2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389896 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

boykonun asla milli takım 1.kalecisi olmayacağı belliydi kariyerinin sonuna kadar da bu böyle olacak :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Boyko zaten bu turnuva da Pyatov'a birşey olmadığı müddetçe oynayamaz.

Gomez de oynamasın :D

Kulübede bizi düşünsün  :)

Çevrimdışı arda

boykonun asla milli takım 1.kalecisi olmayacağı belliydi kariyerinin sonuna kadar da bu böyle olacak :bandit:

Abi oynamasın daha iyi hem gol de yemez :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı doganay

Gomez pek bir hevesliydi turnuvada birkac gol atip elit kategori takimlardan teklif almayi. Kulubede sampiyonayi tamamlasinda , bak nasil tipis tipis geri donuyor.  :D

Çevrimdışı tangaz

Abi oynamasın daha iyi hem gol de yemez :D

bak bu da doğru  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gomez pek bir hevesliydi turnuvada birkac gol atip elit kategori takimlardan teklif almayi. Kulubede sampiyonayi tamamlasinda , bak nasil tipis tipis geri donuyor.  :D

ben ve sınırlı azınlık açıklamalarından sonra boşuna kıçı kalktı dememiştik löw indirmiş yeniden  :bandit:

Çevrimdışı saricasi

Cenk ilk 11 oynuyor da nasil gomez ilk 11 oynamaz  :lol: :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kartal Ç

almanya da adidas giyiyor. yeni sezonda beyaz formamız almanya forması gibi sade olsaydı keşke.
beyaz forma siyah şort kombini ayrı güzel zaten.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben ve sınırlı azınlık açıklamalarından sonra boşuna kıçı kalktı dememiştik löw indirmiş yeniden  :bandit:
Ne diyorlardı karizma mı neydi  :) Yoksa vizyonmuydu  :evillol: Tamam futbol profesyonellikle doğru orantılı gitmeli ama ben olsam külüpten içeri adımını attırmam. Bu arada yedek kalmasını da istemem 20 milyon verseler duruma göre 10 - 12 milyonu bizde olacak. Hem Töre bir yıl daha bizde oynasın seneye daha değerlenir. Kaldı ki Gomez'i gönderen yok Mandzukic, yok Falcao, yok Dzeko'yu getiriyor bize. Benim aslan parçam Cenk ne zaman oynayacak.Bir Semih Şentürk'te bizden çıkmasın. Hakettiği Beşiktaş ve Milli takım formasını acilen teslim alsın. Elalemin İngiliz'i ben Cenk'te gençliğimi görüyorum diyecek ama biz kıymetini bilmeyeceğiz.Ayrıca FT efendi bu gün yine kalitesizliğini ortaya koydu. Çok rahat çıkacağımız gruptan mucizelerle çıkıncı kahraman ilan edilmişti ne olduğunu gördük ve göreceğiz. Ozan evladı dururken Oğuzhan'ı alan daha sonra bize gol lazımken Cenk'i alan adam TD falan olamaz , olur da sarıkızların kırmızılılarına olur ancak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

almanya da adidas giyiyor. yeni sezonda beyaz formamız almanya forması gibi sade olsaydı keşke.
beyaz forma siyah şort kombini ayrı güzel zaten.
Ukrayna da adidas giyiyor ve suan giydikleri forma bizim gecen sezon giydigimiz beyaz formanin aynisi :bandit:

Adidas Kendi ülkesine kiyak gecmis ve yeni sezon formalarından tasarlamış :tabe:
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 22:20:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ne diyorlardı karizma mı neydi  :) Yoksa vizyonmuydu  :evillol: Tamam futbol profesyonellikle doğru orantılı gitmeli ama ben olsam külüpten içeri adımını attırmam. Bu arada yedek kalmasını da istemem 20 milyon verseler duruma göre 10 - 12 milyonu bizde olacak. Hem Töre bir yıl daha bizde oynasın seneye daha değerlenir. Kaldı ki Gomez'i gönderen yok Mandzukic, yok Falcao, yok Dzeko'yu getiriyor bize. Benim aslan parçam Cenk ne zaman oynayacak.Bir Semih Şentürk'te bizden çıkmasın. Hakettiği Beşiktaş ve Milli takım formasını acilen teslim alsın. Elalemin İngiliz'i ben Cenk'te gençliğimi görüyorum diyecek ama biz kıymetini bilmeyeceğiz.Ayrıca FT efendi bu gün yine kalitesizliğini ortaya koydu. Çok rahat çıkacağımız gruptan mucizelerle çıkıncı kahraman ilan edilmişti ne olduğunu gördük ve göreceğiz. Ozan evladı dururken Oğuzhan'ı alan daha sonra bize gol lazımken Cenk'i alan adam TD falan olamaz , olur da sarıkızların kırmızılılarına olur ancak

ft asla td olmadı zaten mehmet mi ahmet mi ağarmıydı neydi o şahsın mafyavari ilişkileri ile bir yere gelmiş teknik taktik diziliş hiç bir şey bilmeyen biridir. uefa kupası kazanılırken de asında takımın td.si bence george hagi idi.

Çevrimdışı dkn_34

gomez çok iyi sezon çıkardı büyük bir kulup istese imza attırrıdı buradan bir umduğu varsa  en az 4-5 gol atmalıdır diye düşünüyorum.
bir arkadaşımızn dediği gibi ayağı düzgün ,fizik durumu iyi ve gol krallığı görmüş bir forvet işimizi görür.cenk tosunda çok iyi forvet, gs kazma burak ile şampiyon oldu bir ara kazma almeidalara kalmıştık .en azından elımızde ayağı düzgün bir forvet var.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ft asla td olmadı zaten mehmet mi ahmet mi ağarmıydı neydi o şahsın mafyavari ilişkileri ile bir yere gelmiş teknik taktik diziliş hiç bir şey bilmeyen biridir. uefa kupası kazanılırken de asında takımın td.si bence george hagi idi.
Mesut, Haluk, Mehmet , FT nin Almanya'da nasıl Bayern Alman milli takımının iskeletini oluşturuyorsa Türkiye'de aynı şeyi gese nin yapmasını planladıkları yıllardı. 100 kere yazdım bir daha yazayım ikinci edildik diyerek o canım Rasim Kara'lı yıllar bozuldu ama gese 4 sene süresince kadrosuna sadece İlie'yi kattı oda sadece 1.5 yıllık sanırım. Kadro aynen bir arada oynamaya devam etti. Oyuncularına kötü demiyorum ama öylesine özgüven aşılandı ki arif kendini yere atar penaltı alır, hagi hakemlerin yakalarına yapışırdı. Düşünsenize şu an şampiyon olan kadromuz 4 yıl muhafaza edilse ve kollansa, sürekli beraber oynama imkanı sağlansa biz uefa yı değil direk ŞL yi alırız
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

40 maçta(34 lig+6AL) Beck 37,Serdar 3 maç 11 de başlamış.Serdarın bu 3 maçından biri son konya maçı diğeri Beckin cezalı olduğu maç.Yani birini zorunluluk birini jest olarak düşünürsek.Hoca 40 maçta sadece 1 kere Serdarı Becke tercih etmiş.Ayrıca Serdarın 11de başlamayıp da Beckin yerine oyuna girdiği maçta yok.
  Şenol Hoca bir programda "oyunda defans oyuncuları üzerinden hamle şansım olmadı hamleleri hep ofans üzerinden yapmak zorunda kaldım".demişti. GG bu anlamda faydalı olacaktır.Ben olaya GG mi Beck mi? diye bakmıyorum.
   Benim için Beck+GG >Beck+Serdar

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 22:49:04 Zafer55 ]

Çevrimdışı brkntcnr

Rakitsky de çok iyi sol stoper. Tam Glik yanına almalık :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aksitt

70 oldu bizimki hala girmedi  :lol:

Çevrimdışı Kartal Ç

Ukrayna da adidas giyiyor ve suan giydikleri forma bizim gecen sezon giydigimiz beyaz formanin aynisi :bandit:

Adidas Kendi ülkesine kiyak gecmis ve yeni sezon formalarından tasarlamış :tabe:

Yok aynısı değil. bizim forma düz beyazdı. yakın çekimde dikkat edersen ukraynanın forma enine boyuna çizgili.

Çevrimdışı TANERCAN

Pyatovu alaydik boyko nun yerine

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Rakitsky de çok iyi sol stoper. Tam Glik yanına almalık :D :D

Biraz pahalı bizim için.

Çevrimdışı arda

Mesut, Haluk, Mehmet , FT nin Almanya'da nasıl Bayern Alman milli takımının iskeletini oluşturuyorsa Türkiye'de aynı şeyi gese nin yapmasını planladıkları yıllardı. 100 kere yazdım bir daha yazayım ikinci edildik diyerek o canım Rasim Kara'lı yıllar bozuldu ama gese 4 sene süresince kadrosuna sadece İlie'yi kattı oda sadece 1.5 yıllık sanırım. Kadro aynen bir arada oynamaya devam etti. Oyuncularına kötü demiyorum ama öylesine özgüven aşılandı ki arif kendini yere atar penaltı alır, hagi hakemlerin yakalarına yapışırdı. Düşünsenize şu an şampiyon olan kadromuz 4 yıl muhafaza edilse ve kollansa, sürekli beraber oynama imkanı sağlansa biz uefa yı değil direk ŞL yi alırız

Aynen katılıyorum Hasan abi de ŞL biraz yükseldiğin zamana denk gelmiş :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı kyiv

Gomez kardeşim, Beşiktaş senin için bir cennet cennet! Yol yakınken debelenmeden ver kararını. Ya siyah beyaz forma altında gol krallıkların devam edip milyonların sevgilisi olmaya devam edeceksin ya da adı büyük kulüplerde bu akşam olduğu gibi sıradan bir futbolcu muhamelesi görüp yedek kulübesinde takılacaksın.

Umarım Löw hiç şans vermez diyeceğim ama Almanya 2. maç sonunda grantileyeceği için 3. maçta oynatır.

Çevrimiçi Necmi

Abi quaresma cizgi oyuncusu ama Beck doğru kosuyu yapsa pası vermeyecek biri değil. En azından bu sezon öyle. Töre ise sol ayaklı sag kanat ve içeri katedip beki üstüne çekiyor böylece o arkadaki boşluğa sızılacak alan bırakıyor. Quaresma da bunu yapıp kutuya giriyor bazen zaten her maç 30 kere yapsın demiyoruz. 3-4 tane yapsa yeter. İlla çizgiye inmek zorunda da değil inmeden gomeze attırdığı gibi birkaç tane yapsa zaten kafacı forvetlerimiz ve seken toplarda şut atacak bitirecek orta sahalarımız var. Ortaların hepsi gol olmasa bile sezonda 7-8 asist yapar.

:kop: :kop: :kop: quaresmamı vermeyecek biri değil bırak maçta bir kereyi 3-4 maçta bir verse ben gene
razıyım onu bile yapmaz. Quaresma tam anlamıyla pas vermeyecek biri onun ayağına gelen bir top bir tek kutuya gider.
yada kaptırır başka bir şey olmaz. Tekrar diyorum biz hücumda beklerinin oyuna gireceği bir takım değiliz beckin orta yapması
kaleye giden orta sayısını arttırmaz yapanı orda mevcut zaten. Birde maç boyu 90 dakika ortaya boğsalar ne olur bunun
hangisinin asist olacağını sanıyorsunuz. anlamıyorum benmi başka takım izliyorum. Bizim takım orta ile gol atamaz.
koca lig boyunca ortayla atacağımız gol sayısı biri ikiyi geçmez geçtim ortayı bizim takım doksan dakika boyunca bir şut çekmiyor.
sizin anlamadığınız şey orda Türkiyenin en iyi pasörü varken neden beck orta yapsın bırak geride işini yapsın
atacak olanlar atıyor zaten bizim sorunumuz yememek. Takımda her adam hücumcumu olmak zorunda ülkenin zaten en iyi hücum yapan
takımıyız. Bizim işimiz şu anda yediğimiz gol sayısını yirmilere çekmek buda orta yapan adamla değil iyi savunma yapan adamlarla olur.
ne kadar saçma şeyler üzerinde takılıyoruz sırf hücum ediyor diye defansı rezil olan birini takıma istiyoruz çok lazımdı ya senede
dört asist yapması. sanki yapmayınca yapan adam yok takımın belkide en iyi işleyen yerini bozmak derdindesiniz.keşke
sol tarafada beck gibi birini bulsak arkamıza yaslanıp rahat maç izlesek

Çevrimiçi murat

Gliki irlanda maçıyla değerlendirmek çok yanlış olur.irlandaya karşı kim oynasa olurdu.elimizdeki stoperlerden artısını göremedik bu maçta.

Çevrimiçi murat

:kop: :kop: :kop: quaresmamı vermeyecek biri değil bırak maçta bir kereyi 3-4 maçta bir verse ben gene
razıyım onu bile yapmaz. Quaresma tam anlamıyla pas vermeyecek biri onun ayağına gelen bir top bir tek kutuya gider.
yada kaptırır başka bir şey olmaz. Tekrar diyorum biz hücumda beklerinin oyuna gireceği bir takım değiliz beckin orta yapması
kaleye giden orta sayısını arttırmaz yapanı orda mevcut zaten. Birde maç boyu 90 dakika ortaya boğsalar ne olur bunun
hangisinin asist olacağını sanıyorsunuz. anlamıyorum benmi başka takım izliyorum. Bizim takım orta ile gol atamaz.
koca lig boyunca ortayla atacağımız gol sayısı biri ikiyi geçmez geçtim ortayı bizim takım doksan dakika boyunca bir şut çekmiyor.
sizin anlamadığınız şey orda Türkiyenin en iyi pasörü varken neden beck orta yapsın bırak geride işini yapsın
atacak olanlar atıyor zaten bizim sorunumuz yememek. Takımda her adam hücumcumu olmak zorunda ülkenin zaten en iyi hücum yapan
takımıyız. Bizim işimiz şu anda yediğimiz gol sayısını yirmilere çekmek buda orta yapan adamla değil iyi savunma yapan adamlarla olur.
ne kadar saçma şeyler üzerinde takılıyoruz sırf hücum ediyor diye defansı rezil olan birini takıma istiyoruz çok lazımdı ya senede
dört asist yapması. sanki yapmayınca yapan adam yok takımın belkide en iyi işleyen yerini bozmak derdindesiniz.keşke
Strinic i beğendim.geliri varmı acaba?

Etiketler: