2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390279 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

yahu ben satalım demiyuorumki meraklısı değilim sadece satalım dediğim kişi atibadır onunda sebebi belli o gitmediği sürece oraya adam alınmıyor (partizan macını unutmayın )dolayısıyla orası bizim 3 kupada yürümeyecek(bu sene istisna ) atiba hepsine kosamaz hem iki yönlü değil o sebeple tek orada ben satılsın diyorum

Atiba'nın mevkisi iki yönlülüğe gerek duymaz.Yanında Oğuzhan var o iki yönlü oynuyor.Atiba satılıp yerine oyuncu alınırsa da iki yönlü olmaz zaten direk savunmayı destekleyen ve pas yapabilen adam alınır.

Çevrimdışı Ersoy

Oğuzhan bizim için çok değerli kesinlikle satılmamalı.30 ya da 40 verirlerse belki öyle bir şey de olmayacağı için satılmasın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Zafer55

Bu sene Töre yi satıp savunma hattı ve kaleyi düzeltelim. Volkan - Gönül - Glik - Nkolou - Kolarov savunma hattını kuralım. Seneye de artık bakarız Sosa mı yaşlandı Quaresma yı Çin mi istiyor ona göre yolumuza bakarız. Şuan ŞL ye gidecek takımda Ozzy Sosa Atiba üçlüsü kilittir. Bu üçlü dışında zaten savunma hattını bu yaz düzelteceğiz, kanatlarımız da iyi çok şükür. Gomez kalırsa çok iyi olur ama kalmazsa bu sistemde ayağı düzgün her forvet gol krallığına oynar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu yapsak varya seneye transfer sezonunuz çok sıkıcı geçer. :ok:

Çevrimdışı tangaz

Gustavo'yu izleyeyim dedim, yine Brooks'u beğendim. Marvin ile birlikte paket yapalım.

sen marvin dediğinden beri takip etmeye çalışmış ve brooks dikkatimi çekmişti fiziği, sol ayaklı oluşu vb. ikili paket uyum anlamında da çok mantıklı olur üstelik brooksun abd.li oluş olası epl transferi yada kendi ulusal ligine dönüş de yüksek bonservis ihtimalini beraberinde getirebilir yaşı nedeniyle bu olasılık mevcut. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Aynı transfer sezonunda takımdan çok sayıda önemli oyuncu göndermek sıkıntı yaratır. Parası verilse bile takımın belkemiği 3,4 futbolcuyu hiçbir düzgün işleyen büyük kulüp göndermez Şenol Güneş ve Fikret Ormanında 2 den fazla kimseyi göndereceğini sanmıyorum. Belki oynamayanlardan Veli,Pektemek olabilir ama onları da bu sezonki formlarıyla isteyecek kulüp olur mu soru işareti.
Takimdan sadece verim vermeyenleri gondermek lazim.
Bunlar kim sayalim, hep beraber
Joffrey
Cersei
Walder frey
Payn
Mountain
Hund
Ulan gene kanallar karisti
Pektemek
Ismail
Pedro
Milosevic
Serdar
Satilmasi takimin durumunu etkilemeyecekler var kerim ve veli
Ayrica problem olan tolga ve boyko var. kaleye hic dokunmasak da olur bu sene. Tolga ikinci kaleci olarak iyidir bence gonderilmesin ama boyko satilirsa kiralik iyi bir kaleci alinabilir opsiyonuyla beraber. Ospina mesela.

Çevrimdışı kyiv

Takimdan sadece verim vermeyenleri gondermek lazim.
Bunlar kim sayalim, hep beraber
Joffrey
Cersei
Walder frey
Payn
Mountain
Hund
Ulan gene kanallar karisti
Pektemek
Ismail
Pedro
Milosevic
Serdar
Satilmasi takimin durumunu etkilemeyecekler var kerim ve veli
Ayrica problem olan tolga ve boyko var. kaleye hic dokunmasak da olur bu sene. Tolga ikinci kaleci olarak iyidir bence gonderilmesin ama boyko satilirsa kiralik iyi bir kaleci alinabilir opsiyonuyla beraber. Ospina mesela.

Pedro, Miloseviç takımda oynamadığı için kafadan gidenlerden diye yazmadım.Serdar ile cümle alem biliyor devam edilmeyecek, zurnanın zart dediği ismail kardeşimle de biz istesek de istemesek de anlaşacaklar. Dolayısıyla geriye sözleşmesi devam eden, önümüzdeki sene de takıma birşey veremeyeceğini düşündüğüm Veli ve Pektemek kalıyor onlar gönderilebilir. Ama hangi aklı selim takım 1 sene oynamayan futbolcu transfer eder?Bilmiyorum.

Çevrimdışı İhsan

Biz şampiyon olduğumuz günün ertesinde şampiyonluğa en çok katkısı olanları siralarken

1. Şenol Güneş
2. Atiba
3. Gomez
4. Sosa
5. Oğuzhan

Diye sıraladık. Boş mu konuşuyoruz acaba biz?

Atiba Beşiktaşın efsanesidir.

Efsaneler parayla takas edilmez.

Şenol Güneş bana sorsa Şampiyonlukta en büyük katkı kimden, Gomez mi Sosa mı?
düşünmeden Oğuzhan derim,
biraz düşünürsem Atiba derim  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı leylileyli

Bu mactan sonra inshallah caner veya gonul isteyen yokdur, No defense

Çevrimiçi murat

Bazen hücumcu bek olmakta yetmiyor hucum etmeye.işte o zaman defansif görevini yapıyor olabilmek önemli.

Çevrimdışı Mehmet57

En basindan beri diyorum, GG rezil transfer olur. Beck'i kesemez.

Çevrimdışı dkn_34

neyse bugün süper marioya odaklanalım .gomezin iyi oynmasını bir yerden istıyorum ama bir yerdende kötü oynamasını istiyorum kötü oynasın ki bizde kalsın

Çevrimdışı ozan062

En basindan beri diyorum, GG rezil transfer olur. Beck'i kesemez.

dimi beckin gözünün yagını yiyim yahu

ggde kim yav adamın arkasına baktıgı yok topu kaybettimi geçmiş olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Orhan

sende burdasın bende ,, egerki satılacak olursa görücez kaça gideceğini sonuçta 20kez milli olmuş ama akılda kalan maç sayısı bir yada ikidir.
avrupa arenasında klup kariyerinde başarıda sağlayamadı dolayısıyla dediğim gibi bir fiyatları teklif ederler bizde vermeyiz illa vericez dersek dediğim aralıklarda biter transfer

bu ülkeden direk çıkışta en yükske fiyat ardayla 12ydi sanırım işte en enfazla iki katına cıkar bu fiyat budur yani anlastık
Abi baskan kesin konusuyor Dormunda falan vermez oziyi. 20 ye falan hayatta vermez.Öyle bir adamı 30+ satıp show yapacagını düşünüyorum

Çevrimdışı İhsan

neyse bugün süper marioya odaklanalım .gomezin iyi oynmasını bir yerden istıyorum ama bir yerdende kötü oynamasını istiyorum kötü oynasın ki bizde kalsın

Boyko gol yemez.
Gomez'in fiyatı artmaz ve Boyko 10mio ya PLye gider  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Bu sene Töre yi satıp savunma hattı ve kaleyi düzeltelim. Volkan - Gönül - Glik - Nkolou - Kolarov savunma hattını kuralım. Seneye de artık bakarız Sosa mı yaşlandı Quaresma yı Çin mi istiyor ona göre yolumuza bakarız. Şuan ŞL ye gidecek takımda Ozzy Sosa Atiba üçlüsü kilittir. Bu üçlü dışında zaten savunma hattını bu yaz düzelteceğiz, kanatlarımız da iyi çok şükür. Gomez kalırsa çok iyi olur ama kalmazsa bu sistemde ayağı düzgün her forvet gol krallığına oynar.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı OrhanAker

Boyko gol yemez.
Gomez'in fiyatı artmaz ve Boyko 10mio ya PLye gider  :icool:
Glik kendi kalesine gol atsın :D

Çevrimdışı ozan062

Abi baskan kesin konusuyor Dormunda falan vermez oziyi. 20 ye falan hayatta vermez.Öyle bir adamı 30+ satıp show yapacagını düşünüyorum

dortmunddan ilkay 27 milyona gittiği için ben hani fazlasını vereceğini hiç sanmıyorum dolayısıyla bizde kalır hem milli maçtaki performansıda ekmeğimize yag sürüyor:))

Çevrimdışı Orhan

dortmunddan ilker 27 milyona gittiği için ben hani fazlasını vereceğini hiç sanmıyorum dolayısıyla bizde kalır hem milli maçtaki performansıda ekmeğimize yag sürüyor:))
Bugun ki maçtan sonra üzülsem mi sevinsem mi bilemedim zaten:)) kötü oynasa bir dert iyi oynasa baska dert bizim için

Çevrimdışı İhsan

Glik kendi kalesine gol atsın :D

Skertl 'in dün bizim için oynadığı gibi  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Necmi

burda caner ve GG diye yanıp tutuşanlar umarım elimizdekilerin onlardan iyi olduğunu görmüştür.
canerin tek yapabildiği orta sahayı geçip orta kesmek bir anda oluyor hücumcu bek
bu kadar kısa takımda sabahtan akşama orta yapsan ne olur. lazım olan çizgiye kat etmek ama caner böyle bir şey
yapamaz GG olayındada iyi seyretmiştir arkadaşlar herhalde neden beck dediğimizi anlamışlardır.
Topal isteyenlerde seyretmiştir topalı  fener gibi 7 kişi defans yapan takımda sırıtmazlar bunlarda
mesela şu oyunda ismaili alsaydı canerle arasındaki farkı görürdü insanlar
bir onlar değilki biz kendi oyuncularımıza vurduğumuz sürece milli takımdada böyle renklileri izleriz
olcay gibi bir adamın varken sahada arda hakan volkan gibi kazmalar oynuyor ilerde top tutan adam yok
bunların olması ozi yide kötü gösteriyor. tam pas oyununu oynayacak adamları aldı oyuna oziyi çıkarttı
bunu söylemiştim oziyi yararlı olamayacağı şekilde rakip diriyken oynatır ikinci yarıda çıkarır tam ihtiyaç
duyulacak duruma geldiğinde ozi oyunda olmaz. maçın sonlarında en fazla kaleye orta açılacak zamanlarda takımın
en iyi kafacısı cenk oyunda olmaz madem kısa oynatacaksın ikinci yarı sok defansı diriliğiyle dağıtsın.
neyse sıfır gol sıfır puanla döneriz gibi duruyor.
GG becki kesip Beşiktaş onbirine yazılmaz ama genede alınmalı.

Çevrimdışı ozan062

burda caner ve GG diye yanıp tutuşanlar umarım elimizdekilerin onlardan iyi olduğunu görmüştür.
canerin tek yapabildiği orta sahayı geçip orta kesmek bir anda oluyor hücumcu bek
bu kadar kısa takımda sabahtan akşama orta yapsan ne olur. lazım olan çizgiye kat etmek ama caner böyle bir şey
yapamaz GG olayındada iyi seyretmiştir arkadaşlar herhalde neden beck dediğimizi anlamışlardır.
Topal isteyenlerde seyretmiştir topalı  fener gibi 7 kişi defans yapan takımda sırıtmazlar bunlarda
mesela şu oyunda ismaili alsaydı canerle arasındaki farkı görürdü insanlar
bir onlar değilki biz kendi oyuncularımıza vurduğumuz sürece milli takımdada böyle renklileri izleriz
olcay gibi bir adamın varken sahada arda hakan volkan gibi kazmalar oynuyor ilerde top tutan adam yok
bunların olması ozi yide kötü gösteriyor. tam pas oyununu oynayacak adamları aldı oyuna oziyi çıkarttı
bunu söylemiştim oziyi yararlı olamayacağı şekilde rakip diriyken oynatır ikinci yarıda çıkarır tam ihtiyaç
duyulacak duruma geldiğinde ozi oyunda olmaz. maçın sonlarında en fazla kaleye orta açılacak zamanlarda takımın
en iyi kafacısı cenk oyunda olmaz madem kısa oynatacaksın ikinci yarı sok defansı diriliğiyle dağıtsın.
neyse sıfır gol sıfır puanla döneriz gibi duruyor.
GG becki kesip Beşiktaş onbirine yazılmaz ama genede alınmalı.

yok canerin yerine ismail oynasaydı bugun cok daha berbat seyler yaşanabilirdi:))  ama gg konusunda kesinlikle katılıyorum o gelirse yandık yani bu arada baska sagbek yok oraya mecbur birisi gelecek ama yabancı olması faydamıza olur

Çevrimdışı brkntcnr

Bunu yapsak varya seneye transfer sezonunuz çok sıkıcı geçer. :ok:
Zaten artık transfer sezonları sıkıcı geçmeli. Mesela bu sene bunu yaptık. Seneye Quaresma yı Çin e okutup yerine birini alıcaz, bitane de genç gelişime açık çocuk, kapatıcaz transferi. Madrid, Barca senede 1-2 transfer yapıyor çünkü eksikleri yok. Bizim de senede 1-2 transfer yapıp beklememiz lazım.

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 18:39:12 brkntcnr ]

Çevrimiçi Necmi

dediğin fiyatlara gidecek Türkiyeden yerli oyuncu yok
Türkiyeden hiç bir oyuncu 20 göremez boşa hayal kurmayın.
ozi şl de oynayıpta harikalar yaratırsa belki 20 ye yaklaşır.
ilerde iki üç sene sonra en iyi fiyatla sattığımız oyuncu cenk olacaktır.
büyük ihtimal EPL ye gider.

Çevrimdışı brkntcnr

GG bugün milli takımda beğendiğim tek isimdi. Neyini beğenmediniz anlamadım. Önünde yürüyen arda, saçma saçma şut atan hakan dan başka kimse yok. Yan pastan başka bişey yapmayan selçuk vardı. Ona rağmen ileri çıktı arkası da pek boş değildi. Önünde Kerim Sosa orta alanda da Ozzy Atibayla bak nası oynuyor görürsünüz. Ozana kestiği ortada maç boyunca tek atağımız.

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 18:46:34 brkntcnr ]

Etiketler: