2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389849 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Günaydın
Sabah sabah aklıma takılanlar
1. @raichu ve @Efe gibi muhteşem sayıcılarımız var ama sayacak transferlerimiz olmadı  :bawling:
2. Transferlerimizi sadece copa america ve Euro 2016 da aramamak lazım. Katılamayan takımların bonservis fiyatları çok daha düşük olacaktır. :money:
3. Fatih Terim egosu beni milli takımdan fena soğutuyor  :steamed:
4. Bugün gidip stadımızın etrafında bir dolaşsam mı acaba ?  :alala:
5. kırmızı mı yoksa siyah forma mı daha çok yakışır bana ?  :bigstar:
6. Pektemek, Milo Ve pedro için para alabilecek miyiz?  :iblush:
7. Aziz, Marcelodan gerçekten daha iyi mi? GG Beck'i zor keser.  :bandit:
8. İsmail defans yönünü geliştirirse adı geçenler onu kolay kolay kesemez.  :aman:
9. Atiba'ya iyi para ödenirse (>8mio) gidebilir.  :biggrinking:
10. Oğuzhan'ın gitmesini istemem ama 25mio nun üzerinde bir anlaşmaya kimse hayır diyemez. :friendship:
11. Gökhan'a gitti gözüyle bakıyoruz. Ama gitmese en iyi transferimiz olur.  :hiho:

Bu sözlerine katılıyorum @İhsan abi bunun yanında alt yapılar konusunda da adım atılmalı, A takıma çıkabilecek alt yapılara yönelip daha uygun fiyatlardan yatırım oyuncuları da elde etmemizde fayda olacaktır

Çevrimdışı Zafer55

Zannediyorlar ki Atibadan daha kaliteli daha yetenekli birini alınca aynı katkıyı verecek zannediyorlar. Çok guluyorum bu arkadaşlara.

Arkadaşlar kalite farklı birşey yetenek farklı birşey bir de çalışma azmi , savaşçılık ve iş ahlakı farklı birşey. İstediği kadar kaliteli olsun dünyada çok az futbolcu Atiba kadar kendini hırpalar.

Arkadaşlar Atibayi hakkını vererek seyretmemişler bu çok belli. Atiba normal bir insan performansı sergilemedi.

Katılıyorum...
Şunu akla getirtmiş bir adam Atiba

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/atiba-hutchinson-vilayet-olsun

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 12:11:22 Zafer55 ]

Çevrimdışı mylife1903

Atiba performansini verecek oyuncu bulunur ama bu oyuncu kac para alir, kulubu kac para ister.
Biraz analiz yapmak lazim. Atibanin tek eksigi biraz yasi baska bir eksik yok adamda. 1 milyon euro aliyor 
Karakter, oyun bilgisi, oyun gorusu gib konulari tartismam bile

Yerini tek dolduracak adam michael bradleydir. Ayni oyuncu beyazi sadece

Çevrimdışı iilkerr

atiba'nın bu sezonki takıma verdiği katkıyı 2 sene 25-30 yaşlarındaki bir futbolcu versin değeri en az 20 milyon euro olur bence. +40 maça çıkıp hiç kart görmemiş, ligin en çok pas yapan ve en yüksek pas yüzdesine ulaşan oyuncusundan bahsediyoruz. tabi seneye ne olacağı belli olmaz. bu rakamlara çıkar mı bilemeyiz. kariyerine epl de eklemek istiyor deniliyor. ama 4-5 milyon gibi bi rakama da kesinlikle verilmemeli. sezon ortasında jubileyi bizde yapsın altyapının başına geçsin dediğimiz adam atiba hatırlayın.

oğuzhan'ı tartışmam bile. maç sonu istatistiklerinde ikili paslarda ilk adı yazılan isimdir oğuzhan. misal en çok pas yapan beş ikili diye bi liste yaparlar tablo 1)oğuzhan atiba 2)oğuzhan-olcay 3)oğuzhan-sosa ... diye devam eder. çokça denk gelmişimdir bu şekilde. ve bu tablo sadece beşiktaş'ın değil rakibin de içinde olduğu bi tablodur.

şampiyon takımız, hücumu iyi olan bir takımız. en büyük sorunumuz defans. oğuzhan'a gelene kadar arkada 5 tane oyuncu var satılıp-alınması gereken. ön taraf iyiyken parası güzel geldi diye dağıtmak takımı da dağıtmak demektir. kolay gelinmedi bu günlere. olcay oğuzhan her röportajlarında söylerler fedadan sefaya gibisinden şeyleri. bunlar zaman ister emek ister. ilmik ilmik işlendiler. parayla satın alınamaz bazı şeyler. öyle olsaydı türk futbol tarihinin en kaliteli kadrolarından birini kuran fener geçen sene 15 puan fark atmıştı. bu sene gökhanı parlatır satarsın 3 oyuncu alır takıma kazandırırsın. seneye oğuzhan gider 3 kişi gelir. bir anda değeri var diye tüm takımı satamazsın yani.

ayrıca türkiye'de oynayan oyuncunun klonunu koy ingiltereye ispanyaya, değeri minimum 5 milyon daha fazla olur. ne yazık ki ligimizin kalitesinden, pazarlanmasından kaynaklanan bir sorun bu. aynı kalitede oyuncuyu avrupadan aynı fiyata getiremiyoruz. o yüzden atiba'nın muadilini bulmamız şimdilik zor diyorum ben. allahtan çin artık futbol endüstrisinin gücünü anlayıp işin içine girdi de elimiz biraz ahatladı. yoksa bizim için zor şimdilik avrupaya yüksek bonservisli oyuncu satmamız daha iyisini daha ucuza almamız.

ibrahim altınsay'ı da iyi gün adamı olduğu için çok sevmem ama genç oyuncu konusunda güvenim sonsuzdur. artılarının yanında eksileri görülmez. keşke yönetime tekrar girse dedikleri ''bu yaştaki oyuncuya bu para fazla'' denmeden alınsa. o zaman zamanında dediğimiz borussia dortmund modeli olur biz de rahat rahat oyuncu alır satarız.

arkadaş 3 gün evden çıkmadım ne dolmuşum be. ben daha ömrü hayatımda böyle konudan konuya atlamadım. allah beni bildiği gibi yapsın iy günler :D :D

Çevrimdışı ozan062

dortmund oguzhanın pesindeymiş ilkayın yerine düşünüyorlarmış..

mora 16 gerci baskan 5 dedi bonuslarla artıyor dedi yani diyelimki 8milyona moru aldılar diyelim,, bizim cocuga en azından 25 e kapı açılmalı 20ye kapatılmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı underworld

Atiba'yı satanı biz de satarız !

Çevrimdışı Bishamon

Ne 20'si dalga mı geçiyorsun

Çevrimdışı Berat

Eldekileri gözden çıkartıp oturmuş kadroyu hemen bozmayın, bir seneye de bitirelim şu işi yavaş yavaş satışı artırırız.

Çevrimdışı underworld

ozi 30 kağıt istiyorsa gelsin alsın

Çevrimdışı dkn_34

oğuzhan bir senede şenol hocanın ellerinde nerelere geldiyse
1 sene daha oynadımı hem kendını daha çok geliştirecek .hemde şampiyonlar liginde kendını gosterme imkanına sahip olacak .

Çevrimdışı underworld

Zannediyorlar ki Atibadan daha kaliteli daha yetenekli birini alınca aynı katkıyı verecek zannediyorlar. Çok guluyorum bu arkadaşlara.

Arkadaşlar kalite farklı birşey yetenek farklı birşey bir de çalışma azmi , savaşçılık ve iş ahlakı farklı birşey. İstediği kadar kaliteli olsun dünyada çok az futbolcu Atiba kadar kendini hırpalar.

Arkadaşlar Atibayi hakkını vererek seyretmemişler bu çok belli. Atiba normal bir insan performansı sergilemedi.

İbrahim Üzülmez bile böyle diyorsa bize laf düşmez.

Çevrimdışı ozan062

Ne 20'si dalga mı geçiyorsun
sende burdasın bende ,, egerki satılacak olursa görücez kaça gideceğini sonuçta 20kez milli olmuş ama akılda kalan maç sayısı bir yada ikidir.
avrupa arenasında klup kariyerinde başarıda sağlayamadı dolayısıyla dediğim gibi bir fiyatları teklif ederler bizde vermeyiz illa vericez dersek dediğim aralıklarda biter transfer

bu ülkeden direk çıkışta en yükske fiyat ardayla 12ydi sanırım işte en enfazla iki katına cıkar bu fiyat budur yani anlastık

Çevrimdışı LuceGel

Atiba-Ozzie-Sosa iskeleti bu yıl kesinlikle korunmalı .Bu oyunculardan 1 tanesinin dahi satılması büyük hata olur.(gidilecek çok deplasman alınacak çok kupa var  :eyes )
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı dkn_34

İbrahim Üzülmez bile böyle diyorsa bize laf düşmez.
takımda o kadar haketmediği maaşı alan futbolcu varken atibanın senelık 1 milyon euro kazanmasına üzülüyorum.maç başı 10 bin euro kazanıyormuş bence maç başı ücretını arttıralım verimini uzun yıllara yayalım adam sonuçta hakedıyor.

Çevrimdışı Bishamon

sende burdasın bende ,, egerki satılacak olursa görücez kaça gideceğini sonuçta 20kez milli olmuş ama akılda kalan maç sayısı bir yada ikidir.
avrupa arenasında klup kariyerinde başarıda sağlayamadı dolayısıyla dediğim gibi bir fiyatları teklif ederler bizde vermeyiz illa vericez dersek dediğim aralıklarda biter transfer

bu ülkeden direk çıkışta en yükske fiyat ardayla 12ydi sanırım işte en enfazla iki katına cıkar bu fiyat budur yani anlastık

Şampiyonluk başarı sayılmıyor galiba? En iyi sezonunu geçirdi Bilic'ten kurtuldu futbolu gelişti daha dur hemen gürdüğünüz he şeyi satmak istiyorsunuz yenisi kolay bulunuyor galiba

Çevrimdışı LuceGel

takımda o kadar haketmediği maaşı alan futbolcu varken atibanın senelık 1 milyon euro kazanmasına üzülüyorum.maç başı 10 bin euro kazanıyormuş bence maç başı ücretını arttıralım verimini uzun yıllara yayalım adam sonuçta hakedıyor.
Aman kardeşim ben bunu sezon ortasında söyledim linç ediliyordum forumda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Biz şampiyon olduğumuz günün ertesinde şampiyonluğa en çok katkısı olanları siralarken

1. Şenol Güneş
2. Atiba
3. Gomez
4. Sosa
5. Oğuzhan

Diye sıraladık. Boş mu konuşuyoruz acaba biz?

Atiba Beşiktaşın efsanesidir.

Efsaneler parayla takas edilmez.

Çevrimdışı Berat

Biz şampiyon olduğumuz günün ertesinde şampiyonluğa en çok katkısı olanları siralarken

1. Şenol Güneş
2. Atiba
3. Gomez
4. Sosa
5. Oğuzhan

Diye sıraladık. Boş mu konuşuyoruz acaba biz?

Atiba Beşiktaşın efsanesidir.

Efsaneler parayla takas edilmez.

İmza.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sene Töre yi satıp savunma hattı ve kaleyi düzeltelim. Volkan - Gönül - Glik - Nkolou - Kolarov savunma hattını kuralım. Seneye de artık bakarız Sosa mı yaşlandı Quaresma yı Çin mi istiyor ona göre yolumuza bakarız. Şuan ŞL ye gidecek takımda Ozzy Sosa Atiba üçlüsü kilittir. Bu üçlü dışında zaten savunma hattını bu yaz düzelteceğiz, kanatlarımız da iyi çok şükür. Gomez kalırsa çok iyi olur ama kalmazsa bu sistemde ayağı düzgün her forvet gol krallığına oynar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aksitt

Transfer işini tek taraflı düşünüyorsunuz. İskeletin tabiki bozulmaması ve Atiba'nın kalması gerek. İngiltere'den talibi varsa ve gitmek istiyorsa da yakasından tutamazsın adamı. Orada Londra'da yaşayıp, her hafta Man. Utd, Man city, Arsenal, vb ile oynayıp üstüne pound ile para kazanma fırsatını tepmek istemeyebilir. Bunu Beşiktaş yönetimi ve teknik direktörüyle konuşurlar ve çözmeye çalışırlar.

Ben göndermiyorum diyince iş bitmiyor maalesef. Sözleşmesinin son senesine giren takımın en önemli bir kaç futbolcusundan birinden bahsediyoruz. Gitmediği için pişman olup verimi düşebilir, aklı kalabilir. Her ne kadar bu ahlak seviyesinde çalışan bir adamın öyle düşüneceğine ihtimal vermesem de olabilecek şeyler bunlar.

Çevrimdışı ozan062

Şampiyonluk başarı sayılmıyor galiba? En iyi sezonunu geçirdi Bilic'ten kurtuldu futbolu gelişti daha dur hemen gürdüğünüz he şeyi satmak istiyorsunuz yenisi kolay bulunuyor galiba

yahu ben satalım demiyuorumki meraklısı değilim sadece satalım dediğim kişi atibadır onunda sebebi belli o gitmediği sürece oraya adam alınmıyor (partizan macını unutmayın )dolayısıyla orası bizim 3 kupada yürümeyecek(bu sene istisna ) atiba hepsine kosamaz hem iki yönlü değil o sebeple tek orada ben satılsın diyorum
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 14:17:32 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağatay

dortmund oguzhanın pesindeymiş ilkayın yerine düşünüyorlarmış..

mora 16 gerci baskan 5 dedi bonuslarla artıyor dedi yani diyelimki 8milyona moru aldılar diyelim,, bizim cocuga en azından 25 e kapı açılmalı 20ye kapatılmalı
sadece gülüyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kyiv

Aynı transfer sezonunda takımdan çok sayıda önemli oyuncu göndermek sıkıntı yaratır. Parası verilse bile takımın belkemiği 3,4 futbolcuyu hiçbir düzgün işleyen büyük kulüp göndermez Şenol Güneş ve Fikret Ormanında 2 den fazla kimseyi göndereceğini sanmıyorum. Belki oynamayanlardan Veli,Pektemek olabilir ama onları da bu sezonki formlarıyla isteyecek kulüp olur mu soru işareti.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bu sene Töre yi satıp savunma hattı ve kaleyi düzeltelim. Volkan - Gönül - Glik - Nkolou - Kolarov savunma hattını kuralım. Seneye de artık bakarız Sosa mı yaşlandı Quaresma yı Çin mi istiyor ona göre yolumuza bakarız. Şuan ŞL ye gidecek takımda Ozzy Sosa Atiba üçlüsü kilittir. Bu üçlü dışında zaten savunma hattını bu yaz düzelteceğiz, kanatlarımız da iyi çok şükür. Gomez kalırsa çok iyi olur ama kalmazsa bu sistemde ayağı düzgün her forvet gol krallığına oynar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: Fazladan birşeyler yazmaya gerek yok durum budur  :bandit:
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Tolga

Milli Takım ile ilgili mesajları sadece aşağıdaki başlığa yazıyoruz arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/euro-2016/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: