası bu adam 31 yaşında ve giderek formunu kaybediyor. 1-2 yıl sonra bu düzeyde oynayamayacak gibi hissettiriyor.

Bence Beck'e güvenmeli ve çabamızı-paramızı sol bek/stoper transferlerine ayırmalıyız. Sağ beke ise daha düşük yıllık ücretle oynayacak, potansiyeli olan, Beck'i zorlayacak, mücadeleye girecek bir oyuncu almalıyız. Yabancı olabilirse dünya kadar var. Yerli düşünüyorsak işe Gb'den Ahmet Oğuz bu isim olabilir.

Çevrimdışı tangaz

şayet beck'i kesebilecek veya zorlayacak bir sağ bek arıyorsak bu isim isla olmalı die düşünüyorum. 31,5 yaşındaki bir oyuncuyu almak çok mantıklı değil. bazı oyuncular vardır yaş 32-33dür ama bırak gerilemeyi üstüne koyuyordur öyle olsa ses çıkarmazdım ama gg gerileyenlerden ve hiç bir takımda böyle transferler tutmamıştır. şimdi islanın bonservisi var ffp falan denebilir gg bonservissiz ffp engelini aşmada iyidir die görüş gelebilir. o zaman bu sene sağ bek almayalım beck zaten senede 40 maç oynayacak dirilikte olmadı kupa da falan gençlerle falan hallolur orası. bizim önceliğimiz sol bek olmalı iken biz önce sağ bek alıyoruz o da bana saçma geliyor.

Çevrimdışı ozan062

Kongre Kartal'ım neler diyorsun öyle  :D FT denilen kişi güya Beşiktaş'lı olup bize en fazla zararı dokunan kişidir. Ozan bunun has evladı . Kerim Frei bu gün için Emre Mor'un 3 tık üstü olduğu halde kadroya almamıştır. Evet Şenol Güneş'in sistemini denese ayıp olurdu. Zamanıyla Recep Çetin yerine vedat inceefe yi tercih eden adamdan bahsediyoruz. Bizim Olcay, Oğuzhan, Cenk, Frei sistemimiz bu takıma çağ atlatırdı

yokbe abi bu sene özelinde diyorum:)

olcay falan diyoruzda biz sezon boyu bu adama az kızmadık:) hem geçen senelerdeki gibi skora katkısıda yok dolayıısyla onu oynatmamasına birşey diyemezsin cenk desen 11de oynayıpta gol attığı çok nadir, oguzhan desen töre gibi illaki etrafıyla uyumlu olması lazım:)

yani bizim oyuncularımız bizim takımımızda pamuklara sarılı oynadıklarından dolayı raatlar :) üstlerinde en ufak baskı yok ama milli takımda öylemi bir sürü reklamlar yapıldı hepsi bunların oyuncular uzerinde bir yük ben diyordum ne kadar genç olursa bu takımda o kadar başarısızlıga hazırlanın:) nitekimde öyle oldu oluyor  hem plansız programsız fatihe bizim bütün oyuncuları versen ne değişir o yine batırır bu takımı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

ismail espanyol ve Beşiktaşımız arasında tercih yapacakmışş

tolga 3 yıllık 1.3 milyon imzalanacakmış

şaşal 4 yıl için toplamda 1.4 milyona imzalanacakmış

gökhan gönül yine fenerle oynaşmaya başlamış, eşi istiyormuş fenerde kalmasını menejer görüşmüyoruz demiş ama oyuncu net karar vermemiş

başkan glikde ısrar , hoca ve scout gomez diyormuş

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2016, 11:05:36 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

şayet beck'i kesebilecek veya zorlayacak bir sağ bek arıyorsak bu isim isla olmalı die düşünüyorum. 31,5 yaşındaki bir oyuncuyu almak çok mantıklı değil. bazı oyuncular vardır yaş 32-33dür ama bırak gerilemeyi üstüne koyuyordur öyle olsa ses çıkarmazdım ama gg gerileyenlerden ve hiç bir takımda böyle transferler tutmamıştır. şimdi islanın bonservisi var ffp falan denebilir gg bonservissiz ffp engelini aşmada iyidir die görüş gelebilir. o zaman bu sene sağ bek almayalım beck zaten senede 40 maç oynayacak dirilikte olmadı kupa da falan gençlerle falan hallolur orası. bizim önceliğimiz sol bek olmalı iken biz önce sağ bek alıyoruz o da bana saçma geliyor.
GG nin alınma nedeni bonservis ödemeden yerli kontenjanı doldurmak için
 olabilir Başka bir mantıklı açıklaması yok ama çok anlamsız bencede yedek için serdarı tut elinde
beck varken oraya para gömmenin mantığı yok oraya alınacak bir bek tamamen taraftar talebi bir transfer olur.
bence serdarla yenilenir kulübede pek alada işimizi görür. şl için GG de olmaz lig için serdarda kafi elinde
beck gibi bir adam varken sol bek stoper ve kale çok daha önemli çok gereksiz birine 3 yıl minimum 7 M€
vermek hiç mantıklı değil

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı graser

ismail espanyol ve Beşiktaşımız arasında tercih yapacakmışş

tolga 3 yıllık 1.3 milyon imzalanacakmış

şaşal 4 yıl için toplamda 1.4 milyona imzalanacakmış

gökhan gönül yine fenerle oynaşmaya başlamış, eşi istiyormuş fenerde kalmasını menejer görüşmüyoruz demiş ama oyuncu net karar vermemiş

başkan glikde ısrar , hoca ve scout gomez diyormuş

Başkan işi biliyor. Bassın parayı KAMİLE scout ekibinin de başına geçsin. :D :lol:

Çevrimdışı ozan062

Başkan işi biliyor. Bassın parayı KAMİLE scout ekibinin de başına geçsin. :D :lol:

para olsa ikisinide ama gomeze 8.5 gibi bir fiyat istiyorlarmış dolayısıyla birisi olacak  demekki glik daha makul fiyata gelecek

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Gönül'de gerileme belirtisi yok abi, bu seneki bir performansı geçen seneden daha iyiydi. Bonservisi elinde geliyor, maliyeti de çok uygun.

Beck'i satmıyorsak Isla'yı almanın çok bir anlamı yok, 2 sağ beki de yabancı yapacak lükse sahip değiliz.

Çevrimdışı tangaz

GG nin alınma nedeni bonservis ödemeden yerli kontenjanı doldurmak için
 olabilir Başka bir mantıklı açıklaması yok ama çok anlamsız bencede yedek için serdarı tut elinde
beck varken oraya para gömmenin mantığı yok oraya alınacak bir bek tamamen taraftar talebi bir transfer olur.
bence serdarla yenilenir kulübede pek alada işimizi görür. şl için GG de olmaz lig için serdarda kafi elinde
beck gibi bir adam varken sol bek stoper ve kale çok daha önemli çok gereksiz birine 3 yıl minimum 7 M€
vermek hiç mantıklı değil

aklın yolu bir bizim önceliğimiz sağ bek değil ki koca sezon o bölgeden şahsi hata ile yediğimiz gol 1 veya 2 iken neden 32 yaşındaki adama para bağlıyoruz gerçekten anlamsız bu sezonu ama serdarla ama gençlerle ama ismaille (sözleşme uzatılacağı varsayımına göre) sağ beki yedekleme imkanı varken çok gereksiz bir şekilde para gömecekmişiz gibime geliyor. yıllardır şunu savunurum savunma da 4 forma var 3 milyonluk 4 adamı aynı yıl alıp 12 milyonu eh işte denecek adamlara vermek mi? yoksa 6 milyonluk 2 adam alıp takip eden sene diğer 2 formaya gene 6şar milyonluk 2 adam almak mı doğru? benim tercihim daima 2. seçenek olmuştur ama ne hikmetse yönetim 1.ciyi seçiyor ısrarla...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tahminimce Serdar Aziz konusu da, Şenol Güneş'in kendisini ne kadar istediğiyle alakalı olacak.

5-5.5 milyon euro mertebesine çıkmamız ancak hocanın yoğun ısrarıyla olur. 3-3.5 milyon euro'ya alabilmamiz lazım, yurt içinden rakibimiz yok ve Serdar da yurtdışından gelen tekliflere sıcak bakmıyor olabilir.

Takas konusu da çok şart değil bence, Pedro ve Alexis'i Bursa'ya itelemeye çalışmaya gerek yok. Birini 1.5'a, diğerini 1 milyona başka bir takıma satsak da aynı şey olur.

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Gönül'de gerileme belirtisi yok abi, bu seneki bir performansı geçen seneden daha iyiydi. Bonservisi elinde geliyor, maliyeti de çok uygun.

Beck'i satmıyorsak Isla'yı almanın çok bir anlamı yok, 2 sağ beki de yabancı yapacak lükse sahip değiliz.

ben yabancı veya yerli sağ bek almayalım parayı 4 oyuncuya gömmeyelim diyorum taş gibi bir stoper ve sol bek alalım diyorum. bütçeyi 4e bölüp eh işte adamlar almak yerine aynı parayı 2ye bölelim ve daha elit oyuncular seçelim diyorum. seneye ffp şartları hafifleyince de çaylar bendennn  :D

Etiketler: