2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388359 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Gustavo'yu izleyeyim dedim, yine Brooks'u beğendim. Marvin ile birlikte paket yapalım.
Ayağımız alışsın :D
Bize gelişleri ne kadar olur onların, ayrı ayrı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet57

Aklimda hep bir Ivanovic hamlesi var. Neden olmasin? Chelsea gonderir, fazla zorluk cikarmaz. Gectigimiz sezon diger sezonlara gore dusuk grafik cizdi.

Çevrimdışı Mehmet57

Sunu soylemekte de fayda var; Glik-Gomez defansi cok iyi olur. Iki oyuncunun da pozisyon bilgisi ust duzey. Ikiside havadan cok etkili, markajlari etkili, bire bir pozisyonlarda etkili ve fizik cok guclu oyucular.

Çevrimdışı 38life

Atiba ve Tore yeri doldurulur futbolcular. Atiba'nin yerine ayagi duzgun, fizik guclu, agresyon derecesi yuksek oyuncu alirsak daha cok katki aliriz. Töre nekadar yetenekli olsada, yetenekli kanat oyuncusu bulmak zor degil.

Sosa kalmali. Oguzhan ve Sosa tandemi bozulmamali.
Atiba'nın yerini doldurabilecek futbolcu dünyada bi kaç tane var.

Çevrimdışı murat baltacı

Biliç çok istiyosa ederini versin töre yi alsın 10-12 milyona gidecek oyuncu değil töre tamam geçen sezon katkı sağlamadı ama oyuncunun kalitesi kumaşı belli biliçte potansiyelini biliyor bize güzellik yapacaksa 15 versin alsın. ama yok uyanıklık yapıp nasılsa satacaklar diye fiyat düşürmeye çalışırsa avucunu yalar biz bi şekilde kaynak yaratırız töre olmaz q7 olur oda olmaz sosa olur ama Şenol hocanın elinde töre tekrar parlar şampiyonlar liginde piyasa yaparsa biliç ağzı açık izler bizde 20 milyona okuturuz.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

atiba tek şartla satılır 8-10 milyon bonservis verirler atibada şartlarını iyileştirmemize rağmen yok illede gidecem derse yollanır. yerine diaarra zorlanır olmadı bedava topal alınır farklı bi oyun oynanır atibayıda aratmaz belki atiba kadar pas yapıp top tutmaz ama defansı daha çok toparlar orta sahada daha fazla mücadele eder fiziğini kullanır ozi yi rahatlatır olmadı topal-tolgay ikilisi yaparız  sonuçta atibada yaşlandı şimdi olmasa bile iki sene sonra yine birini bulmamız gerekecek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Orhan

a spor'u izliyorum fener nkoulu'yu olmazsa skertel'i yokluyormuş.  :akuma: ali cansun iki takımından transfer komiteleri bir herhalde  dedi :D
Bir ara Trabzonda bizim almadıklarımızla ilgileniyordu.Fener baktı işi kıvaramıyor bizim transferde basarı oranı yuksek olunca  10 milyon euroluk bütcesiyle bize iş koymaya calısıyor :evillol: çok dillendirmemek lazım almadığımız adamlarla referans olmayalım. Mesala EKrem Dağla tekrar ilginenelim Ben Arfayı alalım.

Çevrimdışı Orhan

Formalarda Eskiye dönüş ( Nostalji ) Havasi var :busted_cop: :busted_cop:
Bu sene formalarda retro akımı var belliki.Güncelde modası gecmeye basladıysa da formalara yeni yansımış. Ben hep sunu düşündüm. Fenerin klasik forması çubuklu gsnin parcalı bizimkiyse BEYAZ. Bence cok küçük oynamalar hariç beyaz formaya dokunmasınlar hiç.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Sabah sabah aklıma takılanlar
1. @raichu ve @Efe gibi muhteşem sayıcılarımız var ama sayacak transferlerimiz olmadı  :bawling:
2. Transferlerimizi sadece copa america ve Euro 2016 da aramamak lazım. Katılamayan takımların bonservis fiyatları çok daha düşük olacaktır.  :money:
3. Fatih Terim egosu beni milli takımdan fena soğutuyor  :steamed:
4. Bugün gidip stadımızın etrafında bir dolaşsam mı acaba ?  :alala:
5. kırmızı mı yoksa siyah forma mı daha çok yakışır bana ?  :bigstar:
6. Pektemek, Milo Ve pedro için para alabilecek miyiz?  :iblush:
7. Aziz, Marcelodan gerçekten daha iyi mi? GG Beck'i zor keser.  :bandit:
8. İsmail defans yönünü geliştirirse adı geçenler onu kolay kolay kesemez.  :aman:
9. Atiba'ya iyi para ödenirse (>8mio) gidebilir.  :biggrinking:
10. Oğuzhan'ın gitmesini istemem ama 25mio nun üzerinde bir anlaşmaya kimse hayır diyemez. :friendship:
11. Gökhan'a gitti gözüyle bakıyoruz. Ama gitmese en iyi transferimiz olur.  :hiho:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Abi saka mi yapıyorsun , Skrtl den bahsediyoruz adam Milli takiminin kaptani ve savunmanın bel kemiği , Bu seneye kadar Livede de 11 oyuncusuydu

Turnuvadan once Almanya hazirlik macinda da cok iyiydi seviye atlatir bizim savunmaya

bruno alvesi nasıl bilirsin?
kart almasıyla dimi o anlamda bruno alves faciası diyorum yahu:) adan 34 maçta anca 10 maç oynayabilir dolayısıyla faydası olmaz bize
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 10:35:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

sadece gülüyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sadece gülüyorum
Ondan Daha iyi çok oyuncu bulunur da onun verdiği katkıyı verebilir mi o soru işareti işte

Çevrimdışı abdusta

Volkan Babacan,
Beşiktaşa doğru..

saygılar

Çevrimdışı İhsan

Atibanın istatisklerini yakalayabilecek bir oyuncu bile aklıma gelmiyor.
Daha pahalı oyuncular var ama bize aynı katkıyı verecek, ofansta defansta pas hatası yapmayan kim var ? Birazda benim bilgisizliğimden kaynaklanıyor olabilir, ama henüz Atiba gibisine şahit olmadım. Kendisi bile bu başarıya tekrar ulaşamaz  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Çağatay

Topal fener ile anlaşmış turnuva sonrası imzayı atacakmış diyolla

gidip aklını mı çelsek  :evillol:

fena bomba olur fenere şu açıklamalardan sonra  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün ospina nasıl oynadı maçı izleyen varsa değerlendirmede bulunabilir mi ?

Çevrimdışı 38life

sadece gülüyorum
Ben senin yazdığın bu cevaba sadece gulmuyorum ama; kahkaha atıyorum...

Çevrimdışı 38life

Atibanın istatisklerini yakalayabilecek bir oyuncu bile aklıma gelmiyor.
Daha pahalı oyuncular var ama bize aynı katkıyı verecek, ofansta defansta pas hatası yapmayan kim var ? Birazda benim bilgisizliğimden kaynaklanıyor olabilir, ama henüz Atiba gibisine şahit olmadım. Kendisi bile bu başarıya tekrar ulaşamaz  :)
Zannediyorlar ki Atibadan daha kaliteli daha yetenekli birini alınca aynı katkıyı verecek zannediyorlar. Çok guluyorum bu arkadaşlara.

Arkadaşlar kalite farklı birşey yetenek farklı birşey bir de çalışma azmi , savaşçılık ve iş ahlakı farklı birşey. İstediği kadar kaliteli olsun dünyada çok az futbolcu Atiba kadar kendini hırpalar.

Arkadaşlar Atibayi hakkını vererek seyretmemişler bu çok belli. Atiba normal bir insan performansı sergilemedi.

Çevrimdışı 38life

Dün ospina nasıl oynadı maçı izleyen varsa değerlendirmede bulunabilir mi ?

Kolombiya gruptan çıkmayı garantiledigi için yedek kadroyla çıktı. Ospina da oynamadı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolombiya gruptan çıkmayı garantiledigi için yedek kadroyla çıktı. Ospina da oynamadı.
Eyvallah ne kadar az oynarsa o kadar iyi

Çevrimdışı alimm

ha bu arada orta sahaya takviye şart...!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Zafer55

Bilic'e Şenol Güneş'i verelim 1 aylığına.Güneş ten "eldeki mevcut oyunculardan nasıl maksimum verim alınır."Konulu seminer alsın.Bizede ilişmesin artık.
1m kulube 1m Güneşe toplam 2 m ye çözülür bu iş.

Etiketler: