2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389916 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lacazette o boyla Premier League'de tek santrafor oynayamaz pek.
Vardy :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Vardy :alala:
Lacazette bayağı kısa diye hatırlıyorum, 1.70 falandı.

Mehmet demirkola helal olsun

Oda bizim soylediklerimizi söylemiş..

Mehmet Demirkol :

İspanya Nasil Barcelonanin kadrosunu Milli takima empoze ettiyse , Bizde elimizdeki en iyi yapi olan Beşiktaşı kullanmaliyiz

Mehmet Demirkol :

Olcay - Cenk ve Oguzhanin alisik oldugu plani ortaya koymamiz gerek , Volkan senin belirsiz kosulariyla olmaz bu iş

Mehmet Demirkol :

Elimizde hucum plani yok , Beşiktaşin hücumunda yer alan isimleri sahaya sürmemiz gerekiyor , Keske Gokhan Tore olsaydi..

Bu adam Gercekten Futboldan anliyor , Gerci anlamaya gerek yok AKLIN YOLU BIR !! :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ozan062

üstelik de rüya kadro demişler. versinler 20 mio rüyalarını gerçeğe dönüştürelim işte   :icool:

bende onu yazıcaktım rüya takımda bizim töre var :))
tamam aslında iyi cocuk yani fiziğiyle fark yaratır hazır olduğu vakit

fakat mental sıkıntıyı bilmiyorlar onu yaşayarak öğrenecekler:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

bende onu yazıcaktım rüya takımda bizim töre var :))
tamam aslında iyi cocuk yani fiziğiyle fark yaratır hazır olduğu vakit

fakat mental sıkıntıyı bilmiyorlar onu yaşayarak öğrenecekler:)

şiiişt çaktırma ya da iletini değiştir belki onların taraftarlarda bizim forumlarda dolanıyordur.

Töre benim gördüğüm en güçlü oyuncudur. fiziksel gücü malum ortada, mental yönü ise efsanedir onun yaşadığı dramı yaşayıp ayakta kalabilecek babayiğit tanımıyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

şiiişt çaktırma ya da iletini değiştir belki onların taraftarlarda bizim forumlarda dolanıyordur.

Töre benim gördüğüm en güçlü oyuncudur. fiziksel gücü malum ortada, mental yönü ise efsanedir onun yaşadığı dramı yaşayıp ayakta kalabilecek babayiğit tanımıyorum  :bandit:
Bak buda doğru abi :ok: @tangaz

Ya bu Portekiz maci ne zaman , Ben Artik Quaresmayi izlemek istiyorum :super: :super:

Çevrimdışı tangaz

Bak buda doğru abi :ok: @tangaz
aynen öyle Yunus Emre acaba kaçımız bu travmadan ayakta kalarak çıkabilirdik... Ben Töre gitmezse üzülmem şahsen, 1 sene ŞL oynar gene piyasa yapar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bu arada Quaresmanin yaptigi reklami Para versen yaptiramazsin

O efsane performanslardan sonra Binlerce belkide milyonlarca insan Nerede oynuyor bu adam diye acip bakmıştır mutlaka :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Ya bu Portekiz maci ne zaman , Ben Artik Quaresmayi izlemek istiyorum :super: :super:

yarın 22:00de izlandalıları ısıtacakmış  :super:

Çevrimdışı 38life

Quaresma sakat değil mi?

Quaresma sakat değil mi?
Oynar diye umuyorum aciklama geldi mi ??

Çevrimdışı 38life

Oynar diye umuyorum aciklama geldi mi ??

Hiç bilmiyorum valla.

Çevrimdışı ozan062

Son olarak dün oynanan ve Milli Takımın 1-0 kaybettiği maçta Napoli tarafından gözetim altına alınan futbolcu, Oğuzhan Özyakup oldu. Orta sahaya takviye yapacağı belirtilen Napoli'nin Udinese'den Piotr Zielinski ve Beşiktaş'tan Oğuzhan ile ilgilendiği öğrenildi. Piotr Zielinski için 9 milyon Sterlin'i gözden çıkartan Napoli'nin Liverpool'un araya girip fiyatı 10 Milyon Sterlin'e çıkartmasıyla yönünü Oğuzhan'a çevirdiği ve Milli futbolcuyu takibe aldığı bildirildi.

10milyon sterlin zielinskiye vermeyip bizimkine yönelmişler:))

boşuna çnk biz daha fazlasını isticez:)) haberleri yok

tamamen farazi konusuyorum  biz oguzhanı satacak olursak bunumu alsak acaba :) napolinin ağı güçlüdür çnk vardır bi bildikleri bizde yönelmeliyiz bence
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 15:42:07 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Bishamon

Hamsik ile takas yapalım

Çevrimdışı TANERCAN

Fenerlilerin transfer konusunda bir renklinin hayali kadrosu

RvP
Şen atıf ben arfa
Topal(ozan) salih(alper)
Coentrao glik(nkolou) kjaer valencia
Ospina

Bu tarz oluşum yapmamiz lazim

Demiş :)

Adamların transfer politikası ne güzel. Bjk bulsun teklif yapsın sonra siz cökün.

Adam Kamil Glik yazmış. Bjk ilgilenmeden bu adamın varlığından bile haberi olmayanlar veletler bunlar.

Ayrıca 10m Euro butceleri var 3 unu  güneş vurunca robbene benzeyen adama verdiler . :)  Neyse

Bu arada Torinonun başına Mihajlovic gelmiş Gliki satmayin demez umarım

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 16:05:27 TANERCAN ]

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Bishamon

Fenerlilerin transfer konusunda bir renklinin hayali kadrosu

RvP
Şen atıf ben arfa
Topal(ozan) salih(alper)
Coentrao glik(nkolou) kjaer valencia
Ospina

Bu tarz oluşum yapmamiz lazim

Demiş :)

Adamların transfer politikası ne güzel. Bjk bulsun teklif yapsın sonra siz cökün.

Adam Kamil Glik yazmış. Bjk ilgilenmeden bu adamın varlığından bile haberi olmayanlar veletler bunlar.

Ayrıca 10m Euro butceleri var 3 unu  güneş vurunca robbene benzeyen adama verdiler . :)  Neyse

Bu arada Torinonun başına Mihajlovic gelmiş Gliki satmayin demez umarım

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadrolar bizim icin de su an icin hayal.Birini iyi paraya okutmak lazim

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen öyle Yunus Emre acaba kaçımız bu travmadan ayakta kalarak çıkabilirdik... Ben Töre gitmezse üzülmem şahsen, 1 sene ŞL oynar gene piyasa yapar  :bandit:
Nasıl bir travma abi benim haberim yom bundan ?

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar, Ozi'nin toptan kaçtığı falan yok. Defans top çıkarırken Arda, Çalhan ve Ozan pas opsiyonlarından biri olmaya çalışmak yerine her topa atladıkları için onların yapması gerekeni Ozi yapıyor. Bir adım sorasında bu adamlara opsiyon olabilecek alana kaçıyor. Fakat bu arkadaşlar mahalle topçusu kafasıyla kafayı gömüp toslayana kadar ileri koşup sonra da geri döndükleri için oyun fln kurulamıyor.

Milli takımın eskilerinin kurduğu bi statüko var. Ozi'nin liderliği alması lazım. Bu kısmen hocanın yardımıyla kısmen de futbolcunun kendi karakterini göstermesi, ağırlığını koyabilmesiyle ilgili. Cenkin yanında sağına ya da soluna Olcayı da alabilirse ve beraber bir kez başarabilirlerse "kral öldü yaşasın yeni kral" dedirtebilir.

Çevrimdışı tangaz

Nasıl bir travma abi benim haberim yom bundan ?

anne ve babası doğumu sonrası bakamayız deyip yetimhaneye veriyor birkaç sene sonra dedesi vicdan yapıp yetimhaneden alıyor ve onlar büyütüyorlar. futbola dedesi başlatıyor ardından ergenlik döneminde o da vefat ediyor babaannesi bakıyor küçük yaş da ingiltereye gidiyor tek başına sonra almanya ardından rusya sonra Beşiktaş...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

anne ve babası doğumu sonrası bakamayız deyip yetimhaneye veriyor birkaç sene sonra dedesi vicdan yapıp yetimhaneden alıyor ve onlar büyütüyorlar. futbola dedesi başlatıyor ardından ergenlik döneminde o da vefat ediyor babaannesi bakıyor küçük yaş da ingiltereye gidiyor tek başına sonra almanya ardından rusya sonra Beşiktaş...
vay be büyük karaktermiş hakikaten...

Çevrimdışı Bishamon

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2016, 16:49:14 Bishamon ]

Etiketler: